משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
26.04.2011, 12:30
|
|
דיון| על חוסר פעילות בפורום בקהילת L4D הישראלית
פורום Left 4 Dead סובל מבעיה קשה, שהיא כמות האנשים בפורום.
אני גם לא נמצאתי המון זמן בגלל הלימודים, עכשיו אני רוצה להחיות את האנשים הוותיקים כאן, מL4D1 עד ל2, האנשים כאן אפילו לא מנסים לארגן משחק, או שכל הזמן מדברים בOT, או שמגיבים תגובות לדיונים מלפני 1000 שנה.
אני רוצה לסדר כאן את העניינים ולזרז דברים.
דבר ראשון גם אם אין שרת של ויגיימס עדיין אפשר לארגן ולשחק, וכל מי שאומר שלא יהיה אנשים חיים בסרט.
מלפני כמה זמן ניסיתי לארגן כאן משחק ורסס, ובקושי 4 אפילו הצטרפו, אין לכם זכות בכלל להגיד שאין אנשים אם בכלל אתם לא מעיזים להתפקד ולבוא לשחק.
אני משחק עם המון אנשים מדי יום בורססים עם אנשים ישראלים, עכשיו הבעיה היא שצריך להביא אותם לפה ושיגיבו, מצד שני, אי אפשר כל הזמן לפתוח דיונים שטותיים, במקום זה תתחילו לארגן משחקים, תביאו גם אתם אנשים, לפחות תזיזו אצבע לעזרה לודים ולאיתי.
אני אנסה להביא את אותם אנשים שאני משחק ולרשום אותם בכוח, השינוי טמון בכם, עם הזמן הם יראו שיש פעילות כאן בפורום ויסדרו לנו אפילו שרת לשחק בו!
ולכן אני מציע פתרון, אף על פי שאין פעילות בפורום, היא לסדר שרת ייעודי לפורום 1+L4D2
למה?
אני אסביר, יש המון ישראלים שמשחקים, ופוגשים אותם במשחקים, באמצעות פרסום שרת ויגיימס אנשים יוכלו להירשם ולבדוק..
הקהילה הישראלית של L4D היא גדולה אך חבויה..
צריך להוציא אותם מהמערות ולהכניס אותם לפה בשביל הפעילות, ולכן זה פתרון שחשבתי להציע, כי יש הרבה שמסתובבים, ורק בזכות זה, הסיכוי להביא אנשים כאן לפורום יכולה להיות גבוהה.
אנשים, תתחילו להתעורר ולהזיז את הישבן, במקום להגיד, המשחק מעוס, המשחק חרא, לא יהיה אנשים.
באמת צר לי, כי יש המון שחקנים שמשחקים ואפשר לשנות זאת ולהפוך את קהילת פורום L4D Vgames לגדולה יותר.
אני מקווה שתענו ברצינות למרות החפירה הקשה, זה במטרה לעזור ולשקם את הקהילה ואת הפורום עצמו.
תודה על זמנכם.
אנא מכם, אל תגיבו תגובות שטויות כמו:"אי אפשר", "אין אנשים מספיק", וכן אני בעיקר מתכוון אליך נימרוד, ואני רוצה שתחסכו תגובות מיותרות.
תגיבו תגובות רציניות!
נערך לאחרונה על ידי Rarity, 26.04.2011 בשעה 12:33.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
26.04.2011, 13:45
|
|
|
מי שאולי זוכר אותי או לא אני חוזר וגם אולמרט ובר לא יחזור כנראה כי הוא משחק קוד4.
הקהילה מתה אין מה לעשות תחכה לDLC שיוצא בקרוב
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
26.04.2011, 14:22
|
|
|
gtsaf0 |
ציטוט: |
 |
|
|
מי שאולי זוכר אותי או לא אני חוזר וגם אולמרט ובר לא יחזור כנראה כי הוא משחק קוד4.
הקהילה מתה אין מה לעשות תחכה לDLC שיוצא בקרוב |
|
|
|
|
כמו שאמרתי, בלי תגובות מיותרות, תמנע מזה, לא צריך לחכות לשום DLC, כי אחרי שייגמר תקופת הDLC זה יחזור למצב הקודם.
אין זמן לחכות, יש להתחיל לעשות, ותאמין לי שלא חסר קהילה.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
26.04.2011, 14:44
|
|
|
Rarity |
 |
|
|
כמו שאמרתי, בלי תגובות מיותרות, תמנע מזה, לא צריך לחכות לשום DLC, כי אחרי שייגמר תקופת הDLC זה יחזור למצב הקודם.
אין זמן לחכות, יש להתחיל לעשות, ותאמין לי שלא חסר קהילה. |
|
|
|
|
כולם פשוט תקוים בחו"ל.
צריך כבר לפתוח לאדר ESL לראות אולי לפתוח סנסצייה של L4D תחרותי זה משהו שרצו לעשות לפני שנה+ אבל לא יצא לפועל וחבל...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
26.04.2011, 14:46
|
|
|
gtsaf0 |
 |
|
|
כולם פשוט תקוים בחו"ל.
צריך כבר לפתוח לאדר ESL לראות אולי לפתוח סנסצייה של L4D תחרותי זה משהו שרצו לעשות לפני שנה+ אבל לא יצא לפועל וחבל... |
|
|
|
|
אתה עכשיו מדבר על משהו אחר, בתחום התחרותי, קודם כל בוא נפתח את הקהילה עצמה, אחר כך נדבר על תחרותי, כי תחרותי אם כבר אמור להיות בשרת שונה.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
26.04.2011, 15:10
|
|
|
Rarity |
 |
|
|
אתה עכשיו מדבר על משהו אחר, בתחום התחרותי, קודם כל בוא נפתח את הקהילה עצמה, אחר כך נדבר על תחרותי, כי תחרותי אם כבר אמור להיות בשרת שונה. |
|
|
|
|
בנתיים אני רואה שאין כאן פעילות צריך לפחות פעילות כמו פעם וורסוס בערב וכאלה אבל אין אנשים בפורום במשחק יש ומי שמכיר צריך פשוט להביא לפה אותם.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
27.04.2011, 21:24
|
|
תפתחו חברות סרברים של l4d מישראל מבאס שאין סרברים ישראלים ואני צריך להיכנס לחו"ל 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
02.05.2011, 21:39
|
|
|
gtsaf0 |
 |
|
|
כולם פשוט תקוים בחו"ל.
צריך כבר לפתוח לאדר ESL לראות אולי לפתוח סנסצייה של L4D תחרותי זה משהו שרצו לעשות לפני שנה+ אבל לא יצא לפועל וחבל... |
|
|
|
|
  חחחח 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
03.05.2011, 11:29
|
|
|
כמו שאמרתי לאורן - אשיג את המשחק למשתמש הראשי שלי ואחזור לשחק- פשוט זה מעצבן כל פעם להחליף משתמשים, ואני בספק שהוא מותקן בכלל.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
03.05.2011, 15:48
|
|
|
Nimrod1. |
 |
|
|
כמו שאמרתי לאורן - אשיג את המשחק למשתמש הראשי שלי ואחזור לשחק- פשוט זה מעצבן כל פעם להחליף משתמשים, ואני בספק שהוא מותקן בכלל. |
|
|
|
|
שמעתי ממנו, שמח לשמוע שאתה חוזר אלינו 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
03.05.2011, 20:53
|
|
|
Rarity |
 |
|
|
שמעתי ממנו, שמח לשמוע שאתה חוזר אלינו  |
|
|
|
|
כן, כובעים יכולים לסדר הכל 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
07.05.2011, 13:19
|
|
|
אנשים מעדיפים משחקים פשטניים כמו CS ו-MW2 שאפשר פשוט לרוץ או להתקמפר כדי להרוג את כולם.
עבודת צוות? חלוקת ציוד? גדול עליהם.
|
מייסד "הלול" - פינת ביצי ההפתעה של ויגיימס
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
15.05.2011, 00:21
|
|
|
צודק.
צריך קהילה טובה-נתחיל בקטן, VERSUS על מדיום או אדוונסנד.
ככה זה יהיה ממש טוב.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
21.05.2011, 16:28
|
|
|
מה זאת אומרת סרבר של VGAMES? משחק תחרותי של L4D זה לא ב-versus/realism versus?
סרבר אתם מתכוונים ל16 אנשים נגד 16? כי זה ממש לא כיף :[ יש לי עוד חברים שמשחקים במשחק אבל אנחנו משחקים ב-realism/versus ולא בשרתים שמופיעים לך למטה בתחילת המשחק..
|
|
|
|
|
|

צוות BF

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
23.05.2011, 11:10
|
|
|
אני ניכנס כול הזמן לטים ספיק אבל אנשים סתם מתנחלים בחדר LEFT4DEAD ואני רוצה לשחק אבל הם אומרים שהם לא משחקים אז למה הם פאקינג נימצאים שם נימאס לי.
ואני מאוד רוצה שיפתח סרבר כדי לשחק עם ישראלים (אבל שלא יהיה פאקינק ורסוס)
נערך לאחרונה על ידי yossi465, 23.05.2011 בשעה 11:13.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.05.2011, 14:44
|
|
|
ילדים תקראו לי בסטים אם משחקים D;
|
If we don't end war, war ends us.
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
30.05.2011, 21:52
|
|
|
מקפיץ כדי שאנשים ישימו לב
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
17.07.2011, 12:07
|
|
עבר הרבה זמן ואני רואה שאין שינוי, שמתי לב לכך, האמת שהתעלמתי עקב בגרויות שהיו באמצע, התחלתי לשחק יותר במיקסים של תחרותיים, כרגע אין לי זמן עכשיו בגרוש כי אני טס לאיטליה עוד 3 ימים מעכשיו לחודש, ואחזור רק ב1 לספטמבר.
עכשיו אני עם מחשב נייד אז אין לי שום דבר לעשות, מאוד חבל שאין שרתים שיתמכו בתחרותי, כי יש כמה שחקנים שכן משחקים וחבל שלא תומכים בהם ועושים מאמץ.
בלי שום קשר לתחרותי אין אפילו שרת אחד למוד ורסס רגיל, כי למרות שכבר הפסקתי לשחק בורססים ישראלים כבר, יש אנשים שכן משחקים ואין כמעט שרתים ישראלים.
אז באמת חבל שזה קורה, הסיבה לכך שעכשיו אני מגיב היא שכבר ראיתי שלא יהיה שום שינוי, ורציתי להבהיר כי אני עדיין מסתכל, ולו יכולתי הייתי מתפקד אבל אני לא יכול.
מעבר לכך שמתי לב שכבר לא מנהלים את הפורום, לא ודים, לא איתי.
אפילו אין כבר את המנהלים שיסדרו עניינים, לא שהם לא עשו עבודה טובה, פשוט הם לא נמצאים ולא כבר מסתכלים בפורום מרוב שהוא יבש.
שוב חפירה אני עושה, כי אני מבין שאי אפשר להראות פעילות בפורום, צריך להראות פעילות גם בשרתים עצמם, אבל שרתים של ויגיימס בקושי היו בזמנו, בקושי עבדו גם, ורוב הזמן נפלו.
כנראה עם הזמן כבר ימחקו את הפורום ובאמת חבל, כי הדיון היחידי שמגיבים בו זה OT.
אני אסתכל כאן מדי פעם להודעות חדשות, או עידכונים כלשהם, מעבר לכך לא נראה לי שיהיה שרת שבשבילו יעשו משהו.
יום טוב 
נערך לאחרונה על ידי Rarity, 17.07.2011 בשעה 12:09.
|
|
|
|
|
|
|
|
|