עלילה:
אנחנו נשחק בתור ג'ייסון ברודי, תייר שהגיע לאי מסטורי שאפילו לא על המפה. אבל לאי הזה יש סוד אפל: כל מי שעל האי הזה הוא בעצם פסיכופטי/משוגע. ג'ייסון מבין את זה אחרי שהורגים את החבר שלו וחוטפים את החברה שלו. אנחנו נצא למסע להחזיר אותה ובדרך גם נגלה למה האנשים באי הזה מטורפים. ובדרך אנחנו נילחם בוואס, מנהיג פראטים משוגע שכבר מהסירטון הראשון ניתן להבין שהוא שולט על האי.
GAMEPLAY:
המשחק כמובן יביא לנו את הסיפור שלו,אבל מעבר לזה אנחנו גם נוכל לחקור את האי הזה. לחפש דברים שיעזרו לנו או בשביל אנשים אחרים. המפתחים טוענים שבמידה ונצא לחקור את האי אנחנו עלולים למצוא דברים שיעזרו לנו או ינסה לפגוע בנו. המשחק מציע לנו גם מגוון דרכים לשחק בשביל הסטרטגיה:אנחנו יכולים לשחות,לנסוע בכלי רכב(אני חושב ששמעתי על זה מאיפה שהוא) או פשוט לעשות את זה בדרך הישנה ולהרוג את כולם פנים מול פנים.בנוסף לזה יהיה לנו עוד נשקים חוץ הרובים. הסכין לוקח במשחק חלק ממש מגניב בכך שעכשיו ניתן לזרוק אותו כנשק מסוכן,אסטרטגיה חדשה למי שרוצה להיתגנב. עוד נשחק זה החץ וקשת שהוא גם יכול להיות נשק קטלני ושקט. המשחק יהיה גם מערכת XP ככה נוכל לשפר את היכולות של ג'ייסון כדי להיות השורד האולטימטיבי.
מולטיפלייר:
לפי E3 2012 אנחנו נוכל לשחק בקואופ של 4 אנשים ביחד. וככה נגביר את הכיף שלנו במשחק. בנוסף המולטי הישן שאנחנו אוהבים גם יחזור בקרבות של 16 שחקנים. (לפי הבטא). אם יהיה מידע נוסף אני יעדכן.
נערך לאחרונה על ידי matan1000, 25.06.2012 בשעה 20:16.
קודם כל תודה רבה על ההשקעה, אך כמה הערות:
1.אני מציע לך לעבור על ההודעה ולתקן כמה שגיאות כתיב ודפוס, זה קצת מציק.
2.יש לך כמה טעויות בנוגע למשחק, כמו העובדה שזה שנרצח בהתחלה הוא האח של השחקן הראשי, או שמדובר בשרשרת איים. לא קריטי.
חוץ מזה ניראה לי שכדאי להזכיר את החידוש בגיימפליי שיהיה ניתן לצבור נקודות נסיון שישפרו את יכולות השחקן.
אה, והינה עוד קטע גיימפליי:
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain
קודם כל תודה רבה על ההשקעה, אך כמה הערות:
1.אני מציע לך לעבור על ההודעה ולתקן כמה שגיאות כתיב ודפוס, זה קצת מציק.
2.יש לך כמה טעויות בנוגע למשחק, כמו העובדה שזה שנרצח בהתחלה הוא האח של השחקן הראשי, או שמדובר בשרשרת איים. לא קריטי.
חוץ מזה ניראה לי שכדאי להזכיר את החידוש בגיימפליי שיהיה ניתן לצבור נקודות נסיון שישפרו את יכולות השחקן.
אה, והינה עוד קטע גיימפליי:
אין בעיה אני יתקן. אגב לא שמתי את הקטע GAMEPLAY הזה כי הואישן יותר ובקטעים החדשים רואים שינויים.
אתה בטוח ששה לא הפוך? יוביסופט אומנם חברה צרפתית במקור, אבל קנדה זאת אחת מהסניפים הכי גדולים שלהם (ביניהם סדרת AC מפותחת שמה..) וזה קצת מוזר שמשחק מגיע קודם לאירופה ואז לארה"ב.
אתה בטוח ששה לא הפוך? יוביסופט אומנם חברה צרפתית במקור, אבל קנדה זאת אחת מהסניפים הכי גדולים שלהם (ביניהם סדרת AC מפותחת שמה..) וזה קצת מוזר שמשחק מגיע קודם לאירופה ואז לארה"ב.
