משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
08.04, 02:23
|
|
באן על מה?
היי...לפני כשבוע שיחקתי באחד הקלאבים בדאסט 2... והיה מישהו שאני לא זוכר תניק שלו כי זה היה לפני שבוע בערך (שזה מתי שיוצא לשחק בערך) והוא פשוט נדבק אליי וגרם לזה שאני איהרג כל סיבוב ושם לי פלאשים כל הזמן. היה אדמין בשרת שאמרתי לו את זה וכל פעם אמר "מה אתה רוצה ממני?" בשביל מה אתה אדמין אם לא בשביל לדאוג לדברים כאלה? בכל מקרה פשוט רשמתי בצ'אט "כוס אמק עם זה" וקיבלתי קיק וכל פעם שאני בא להיכנס ל2 השרתים של D2 ולשרת של אינפרנו אני מקבל קיק אוטומטי וזה רושם לי "flame" . איפה ההגיון פה?
הסטים איידי שלי הוא STEAM_0:0:1650697 אני מאוד מבקש שתבדקו את זה לעומק ותורידו לי את הבאן אני משחק לעיתים רחוקות וזה מעצבן...
תודה ...
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
08.04, 02:32
|
|
|
במקרה אני זוכר אותך וזה לא בדיוק ככה הסיפור.
אהמ אהמ בוא נתחיל:
1) מישהו איתך בקבוצה קנה לך נשק וזרק אותו על הרצפה בשבילך.
2) טים מייט אחר מהקבוצה שלך לקח לך את הנשק לפניך
3) אתה מתעצבן וחופר לאדמין
4) האדמין מחזיר לך תשובה שזה לא באחריותו
5) אתה מתעצבן
6) אתה מעיר הערות מעצבנות והאדמין מתעלם
7) אתה מקלל ובורח מהשרת כמו גב-גבר
8) האדמין צד את הסטים איידי שלך ומפנק אותך בבאן לזמן לא מבוטל
סוף הסיפור.
תהנה.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
08.04, 02:43
|
|
|
כן? אז עובדה שאחרי זה לא היה לי באן ואת הבאן שלי, שהוא זמני, ד"א, אני לא יודע לכמה זמן קיבלתי, קיבלתי יום-יומיים אחרי מה שרשמת פה שאני במקרה זוכר את זה.
סבבה לך? אם יש לך עוד הערות שאתה רוצה להרגיש גבר כשאתה רושם אותם, תשמור אותם לעצמך כי לא ביקשתי עזרה מסתם ילד שרוצה לשחק אותה אחראי. פניתי אל מישהו עם סמכות פה, ואני אשמח לקבל מענה רציני ולא מסתם איזה ילד.
סוף הסיפור?
תהנה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קלאבים CS

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
08.04, 13:52
|
|
מי היה האדמין שנוכל לברר את זה, אולי גם תבקש ממנו סליחה ונקווה שיסכים להוריד לך את הבאן לכבוד חג החרות 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
08.04, 14:39
|
|
חח אין לי מושג כי אני פשוט לא ממש זוכר.. זה היה לפני קצת יותר משבוע .. ואין לי mirc בשביל לדבר עם האדמינים אני משחק ממש פעמיים-3 בשבוע ... אז בשביל הפרוטוקול.. סליחה אם עברתי על החוקים! לא התכוונתי לכך ואני מקווה שתסירו לי את הבאן הזה. תודה !! 
|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של CreaTive=]](../../missing-asset.html)
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
08.04, 16:17
|
|
|
קיפר האדמין היה yehuda
|
בברכה גל ברגה /CreaTive צוות הקלאבים
|
|
|
|
|

מנהל קלאבים CS

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
08.04, 17:05
|
|
|
תודה, אם אתה רואה אותו בקש ממנו שיגיב פה בבקשה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
08.04, 17:20
|
|
|
Tomerz |
ציטוט: |
 |
|
|
כן? אז עובדה שאחרי זה לא היה לי באן ואת הבאן שלי, שהוא זמני, ד"א, אני לא יודע לכמה זמן קיבלתי, קיבלתי יום-יומיים אחרי מה שרשמת פה שאני במקרה זוכר את זה.
סבבה לך? אם יש לך עוד הערות שאתה רוצה להרגיש גבר כשאתה רושם אותם, תשמור אותם לעצמך כי לא ביקשתי עזרה מסתם ילד שרוצה לשחק אותה אחראי. פניתי אל מישהו עם סמכות פה, ואני אשמח לקבל מענה רציני ולא מסתם איזה ילד.
סוף הסיפור?
תהנה. |
|
|
|
|
אז מסתבר שהייתי צריך להביא לך באן ליותר זמן
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
08.04, 17:21
|
|
|
Tomerz |
 |
|
|
סוף הסיפור?
תהנה. |
|
|
|
|
ואתה כל כך מתעקש להדגיש שאני סתם ילד, אבל בסופו של דבר אתה מקלל כמו ילד קטן ובורח 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
08.04, 17:33
|
|
|
אה? אני אפילו לא יודע מי אתה, או מה אתה מנסה לומר פה בדיוק, והאמת שזה לא כזה מעניין. כמו שאמרתי בהודעה האחרונה שלי שציטטת אותה פעמיים ככה שהיית כבר אמור להבין שרשמתי שאני פונה אל מישהו עם סמכות ולא אליך. ואם במקרה גם לך יש פה סמכות, אז תסביר לי למה אתה לא אומר את זה מלכתחילה ואני אמור לנחש את זה?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
08.04, 17:37
|
|
|
בכל מקרה אתה גורם פה לכל הדיון הזה לסטות מהנושא שלו אז אתה יכול לשמור לעצמך את ההודעות הללו שלא מועילות בכלום, באתי לכאן בבקשה שיסירו לי את הבאן ולא בא לי להיגרר לדיון אחר
|
|
|
|
|
|

מנהל קלאבים CS

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
08.04, 18:10
|
|
|
Tomerz |
 |
|
|
בכל מקרה אתה גורם פה לכל הדיון הזה לסטות מהנושא שלו אז אתה יכול לשמור לעצמך את ההודעות הללו שלא מועילות בכלום, באתי לכאן בבקשה שיסירו לי את הבאן ולא בא לי להיגרר לדיון אחר |
|
|
|
|
תומר, זה האדמין שנתן לך את הבאן.. למה להמשיך את הריב הזה ?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
08.04, 23:14
|
|
איך אני אמור לדעת שזה הוא אם הוא לא אומר שהוא האדמין? ..
בכל מקרה שוב פעם אני מבקש סליחה, רק תורידו את הבאן שבפעם בכמה זמן שאני משחק אני אוכל לשחק כמו בן-אדם, תודה.
וממש לא התכוונתי לריב פה עם אף אחד, אבל אם היית אומר שאתה האדמין זה היה חוסך הודעות מיותרות 
|
|
|
|
|
|
|
|
|