|
™LiDoR™ |
ציטוט: |
 |
|
|
אני לא חושב שהוא "גנב קהילות" הקהילות שפרשו מ Vgames הלכו ל SAMP IL על פי דעתם! |
|
|
|
|
טוב, אני יתחיל להגיד בזה שזה לא נכון להגיד שהוא גנב קהילות הוא פשוט "מעודד" אותם לבוא אליו
(בוא נגיד שהוא מאוד מאוד יסודי בעניין של "מעודד"). לSAMP IL לא היה סיכוי קטן מול ויגיימס כשבר ניהל כאן את הערוץ, בר במלוא הטימטום (שמעון בלי להיפגע) העלה במקומו את שמעון.
שמעון בלי ידע בניהול קהילה כמו בן אדם ובלי יכולת לחשוב עשה את כל הטעויות שעמית רק יכל לבקש בחלום הכי רטוב שלו כדי שהקהילה שלו תצליח ובגדול!
היום כניראה ביגלל שלעמית יש זין קטן ואח הומו סקסואל מקופח הוא ממשיך לנהל קהילה למרות שהוא כבר לדעתי עבר את הגיל המיוחל לניהול קהילה, ממשיך ובהצלחה רבה להשפיע על 120 ילדים בעלי איטילגנציה של סוס מת. ונכון זה לא רק עמית והאח ההומו סקסואל שלו זה גם הנהלת ויגיימס חסרת עמוד השידרה, ולא אני לא מדבר על שמעון, אני מדבר על שלומי וארז שבמלוא הטימטום באמת הסכימו לקחת את עמית ואת רותם (שכניראה אנסו עם קול כזה) חזרה לויגיימס!
אז אני מאוד מיצטער אבל עמית קיבל מה שהוא רצה בידיוק ביגלל דרך רצופה באידיוטים כמו שלומי ארז שמעון ועוד כמה מחבורת הזבל. אני מאחל לכם בהצלחה ולהגיד שאני באמת מיתכוון לזה יהיה ממש שקר. אז תהנו לכם ואני מקווה שאולי ההנהלה חסרת הביצים של ויגיימס תקבל סוף סוף כאלה ויעיפו את עמית בבעיטה וסוף סוף לא יהיה לעמית את השרתים שהוא עשה מהם אגב בית זונות . המשך גלישה מהנה