אני רשמתי את מה שהיה רשום בIGN.. אם זה לא נכון אני יתקן
אני ממש מצפה למשחק הזה. הוא ניראה מאוד מגניב.במיוחד הקטע של לחפש כל מה שתרצה. תחשוב שזה דומה לסקיירים בקטע של האי. אם אתה רואה משהו אתה יכול להגיע אליו.
אני ממש מצפה למשחק הזה. הוא ניראה מאוד מגניב.במיוחד הקטע של לחפש כל מה שתרצה. תחשוב שזה דומה לסקיירים בקטע של האי. אם אתה רואה משהו אתה יכול להגיע אליו.
כן זה צד מבטיח במשחק אבל באמת נצטרך להסתובב בעולם כמו בסקיירים?
ראיון קטן עם אחד המפתחים בו הוא מדבר על כתיבת המשחק. בין היתר הוא אומר שלעומת משחקים אחרים, פה הפעולות לא נחלקות לטוב או רע, כמו בחיים. המשחק בא להציג את מה שנדרש אדם לעשות על-מנת להיות גיבור, את מה שנדרש מאדם שאף פעם לא ירה בנשק לעשות על מנת לברוח בחיים ולהציל את חבריו. http://www.vg247.com/2012/07/28/far-...sign-director/
בינינו?
אין חידוש בעניין הזה מ-FC2, אבל בכל זאת חשבתי שאולי זה יעניין אתכם
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain
ראיון קטן עם אחד המפתחים בו הוא מדבר על כתיבת המשחק. בין היתר הוא אומר שלעומת משחקים אחרים, פה הפעולות לא נחלקות לטוב או רע, כמו בחיים. המשחק בא להציג את מה שנדרש אדם לעשות על-מנת להיות גיבור, את מה שנדרש מאדם שאף פעם לא ירה בנשק לעשות על מנת לברוח בחיים ולהציל את חבריו. http://www.vg247.com/2012/07/28/far-...sign-director/
בינינו?
אין חידוש בעניין הזה מ-FC2, אבל בכל זאת חשבתי שאולי זה יעניין אתכם
אני לא שיחקתי אז בFAR CRY 2 אבל אמרו לי שהסיפור שלו מאוד משעמם. וכרגע FAR CRY 3 הסיפור שלו מאוד מעניין אותי וזה אחד הסיבות שאני רוצה אותו
סרטון חדש של ה-CO OP עם הנחיה של אחת ממעצבות המשחק
ניראה אדיר, הרבה יותר מ-FC2. כל האקשן, הכל זורם, שום דבר משעמם או נמרח. משהו שממש אהבתי זה ההתייחסות לביצועים של החברים שלכם, כמו נגיד שאתם מכוונים על אויב שהחבר הורג לפניכם ואז מופיע כיתוב על המסך שהייתם איטיים מידיים והדמות שלו צועקת "הוא שלי".
פשוט אדיר .
נערך לאחרונה על ידי infected aviad, 05.08.2012 בשעה 17:12.
נכון שזה לא ניראה ברמה של שני המשחקים האלה, אבל לא ניראה לך מגניב העולם הפראי ומלא האקשן שעשו?
זה נראה מושקע אבל די מסורבל, כלומר עדיין יש לי טראומות מהגיימפלי של FAR CRY 2, הנהיגה שם הייתה מעצבנת ברמות, אתה כל שנייה צריך לצאת לתקן את הרכב ולא היה נוח לנהוג והיה צריך להגיע למרחקים עצומים, אז אם מתקנים את זה ועושים את זה מהנה ופחות ריאליסטי מהשני אני חושב שזה יהיה כדאי
הטריילר עצמו מבוים בצורה מצוינת ומציג יפה את כל הגיוון במשחק, אבל מצד שני גם מציג קרבות מאד מאד מסורבלים.
Blue&Black
ציטוט:
זה נראה מושקע אבל די מסורבל, כלומר עדיין יש לי טראומות מהגיימפלי של FAR CRY 2, הנהיגה שם הייתה מעצבנת ברמות, אתה כל שנייה צריך לצאת לתקן את הרכב ולא היה נוח לנהוג והיה צריך להגיע למרחקים עצומים, אז אם מתקנים את זה ועושים את זה מהנה ופחות ריאליסטי מהשני אני חושב שזה יהיה כדאי
מסכים