נושא: דיון - מה ההגדרה שלכם למשחק השנה?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.01.2013, 21:47

ברירת מחדל דיון - מה ההגדרה שלכם למשחק השנה?

הסיבה שאני פותח את הדיון היא בעקבות המון חילוקי דעות של אנשים לגבי בחירות ל"משחק השנה" מהאתרים והטקסים השונים, מה שהפתיע ב2012 זה שרוב הרעש והדיבורים הגיעו דווקא ממשחקי הורדה דיגטלית ולא משחקים עם הפקה של מיליונים כמו Assassins creed 3 או Mass effect 3 ורוב אור הזרקורים דווקא הגיע למשחקים צנועים יותר כמו The walking dead או Journey. היו תלונות על כך שהמשחקים האלה לא מרגישים כמו משחק אלא יותר כסרט או חוויה אומנותית מאשר משחק ממשי.
האם לדעתכם מגיע למשחק של שעתיים שאין בו כמעט עלילה או דמויות להיות משחק השנה אם הוא מספיק סחף וריגש? הוא עדיין נחשב להגדרה של "משחק השנה"? ובכלל מה ההגדרה למשחק השנה? זה חייב להיות משהו מאתגר ומלא אקשן ומולטיפלייר בומבסטי שיעביר עשרות שעות או שמשחק שנחשב יותר כ"אומנות" או חוויה יותר קולנועית יכול להגיע לתואר הזה?
דוגמה היא הבחירה של IGN למשחק השנה את Journey שקיבל המון תגובות שליליות בטענה שהוא לא נחשב בכלל משחק, מההאתם חושבים על זה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של electronico

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 04.01.2013, 21:55

משחק משעמם למות לא שווה שקל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#3   פורסם: 04.01.2013, 21:59

electronico
ציטוט:
צפה בהודעה
משחק משעמם למות לא שווה שקל
זה בדיוק התגובות שקראתי לגבי הדעה הזאת, אתה שיחקת בכלל במשחק? אם שיחקת אולי תרחיב יותר? לא הייתה לי כוונה לתגובות כאלה, רציתי לשמוע מה המשמעות של אנשים לתואר משחק השנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BumperSticker

משתמש ותיק

#4   פורסם: 04.01.2013, 22:05

עבורי, משחק השנה יכול להיות מכל ז'אנר, העיקר שיגרום לי לרצות לשחק עוד, כל פעם שאני מכבה את ה-PS3.
רוב הסיכויים שהמשחק יהיה משחק RPG, כי אני תמיד נמשך לעלילה עשירה ואפשרות לחופש ביטוי עצמי במשחק.

במידה ו-Journey גרם למבקרים של IGN לחוש את ההרגשה הזאת, אז הוא אכן זכאי לתואר מבחינתם.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#5   פורסם: 04.01.2013, 23:07

קניתי את Journey, משחק באמת משעמם רצח אני לא מבין מה הקטע.
וגם אם הוא לא היה משעמם והיה בו משהו מגניב ומגוון, לתת לו את התואר משחק השנה זה רק בשביל שהם ירגישו "מגניבים ושונים" ולא באמת בגלל שהוא ראוי.
אני כבר איזה שעתיים בו, ודי משתעמם.

אותו דבר לגבי The Walking Dead, למרות שהוא משחק טוב לדעתי ונהנתי ממנו מאוד, אבל שוב... מוגזם מדי להביא לו משחק השנה, זה משחק שהופק בתקציב זול ואין ממש מה לחפש בו אחרי שמסיימים אותו, וגם הבחירות שכביכול משפיעות רובם מתוסרטות.

נערך לאחרונה על ידי Sudden_Hitman, 04.01.2013 בשעה 23:11.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#6   פורסם: 04.01.2013, 23:11

בשבילי זה לא חייב להיות משחק שהאתרים אוהבים אוו אלה זה משחק שאני מאוד אבל מאוד אוהב. למשל MAX PAYNE 3 שבכלל לא היה מעומד למשחק השנה (ואפילו למשחק המאכזב של GT) הוא בשבילי משחק השנה (אם כל הכבוד לסידרת ME). לסיים משחק 4 פעמים ובכל פעם להרגיש שזה עדיין מאוד אבל מאוד כיף זה דבר נדיר במשחקים היום.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#7   פורסם: 06.01.2013, 15:45

ג'ורני באמת משחק יפה, לא מתאים לכולם וקצת קצר , אבל באמת משחק מדהים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של איל708

מצליחן

#8   פורסם: 08.01.2013, 20:32

אני לא רואה מקום לבקר, מאחר שזאת בחירה אישית של כל אחד(למשל של העורכים של ign).
חוץ מזה אני חושב שמשחק השנה יכול להיות כל משחק, אבל הדגש שלי הוא על משהו שונה שלא ראינו בשנים אחרות...

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא