נושא: עזרה|לעזאזל LEFT 4 DEAD2 קורס לי בלי סיבה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של yossi465

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.08.2011, 01:25

ברירת מחדל עזרה|לעזאזל LEFT 4 DEAD2 קורס לי בלי סיבה

*כותרת*

הוא קורס לי בלי סיבה בלי הודעה אחרי הטעינה שאחרי הסירטון.....
יש לי עליו הרבה מאוד דברים מותקנים (הרבה מפות וכמה סקינים כמו Heroin shot ועוד) ואין לי כוח להתקין אותו מהתחלה
ואני לא יודע מה לעשות ועשיתי כבר הרבה דברים

I7 3770
16GBRAM
500 GB
GTX770 OC 4GB WINDFORCE
Razer DeathAdder + Razer Electra + Razer Vespula

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Rarity

משתמש רציני

#2   פורסם: 27.08.2011, 02:02

אשמח אם תפרט איזה דברים עשית בשביל לתקן את המשחק, בכל מקרה יש לך כמה אפשרויות.
להיכנס לסטים חץ ימיני על L4D2 להיכנס לאפשרויות, לך לתפריט Local Files ותעשה Verify תן לזה לעבוד זה עלול לקחת זמן, אחרי שזה מסיים אם זה אומר שחסר קובץ הוא כבר יגיד לך שהיה חסר ויתקן לך אותם, אם עשית את האפשרות הראשונה ולא עבדה לך ומראה שכל הקבצים בסדר, תוכל לעשות Defragment שהיא עושה סוג של ניקוי.
ואם שני אלה לא עבדו לך (מה שVerify אמור לסדר) כנראה למחוק את המשחק ולהתקין שוב יעזור אלא אם אחת משתי האפשרויות שהבאתי יעבדו לך אין סיבה שלא. ואם זה עדיין ממשיך כנראה אתה צריך להתקין דרייברים או לעדכן כרטיס מסך.

* עוד אפשרות אם מאלה שנתתי לך מלמעלה לא עבדו - מה שאתה עושה בדיוק זה לגבות את המפות והסקינים שלך, תקח את כל הקבצים של הסקינים והמפות עצמן תעביר אותן לתיקייה מסויימת בשולחן העבודה, ותסיר אותן מהמשחק המקורי תבדוק אם המשחק עובד לך כרגיל מבלי כל הסקינים והמפות, אם אתה רואה שברגע שהסרת אותן זה עובד לך, כנראה זה היה המקור לבעיה, אם זה עדיין ממשיך (אני יודע שלי קרה דבר כזה ואמרו שהיה צריך להסיר addons של מפות וזה סידר לי, ממזמן) אתה עדיין תוכל לגבות את הדברים שלך, תמחוק ותתקין.

אלו מה שאני יכול להביא לך כרגע אלא אם כן תפרט מה עשית.

אשמח עוד אם תואיל בטובך להתפקד בדיון על מנת לעזור לקהילה הישראלית של L4D ויגיימס לצמוח ובכך להשיג לפחות שרת אחד ולהביא את התחום התחרותי למשחק.
אם יש שחקנים שאתה מכיר תביא אותם לדיון להתפקד זה יעזור .
מקווה שעזרתי לך, לילה טוב.

נערך לאחרונה על ידי Rarity, 27.08.2011 בשעה 02:18.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של W00tW00t

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 18.10.2011, 07:59

Rarity
ציטוט:
צפה בהודעה
אשמח אם תפרט איזה דברים עשית בשביל לתקן את המשחק, בכל מקרה יש לך כמה אפשרויות.
להיכנס לסטים חץ ימיני על L4D2 להיכנס לאפשרויות, לך לתפריט Local Files ותעשה Verify תן לזה לעבוד זה עלול לקחת זמן, אחרי שזה מסיים אם זה אומר שחסר קובץ הוא כבר יגיד לך שהיה חסר ויתקן לך אותם, אם עשית את האפשרות הראשונה ולא עבדה לך ומראה שכל הקבצים בסדר, תוכל לעשות Defragment שהיא עושה סוג של ניקוי.
ואם שני אלה לא עבדו לך (מה שVerify אמור לסדר) כנראה למחוק את המשחק ולהתקין שוב יעזור אלא אם אחת משתי האפשרויות שהבאתי יעבדו לך אין סיבה שלא. ואם זה עדיין ממשיך כנראה אתה צריך להתקין דרייברים או לעדכן כרטיס מסך.

* עוד אפשרות אם מאלה שנתתי לך מלמעלה לא עבדו - מה שאתה עושה בדיוק זה לגבות את המפות והסקינים שלך, תקח את כל הקבצים של הסקינים והמפות עצמן תעביר אותן לתיקייה מסויימת בשולחן העבודה, ותסיר אותן מהמשחק המקורי תבדוק אם המשחק עובד לך כרגיל מבלי כל הסקינים והמפות, אם אתה רואה שברגע שהסרת אותן זה עובד לך, כנראה זה היה המקור לבעיה, אם זה עדיין ממשיך (אני יודע שלי קרה דבר כזה ואמרו שהיה צריך להסיר addons של מפות וזה סידר לי, ממזמן) אתה עדיין תוכל לגבות את הדברים שלך, תמחוק ותתקין.

אלו מה שאני יכול להביא לך כרגע אלא אם כן תפרט מה עשית.

אשמח עוד אם תואיל בטובך להתפקד בדיון על מנת לעזור לקהילה הישראלית של L4D ויגיימס לצמוח ובכך להשיג לפחות שרת אחד ולהביא את התחום התחרותי למשחק.
אם יש שחקנים שאתה מכיר תביא אותם לדיון להתפקד זה יעזור .
מקווה שעזרתי לך, לילה טוב.

אחי אני מקווה שאתה מבין בזה ותוכל לעזור לי גם יש לי את המשחק LEFT4DEAD 2 על המחשב הכול עובד הכול טוב ויפה אבל אחרי 20 דקות של משחק הוא פשוט קורס ויוצא ככה היה לי גם ב 1 גם ב ONLINE הוא פשוט קורס ...... ורושם לי CLICK HERE FOR SULUTION כמו שזה תמיד רושם כשיש בעיה במשהו ב WIN 7 יש מצב אתה עוזר לי אף אחד פה לא עוזר וקהילת ה LEFT4DEAD מתה כבר אני רואה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של AcToNN

משתמש רציני

#4   פורסם: 10.11.2011, 14:30

אחי תעלה תמונה אין לנו דרך לעזור לך ככה.

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא