inFAMOUS 2- תחרות:) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: inFAMOUS 2- תחרות:)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Blue&Black

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.06.2011, 18:23

Target inFAMOUS 2- תחרות:)

שלום אנשים אני פותח תחרות קטנה בנושא אינפיימוס 2 ככה בשביל הכיף שיהיה קצת מעניין בפורום

פרטי התחרות:
פשוט מאוד, אתם צריכים לרשום אילו הייתם SUCKER PUNCH אילו כוחות הייתם נותנים לCOLE, הכוח שאני אתרשם ממנו ויחשוב שהוא הכי מעניין יזכה, פשוט נכון?

חוקים:
-אסור לכם לערוך הודעה, תחשבו טוב על כוח אחד טוב כי לרשום כל פעם אפשרות אחרת לא יהיה הוגן
-אסור לקלל או להעתיק כמובן מאחרים

פרס(כן יש לי פרס לתת) :
קוד מיוחד לרוכשי אינפיימוס 2(עותק אירופאי) שבו הבונוסים הבאים:
-כוח רימון חשמל מיוחד לCOLE
-סקין עם הבגדים של COLE הישן
-AMP מוזהב
*קוד זה תקף לרוכשי גרסה אירופאית

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של THE CROW

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 07.06.2011, 23:19

ממ בוא נראה הייתי נותן לו את היכולת לחרבן ברק מהתחת סתם, הייתי נותן לו את היכולת לרוץ במהירות ולחשמל כל מה שמאחוריו, מעין "לייטנינג פלאש".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

שואף לשלמות

#3   פורסם: 07.06.2011, 23:33

הייתי רוצה שברגע שיש מלא אוביבים אז קול הופך לברק שנעלם ועובר למקום אחר(קאסלר מישהו)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shmati

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 08.06.2011, 01:45

אין לי אינפמוס 2, אבל סתם בשביל הכיף, הייתי נותן לו כוח "ג'י פי אס" שיוכל למצוא את הDead Drops המזורגגים האלה בלי לאנוס את האגדול על הגולה.
או שהייתי נותן לו אפשרות לעשות התנקשות בכל מי שנתן לו מתחת ל9 שזה בערך... כולם XD

"There is no problem that cannot be solved by the use of high explosives"

חזרה לראש העמוד

עילוי

#5   פורסם: 08.06.2011, 01:58

Shmati
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לי אינפמוס 2, אבל סתם בשביל הכיף, הייתי נותן לו כוח "ג'י פי אס" שיוכל למצוא את הDead Drops המזורגגים האלה בלי לאנוס את האגדול על הגולה.
או שהייתי נותן לו אפשרות לעשות התנקשות בכל מי שנתן לו מתחת ל9 שזה בערך... כולם XD
האמת שבIF2 הDEAD DROPS נמצאים על יונים וכשעוברים לידם הם יופיעו במפה בלי שתלחץ על R3 אז עכשיו סידרו את זה

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#6   פורסם: 08.06.2011, 02:19

הייתי נותן לו כוח של OVERLOAD,לא כמו ב1 אלא שפה במקום לשאוב אנרגייה ממכוניות ומעמודי חשמל,היכולת להעמיס על זה ובכך בעצם לעשות חושך ופיצוצים בשביל שבזמן שכל זה קורה אתה יכול פשוט לעלות על הגג ולירות בכולם (את הכדורי חשמל הקטנים האלה XD )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של -igal-

משתמש רציני

#7   פורסם: 08.06.2011, 08:40

הייתי נותן לו כח כזה שהוא שם את היד על הרצפה ואז כל האוויבים והאנשים שנמצאים במרחק מסויים מתחשמלים,שזה כאילו יוצר שדה של חשמל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Rebellion

מצליחן

#8   פורסם: 08.06.2011, 12:11

הקשב נא טוב...
אם SP היו חושבים קצת, לדעתי כוח חדש שהיה יכול להוסיף מאוד למשחק ול COLE הוא כוח אלקטרומגנטי. מזאת אומרת? תאר לך שהרבה אויבים זזים סביב ל COLE עכשיו בגלל התזוזה שלהם יש להם כוח קינטי (כוח תנועה), בשילוב עם יכולות סטטיות מוחיות של COLE, הוא יכול לחוש בתנועה שלהם ובכל תזוזה קטנה שלהם. מעין "חוזה את העתיד". כשהוא נלחם באויב אחד, יכול להופיע לו מין סימן או רמז שאויב מאחוריו או מצדדיו עומד לתקוף, והוא יכול להרגיש את זה ולתכנן את מהלכיו מראש.
להפשיט את הכוח......לקול יש יכולת להבחין בתזוזות של אויבים כשהם מתרחשות ולפני שהם תוקפים אותו ובכך לתכנן מתקפה עתידית עליהם, ולהימנע מפגיעה על ידיהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של My_T

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 08.06.2011, 12:16

Rebellion
ציטוט:
צפה בהודעה
הקשב נא טוב...
אם SP היו חושבים קצת, לדעתי כוח חדש שהיה יכול להוסיף מאוד למשחק ול COLE הוא כוח אלקטרומגנטי. מזאת אומרת? תאר לך שהרבה אויבים זזים סביב ל COLE עכשיו בגלל התזוזה שלהם יש להם כוח קינטי (כוח תנועה), בשילוב עם יכולות סטטיות מוחיות של COLE, הוא יכול לחוש בתנועה שלהם ובכל תזוזה קטנה שלהם. מעין "חוזה את העתיד". כשהוא נלחם באויב אחד, יכול להופיע לו מין סימן או רמז שאויב מאחוריו או מצדדיו עומד לתקוף, והוא יכול להרגיש את זה ולתכנן את מהלכיו מראש.
להפשיט את הכוח......לקול יש יכולת להבחין בתזוזות של אויבים כשהם מתרחשות ולפני שהם תוקפים אותו ובכך לתכנן מתקפה עתידית עליהם, ולהימנע מפגיעה על ידיהם.
הבעיה שזה "קצת" אובר-פאוור

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#10   פורסם: 08.06.2011, 12:21

My_T
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה שזה "קצת" אובר-פאוור
אתה השופט? וואלה לא ידעתי?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#11   פורסם: 10.06.2011, 11:32

סחתיין שון על היוזמה והרצון הטוב

קיבל נעוץ, ושוב כל הכבוד.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 10.06.2011, 14:38

עד מתי אפשר לחשוב על כח?

חזרה לראש העמוד

עילוי

#13   פורסם: 10.06.2011, 14:46

solid_snape88
ציטוט:
צפה בהודעה
עד מתי אפשר לחשוב על כח?
עד מתי שאראה מספיק אנשים בתחרות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Aldor

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 10.06.2011, 16:03

גם לי אין אינפמוס 2 אבל חשבתי על משהו כזה : הוא הופך לזרם מרחף באוויר כזה לכמה שניות והוא זז מהר ויכול לטוס ולעבור דרך אויבים, מי או מה שהוא עובר דרכו מתחשמל.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#15   פורסם: 10.06.2011, 16:48

לי עדיין אין INFAMOUS 2 אז התוספות לא יזיקו לי
טוב אז הכח שאני חושב עליו זה מעין שדה מגנטי סביב קול שכל מי שבא במגע פיזי עם קול נפגע(מתחשמל)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

עילוי

#16   פורסם: 10.06.2011, 18:16

יפה אנשים תמשיכו להביא רעיונות מקוריים, יש פה אחלה רעיונות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של -igal-

משתמש רציני

#17   פורסם: 10.06.2011, 18:17

CiSTaa
ציטוט:
צפה בהודעה
לי עדיין אין INFAMOUS 2 אז התוספות לא יזיקו לי
טוב אז הכח שאני חושב עליו זה מעין שדה מגנטי סביב קול שכל מי שבא במגע פיזי עם קול נפגע(מתחשמל)
כבר הצעתי משהו דומה

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#18   פורסם: 10.06.2011, 18:17

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
יפה אנשים תמשיכו להביא רעיונות מקוריים, יש פה אחלה רעיונות
חחח לפחות תן דד ליין משוער, שלא נמות מציפייה

חזרה לראש העמוד

עילוי

#19   פורסם: 10.06.2011, 18:20

Rebellion
ציטוט:
צפה בהודעה
חחח לפחות תן דד ליין משוער, שלא נמות מציפייה
אני לא רוצה להפעיל לחץ, פשוט ברגע שאראה שיש מספיק רעיונות ואנשים הפסיקו להגיב אני אגיד מי זכה

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#20   פורסם: 10.06.2011, 20:56

קודם כל, סחטיין על זה שאתה מחלק את זה (אני רציתי לקנות את האספנים רק בגלל הקוד של הנשק המוזהב ).
הכח שלי הוא כזה:
קול נכנס לתוך מעגל חשמלי בצורת כדור כזה שמעלה אותו מעט מעל הקרקע, ובמשך 5 שניות אי אפשר לפגוע בו וזה יורה ברקים לכל עבר - ימינה, שמאלה, למטה וכו'. מן כח כזה שאתה עושה שיותר מדי אויבים מקיפים אותך מכל הצדדים ואתה חייב למצוא דרך להתנער מהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ofirzion120

מצליחן

#21   פורסם: 10.06.2011, 21:26

יותר כוחות של אש וקרח שהם גם כמו של החשמל וגם שונות לדוגמה שאם אתה רוצה להגיע מהר למקום רחוק אתה יכול לייצר לך שביל קרח באוויר ולהחליק עליו וגם להשתמש בזה כדי שתהיה אפשרות ללכת על מים או לדוגמה לכלוא את כל האוייבים בעיגול של אש ואז אתה יכול לעשות את הTHUNDER DROP ואז כל האויביים מתים בוודאות או פשוט להעיף אותם על האש ולהתעלל בהם.

נערך לאחרונה על ידי ofirzion120, היום בשעה 17:47. סיבה: כתבתי יותר מכוח אחד ושון אמר לי שאני יכול לערוך כדי שאוכל לכתוב רק כוח אחד

חזרה לראש העמוד

עילוי

#22   פורסם: 10.06.2011, 23:18

ofirzion120
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר אולי שקול ישתמש בכוח שלו להרים דברים בכך שיחזיר את היריות שיורים עליו האויבים בחזרה אליהם תוך כדי שהוא טוען אותם בחשמל וזה יהיה כמו המתקפות המיוחדות כמו הטורנדו שצריך את הדבר הסגול שלוקחים וזה יהיה למשך 20 שניות בערך

גם אם יהיה אפשר בגלל שאפשר להעיף מכוניות להעיף את האוייבים באוויר ולזרוק אותם תוך כדי שהחשמל יורד לאט זה יכול להיות נחמד

אפשר לעשות שיהיו יותר אפשרויות כשאתה משתמש בMELEE, לדוגמה לירות בו חשמל תוך כדי או להעיף אותו או לשים עליו רימון ככה שזה יהיה חלק מהקומבו, כמו בגיימפלי בספינה של אנצרטד 3 שדרייק הפעיל את הרימון של האויב וככה הוא התפוצץ ושיהיו יותר מהחמישה אפשרויות שאפשר לעשות פינישים כשהמד הכחול עד הסוף ולוחצים משולש כי יש רק בערך 5 סוגים כאלה ושלא כל מכה תראה אותה מכה ורק הסיום יהיה שונה ושתהייה אפשרות לזרוק אותו על האויבים שלך ושהוא יחזור אליך כמו בומרנג וגם שיהיו לפעמים מתקפות כאשר נגיד האויבים לא רואים אותך אז מתקפות של התגנבות שבהם אתה יכול להרוג את האוייבים מהר ושהאוייבים האחרים לא ישימו לב אליך כמו באנצרטד.

יותר כוחות של אש וקרח שהם גם כמו של החשמל וגם שונות לדוגמה שאם אתה רוצה להגיע מהר למקום רחוק אתה יכול לייצר לך שביל קרח באוויר ולהחליק עליו וגם להשתמש בזה כדי שתהיה אפשרות ללכת על מים או לדוגמה לכלוא את כל האוייבים בעיגול של אש ואז אתה יכול לעשות את הTHUNDER DROP ואז כל האויביים מתים בוודאות או פשוט להעיף אותם על האש ולהתעלל בהם.

אפשרות של טעינה כל מתקפה ובכך שהיא תהיה חזקה יותר ובכך מד החשמל ירד יותר מאשר מבמתקפה רגילה.

אפשרות שלאחר שאתה יורה חשמל מיוחד על אויב כשלא נשאר לו הרבה חיים אז אתה יכול לשלוט בו לזמן מסויים ובכך להרוג את אויביים אחרים ובסוף להתפוצץ וגם זה יהיה כמו הטורנדו שצריך את הנקודה הסגולה בצד

שתהיה אפשרות שKUO או NIX יבואו לעזרה ובכך לעשות איתם כל מיני התקפות משולבות וקומבואיים מיוחדים ולדוגמה שקול ירה חשמל וקו תירה קרח וזה יתחבר למתקפה אחת או חשמל עם אש או אותו סוג כוח כדי שהוא יהיה חזק יותר ומתקפות MELLE מיוחדים בהתחלה שניהם יעזרו לך אבל לאחר התקדמות במשחק אז אם אתה טוב אז KUO תעזור לך ואם אתה רע אז NIX תעזור לך וגם זה יצטרך שימוש בנקודות הסגולות במד החשמל בצד.
האמת שהאופציה האחרונה שרשמת קיימת במשחק השני, כאשר משחקים עם אחת מהן אפשר לירות באנשים שהיא לוכדת וזה יוצר תגובה חזקה יותר מחשמל רגיל... אבל יופי על הרעיונות

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#23   פורסם: 10.06.2011, 23:24

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת שהאופציה האחרונה שרשמת קיימת במשחק השני, כאשר משחקים עם אחת מהן אפשר לירות באנשים שהיא לוכדת וזה יוצר תגובה חזקה יותר מחשמל רגיל... אבל יופי על הרעיונות
לא ידעתי שאפשר לרשום יותר מאפשרות אחת. זה מגדיל את הסיכויים שלו כפול המספר של האפשרויות שהוא כתב

חזרה לראש העמוד
פרסומת

עילוי

#24   פורסם: 10.06.2011, 23:28

Rebellion
ציטוט:
צפה בהודעה
לא ידעתי שאפשר לרשום יותר מאפשרות אחת. זה מגדיל את הסיכויים שלו כפול המספר של האפשרויות שהוא כתב
אתה צודק...
מעכשיו רושמים רק כוח אחד מסוים ולא כמה אפשרויות
רשמתי את זה בחוקים

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#25   פורסם: 10.06.2011, 23:38

Cole - קול עוצר ונטען בחשמל לשנייה או שנייה וחצי ושולח "pulse" חשמלי לאיזור, כל מטרה שנקלעת להלם הזה חוטפת שוק עצבי שמאפשר לקול לשלוח פקודות למוח שלו בעזרת החשמל במערכת העצבים. בזמן שקול משתלט על המטרה\ות הוא לא יכול לזוז אבל שולט לאן הדמויות יזוזו בעזרת הזזת של השלט (כמו הסופת ברקים במשחק הראשון) כמובן שמהלך זה יכול להשתלט לזמן מועט ולא תופס על Conduits או בוסים.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#26   פורסם: 11.06.2011, 01:55

יש לי רעיון למתקפה/קומבו Melee, זה נחשב?

בלי קשר לדעתי המפתחים חייבים להוסיף למשחק מתקפת חשמל כמו זאת שיש לסית' ממלחמת הכוכבים. האמת שזה עוד היה חסר לי מהמשחק הראשון. אפילו שבמשחק הראשון הייתה מתקפה קצת דומה בקרמה הרעה, זה לא היה אותו דבר - זה היה ממוקד מדי, ובכלל, זה היה שונה. אני מדבר על מתקפה רחבה, אבל שהיא מגיע עד טווח בינוני רחוק היא כבר לא מגיע. המתקפה יכולה לפגוע בעד כ-5 רעים באותו הזמן, אבל עוצמת הפגיעה תתחלק בין הרעים, זאת אומרת - אם יש רק רע אחד כל המתקפה תתמקד רק בו, לכן תהיה עוצמת פגיע מלאה באותו רע, לעומת זאת אם יש חמישה רעים אז כל רע יפגע ברבע מכלל עוצמת המתקפה.

נערך לאחרונה על ידי GalGR, 11.06.2011 בשעה 02:11.

Laugh and grow fat!

חזרה לראש העמוד

עילוי

#27   פורסם: 11.06.2011, 02:01

GalGR
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי רעיון למתקפה/קומבו Melee, זה נחשב?
כל עוד זה כוח שלא קיים באינפיימוס זה נחשב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ofirzion120

מצליחן

#28   פורסם: 11.06.2011, 08:14

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
התכוונתי שתהיה אפשרות לעשות זאת כמעט בכל משימה ואפשרויות יותר מגווונות כי ידעתי שהם יכולים לעזור לך קצת.

אני לא ידעתי שאסור לרשום רק כוח אחד כי רשמת אילו כוחות הייתם נותנים לCOLE אז רשמתי כוחות ולא רק כוח אחד אבל אם אתה רוצה אני יכול לערוך את ההודעה ולבחור את הכוח שאני חושב שהוא הכי טוב ולמחוק את האחרים.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#29   פורסם: 11.06.2011, 11:22

ברירת מחדל הכוח שאני מציע

שיהיה אפשרות ליצור מין שוטי חשמל כאלה שיוצאים מהיידיים של קול כמו של הזה מאיירון מן שתיים זה צריך להיות חזקק (:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של THE CROW

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 11.06.2011, 12:51

אני היית מבקש לעשות כדור חשמל אדיר (כזה שצריך את שתי הידיים בשביל לרכז את כמות החשמל, וזה גם משנה את הצורה ואת הכוח שלו לפי הרמה שלך והקארמה שלך).

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

אנרגיה סולארית | פוליש