נושא: הדיון הרשמי לPS3 ב2012
1  2  3  15
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.09.2011, 22:39

ברירת מחדל הדיון הרשמי לPS3 ב2012

אני רואה שזה דיון מבוקש אז אני החלטתי לפתוח אותו

אז מה מתוכנן לנו לPS3 ב2012?

משחקים אקסלוסיבים(אני יעדכן את הדיון כל הזמן):
1.TWISTED METAL:כידוע המשחק היה צריך לצאת ב2011 אך מסיבות דיי מוצדקות המשחק נידחה ל14 בפבואר 2012. דיויד ג'אפי טען שהמשחק ניראה מעולה אך לא מספיק מלוטש ולכן הוא לקח את הזמן שלו כדי שאנחנו נוכל להינות כמה שיותר בצורה הכי טובה שאפשר מהמשחק.

2.AGENT:נכון המשחק הזה עדיין בשלבי פיתוח אבל כמו החשיפה של מקס פיין 3(סוף סוף) אני בטוח שניראה את AGENT גם כן ב2012.

3.Ni no Knui-אני יודע שהמשחק הזה יצא גם לDS אבל אני לא רואה את פלאטפורמת HD שהמשחק יוצא אז אני מחשיב אותו כאקסלוסיבי. השם של המשחק באנגלית או "Second cuntry" או עוד עולם לפעמים.כרגע איו ממש מידע על הגירסה של הPS3 אבל אני יעדכן לגביו.המשחק יצא למערב ב2012.

4.sly4:thives in time
תאריך יציאה:TBH 2012
סליי חוזר לסיבוב הרביעי רק שהפעם סוקאר פאנץ' כבר לא אחרית על המותג ולכן Sanzaru games הם המתחים של המשחק(בשיתטף פעולה קל מצד סוקאר פאנץ'). במשחק אנחנו נחפש מה גורם לתופעה בה עמודים בספר המסטאר של הגנבים מתחילים להיעלם פתאום מול העיניים של בנטלי. עוד מידע על המשחק ינתן בהמשך.

5.starhawk

במשחק הזה אנחנו נשחק בקבוצה של בני אדם בקצה החלל הארוך אשר מחפשים אחר מקורות אנרגייה למיניהם.לאנשים האלה קוראים Rifters.כמובן יש אויבים ולהם קוראים Outcast.אלה הם גם סוגים של בני אדם אשר עברו סוג של מוטציה ובכך שני המינים נילחמים אחד בשני.

6.THE LAST GUARDIAN

TLG הוא המשחק השלישי מיוצרי המשחקים של ICO וSOTC. במשחק הזה אנו נסתכל על שיתוף פעולה של ילד קטן לבין חייה ענקית ומיסתורית.כרגע אין עוד פרטים על המשחק אבל כאשר יהיה אני יעדכן
משחקים לא אקסלוסיבים:

1.MASS EFFECT 3
תאריך יציאה:6 למרץ 2012

כידוע MASS EFFECT3 יהיה המשחק האחרון שהוא יהיה מרוכז מסביב הסיפור של שפרד.אנחנו בעצן נקבע איך הסיפור שהיתחלק על פני שלושה משחקים יגמר. כניראה ME3 כרגע הוא אחד המשחקים הכי מצופים ל2012. אני יעדכן לגביו עוד בשלב מאוחר יותר.

2. FINAL FANTASY 13-2
תאריך יציאה:31 לינואר 2012.

פיינל פאנטזי 13-2 הוא בעצם המשחק השני בסדרה בה משחק מיתחלק על גבי 2 משחקים(למי שלא יודע הראשון היה פיינל פאנטזי 10).כמובטח FF13-2 ישפר וינסה לפתור את רוב הבעיות שהיו במשחק הראשון. כבר מסרטונים אפשר לראות שהמשחק יותר פתוח מהראשון ויהיה לו דמיות חדשות. בניגוד לראשון שבו שיחקנו את סיפורה של ליטניג(רוב המשחק) במשחק השני אנחנו נשחק את אחותה של ליטניג.שרה שהיא בעצם מחפשת אחרי ליטניג שכולם בטוחים שהיא מתה.

3.SSX
תאריך יציאה:Q1 2012

אחרי המון זמן EA עשתה לנו(חובבי הסידרה) טובה ענקית והחזירה את SSX לסיבוב נוסף.כמו המשחקים הקודמים המשחק ניראה נהדר וציבעוני עם המון טריקים. אחד המשחקים שאני אישית ממש מחכה לו.

4.MAX PAYNE 3
תאריך יציאה:מרץ 2012

המשחק ממשיך את הסיפור של מקס,אחרי שפרש מהמישטרה מקס ברח לדרום אמריקה כדי "לנוח" ולאר זמן מה הוא מתחיל לעבוד כשומר פרטי ובכך עוזר למשפחה שלו בסאן פולו בברזיל. כמובן שהעיניינים לא נישארים שקטים אחרי שהכנופיות בברזיל רוצות להרוג את המשפחה שמקס שומר העיניינים מסתבכים ומקס מוכרח להגן על המשפחה שלו כדי לטהר את שמו.

5.בורדרלנדס 2
תאריך יציאה:2012.

משחק ההמשך למשחק המפתיע לטובה של גירבוקס. בו אנו נוכל לבחור בין מספר דמויות ולשחק בקמפיין ולפתח אותו ברמות. המשחק כמו המשחק הראשון ישים דגש על המשחק מולטיפלייר מהנה כמו הראשון ויציע גם מגוון שיפורים כמו עוד נשקים ולהחזיק 2 נשקים באותו רגע.

6.TOMB RAIDER
תאריך יציאה:Q3 2012

טומב ריידר החדש הוא בעצם ריבוט לסידרה. אנחנו נגלם את אה קרופט שהיא בעצם אישה שניקלע לבעיה באצמע דרך למקום כל שהוא.כאשר היא מוצת את עצמה על אי בודד שבו נימצאים כל מיני אנשים אשר איבדו את הדרך או שגם הם ניתקלו בבעיה.במשחק אנו ניצטרך לשרוד על האי ולחפש דרך בישביל איך לצאת מהאי הזה. המשחק ניראה מאוד מרשים ואחד המשחקים המצופים ל2012. האם טומב ריידר תהיה שוב סידרה שראויה להיתיחרות בסידרת אנצרטד? נגלה זאת רק כאשר המשחק יצא.

7.PROTOTYPE 2
תאריך יציאה:24 לאפריל 2012

במשחק השני אנו נשחק את Sgt. James Heller שהוא בעצם רוצה לינקום באלכס מורסר(הגיבור מהמשחק האשון).המשחק השני מבטיח לא לחזור על הטעות של המשחק הראשון והיא שהוא פשוט שיעימם את רוב האנשים ששיחקו בו אחרי ההתחלה המגניבה.(גם אני חושב ככה).בו נקווה לטוב

8.NINJA GAIDEN III-
תאריך יציאה:Q1 2012
אין יותר שקודם נינג'ה גיידן יוצא ל360 ואז יוצא בגירסה אקסלוסיבית לPS3(כלומר סיגמה). הפעם המשחק יוצא לשני הפלאטפורמות ביחד. אנחנו נשחק שוב את ריו היבוסה. אנחנו נדע מה מניע את ריו להרוג,לרצוח ולהילחם. הפעם ריו נאבק באיש מסכה מיסתורי שמה שהוא רוצה לבצע לא ברור אבל בזכות כח מיוחד הוא משנה את ריו לטוב או לרע.

החלטתי גם לערב את השנה של הPS VITA אז אני מקווה שלא אכפת לכם

כמו שידוע הPS VITA יוצאת ב2012(כל הפרטים נימצאים בדיון הרישמי שלה.)
אז בו ניראה מה אנחנו מקבלים בהשקה המערבית שלה:

אקסלוסיבים(כן משחקים שיוצאים רק לויטה):
1.UNCHARTED:GOLDEN AYBES
תאריך יציאה:השקה של הPS VITA.

נכון הפעם הצוות הוא לא נוטידוג אבל נוטידוג אגן נתנו פה יד רצינית על פי המפתחים. UGA לוקח את דרייק לתחרות על גילוי סוד ספרדי בן 400 שנה כאשר נייתן נימצא בקונפליקט בין החברים שלו וכאשר הוא מוצא דרך להגיע לחורבות המקדשים באמריקה הדרומית כדי למצוא את העיר האבודה. כרגע UGA מוכיח את עצמו כמשחק אנצרטד לכל דבר

2.WIPEOUT 2048
תאריך יציאה:השקה של הויטה במערב.

WIPEOUT היא אחד הסדרות הכי וותיקות שקיימות על הPS ואפילו גם לפני הPS. כמו שידוע אנחנו בעצם מתחרים בחלליות עתידיות וזה מאוד מהנה(לפי WIPEOUT HD לPS3). אחד המצבים הכי מגניבים של המשחק הוא שבעצם אפשר להיתחרות מול שחקני הPS3 וWIPEOUT HD גם כאשר אנחנו משחקים בויטה!.

3.RIDGE RACER VITA
תאריך יציאה:השקה היפנית של הויטה.
כמו כל משחק בסידרה אנחנו נתחרה במכוניות לא ראליסטיות ובה המשחק עושה כל נגד הפיזיקה.כלומר המשחק עושה ההפך ממה שGT נועד לעשות. זה לא חדש לנו שיוצא עוד משחק RIDGE RACER אחרי שבכל פלאטפורמה חדשה המשחק נדחף.

4.Unit 13
תאריך:6 במרץ 2012
מהיוצרים של סוקום,המשחק הוא משחק TPS זריז וכיף שנועד אקסלוסיבית לPS VITA עם קמפיין בעל 36 משימות שונות ומגוונות המשחק הזה הוא משחק דיי מצופה לויטה.

מודנישן רייסר
תאריך:22 לפבואר
פלאטפורמותS3,PSP,PSV
התשובה של סוני לMARIO KART 7 כמו הגירסאות הקודמות המשחק מאפשר לנו ליצור מסלולים וכו' אך הפעם המשחק מגוון את הגימיקים של הויטה ועושה לנו חיים לים וכפייים יותר. גם משחק ממולץ לכל מי שאוהב את המשחק הזה.

המשחקים לא אקסלוסיבים:

1.F1 2011
תאריך יציאה:בהשקה היפנית/מערבית של הויטה.

כמו כל שנה עכשיו קודמאסטר משתמשים ברישיונות שלהם לפורמולה אחד. לאחר שגירסאות הHD מקבלות ציונים מעוד טובים(8.5 מIGN למשל) זה אחד ממשחקי החובה לויטה.

2.STREET FIGHTER X TEKKEN

פלאטפורמותS3,X360,PS VITA.

קאפקום ונמקו החליטו שסוף סוף כדי לשתף פעולה ובכך נולדו 2 משחקים: SFXT והשם ההפוך TXSF. מה ההבדלים? יש הבדלים.. את המשחק המדובר כרגע שהוא SFXT מפתחת קאפקום על המנוי ה2.5 מימדים של SSF4. רק שכל דמויות טקן אהובים אלינו גם יופיעו. המשחק יכולל מעל ל60 דמיות ועוד כ-3 דמיות אקסלוסיביות לויטה שהם כרגע:קול מגרף מאינפיימוס,פאק מן ומגה מן.

תאריך יציאה:9 למרץ בכל הפלאטפורמות.

MORTAL KOMBAT.3
תאריך יציאה:חגים 2012
אחרי ש/מורטל קומבט הוכרז כהצלחה בחזרה שלו לPS3 ול360 WB שמו עין על גירסת הPS VITA שאכן מתוכננת. כמו האח הגדול של הויטה גם בגירסה הזאת יהיה ניתן לשחק כקרייטוס מסידרת.GOW
פלאטפורמותS VITA

נערך לאחרונה על ידי matan1000, 19.01.2012 בשעה 21:48.

שואף לשלמות

#2   פורסם: 16.09.2011, 23:18

איפה Starhawk? איפה The Last Guardian? איפה Sly 4?
אם אתה פותח דיון תעשה את זה כמו שצריך.

תוכן שיצרתי:

חבר כבוד קהילת PS3

#3   פורסם: 16.09.2011, 23:19

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
היזמה מבורכת, אבל התוכן של הדיון דל מאוד.
איפה Starhawk? איפה The Last Guardian? איפה Sly 4?
שחכתי אותם אני כבר יוסיף

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#4   פורסם: 17.09.2011, 01:09

יופי של השקעה מתן...
אגב תוסיף גם את TOMB RAIDER אישית אני ממש מחכה לו...

האווטר המגניב של Rebellion

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 17.09.2011, 01:48

מה עם פרוטוטייפ 2? DMC 5?
בהחלט לא מעט משחקים טובים אבל כרגע היא לא מתקרבת בכלל ל 2011. אבל בוא נחכה ונראה יכול להיות שרוב המשחקים המעניינים עדיין נשמרים בסוד ויוכרזו כמה חודשים בלבד לפני יציאתם...

You better lose youself in the music
The moment you wanted, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity goes, once in a lifetime.....

חבר כבוד קהילת PS3

#6   פורסם: 17.09.2011, 10:14

Rebellion
ציטוט:
צפה בהודעה
מה עם פרוטוטייפ 2? DMC 5?
בהחלט לא מעט משחקים טובים אבל כרגע היא לא מתקרבת בכלל ל 2011. אבל בוא נחכה ונראה יכול להיות שרוב המשחקים המעניינים עדיין נשמרים בסוד ויוכרזו כמה חודשים בלבד לפני יציאתם...
חברים אמתרי שאני יעדכן אבל תנו גם מנוחה..יש המון משחקים ב2012 וזה קשה לרשום על כולם.

חבר כבוד קהילת PS3

#7   פורסם: 17.09.2011, 15:09

הוספתי את טומב ריידר ואת פרוטוטייפ 2

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#8   פורסם: 17.09.2011, 16:20

כל הכבוד

בינתים אני חושב ש2012 עדיין משעממת כמו 2010 והיא בחיים לא תתקרב ל 2009

אבל כל הכבוד למתן על ההשקע

מצפה להרבה מבורדרלנדס 2 וtlg

גם טומב ריידר נראה מעולה

may the odds be Ever in your Favor

!

האווטר המגניב של HTA4EVER

משתמש ותיק

#9   פורסם: 17.09.2011, 16:23

פשש איזו השקעה מתן!

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#10   פורסם: 17.09.2011, 16:23

מחכה לבורדרלנדס2, TLG, SLY4.

אחלה נושא

נקווה שלא ימחקו את מה שכתוב כמו בקודם XD

♥ Guns N' Roses

האווטר המגניב של The Joker

עילוי

#11   פורסם: 17.09.2011, 17:53

אחלה דיון, כל הכבוד אבל שחכת את COD 9. חבל, אני נורא מחכה לו. ציניות

חבר כבוד קהילת PS3

#12   פורסם: 17.09.2011, 18:00

The Joker
ציטוט:
צפה בהודעה
אחלה דיון, כל הכבוד אבל שחכת את COD 9. חבל, אני נורא מחכה לו. ציניות
כאשר יהיה מידע על COD 9 אני יוסיף גם אותו.(אני יודע שאתה ציני אבל עדיין משחק זה משחק). בהמשך אני יעדכן את הדף הזה אם תוכל תוסיף את הדיון הזה בבקשה ללינקיה

האווטר המגניב של ofirzion120

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 17.09.2011, 20:47

כל הכבוד על ההשקעה, תוסיף רק גם את BIOSHOCK INFINITE ששכחת

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 17.09.2011, 22:46

שנה בהחלט טובה, היא תהיה יותר טובה בהמשך. מן הסתם יצא עוד משחק של AC, COD וכד'.

מבצע מכירת חיסול של משחקי PS3 הטובים ביותר (70-80 ש"ח למשחק)

אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או דרך דוא"ל: ynen@netvision.net.il

ביום שבו אהיה יותר אהוד, אז גם אדע שהפסקתי לומר את האמת.

חבר כבוד קהילת PS3

#15   פורסם: 18.09.2011, 07:06

ofirzion120
ציטוט:
צפה בהודעה
כל הכבוד על ההשקעה, תוסיף רק גם את BIOSHOCK INFINITE ששכחת
אמרתי שאני יוסיף בהמשך עוד משחקים.ביניהם זה ביושוק ונינג'ה גיידון 3 אין טעם לדאוג

פרסומת

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#16   פורסם: 18.09.2011, 12:53

אני ממש מחכה לNi No Kuni. המשחק הזה נראה פשוט מאוד מדהים. ממש שמחתי כשהכריזו שהוא יוצא לצפון אמריקה בשנה הבאה.

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 18.09.2011, 13:14

כל הכבוד מתן !!!

וחברים , במקום להגיד לו תוסיף את זה ותוסיף את זה תגידו תודה או משהו , לא חייב לקטר כל הזמן , ואני בטוח שהוא יוסיף , אין לכם מה לדאוג ....

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 18.09.2011, 22:14

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
כל הכבוד מתן !!!

וחברים , במקום להגיד לו תוסיף את זה ותוסיף את זה תגידו תודה או משהו , לא חייב לקטר כל הזמן , ואני בטוח שהוא יוסיף , אין לכם מה לדאוג ....
תומך בהחלט. היכרתי זאת מקרוב

מצליחן

#19   פורסם: 19.09.2011, 10:06

זה נראה כאילו התותחים הכבדים של סוני לא יופיעו ב2012.
מה שכן אני ממש מצפה לGTA V

Same Shit,Different Day

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#20   פורסם: 19.09.2011, 10:08

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נראה כאילו התותחים הכבדים של סוני לא יופיעו ב2012.
מה שכן אני ממש מצפה לGTA V
קשה לדעת. יש לסוני כמות אדירה של מפתחות חזקות. בהחלט אפשרי שבתחילת השנה הבאה נשמע על כמה משחקים חדשים (רק נקווה שהם לא משחקי MOVE אידיוטיים).
יכול להיות שאחרי טרילוגיית אנצ'רטד, נוטי דוג יעשו הפסקה של כמה שנים ויחזרו לJAK? זה כנראה יגרום לי לפצוח בשיר ודילוגים.

מצליחן

#21   פורסם: 19.09.2011, 10:53

מה שבטוח Dead Space 3 בפיתוח.
מישהו ידע על זה?

תעבירו ל6:08 דקות,ותראו שרשום Dead Space 3.אולי הכתבה לא כל כך באיכות או שלכתב אין מושג על מה הוא מדבר,אבל בהחלט שזה מה שרשום

http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...=830735&pid=54

Same Shit,Different Day

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#22   פורסם: 19.09.2011, 14:04

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שבטוח Dead Space 3 בפיתוח.
מישהו ידע על זה?

תעבירו ל6:08 דקות,ותראו שרשום Dead Space 3.אולי הכתבה לא כל כך באיכות או שלכתב אין מושג על מה הוא מדבר,אבל בהחלט שזה מה שרשום

http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...=830735&pid=54
כן פרסמתי את זה בדיון OT. אבל אני בספק שהוא יצא ב2012

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 19.09.2011, 19:33

אוסף GoW החדש בהחלט לא רע! הוא נופל בעיצוב וחידות, אך חזק בשאר התחומים, כולל יכולות, נשקים וקרבות בוסים טובים.

מעניין שהאוסף הגיע אליי לפני Resistance 2, למרות שנשלח לפניו. יש לכם מושג? זה קרה לכם בעבר?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.09.2011 בשעה 20:01.

פרסומת

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 19.09.2011, 19:46

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אוסף GoW החדש בהחלט לא רע! הוא נופל בעיצוב וחידות, אך חזק בשאר התחומים, כולל יכולות, נשקים וקרבות בוסים טובים.

מעניין שהאוסף הגיע אליי לפני Resistance 2, למרות שנשלח לפניו. יש לכם מושג? זה קרה לכם בעבר?
לי נשלחו מזאווי שני משחקים. המשחק שנשלח שני (בהפרש של יום מהראשון) הגיע לאחר 6 ימי עבודה, והמשחק שכביכול נשלח ראשון עדיין לא הגיע אליי, ועכשיו החארות כבר איזה 3 ימים לא עונים לי לאימיילים. אם הם לא יענו עוד יום-יומיים אני פשוט יתקשר אליהם!

חבר כבוד קהילת PS3

#25   פורסם: 19.09.2011, 19:47

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה

לי.הזמנתי את BS,DS2 ודערט 3. קיבלתי את DS2. קיבלתי את BS וגם הספקתי למכור אותו אבל לדירט אני עדיין מחכה

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 19.09.2011, 20:06

אבל קרה מקרה שבו משחק שהוזמן קודם, הגיע בסופו של דבר? מה פער זמני ההגעה? שלא יקרה מקרה של איבוד חבילה.

אבל בדקתי עכשיו, ומוקדם לדאוג כי Resistance 3 הושם בחברת הדואר ביום שישי לפני שבוע, כך שאין הבדל רב בזמני השליחה בין החבילות. אני מעריך שאקבל את המשחק עוד השבוע.

אגב, זמני הגעה ממש טובים, מזכיר את ימי הקנדים העליזים (): האוסף הגיע אליי תוך חמישה ימים, כולל סוף שבוע.

ויש גם אלמנטים חדשים באוסף, לפחות ב-Ghost of Sparta. לא רע. האתגר מגוון ומעניין, כל חדר מציג אתגר חדש.

אגב, עדכנתי את רשימת המשחקים למכירה. ראו חתימה.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.09.2011 בשעה 20:08.

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 19.09.2011, 23:48

הוספתי להתקדם באוסף ודעתי הטובה אף השתפרה: גם העיצוב והחידות כאן איכותיים יחסית. לא מתוחכמים מאוד, אך הם עדיין איכותיים מאוד.

בהחלט מרוצה מאוד מהאוסף, והחששות שלי לגביו נמוגו לחלוטין.

האווטר המגניב של ofirzion120

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 21.09.2011, 21:08

CRYTEK תפתח את ההמשך לHOMEFRONT, די מפתיע, אולי לסדרה בכל זאת יש פוטנציאל. לא ידוע אם המשחק יצא שנה הבאה אבל אני מפרסם את זה פה בכל זאת.

משתמש רציני

#29   פורסם: 21.09.2011, 22:34

מעניין אם בשנת 2012 יהיה לגרפיקה לאן להשתפר או שכבר נגיע למקסימום היכולת של PS3 בU3

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 21.09.2011, 23:09

ofirzion120
ציטוט:
צפה בהודעה
CRYTEK תפתח את ההמשך לHOMEFRONT, די מפתיע, אולי לסדרה בכל זאת יש פוטנציאל. לא ידוע אם המשחק יצא שנה הבאה אבל אני מפרסם את זה פה בכל זאת.
המשחק יצא ב 2014. הם אמרו את זה איפשהו, ויכול להיות שיצא כבר לדור הקונסולות הבא...

1  2  3  15

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא