משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
10.06.2011, 18:54
|
|
מה אתם חושבים על ה-Wii U?
שלום לכולם.
כפי שראיתם, לא הייתי בפורום זמן רב, והחלטתי לחזור אליו בגלל ההכרזה (שסוף סוף הגיעה) של הקונסולה החדשה של נינטנדו, ה-Wii U.
מרשמים ראשוניים, אני אישית מאוד התלהבתי מהיכולות החדשות של הקונסולה, במיוחד האפשרויות הרבות שאפשר לעשות עם השלט החדש, העברת המשחק מהטלוויזיה לשלט, ותיאום בין שלטי ועזרי Wii עם ה-Wii U (כגון Wiimote, Nunchuck, Wii Balance Board, ההגה של ה-Wii וה-Wii Zapper).
בנוסף, התרשמתי מה"אומץ" של נינטנדו לתת לחברות צד שלישי לפתח משחקים לקונסולה, כמו Ninja Gaiden 3, ו- Batman: Arkham City.
כתבו כאן את דעתכם, למה כדאי לקנות? למה לא כדאי? מה דעתכם על היכולות של הקונסולה? האם המשחקים שצפויים להגיע טובים? האם לא? האם הקונסולה תיועד לשחקני קז'ואל בלבד, או רק גיימרים? או אולי אפילו שניהם ביחד? והאם נינטנדו בכלל עשתה צעד חכם?
|
קקי של כלב זה לא טעים
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.06.2011, 23:01
|
|
|
אני מניח שחזרת כי התגעגעת לאופטימיות שלי.
הדבר המלהיב ביותר בשלט החדש זה שהוא מזכיר שלטים רגילים - יש לו 2 סטיקים אנלוגיים, אחד דיגיטלי ואת שלל הכפתורים שהיו חסרים עד מאוד בWII. המסך שיש על השלט נראה כמו גימיק לא משהו בכלל ואנחנו לא יודעים כלום על הקונסולה עצמה למעט זה שהיא תצא בעוד משהו כמו שנה וחצי לשוק, שזה המון המון זמן.
לא רק אני התאכזבתי. גם המשקיעים של נינטנדו התאכזבו והמניה צנחה, בין היתר משום שכשנינטנדו תצא עם המכשיר בעוד שנה וחצי, לסוני כבר תהיה תשובה מוצלחת יותר כי הplaystation vita שלה בקלות יכול לשמש כמו גירסה מאוד איכותית של השלט של הwiiu ואת הvita אנחנו יכולים למצוא בחנויות בעוד כחצי שנה...
בקיצור, אנחנו לא יודעים כמעט כלום על המכשיר, אנחנו יודעים עוד הרבה פחות על המשחקים ורק אחרי שנשמע יותר ניתן יהיה להעריך אם זה משהו ששווה יהיה להכניס הביתה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.06.2011, 13:35
|
|
|
omerkot |
ציטוט: |
 |
|
|
אני מניח שחזרת כי התגעגעת לאופטימיות שלי.
הדבר המלהיב ביותר בשלט החדש זה שהוא מזכיר שלטים רגילים - יש לו 2 סטיקים אנלוגיים, אחד דיגיטלי ואת שלל הכפתורים שהיו חסרים עד מאוד בWII. המסך שיש על השלט נראה כמו גימיק לא משהו בכלל ואנחנו לא יודעים כלום על הקונסולה עצמה למעט זה שהיא תצא בעוד משהו כמו שנה וחצי לשוק, שזה המון המון זמן.
לא רק אני התאכזבתי. גם המשקיעים של נינטנדו התאכזבו והמניה צנחה, בין היתר משום שכשנינטנדו תצא עם המכשיר בעוד שנה וחצי, לסוני כבר תהיה תשובה מוצלחת יותר כי הplaystation vita שלה בקלות יכול לשמש כמו גירסה מאוד איכותית של השלט של הwiiu ואת הvita אנחנו יכולים למצוא בחנויות בעוד כחצי שנה...
בקיצור, אנחנו לא יודעים כמעט כלום על המכשיר, אנחנו יודעים עוד הרבה פחות על המשחקים ורק אחרי שנשמע יותר ניתן יהיה להעריך אם זה משהו ששווה יהיה להכניס הביתה. |
|
|
|
|
אבל לווי יו אין L2 וR2 כמו שגם לויטה אין L2 וR2..
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.06.2011, 13:57
|
|
|
MagmaJet |
 |
|
|
אבל לווי יו אין L2 וR2 כמו שגם לויטה אין L2 וR2.. |
|
|
|
|
שזו תהיה הבעיה היחידה שלה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.06.2011, 14:52
|
|
|
האמת שגם אני ממש לא מתלהב מהגימיק של השלט, אבל הקונסולה נראית לא רע כרגע.
כמו שעומר אמר, אין כרגע מספיק פרטים, אבל נראה שתהיה תמיכת צד שלישי טובה(הוכרז אססינס קריד, בטמן ארקהיים סיטי ועוד). גם אמור להיות שיפור אידר בגרפיקה(בטח מהwii) אבל גם מה ps3 וה360.
בקיצור, נחכה ונראה\ לנינטנדו יש המון מה לשפר ואני מקווה שהם יצליחו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.06.2011, 20:48
|
|
|
בעיקרון מה שיראו בE3 זה רק יותר את השלט.
הם לא אמרו כלום על הקונסולה עצמה שלפי IGN וGAMESPOT הקונסולה יהיה הקונסולה הכי חזקה ובעלת ביצועים הכי טובים בשוק.
|
Live like there is no tommrow 
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.06.2011, 22:00
|
|
|
xKato ッ |
 |
|
|
הם לא אמרו כלום על הקונסולה עצמה שלפי IGN וGAMESPOT הקונסולה יהיה הקונסולה הכי חזקה ובעלת ביצועים הכי טובים בשוק. |
|
|
|
|
גם זה בהנחה ומיקרוסופט לא יעשו את מה שהם עשו בפעם הקודמת ולפני הE3 הבא יכריזו על הXBOX הבאה שלהם שתהיה זמינה במקביל לWIIU, תעלה 50$ יותר ותהיה חזקה פי 10...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.06.2011, 22:20
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
גם זה בהנחה ומיקרוסופט לא יעשו את מה שהם עשו בפעם הקודמת ולפני הE3 הבא יכריזו על הXBOX הבאה שלהם שתהיה זמינה במקביל לWIIU, תעלה 50$ יותר ותהיה חזקה פי 10... |
|
|
|
|
לך תדע..... השלט של הWii U מוכן הקונסולה עוד לא אבל בנתיים יש רק השארות יותר.
ככה משאיר ומתאירים שהיא תהיה אבל היא עוד לא סופית כי נינטנדו יש להם שינויים והפתעות בדקה ה-90
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.06.2011, 23:13
|
|
|
xKato ッ |
 |
|
|
לך תדע..... השלט של הWii U מוכן הקונסולה עוד לא אבל בנתיים יש רק השארות יותר.
ככה משאיר ומתאירים שהיא תהיה אבל היא עוד לא סופית כי נינטנדו יש להם שינויים והפתעות בדקה ה-90 |
|
|
|
|
הפתעות הדקה ה90 של נינטנדו בד"כ קשורות בזה שהקונסולות מכילות פחות ממה שהם נתנו לאנשים להבין ושהן עולות הרבה יותר ממה שאנשים מצפים...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
13.06.2011, 07:04
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
הפתעות הדקה ה90 של נינטנדו בד"כ קשורות בזה שהקונסולות מכילות פחות ממה שהם נתנו לאנשים להבין ושהן עולות הרבה יותר ממה שאנשים מצפים... |
|
|
|
|
נינטנדו הבינו את זה כשעשו את ה-Wii, ולדעתי הם למדו מהטעויות שלהם.
|
קקי של כלב זה לא טעים
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
14.06.2011, 15:05
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
הפתעות הדקה ה90 של נינטנדו בד"כ קשורות בזה שהקונסולות מכילות פחות ממה שהם נתנו לאנשים להבין ושהן עולות הרבה יותר ממה שאנשים מצפים... |
|
|
|
|
זה קרה דבר ראשון רק לWii
וההפתעה של ה3DS שהמחיר ירד כמעט ב20% והנפח עלה לי זה נראה משהו טוב לא?
עריכה: והנה הפתעה שלא הרבה ציפו בטח:
http://wii.ign.com/articles/117/1176149p1.html
נערך לאחרונה על ידי Kato, 14.06.2011 בשעה 15:08.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
21.07.2013, 21:40
|
|
|
Kato |
 |
|
|
הם לא אמרו כלום על הקונסולה עצמה שלפי IGN וGAMESPOT הקונסולה יהיה הקונסולה הכי חזקה ובעלת ביצועים הכי טובים בשוק. |
|
|
|
|
+1
|
!puredeVils#
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
14.06.2011, 16:15
|
|
|
ואז PS4 וXB720 יהיו חזקים 100 אחוז יותר מPS360..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
15.06.2011, 15:45
|
|
|
אבל עדיין הקונסולה הרבה יותר חזקה בנתיים עדיין אין שום שמועות לPS4 או לXBOX720 או וואטאבר.... בנתיים הקונסולה הכי חזקה וחדשה היא Wii U נכון?
וגם אם נגיד שנה הבאה יכריזו עלהם Nintendo יהיה לפחות של שנה שנתיים של יתרון....
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
15.06.2011, 18:21
|
|
|
עומר, כנראה בגלל התמונה והגישה המרירה והצינית אתה ממש מזכיר לי את הרובוט מרווין מ"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"! יש מצב שזה אתה?XD
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
15.06.2011, 18:28
|
|
|
איל708 |
 |
|
|
עומר, כנראה בגלל התמונה והגישה המרירה והצינית אתה ממש מזכיר לי את הרובוט מרווין מ"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"! יש מצב שזה אתה?XD |
|
|
|
|
לא. אני הרבה יותר אינטליגנטי והרבה יותר סרקסטי ממנו.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
17.06.2011, 22:24
|
|
|
אני מאוד אוהב את הרעיון מאחורי הWIIU אבל המחיר לא נחשף שזה משאיר אותי בסימן שאלה
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
18.06.2011, 11:18
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
אני מאוד אוהב את הרעיון מאחורי הWIIU אבל המחיר לא נחשף שזה משאיר אותי בסימן שאלה |
|
|
|
|
יש שמועות שזה יעלה 600 דולר..
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
18.06.2011, 20:03
|
|
|
MagmaJet |
 |
|
|
יש שמועות שזה יעלה 600 דולר.. |
|
|
|
|
אם זה יעלה יותר מ300 אז נינטנדו אבודה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
18.06.2011, 20:13
|
|
|
לא נראה לי שהם יתנו מחיר גבוה כמו 600 דולר, זאת ממש התאבדות...
אני חושב שהמחיר יהיה סביר, למרות שהשלט בעצמו נראה די יקר...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
18.06.2011, 20:22
|
|
|
גם 3DS לא אמור לעלות 250 דולר
אבל אם ווי יו יעלה 600 דולר שזה הרף שהציב PS3
אז אין לדעת מה יהיה עם PS4 ו720
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
18.06.2011, 21:29
|
|
|
MagmaJet |
 |
|
|
גם 3DS לא אמור לעלות 250 דולר
אבל אם ווי יו יעלה 600 דולר שזה הרף שהציב PS3
אז אין לדעת מה יהיה עם PS4 ו720 |
|
|
|
|
הPS3 היה מקרה מאוד חריג שבו סוני דחפה למכשיר הזה אוסף של טכנולוגיות שלא היו קיימות בעולם לפני הPS3 כמו בלוריי ומעבדי CELL. היא הפסידה על כל קונסולה שהיא מכרה הרבה כסף גם כשהיא מכרה אותה ב600$ והיא עשתה באמת את כל מה שהיא היתה מסוגלת בשביל להוריד את המחיר כמה שיותר מהר כי ב600$ היא לא הצליחה למכור יותר מדי מכשירים.
הWIIU זה סתם אוסף של טכנולוגיות ישנות שדחפו לקופסא אחת. זה מכשיר שנינטנדו יכולה למכור ברווח גם ב200$.
מעבר לזה, אני לא רואה איך הדור הבא של סוני ומיקרוסופט עולה יותר מ400$, לא בכלל ובטח לא כשארה"ב תקועה במיתון עמוק עם אחוזי אבטלה בשמיים.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
18.06.2011, 21:45
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
הPS3 היה מקרה מאוד חריג שבו סוני דחפה למכשיר הזה אוסף של טכנולוגיות שלא היו קיימות בעולם לפני הPS3 כמו בלוריי ומעבדי CELL. היא הפסידה על כל קונסולה שהיא מכרה הרבה כסף גם כשהיא מכרה אותה ב600$ והיא עשתה באמת את כל מה שהיא היתה מסוגלת בשביל להוריד את המחיר כמה שיותר מהר כי ב600$ היא לא הצליחה למכור יותר מדי מכשירים.
הWIIU זה סתם אוסף של טכנולוגיות ישנות שדחפו לקופסא אחת. זה מכשיר שנינטנדו יכולה למכור ברווח גם ב200$.
מעבר לזה, אני לא רואה איך הדור הבא של סוני ומיקרוסופט עולה יותר מ400$, לא בכלל ובטח לא כשארה"ב תקועה במיתון עמוק עם אחוזי אבטלה בשמיים. |
|
|
|
|
גם PS2 היה בעל טכנולוגיה מיושנת לעומת גיימקיוב ובכל זאת תימחרו אותו במחיר יותר גבוה משל גיימקיוב
אי אפשר לדעת מה יהיה עם סוני ומיקרוסופט, קונסולה חדשה חזקה מווי יו זה כבר ברור לגמרי
ואני כמעט בטוח שהשלטים שלהם יהיו גימיקים הפעם מראש כמו קינקט ומוב
כך שהמחיר יכול להיות בסביבות 450+
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
18.06.2011, 22:14
|
|
|
MagmaJet |
 |
|
|
גם PS2 היה בעל טכנולוגיה מיושנת לעומת גיימקיוב ובכל זאת תימחרו אותו במחיר יותר גבוה משל גיימקיוב
אי אפשר לדעת מה יהיה עם סוני ומיקרוסופט, קונסולה חדשה חזקה מווי יו זה כבר ברור לגמרי
ואני כמעט בטוח שהשלטים שלהם יהיו גימיקים הפעם מראש כמו קינקט ומוב
כך שהמחיר יכול להיות בסביבות 450+ |
|
|
|
|
אתה טועה לגבי הPS2. הPS2 היה בנוי בארכיטקטורה מאוד מוזרה ומאוד לא סטנדרטית שסוני פיתחה בבית, בניגוד לקיוב שהיה מבוסס על מעבד POWERPC של IBM עם כרטיס מסך של ATI.
העובדה שהחומרה היתה מוזרה לא הפכה אותה ליותר חלשה מהקיוב ועובדתית, משחקים כמו god of war נראו יותר טוב מכל משחק שיצא אי פעם לקיוב.
מעבר לזה, לPS2 היה נגן CD וDVD, היו לה חיבורי USB וfirewire והיא יצאה לשוק שנה לפני הקיוב ככה שלבוא ולהגיד שתמחרו אותו יותר גבוה מהקיוב זה קצת מצחיק משום שאת הקיוב תמחרו נמוך יחסית לPS2 ולא להפך.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
21.06.2011, 10:23
|
|
god of war ו god of war2 הכילו רקע מרונדר מראש
שיש לך רקע מרונדר מראש אתה יכול ליצור משחקים שניראים ככה -
[ http://www.youtube.com/watch?v=XDl1s...eature=related וכן ככה המשחק הזה ניראה במציאות
והוא לגימקיוב
בgod of war הצליחו לעשות את זה בצורה שתיתן יותר תנועה
יש גם מקומות במאריו גלקסי עם אותו עיקרון
למי שלא מבין מדובר על תמונות סטטיות שמשתלבות בעולם המשחק
ככה שחלק מהדברים עם רגילים כמו דמויות אויבים וכו -אבל חלק זה סתם תמונה למרות שאפשר גם להוסיף אנימציות
היתרון זה גרפיקה הרבה יותר טובה אבל החיסרון זה הרבה פחות אינטקרטיביות עם הרקע
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
12.10.2012, 17:51
|
|
|
אי אפשר....
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
12.10.2012, 17:51
|
|
|
אי אפשר.... bb
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
10.03.2013, 15:00
|
|
מחיר
אני אומר לחכות ככה עוד שנה וחצי עד שהמחיר ירד , כי אחרי זה תצאו פראיירים.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|