נושא: מצמרר
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 20.04.2011

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.10.2012, 16:41

ברירת מחדל מצמרר

שלום חברים , לא פתחתי כאן דיון המון זמן , ולצערי הדיון הזה לא קשור לET .
לצערי הדיון הזה קשור למוגש לנושא " ביריונות " , ואני רוצה לשתף אתכם במקרה צפציפי אחד .
שבוע שעבר נתקלתי בסרטון ביו טיוב שהועלה על ידי בחורה צעירה כמעט בת 16 בשם אמנדה טוד .
בסרטון באורך קצת מעל 8 דקות , מספרת אמנדה את סיפורה הכל כך אישי והמזעזע . היא כתבה אותו על דפים עם מספר מילים על כל דף .

בגיל 13 , אמנדה הכירה מישהו באינטרנט , ולאחר היכרות ממושכת היא התחילה לסמוך עליו.הוא ביקש ממנה שתשלח לו תמונה של החזה שלה , ובגלל שהיא סמכה עליו כל כך היא עשתה את זה. לאחר כשנה אותו הבחור מצא אותה בפייסבוק ואיים עליה שבמידה והיא לא תחשוף עוד איברים אינטימיים ושתראה לו עוד , הוא יפרסם את תמונתה בכל מקום אפשרי . אמנדה כמצופה מילדה טובה לא הסכימה , ובעקבות כך אותו הבחור פרסם תמונות של החזה שלה , שינה את תמונת הפרופיל שלו בפייסבוק לתמונה של החזה שלה . הבחור עקב אחריה וידע כל פרט על חייה , מי החברים שלה , איפה היא גרה , לומדת וכו ...

אמנדה נכנסה לדיכאונות כרוניים , סבלה מהצקות קשות והתעללויות שאנחנו לא מאחלים לאיש גם בבית הספר וגם בחיים , זיהו אותו והקניטו אותה במשך כל יום ! לא היה לה אפילו חבר \ חברה אחד\ אחת

הבקשה היחידה בחיים שלה הייתה למות ....

היא עברה לעיר אחרת והחליפה בית ספר והוא מצא אותה גם שם ואותו הסיפור חזר על עצמו.
שוב אין חברים , אין לה כבוד עצמי , אין לה אף אחד בעולם וההקנטות , הביריונות וההצקפות רק החריפו. היא הדרדרה לסמים ואלכוהול רק כדי לנסות להרגיש טוב יותר .

במשך הזמן הזה אמנדה ניסתה לשים קץ לחייה מספר פעמים בין אם שתתה אקונומיקה ובין אם זה לקיחת מנות יתר .

חודש אחרי יציאת הסרטון אמנדה טוד ז"ל שמה קץ לחייה תנצבה

הסרטון המצמרר
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vOHXGNx-E7E
הקבוצה בפייסבוק
https://www.facebook.com/rip.amanda.todd.9696?fref=ts

חבורת האקרים הידוע בכינויים אנונימוס הצליחה לאתר את האדם שפרסם את תמונותיה וכרגע הוא מועמד לדין .

בריונות בקרב בני נוער וילדים שכיחה מאוד בכל מקום . כמובן שהם לא העלו על דעתם שזאת תיהיה התוצאה של כל הצקותיהם . זאת ההוכחה שמילים באמת יכולות להיחרט בלב וביריונות אכן יכולה ליהיות מצמררת שיער. היא לא הילדה הראשונה ששמה קץ לחייה , לצערנו יש עוד רבים אחרים.
אני אישית נאלצתי להתמודד עם התאבדות של חבר קרוב מהצבא, שמצאתי אותו תלוי , אני בטוח שאם מילים והתנהגות מהסוג הזה לא הייתה נעשית , הוא עוד היה בקירבינו.

מקווה שהצלחתי לגעת לכם קצת בלב , ומקווה שלא ניתן לדברים כאלו לקרות כאן .

נערך לאחרונה על ידי p6tyyy, 17.10.2012 בשעה 17:17.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Red|Rain Get Red

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 08.06.2009

#2   פורסם: 18.10.2012, 14:22

ראיתי את זה לפני שבוע ,עצוב מאוד אבל זה תמיד ככה

אפי טמבל!
רוסלן מסטול!
דאפי עם א!עיזה!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 21.01.2008

#3   פורסם: 22.10.2012, 10:55

ראיתי את זה...
ולא באלי להכנס לזה אני בטוח שאני אצא קצת נאצי... אז נוותר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Narcan

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 28.04.2007

#4   פורסם: 31.10.2012, 00:56

כל הכבוד לאנונימוס. פירסום מעניין מאוד פיטר, תודה.

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא