נושא: משחקי השנה של פורום PS3 לשנת 2012!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 26.11.2012, 23:58

ברירת מחדל משחקי השנה של פורום PS3 לשנת 2012!

שלום לכולם, בדיון הזה אני הולך לרשום רשימה של משחקים לכמה ז'אנרים שיצאו השנה.
כללים:
-אפשר להציע עוד משחקים מהרשימה שאני עומד לתת.
-המשחקים שנבחרים מבוססים על שם טוב או ממוצע טוב במטהקריטיק.
-מתחת לכל משחק אני ישתדל לתת סיבה למה לבחור אותו.
-התוצאה תיקבע ב26 לחודש דצמבר.
-אין לפרסם משחקים אקסלוסיבים של המתחרות אבל מותר משחקי מולטיפלאטפורם.
-הממצוע נקבע אך ורק לגירסת הPS3.
שיהיה דיון מהנה לכולם ובבקשה בלי ספאם מיותר.

משחק השנה

1.MASS EFFECT 3

למה לבחור אותו?: ME3 הוא המשחק שסוגר את הטרילוגיה שהיא אולי בין הסמלים הכי טובים לזכור את הדור הזה. נכון שהיה קטע עם הסוף של המשחק אבל אם נעזוב לרגע את הסוף שלו ונתרכז ב98% מהמשחק אז מדובר במשחק אדיר שכל בחירה שלנו מורגשת בהמשך. אין דרך טובה יותר מאשר לסגור את הטרילוגיה הזאת כמו שME3 ניסה לעשות.

ממוצע:93% לפי 30 ביקורות שונות.

2.MAX PAYNE 3

למה לבחור אותו?:מקס פיין חוזר אלינו אחרי הרבה זמן,אבל כאשר הוא חוזר,הוא חוזר בצורה ספור מושקעת שכניראה רק רוקסטאר יודעת לעשות. למשחק יש סיפור סופר מגניב אם מלא קטעים שיזכרו למשך הרבה זמן+ הקמפיין התחרותי וגם המולטי פלייר.. זה אחד המשחקים הבולטים של 2012 ובצדק.

ממוצע:87% לפי 31 ביקורות.

3.FAR CRY 3

למה לבחור אותו?:
FAR CRY 3 הצליח לשפר את הנוסחה ותיקן את רוב הבעיות שהיו בFC2. עם סיפור מגניב והרבה אקשן ועד לאי שלם וענקי,FAR CRY 3 מסומן כמעומד עיקרי למשחק השנה ואוליי גם להפתעת השנה.

ממוצע:91 על בסיס של 9 ביקורות

4.BORDERLANDS 2

למה לבחור אותו?:
בורדרלנדס 2 הוא המשך למשחק המפתיע של שנת 2009. כמו קודמו הוא משחק FPS-RPG עם LOOT. רק שהפעם האולפן GEARBOX תיקן את האחת הבעיות של המשחק הקודם. הסיפור שלו והגיוון שלו. במשחק הפעם אתם תתיקלו במשימות מהנות יותר ומגוונות יותר+ דמויות חדשות עם כוחות חדשים וכמבון שהמשחק יותר מהנה עם משחקים עם 4 שחקנים. מה שהופך את בורדרלנדס 2 לאחד המשחקים הבולטים של 2012.

ממוצע:91 על בסיס של 24 ביקורות.

5.ASSASSINS CREED III

למה לבחור אותו:
AC3 סוף כל סוף עבר תקופה מתקופת הרנסנס ומהפכה האמריקאית. מה יותר טוב מאשר לרצוח בריטים וטמפלרים בסטייל AC? עם נשקים חדשים,עולם חדש, מערכת ציד ופרקור חדש ומולטיפלייר מעניין. סידרת AC חוזרת וגדולה מתמיד ומהנה מתמיד.

ממוצע:86 על בסיס 37 ביקורות.

6.Dishonored

למה לבחור אותו?

מה יותר מגניב מאשר לשחק בתור מתנקש על ובמבוקש? המשחק הזה מתאפיין בכך שיש כמה דרכים לשחק בו והוא עושה זאת בצורה נהדרת. רוצים להיות שקטים ולא להרוג אף אחד ולסיים את המשחק? אתם יכולים. רוצים להרוג את כולם ולסיים את המשחק קיבלתם.+ עוד דרכים מעניינות ומגוונות שאתם אלה שבוחרים. אחרי הכל אתם מתנקשי על לא?

ממוצע:89 על בסיס 34 ביקורות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של phinexwrath71

משתמש רציני

#2   פורסם: 27.11.2012, 00:31

מתוך הרשימה שהבאתה אני בוחר בme3 השנה הזו הייתה חלשה בכול מקרה
היה יותר עדיף שהדיון היה פותח אפשרות לאנשים לבחור את המשחק המועדף במקום להגביל אותה לרשימה זאת דעתי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#3   פורסם: 27.11.2012, 02:58

אם כבר אני חושב שאביא את הרשימה הנוכחית שלי בלי הקשר לציונים.
המשחק של השנה: זאת החלטה די קשה ואני התלבטתי בין AC3 לMAX PAYNE 3 אבל אני חושב שהמשחק של השנה בשבילי הוא מקס פיין, בגלל שמשחק השנה צריך להיות טוב בשביל הבוחר מכל הפרמטרים והמולטי של AC3 לא מרגש אותי במיוחד. לדעתי מקס פיין 3 משחק מאוד קודר ואפל עם עלילה לא הכי מיוחדת אבל מועברת טוב כמשחק, המולטיפלייר מהנה ובאמת רוקסטאר עשו פה כותר מעולה לדעתי.

הTPS של השנה: שוב אני חושב שמקס פיין 3 מאותן סיבות.

הFPS של השנה: הייתה התלבטות בין בלאק אופס 2 לדיסהונורד אבל אני אלך על דיסהונורד כי מעמד של משחק השנה אומר שגם צריך להיות פה משהו מקורי ואיכותי ודיסהונורד לגמרי חידש השנה בג'אנר הFPS ונתן פה משהו מרענן ומגוון.

העלילה של השנה: אני לא חושב שיש כזה מעמד אמיתי אני לא זוכר, אבל ללא ספק SPEC OPS THE LINE המשחק הזה ריגש ועשה משהו שלא ראיתי במשחקי יריות אחרים וכל מי שפספס אותו חייב לעצמו לשחק במשחק המלא.
הייתי בוחר גם בTWD המשחק היה מאוד מרגש אבל העלילה לא מה שעשתה את המשחק אלא הדמויות עצמן לדעתי.

הגראפיקה של השנה: האמת אני חושב שזה מגיע לפאר קריי 3, עוד לא שיחקתי בו בעצמי אבל מהסרטונים שראיתי הוא באמת נראה כמו מתחרה רציני, נופים משגעים ועולם חי ופראי הכל שם נראה מאוד משכנע.

הACTION/ADVENTURE: הבחירה שלי היא AC3, השקעתי עליו מעל 30 שעות בלי לשים לב בכלל, הוא מושקע ומלא בכל כך הרבה תוכן שלא תצליחו למצוא איפה נגמרו הדברים לעשות, הוא מלא באקשן וקרבות מאוד סינמטיים והוא הבחירה שלי.

האכזבה של השנה: האמת שזה לא משחק בדיוק, אלא העובדה שסוני לא השקיעו בתחום האקסקלוסיבים כמו שנה שעברה אבל נתנחם בזה ששנה הבאה סוני תפציץ עם משחקים כמו TLOU,GOW,BEYOND TWO SOULD

המשחק הכי אנדרייטד: אני חושב שSPEC OPS THE LINE הוא המשחק הכי אנדרייטד, ברצינות, לכו לקנות את המשחק הזה.

המשחק הכי מצופה בשבילי לשנה הבאה: ללא ספק THE LAST OF US, אין צורך להסביר.

*אני באמת רוצה לציין שהשנה הזאת הייתה חלשה, נכון יצאו קונסולות חדשות כמו הVITA והWII U אבל בשביל השחקני הארדקור לא קיבלנו כאן אקסקלוסיבים מעניינים והשנה הייתה יחסית יבשה, במיוחד הסתמכה על כותרי המשך, מזל שהיו כמה יצירות איכותיות חדשות ומגוונות כמו SLEEPING DOGS, SPEC OPS THE LINE, LOLLIPOP CHAINSAW, GRAVITY RUSH, DISHONORED,TWD, journey...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#4   פורסם: 27.11.2012, 07:14

phinexwrath71
ציטוט:
צפה בהודעה
מתוך הרשימה שהבאתה אני בוחר בme3 השנה הזו הייתה חלשה בכול מקרה
היה יותר עדיף שהדיון היה פותח אפשרות לאנשים לבחור את המשחק המועדף במקום להגביל אותה לרשימה זאת דעתי
אבל רשמתי שיש אפשרות שאתם תביאו כל משחק אחר שלדעתכם הוא טוב יותר מהרשימה. אם יש לך כזה אז בכיף אבל חובה שהוא יהיה על הPS3.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 27.11.2012, 15:48

מהרשימה הזאת הייתי דווקא הולך על MP 3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של GuyAteYourSandvich

מצליחן

#6   פורסם: 27.11.2012, 19:33

משחק השנה-tribes ascend.
משחק מעולה,מהיר,מצריך סקיל וחינמי.
הרבה זמן לא היה משחק בסגנון הזה,מאז quake או UT.
מפות ענקיות,מערכת קלאסים טובה,לא ברמה של point and click.
ממליץ!
תוך כדי שאני כותב שמתי לב שהוא חייב להיות גם בשביל הפלייסטישן,אז אני מניח שמאס אפקט 3.

Never fear, Gordon, she's de-beaked and completely harmless. The worst she might do is attempt to couple with your head. Fruitlessly!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BumperSticker

משתמש ותיק

#7   פורסם: 27.11.2012, 20:02

בינתיים, המשחק שנראה מבטיח ביותר מבין כל הרשימה הזאת הוא Far Cry 3.
אני מדבר על בסיס דעה אישית בלבד; לא יצא לי לשחק באף אחד מן המשחקים הללו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#8   פורסם: 27.11.2012, 20:02

בשבילי משחק השנה מהרשימה פה הוא Borderlands 2.
עולם יפה, גראפיקה עוד יותר יפה, כתוב בצורה מצחיקה מאוד, משחקיות מושלמת ומשחק ארוך. מה עוד אפשר לבקש?

♥ Guns N' Roses

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#9   פורסם: 30.11.2012, 17:42

משחק השנה מבחינתי הוא RESIDENT EVIL 6.
נכון שהוא קיבל ביקורות פושרות למדי, אבל בתור מעריץ של הסדרה אני יכול להגיד עם יד על הלב שמאד נהנתי מהמשחק הזה גם אם הוא הכי חלש בסדרה....
המשחק מכיל 4 קמפיינים שונים (כן, קראתם נכון 4 קמפיינים שונים) שלוקח כ32-34 שעות להשלים (על הרמה הכי קשה לפחות) ומהבחינה הזו קיבלנו RESIDENT EVIL עם משהו שלא היה כמותו בסדרה לפני כן...
אומנם לא הייתי הכי מרוצה מהעלילה אחרי הקמפיין הראשון שעברתי (הקמפיין של שרי וג'ייק) והיא נראתה לי לא מעניינת ומטופשת להחריד אבל עד שעברתי את הקמפיין האחרון (של אדה וונג) , התגלתה בפני התמונה השלמה ופתאום העלילה נהייתה ברורה והגיונית (בגבולות העולם של הסדרה כמובן).
אז כן, למרות כל הבעיות שלו RESIDENT EVIL 6 הוא משחק השנה שלי הודות ל: החזרה של הזומבים למשחק ראשי בסדרה מאז RESIDENT EVIL 3, ארבעה קמפיינים שכוללים אלמנטים שונים של גיימפליי, הCAST המעולה של הדמויות במשחק והעלילה שיותר ויותר רבדים מתגלים ממנה ככל שמתקדמים עם הקמפיינים ובסוף מגלים סיפור לא רע שבמרכזו עומדות דמויות אנושיות...
אבל אם הייתי צריך לתת את התואר הזה באופן אובייקטיבי למשחק כלשהו (ולא שיחקתי באף משחק מן הרשימה) הייתי נותן את התואר לBORDERLANDS 2.

%20[/IMG]

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא