כתובת השרת - 213.8.254.178
טוב, זה לא קל להמשיך בלי .
אבל the show must go on.
אז תנו לי לערב אותכם קצת בחיים הפרטיים שלי (הרי בשביל זה אתם פה, לא?) - לשמחתי סיימתי בית ספר לפני חודשיים (אני מקווה, עוד לא הגיעו תוצאות הבגרות

), ואני מתחיל
מכינה קדם צבאית בספטמבר. מה שאומר שאהיה בבית רק בסופי שבוע וחגים, וככל הנראה יהיה לי זמן להתעסק בשרת בעיקר במובנים הטכניים (לדאוג שהפלאגינים עובדים, לבנות רכבות ולהתעלל בעמית). בשילוב עם עזיבתו של מאור (yellowblood) - צוות האדמינים הצטמצם לחצי.
וכן, גבירותי ורבותי - אני גאה להציג את צוות הניהול החדש!
dor73
terfin
ofir
stavit2
blisf
כן, קבלו את האדמינים החדשים שלכם - סתיו וליאור!
סתיו וליאור אמנם צעירים תמימים ורכים, ועדיין לא מבינים מהו טרולינג, אבל הם ילמדו במהרה.
ועכשיו, אחרי שהבהרנו את זה - תרשו לי להציג את התכנית לעתיד:
היום עד "בקרוב" - מפת ההישרדות הנוכחית
"בקרוב" עד עדכון 1.8 - מפת קרייטיב מלא!
1.8 עד הודעה חדשה - שרת ונילה.
אחרי שעדכון 1.8 יצא צוות האדמינים יעשה סיעור מוחין (בשילוב הקהילה) בקשר למנגנון החדש של השרת. שיטת האיזורים לא תעבוד עם התוכן הסביבתי שעדכון 1.8 יביא ולכן נצטרך לחשוב על משהו אחר.
אז- יש למה לצפות!
אז, בלי לקשקש בשכל יותר מדי (אני כבר רואה את תחילתה של מגילה) הנה הפרטים על המפה החדשה שתיכנס בקרוב (למשתתפי tar- פרטים בהמשך).
חוללנו עבורכם מפה ענקית 1800*1800 שרק מחכה שתמלאו אותה ביצירות שלכם.
אחרי שראינו שהסתדרתם יופי עם הקרייטיב של השרת הקודם (גישה חופשית לבלוקים מהספאון) החלטנו לתת לכם עוד כוח, מעכשיו יש לכם גישה לכל החפצים והבלוקים דרך הפקודה i/.
פורטלים: יש פורטלים פזורים במפה שמחוברים ברשת כדי לתת לכם גישה מהירה לכל איזור (ואולי נוסיף עוד לפי הצורך). למי שלא יודע, כדי להפעיל את הפורטל יש לבחור יעד מהשלט (קליק ימני) ואז ללחוץ על הכפתור ולעבור בשער.
הפקודה home/ חוזרת! אתם קובעים את הבית שלכם בעזרת sethome/, אם תמותו, הבית שלכם ישמש כספאון.
הפקודה spawn/ תשגר אותכם לspawn.
יש מערכת פלאגינים שעבדתי עליה המון זמן כדי שתוכלו לעשות פרויקטים קהילתיים מגניבים (גני חיות/מפלצות, מבוכים, זירות PVP ומפלצות, ו-spleef!, וזה רק מה שאני הצלחתי לחשוב עליו!). תצטרכו לדבר עם האדמינים בשביל יותר פרטים. או לקרוא את הטבלה
הזו (שימו לב שלא כל התכונות עובדות). הספליף תומך בזירות עם יותר מקומה אחת, כל עוד הן מלבניות.
מערכת הצ'אט נשארת איתנו, אם אתם עובדים על פרויקט עם חברים תיצרו ערוץ צ'אט משלכם, ותוכלו לדבר איתם שם בלי שכל העולם יצטרך להיות חלק מזה. כמובן שעדיין תוכלו לראות את הערוץ המרכזי ואפילו ערוצים אחרים.
לעוד מידע על הפקודות בהן אתם יכולים להשתמש, תרשמו commands/.
אז -
חוקים:
1) אסורים כל מיני האקים / צ'יטים / אקספלוייטים - כל דבר שלא יראה לאדמינים מותר. התקנו על השרת מערכת מאוד רצינית לאיתור ומניעת צ'יטים - העונש על צ'יטינג הוא בדרך כלל באן תמידי - תחסכו את זה מעצמכם.
2) איסור על גריפינג - בהגדרה של גריפינג: כל פעולה שנעשית על פרויקט בלי הסכמה של יוצרי הפרויקט. כמו גם השחתה של הפרויקט, גם אם היא נעשית ע"י אחד מיוצרי הפרויקט (אלא אם יש הסכמה בין כל מי שעובד על הפרויקט). שוב, עבדתי קשה על פלאגינים שיגלו גריפרים - אל תחשבו שתצאו מזה נקי.
3) השחתת הסביבה - יש לכם גישה לכל מה שאתם צריכים, לא צריך לקחת שום דבר מהסביבה. לא נעבור בשקט על חופים עם חורים, על מגדלים של בלוק אחד, על חצאי עצים מעופפים. שימו לב - הדרכים מהספאון והבניינים סביב הפורטלים נחשבים כחלק מהסביבה. הסיבה שהם לא מוגנים זה במידה ואתם רוצים לחבר שביל / להוסיף משהו. בכלל, מומלץ לשאול אדמין לפני שנוגעים בהם. פרויקטים שננטשו בחצי הדרך ולדעתנו מכערים את האיזור יימחקו וייחשבו כהשחתת הסביבה.
4) אל תהיה חרא (חוק הdouchebag) - זה כולל לא רק קללות, אלא כל שפה פוגענית / מזלזלת כלפי האדמינים או השקנים. אל תבחנו את הסבלנות שלנו.
5) לפני שתקבלו גישה לבניה ולפקודות בשרת, יהיה עליכם להוכיח לאחד האדמינים שקראתם את החוקים על ידי זה שתגידו לו שיש לכם מס' מסוים של בלוק מסוים. לדוגמא (דוגמא זו לא תתקבל ע"י האדמינים) - Hi blisf I got 64 diamond blocks!
שימו לב: את ההודעה יש לשלוח כהודעה פרטית ולא פומבית (msg blisf blah blah blah/). במידה ותגלו לאדם שלא קיבל הרשאות בניה איך לקבל אותן מבלי לקרוא את החוקים "הי נוב, אתה צריך להגיד "יש לי 64 בלוקים של יהלום" תקבלו באן. אין "לא ידעתי / לא התכוונתי / נפלט לי". ורק תגרמו ככה יותר סבל לנוב כי הוא יצטרך לענות על שאלות שהאדמין יציג לו בקשר לחוקים.