אתם חושבים שיהיה מין נעילת איזורים לDLC כמו שיש עכשיו עם הPS3? אני בדילמה אם לקנות בארץ או בחו"ל, למרות שרוב הסיכויים שאני גם ככה אפתח משתמש חדש, הדבר היחיד שגורם לי לחשוב פעמיים הוא המחיר, אני לא ראוה סיבה לבזבז עוד 400-500 ש"ח בארץ כשאני יכול לקנות את הPSV ב250 בארה"ב..
400-500 ש"ח בשביל אחריות? אני חושב שעדיף שאשמור אותם בצד ואם אצטרך אשלח לתיקון במעבדה, בהתחשב עובדה שהתיקון בטוח לא יעלה כל כך הרבה יישאר לי גם קצת כסף לבזבוזים..
אין מחיר רשמי סתם ניחשתי.
אם PS3 עולה בארץ 1700 ש"ח אז אני משער שה Vita תעלה בסביבות ה 1500 ש"ח.
אולי קצת פחות, קשה לי להאמין שיותר.
דין אין מצב, הסוני היא קונסולה מתיישנת(כאשר בארץ הנושא של בלו ריי לא משחק כל כך לטובתו כי נדירים האנשים שקונים סרטים כאן גם ככה) ככה שהמחיר שלה לא צריך לשקף את המחיר של הVITA.
אני מניח שחצי שנה נראה מחיר שהוא 200 אחוז מחו"ל ככה שאנחנו מדברים על בערך 500 דולר וזה עוד בלי להתחשב בעובדה שאנחנו נחשבים אירופאים ונאמר שהמחיר הוא 249 יורו/דולר, כלומר אותו מספר למרות ההבדלים בשער ההמרה
זה לא כל כך תירוצים, המדינה שלנו יש בה מיסים מוטרפים לעומת מקום כמו ארה"ב(שהוא די מקרה קיצון הפוך)
ובשוודיה יש פי יותר משלנו, גם בגרמניה, אבל לפחות יש ייבוא אמיתי (לא השטות הזאת של ישפאר), והם מקבלים שלל של הנחות. למשל הPS3 שם בטח עולה 1200 (תודות לכך שסוני אירופה חותכת להם את המחיר). רק בארץ אוהבים לדפוק אותנו.
לא ראיתי אם כתבו את זה, אבל מסתבר שהVITA לא תיהיה נעולת אזורים, בדומה לPS3.
אני לא מתלהב מהקונסולה הזאת, אבל אני לא יכול שלא להיות מרוצה מזה שסוני ממשיכים במגמה של לעשות דברים מובנים מאליהם נכון. לצערי הרב, זה לא כל כך נפוץ בתעשייה.
ובשוודיה יש פי יותר משלנו, גם בגרמניה, אבל לפחות יש ייבוא אמיתי (לא השטות הזאת של ישפאר), והם מקבלים שלל של הנחות. למשל הPS3 שם בטח עולה 1200 (תודות לכך שסוני אירופה חותכת להם את המחיר). רק בארץ אוהבים לדפוק אותנו.
אני חושב שאתה לא יודע כמה עולה קונסולה בשוודיה כי אם נורווגיה היא אינדיקציה אז המחיר הוא מאוד דומה לשלנו(וזה בלי לדבר שאנשים שם משלמים איזה 35 אחוז ויותר מהמשכורת שלהם כמיסים למדינה מה שממש לא קורה במדינה שלנו)
אני חושב שאתה לא יודע כמה עולה קונסולה בשוודיה כי אם נורווגיה היא אינדיקציה אז המחיר הוא מאוד דומה לשלנו(וזה בלי לדבר שאנשים שם משלמים איזה 35 אחוז ויותר מהמשכורת שלהם כמיסים למדינה מה שממש לא קורה במדינה שלנו)
ועדיין דברים שאמורים להיות זולים יותר פה, דווקא יקרים יותר.
ועדיין דברים שאמורים להיות זולים יותר פה, דווקא יקרים יותר.
אבל זה מה שאני אומר, המדינה היא קשה מאוד מבחינת בירוקרטיה(שזה מונע מהחברה הרשמית לעשות בעצמה את הדברים) וכך נשארת חברה ישראלית שצריכה להילחם על הצרכן הישראלי שגם ככה הוא לא צרכן פשוט וכל זה עם מכס/מיסים/מע"מ ומה לא שחונק את הבעל עסק.
אבל זה מה שאני אומר, המדינה היא קשה מאוד מבחינת בירוקרטיה(שזה מונע מהחברה הרשמית לעשות בעצמה את הדברים) וכך נשארת חברה ישראלית שצריכה להילחם על הצרכן הישראלי שגם ככה הוא לא צרכן פשוט וכל זה עם מכס/מיסים/מע"מ ומה לא שחונק את הבעל עסק.
שאלה: למה הביוקרטיה כאן כל כך מסובכת? האם זה נובע בגלל פחד שאיכשהו אירן תנצל את זה כדי לגרום פיגועים? (השאלה שלי ספיצפית)