Image Map
נושא: מתי נפתח השרת ?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של WaR PrOMaN pG

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.02.2012, 23:12

ברירת מחדל מתי נפתח השרת ?

שלום
מתי נפתח השרת ?
באלי לשחק

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#2   פורסם: 29.02.2012, 00:57

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1477784

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mr_MataneL

משתמש משקיען

#3   פורסם: 29.02.2012, 13:51

אתה חייב לפרסם אה?

27.5.2011 - פרישה מסאמפ
VGames GTA UDM: [RiO]MataneL
SAMP IL
DM: [TiW]MataneL
HC: [SpF]MataneL
DC: [DnC]MataneL
- עוזר בפורומי VGames השונים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ™RangeR™

עילוי

#4   פורסם: 29.02.2012, 14:20

לא רציתי להגיע למצב כזה, אבל אתה וההנהלה שלכם אגואיסטים במילה אחת.
עושים את עצמכם ''עובדים ביחד'' עם ויגימס ותכל''ס שנינו יודעים שלא.
אתה מנצלים את ויגימס, אפילו שאנחנו עובדים ביחד וזה לא ככה, אתה לא אמור כל תגובה שלך לפרסם תשרת ה ''אולטמטיבי'' שלכם שאתם פותחים אותו אחרי חודשיים.

פרשתי 2007-2012 SuNuP
מנהל V.I.P לשעבר בקהילת Utimate DeathMatch.
מנהל צוות תמיכה לשעבר בקהילת DeathMtach
מנהל משוב ועזרה לשעבר בקהילת VG GTA.
אדמין לשעבר בקהילות UDM + DM.
הייתי פה ™SuNuP™

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Disable

משתמש רציני

#5   פורסם: 29.02.2012, 17:44

™RangeR™
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מנצלים את ויגימס, אפילו שאנחנו עובדים ביחד וזה לא ככה, אתה לא אמור כל תגובה שלך לפרסם תשרת ה ''אולטמטיבי'' שלכם שאתם פותחים אותו אחרי חודשיים.
אוי כל קח נכון ...

אדמין בקהילת DM לשעבר
Disable_VG@walla.com[/center][/b]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של galmichaely

שואף לשלמות

#6   פורסם: 29.02.2012, 19:28

™RangeR™
ציטוט:
צפה בהודעה
מי אתה ומה אתה קשור לעניין?
SAMP-IL מכניסים לבד כסף לויגיימס כמו יותר מחצי מהקהילות בכל ויגיימס ביחד.
ערוץ GTA של VG זה אנחנו, אז אנחנו נפרסם פה, ואני אפילו לא יקרא לזה פרסום, אני פשוט יגיד שהוא משאיר הודעה והוא לא שואל אף אחד מכם. ועצם העובדה שאתם נכנסים לקישור שהוא פרסם, ויגיימס מקבלים על זה כסף.
אז תחשוב פעמיים לפני שתגיד מי מנצל את מי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#7   פורסם: 29.02.2012, 19:52

galmichaely
ציטוט:
צפה בהודעה
ערוץ GTA של VG זה אנחנו, אז אנחנו נפרסם פה, ואני אפילו לא יקרא לזה פרסום, אני פשוט יגיד שהוא משאיר הודעה והוא לא שואל אף אחד מכם. ועצם העובדה שאתם נכנסים לקישור שהוא פרסם, ויגיימס מקבלים על זה כסף.
אז תחשוב פעמיים לפני שתגיד מי מנצל את מי.
נעים מאוד עמית.
דבר שני, בוא נגיד אם אנחנו היינו פותחים נושא שם תוך שנייה הייתם נועלים או מוחקים אותו ואל תגיד לי שזה לא נכון.
דבר שני, זה לא מכובד בכלל כל תגובה לפרסם תשרת המאוחד, כי בסוף בשרת פה לא ישארו אנשים זה שאנחנו ''עובדים'' ביחד איך שאתה קורא לזה, זה לא אומר שכל תגובה אתם יכולים לפרסם תשרת שלכם, תנו קצת כבוד פה בחייאת רבאק? אתם בהנהלה ואין לכם כבוד?

פרשתי 2007-2012 SuNuP
הייתי פה ™SuNuP™

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~GeorGi~

Legendary

#8   פורסם: 29.02.2012, 20:35

1. זה לא עמית..
2. תאמין לי שזה שאנחנו מפרסמים פה לא אומר שעכשיו כל השחקים יעברו ל-SAMP-IL.
כל השחקנים שנמצאים פה יודעים שקיים SAMP-IL, ואם יהיה פירסום תאמין לי זה לא ישפיע על כך שאותו שחקן יעבור לקהילה United DeathMatch.
שחקן שאכפת לו מהקהילה ואוהב את הקהילה בו הוא נמצא יישאר למרות שמפרסמים.

כמה פעמים פרסמו בשרתים ששחקת (נקח לדוגמה גם את DM..) וראית איזשהו שחקן וותיק שעזב את הקהילה ועבר לקהילה שם? אני לא חושב שהיה אי פעם מקרה שכזה..
כנ''ל לגבי זה

הכי חשוב שכל שחקן יהיה במקום שהכי טוב לו ויוכל ליהנות, ולמרות שמפרסמים או כל דבר אחר הוא יישאר ולא יעבור לקהילה אחרת

נערך לאחרונה על ידי ~GeorGi~, 29.02.2012 בשעה 20:42.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#9   פורסם: 29.02.2012, 20:45

הודעה של חיים:
galmichaely
ציטוט:
צפה בהודעה
כסף של הביצה שלי, אתם פשוט מנצלים את וויגימס בשרתים בכמויות נדירות, שהיה לכם שרתים של אינטר סרב שמתם זין על וויגימס ואתם איתם מלכלכים עלינו כמו זונות, עכשיו אתם באים לפרסם פה לא מספיק לכם הפורום אם הרבה משתמשים שלכם? אתם באים לפה לפרסם ל2 משתמשים? כאילו מה עובר עליכם? חייבים לפרסם ובאדניק חייב לפרסם נותנים לו משימה לפרסם? על הקהילה המסכנה שהולכת להפתח? אחרי שבוע ירד לכם וכבר אתם הרבה זמן ב GTA כול העולם פרש זה נהיה משעמם נהייתם טמבלים מכורים למחשב.
אתם ו united dm שלכם. מושפעים.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#10   פורסם: 29.02.2012, 21:58

~GeorGi~
ציטוט:
צפה בהודעה
1. זה לא עמית..
כל השחקנים שנמצאים פה יודעים שקיים SAMP-IL, ואם יהיה פירסום תאמין לי זה לא ישפיע על כך שאותו שחקן יעבור לקהילה United DeathMatch.
שחקן שאכפת לו מהקהילה ואוהב את הקהילה בו הוא נמצא יישאר למרות שמפרסמים.

כמה פעמים פרסמו בשרתים ששחקת (נקח לדוגמה גם את DM..) וראית איזשהו שחקן וותיק שעזב את הקהילה ועבר לקהילה שם? אני לא חושב שהיה אי פעם מקרה שכזה..
כנ''ל לגבי זה

הכי חשוב שכל שחקן יהיה במקום שהכי טוב לו ויוכל ליהנות, ולמרות שמפרסמים או כל דבר אחר הוא יישאר ולא יעבור לקהילה אחרת
מה לא עמית? קוראים לי עמית.
גיאורגי זה לא העניין, העניין הוא שויגימס נותנים לכם כבוד ואתם לא נותנים להם בחזרה.
בוא נגיד עכשיו כל הודעה שישאלו על השרת המאוחד הייתי נותן קישור על UDM שפה.
זה היה נעים? נכון שלא? וזה כן ניקרא פחות או יותר גניבה, הרי שני הערוצים רוצים שכל השחקנים יהנו ממש שיש, והם יודעים ש SL בקשר עם VG ויש פה גם תת קישור אם הם רוצים לעבור הם יעברו מרצונם, ומה שליאל עושה פה זה לקחת אותם מפה.

פרשתי 2007-2012 SuNuP
הייתי פה ™SuNuP™

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של [Gta Staff] MwC PrOLaW[G]

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 29.02.2012, 22:18

~GeorGi~
ציטוט:
צפה בהודעה
1. זה לא עמית..
ומה זה אומר? שמותר למשל לפלייזון או לאפקספי לפרסם פה? לא , נכון? אותו דבר אתם.

עליתי לאדמין בתאריך 18.8.2011

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#12   פורסם: 29.02.2012, 23:37

חברה, אל תכנסו אתם לא חייבים, אתם מפסידים פה. בנתיים אתם אלו ללא שרת.
אם יפתח פה שרת אני בעצמי יפתח נושא עליו ב SAMP-IL.
אתם רוצים להישאר פה בלי שרת? או לשחק בשרת אחר לא איכותי? תרגישו חופשי...
אין פה כל כך מה לנצל כמו שאתה רואה הפורום הזה לא פורח כמו פעם. אנחנו פותחים קהילה ומשקיעים בה בשביל כל השחקנים בארץ שיוכלו להנות, אך בעיקר בשביל שחקני SAMP-IL.

ותרגיעו את הדיבור שלכם אחד לשני בתור בני אדם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של WaR PrOMaN pG

משתמש ותיק

#13   פורסם: 01.03.2012, 03:03

איזה קבלת פנים יפה... חח
הרסתם לי את החשק לחזור לשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של galmichaely

שואף לשלמות

#14   פורסם: 01.03.2012, 12:39

כסף בזין שלך, סבבה, אבל VG רץ פה רק על כסף, וSAMP-IL מכניסה לויגיימס הרבה יותר מחצי מכל אתר ויגיימס ביחד. אז כן, אנחנו מרשים לעצמנו.
SAMP-IL זה ערוץ GTA של VG, אתם קהילה נפרדת.. שבכלל אפילו לא רצה, אז אנחנו נותנים לכם אלטרנטיבה לשחק בה, עד שהשרת שלכם ייפתח.
אנחנו וFXP וPLAYZONE ממש לא אותו דבר, כי אם אנחנו היינו רוצים, היינו יכולים לדאוג גם שכניסה לsamp.vgames.co.il תקשר ישר לSAMP-IL, אני מעוניין מאוד לראות את PLAYZONE עושים את זה.
עמית היקר, "אל תגיד לי שזה לא נכון" - פתחו אצלנו לא פעם ולא פעמיים וכיבדנו את זה, וזה ממש מכובד לפרסם פה, כי הקהילה הזאת היא חלק מאיתנו, ואנחנו לא חלק ממכם, שזה דבר שקשה לכם להבין.

אתם לא ממנים אותנו, תפסיקו לחשוב שאתם עושים לנו טובה בזה שעמוס ושלומי, מנהלי אתר VG, מאחסנים את שרתי SAMP-IL, וגם הם לא עושים לנו טובה כי כמו שאמרתי הם מרוויחים כסף טוב וכמו שצריך מSAMP-IL. אתם לא קשורים, אף אחד מכם לא יותר טוב משחקן או כל דבר אחר בSAMP-IL כי "VG מאחסנים את SAMP-IL", ואולי אפילו הייתי יותר מפרגן לשחקני SAMP-IL כי בזכות SAMP-IL ויגיימס עדיין עומדים כמו שהם.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#15   פורסם: 01.03.2012, 14:58

galmichaely
ציטוט:
צפה בהודעה
כסף בזין שלך, סבבה, אבל VG רץ פה רק על כסף, וSAMP-IL מכניסה לויגיימס הרבה יותר מחצי מכל אתר ויגיימס ביחד. אז כן, אנחנו מרשים לעצמנו.
SAMP-IL זה ערוץ GTA של VG, אתם קהילה נפרדת.. שבכלל אפילו לא רצה, אז אנחנו נותנים לכם אלטרנטיבה לשחק בה, עד שהשרת שלכם ייפתח.
אנחנו וFXP וPLAYZONE ממש לא אותו דבר, כי אם אנחנו היינו רוצים, היינו יכולים לדאוג גם שכניסה לsamp.vgames.co.il תקשר ישר לSAMP-IL, אני מעוניין מאוד לראות את PLAYZONE עושים את זה.
עמית היקר, "אל תגיד לי שזה לא נכון" - פתחו אצלנו לא פעם ולא פעמיים וכיבדנו את זה, וזה ממש מכובד לפרסם פה, כי הקהילה הזאת היא חלק מאיתנו, ואנחנו לא חלק ממכם, שזה דבר שקשה לכם להבין.

אתם לא ממנים אותנו, תפסיקו לחשוב שאתם עושים לנו טובה בזה שעמוס ושלומי, מנהלי אתר VG, מאחסנים את שרתי SAMP-IL, וגם הם לא עושים לנו טובה כי כמו שאמרתי הם מרוויחים כסף טוב וכמו שצריך מSAMP-IL. אתם לא קשורים, אף אחד מכם לא יותר טוב משחקן או כל דבר אחר בSAMP-IL כי "VG מאחסנים את SAMP-IL", ואולי אפילו הייתי יותר מפרגן לשחקני SAMP-IL כי בזכות SAMP-IL ויגיימס עדיין עומדים כמו שהם.
גל, העניין הוא לא שאתם ממנים את VG וכל החרא הזה זה לא מעניין אותי.
אותי זה עצבן מאוד אבל שיש פה מישו שאיכפת לו ורוצה לחזור לשחק וליאל פשט פירסם בוא תשרת שלכם, עכשיו תענה לי כן/לא נכון שזה לא יפה לפרסם בכל תגובה שלך את השרת שלכם?
אפילו אנחנו לא עושים את זה, ופשוט בלי כבוד, אני לא רציתי להגיע לזה.
ואני אשמח אם תתן לי קישור ל 2 נושאים לפחות שפחתנו אצלכם נושא כזה.

פרשתי 2007-2012 SuNuP
הייתי פה ™SuNuP™

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ™FasTeR™

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 01.03.2012, 16:52

אין כאן דיון בכלל , שיתוף הפעולה בניהם הוא כזה , VGames כסף , SA-MP.IL חסות .
למי שלא הבין לא יהיה יותר צ'אנסים לקהילות בVGames [לפחות עד שSA-MP.IL תיסגר] ככה שהשחקנים שנשארו פה יוכלו לעבור לשחק שם כי פה אין קהילה , אין שום דבר רע בזה ...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#17   פורסם: 01.03.2012, 16:57

בוא נגמור את זה ככה
כוס אמא שלכם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של -=ZeRoX=-

משתמש ותיק

#18   פורסם: 01.03.2012, 19:34

galmichaely
ציטוט:
צפה בהודעה

מה אתה מזיין תמוח על כסף
הכסף ש vg עושה הוא מהפרסומות יקוקסינל מקבל בתחת

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#19   פורסם: 02.03.2012, 10:42

galmichaely
ציטוט:
צפה בהודעה

מה אתה עושה פוזות אני ימחא לך כאפיים? שאפשר לעשות את זה?
יש המון אתרים שאפשר לעשות את זה אתם לא הכי גדולים אפשר להגיד הכניסות כאן לאתר לא עוברים את ה 500-
וSAMP IL יכול לקפוץ לנו
מובןןןןןןןן?
וVG נהיו חרא אתר מכול שניה קופץ לך פירסומות על כול קליק "הצעה שיווקית"
זיינו תשכל על זה.

נערך לאחרונה על ידי Noxer, 02.03.2012 בשעה 10:48.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#20   פורסם: 03.03.2012, 18:43

דברו תאכלס יש לכם שרת? לפי מה שאני רואה אז לא באים ומציעים לכם שרת טוב יותר משלכם(בלי להעליב) שעומד טוב מאוד עם ממוצע גבוהה מאוד מאוד של שחקנים עם הכל.
ודרך אגב כשאנחנו עזבנו את וייגימס אתם לא באתם לפרסם תשרת שלכם? בטח שכן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mau5

משתמש רגוע

#21   פורסם: 03.03.2012, 19:54

לא נכנס לי

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא