מפיצה:UBISOFT
מפתחת:Ubisoft Montpellier
פלאפורמותS3.X360,WIIU
תאריך יציאה:ספטמבר 2013
תמונת המשחק (יש כרגע זמנית רק את של הWIIU):
עלילה:
כאשר ריימן,מונגול(באנגלית גלובוקס) והטינסיס מטיילים ביער החלמות,הם נתקלים בציורים קדומים ואגדיים. העניינים מסתבכים כאשר הם נשאבים אל תוך הציורים האללו שהם בעצם נשלחים לתוך ימי הביניים.החבורה צריכה לרוץ,לקפוץ ולשרוד כדי לסיים את המסע תוך כדי שהם מגלים עוד סודות על העולמות שלהם.
משחקיות:
המשחקיות נשארה פחות או יותר כמו אוריג'ין,2D אם אלמנטים אומנותיים מאוד יפים. רק שהפעם המנוע הפך להיות 2.5D כלומר המשחק עצמו בדו מימד אבל הדמויות עצמם ב3D (כמו SF).
בנוסף לקח יהיה קו-אופ של 4 דמויות שהשחקנים יבחרו.
כרגע הדמיות הם:ריימן,גלובוקס,הטינסייס ודמות חדשה שנקראת ברברה.
יופי של דיון ממש שמחתי שהמשחק יוצא גם לקונסולות האחרות אבל זה באמת אצבע משולשת עקית למי שקנה את הwii u, גם דחו משחק שהיה אמור לצאת בפחות מ3 שבועות וגם הפכו אותו כבר ללא רלוונטי לwii u. רק התוספות של הגיימפאד הזה מוסיפות קצת. בכל מקרה אני אשמח מאוד לשחק בו כשיצא(:
ניראה מצוין. לי אישית חבל שהם מתקשים ליהשאר בקו הזה במקום לעשות פשוט ריימן 4 חדשני וגדול שימשיך את הסדרה כמו שצריך.
ריימן עבר את הריבוט שכל האנשים כל כך רצו אחרי התקופה של הארנבים האלו. כניראה שאוריג'ין הצדיק את ההמשך שלו או שפשוט לא היה שווה להם לעשות את המשחק אקסקלוסיב לWIIU יותר..
ריימן עבר את הריבוט שכל האנשים כל כך רצו אחרי התקופה של הארנבים האלו. כניראה שאוריג'ין הצדיק את ההמשך שלו או שפשוט לא היה שווה להם לעשות את המשחק אקסקלוסיב לWIIU יותר..
עדיין, למה לא פשוט לעשות משחק ריימן עם עלילה סוחפת ומרגשת?
יש לדבר כזה פוטנציאל אדיר.
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain
נרשמתי לפרום בשביל להגיב על ריימן גם אני מאוד בעד ריימן 4 חדשני עם עלילה תלד מימד גם ריימן הארנבים היה אמור להיות כזה אבל הרסו אותו ואפכו אותו למיני גיימס לא שאני לא אוהב את ריימן Origns וLegends אני פשוט חושב שצריך פשוט לעשות המשך למשחק השלישי ואני מחכה לזה! כבר מאז אחרי ריימן 3 אני חושב שאחרי Rayman Legends הם יעשו את זה אני מקווה מאוד בעזרת השם דרך הגב מישהו יכול להסביר לי מה הסרטון הזה הם מדברים על ריימן הארנבים http://www.youtube.com/watch?v=om-ynC5xmwY קדימה מישל אנסל תחזיר את הדמות שלך כמו ריימן 2