נושא: הודעה|למי שלא ראה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Kato

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.06.2011, 09:24

ברירת מחדל הודעה|למי שלא ראה

הקונסולה הWii U, שתגיע לשוק ב-2012, תגיע יחד עם שלט אלחוטי דמוי טאבלט הכולל מסך מגע בגודל 6.2 אינץ', המאפשר לשלוט במשחקים הן באמצעות כפתורים, הן באמצעות מגע והן באמצעות תנועה. הקונסולה החדשה תתמוך בוידיאו ב-HD, ותכלול יציאות USB 2.0, HDMI וחריץ SD להרחבת זיכרון. השלט-טאבלט עצמו יכלול גם מצלמה קדמית, ועל אף זאת הוא אינו מיועד לפעולה כקונסולת משחק ניידת עצמאית, דוגמת ה-DS3, אבל למרות כל זה יהיה עדיין אפשר להתשמש בה כיותר טאבלט מאשר קונסולה, למה הכוונה? הכוונה היא שיהיה אפשר לצייר עליו, שיחות וידאו, משחקים קטנים, אינטרנט, חיבור לטלוויזיה ועוד.

שווה לחכות לא?

נערך לאחרונה על ידי Kato, 09.06.2011 בשעה 09:26.

Live like there is no tommrow

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#2   פורסם: 09.06.2011, 12:21

xKato ッ
ציטוט:
צפה בהודעה

הקונסולה הWii U, שתגיע לשוק ב-2012, תגיע יחד עם שלט אלחוטי דמוי טאבלט הכולל מסך מגע בגודל 6.2 אינץ', המאפשר לשלוט במשחקים הן באמצעות כפתורים, הן באמצעות מגע והן באמצעות תנועה. הקונסולה החדשה תתמוך בוידיאו ב-HD, ותכלול יציאות USB 2.0, HDMI וחריץ SD להרחבת זיכרון. השלט-טאבלט עצמו יכלול גם מצלמה קדמית, ועל אף זאת הוא אינו מיועד לפעולה כקונסולת משחק ניידת עצמאית, דוגמת ה-DS3, אבל למרות כל זה יהיה עדיין אפשר להתשמש בה כיותר טאבלט מאשר קונסולה, למה הכוונה? הכוונה היא שיהיה אפשר לצייר עליו, שיחות וידאו, משחקים קטנים, אינטרנט, חיבור לטלוויזיה ועוד.

שווה לחכות לא?
לדעתי זה יפה שנינטנדו ניזכרו גם שיש מעריצים להרד קור.אך אני אישית לא הילהבתי מזה וגם לא ניראה לי שאני יקנה את זה למרות שיש לי את הWII 1

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kato

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 09.06.2011, 13:42

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי זה יפה שנינטנדו ניזכרו גם שיש מעריצים להרד קור.אך אני אישית לא הילהבתי מזה וגם לא ניראה לי שאני יקנה את זה למרות שיש לי את הWII 1
החלטה והפסד שלך

אבל אני מאמין שעד ל2012 אתה תשנה את דעתך של זה.

Live like there is no tommrow

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#4   פורסם: 09.06.2011, 21:23

הקונסולה לא הולכת לצאת בקרוב אלא רק בעוד שנה וחצי בערך וזו אכזבה רצינית.

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא