נושא: איפה אתם שנה הבאה?
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gtsaf007

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 17.02.2013, 17:26

trath
ציטוט:
צפה בהודעה
יחתיכת אשכנזי מתנשא אתה חושב שקרבי זה לחברה בלי השכל ומודיעין זה האליטה?
תקשיב לי טוב ימחזיר אור בלי שכל בשטח כל הלבנים השמנים שמאוננים מול המחשב כל היום לא שווים כלום. חושב שהחכמים זה מודיעין והערסים זה קרבי? מה אתה רציני?
כל תפקיד בצבא הוא מבורך אם הבן אדם שמתפקד בו עושה את התפקיד שלו בצורה נאמנה ומשקיע.
לא סובל את כל האשכנזים שמחפשים תפקיד שיתן להם עבודה בעתיד, זין על הצבא העיקר שיצא לי מזה משהוא.
עלאק קרבי זה אנשים שאין להם יכולת לתפקד בצורה טובה אתה מטומטם בחיי

אם אתה לא יכול לעשות תפקיד פיזי בגלל שאתה עצלן אין בעיה, תעזור איך שאתה יכול, רק אל תשכנע את עצמך שאתה עושה את התפקיד היותר קשה ויותר "נחשב" כי אתה מיוחד.

תפקח את העיניים ותצא מהבועה שלך.
מכיר את החייל החשוב שמעביר את ה ת.ז שלך במחשב של התור לרופא?

אני בעלים של פלולת דיסקו משגעת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t4urus

מצליחן

#32   פורסם: 17.02.2013, 17:32

trath
ציטוט:
צפה בהודעה
תקשיב לי טוב ימחזיר אור בלי שכל בשטח כל הלבנים השמנים שמאוננים מול המחשב כל היום לא שווים כלום. חושב שהחכמים זה מודיעין והערסים זה קרבי? מה אתה רציני?
כל תפקיד בצבא הוא מבורך אם הבן אדם שמתפקד בו עושה את התפקיד שלו בצורה נאמנה ומשקיע.
לא סובל את כל האשכנזים שמחפשים תפקיד שיתן להם עבודה בעתיד, זין על הצבא העיקר שיצא לי מזה משהוא.

אם אתה לא יכול לעשות תפקיד פיזי בגלל שאתה עצלן אין בעיה, תעזור איך שאתה יכול, רק אל תשכנע את עצמך שאתה עושה את התפקיד היותר קשה ויותר "נחשב" כי אתה מיוחד.

איזה אתיופי

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#33   פורסם: 17.02.2013, 17:58

gtsaf007
ציטוט:
צפה בהודעה
כן וגם את ההוא של השוקו ושל הממטרות.

t4urus
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה אתיופי
השתזפתי בחורף

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#34   פורסם: 17.02.2013, 18:00

gtsaf007
ציטוט:
צפה בהודעה

בכלל בלשכת הגיוס- הם כאילו מראים לך איך ייראה העתיד הצבאי שלך אם יילך לך חרא בראיונות או במבחנים, כולם שם מה זה טמבלים

נערך לאחרונה על ידי GodOfFail, 17.02.2013 בשעה 18:22.

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#35   פורסם: 17.02.2013, 18:37

לסיכום: אתם קהילה של הומואים

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#36   פורסם: 17.02.2013, 19:03

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
חכה תראה איזה מחזור גיוס קטלני יהיה פה שנה הבאה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t4urus

מצליחן

#37   פורסם: 17.02.2013, 19:41

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#38   פורסם: 17.02.2013, 20:16

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
חייב לחזק את דבריו של הצדיק.
באמת אתם חושבים שחכמים זה מודיעין וטיפשים זה קרבי?
חבורה של מתנשאים.

<ani mefahed lesahek neged gay ki ani homofog <Skuzi

(ω)

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#39   פורסם: 17.02.2013, 20:26

...זה רק ניצן אמר את זה, לא מבין למה הכללת.
אבל בכל מקרה, אני אנסה קצת להכנס להגיון שלו. כל מי שמשרת במודיעין הוא אדם שיותר חכם מהממוצע, וזה בטוח. לא כל מי שמשרת בקרבי הוא חכם (לא אמרתי שכולם לא חכמים), יש את היחידות המיוחדות שבאמת דורשות קב"א ודפ"ר גבוהים, אבל בהרבה יחידות קרביות אין צורך בהרבה שכל כמו במודיעין, אלא נחישות והקרבה (לא אומר שזה רע).
fair enough?

נערך לאחרונה על ידי GodOfFail, 17.02.2013 בשעה 20:32.

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#40   פורסם: 17.02.2013, 20:53

כולכם בסוף מריונטות של המדינה, מה זה חשוב אם השימוש הוא במוח שלכם או בגוף שלכם?

[02:26:15] <Fraggal> zero ze arba

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t4urus

מצליחן

#41   פורסם: 17.02.2013, 21:01

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
חייב לחזק את דבריו של הצדיק.
באמת אתם חושבים שחכמים זה מודיעין וטיפשים זה קרבי?
חבורה של מתנשאים.
תשווה חייל מחיל החימוש לחייל ב8200 ותראה מה יוצא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#42   פורסם: 17.02.2013, 21:04

GodOfFail
ציטוט:
צפה בהודעה
...זה רק ניצן אמר את זה, לא מבין למה הכללת.
אבל בכל מקרה, אני אנסה קצת להכנס להגיון שלו. כל מי שמשרת במודיעין הוא אדם שיותר חכם מהממוצע, וזה בטוח. לא כל מי שמשרת בקרבי הוא חכם (לא אמרתי שכולם לא חכמים), יש את היחידות המיוחדות שבאמת דורשות קב"א ודפ"ר גבוהים, אבל בהרבה יחידות קרביות אין צורך בהרבה שכל כמו במודיעין, אלא נחישות והקרבה (לא אומר שזה רע).
fair enough?
אוי באמת...
אתה חושב שכל הסמי חכמים שהולכים לאופק שווים משהו?
אם אתה באמת חכם, יקחו אותך ליחידת שושו שאף אחד לא יודע על קיומה.
אופק ושחקים הן ממש לא דוגמאות ליחידות שצריך שכל בשביליהן. סתם בררה תחת מסווה של "אוי אנחנו חכמים אנחנו מצילים את המדינה וכלכך מעניין וכיף לנו"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#43   פורסם: 17.02.2013, 21:05

t4urus
ציטוט:
צפה בהודעה
חייל בחיל חימוש - מביא מוצרים שמסייעים לחיילים בזמן לחימה.
חייל ב8200 - מאזין לרשימת מקולת של מוחמד חמודי ואולי במצב הטוב אומר לחיילים איפה יש מבוקש.

אני לא רואה את הבעיה פה....

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#44   פורסם: 17.02.2013, 21:33

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי באמת...
אתה חושב שכל הסמי חכמים שהולכים לאופק שווים משהו?
אם אתה באמת חכם, יקחו אותך ליחידת שושו שאף אחד לא יודע על קיומה.
אופק ושחקים הן ממש לא דוגמאות ליחידות שצריך שכל בשביליהן. סתם בררה תחת מסווה של "אוי אנחנו חכמים אנחנו מצילים את המדינה וכלכך מעניין וכיף לנו"
...אז המושג שלך של "חכם" הוא כנראה לקוי, אולי אתה מדבר על גאונים ויחידי סגולה. לשחקים וחבצלות מתקבלים מעט מאוד אנשים מדי שנה (שמעתי על עשרות ומאות בודדות,אני טועה?), וכולם זה רק ממי שמרחיב ערבית, מה שהופך את זה לבכלל מצומצם. מסלול אופק לא מצריך שכל?? אתה לומד משהו כמו שנה של קורסים בשביל לשרת (חמישה חודשים אתה לומד ערבית מרמה של אפס לרמה של בוגר מגמת ערבית, עוד חמישה חודשים הקורסים הרגילים של מודיעין),חבר שלי עם דפ"ר 80 לא התקבל.
בקטע של "מעניין וכיף" אתה אולי יכול להתווכח כי זה דבר סובייקטיבי,אבל אני יכול להגיד לך שזה בוודאות יותר מעניין משמירות. מצילים את המדינה- בטח שכן, זה שהם לא מגני בשר לא אומר כלום, הם עושים עבודה בדיוק כמו שאתם הקרביים עושים עבודה.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#45   פורסם: 17.02.2013, 21:35

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
חייל בחיל חימוש - מביא מוצרים שמסייעים לחיילים בזמן לחימה.
חייל ב8200 - מאזין לרשימת מקולת של מוחמד חמודי ואולי במצב הטוב אומר לחיילים איפה יש מבוקש.

אני לא רואה את הבעיה פה....
תוך שימוש בערבית שהוא למד הרבה זמן תוך שימוש בשכל... אני לא רואה איך מנת המשכל שלהם לכאורה שווה..?

שוב- זה לא שיש לי בעיה עם כל החיילות האחרים, פשוט אתה מתווכח עם עובדות- למודיעין צריכים אנשים חכמים, אין מה לעשות.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#46   פורסם: 17.02.2013, 22:19

GodOfFail
ציטוט:
צפה בהודעה
תוך שימוש בערבית שהוא למד הרבה זמן תוך שימוש בשכל... אני לא רואה איך מנת המשכל שלהם לכאורה שווה..?

שוב- זה לא שיש לי בעיה עם כל החיילות האחרים, פשוט אתה מתווכח עם עובדות- למודיעין צריכים אנשים חכמים, אין מה לעשות.
אתה כנראה טועה בקטע של המספרים....
יחידת 8200 זה בערך היחידה הכי גדולה בצה''ל והכמות אנשים בה גדולה יותר מכל יחידה אחרת.
להתקבל לאופק כל בן אדם סמי אינטיליגנט שמוכן להשקיע יכול.
כך גם שחקים....
וכאשר אתה אומר שבמודיעין צריך אנשים חכמים יותר מבקרבי אתה טועה טעות מרה.
אני יכול להבטיח לך שאם תשים אדם עם פסיכומטרי 800 כקצין בהנדסה קרבית הוא יעשה הרבה יותר מאשר במודיעין.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#47   פורסם: 17.02.2013, 22:36

אדם X בעל פסיכומטרי 760 לקה במחלה בכבד חודש לפני תאריך גיוסו.
אדם X רצה קרבי ולא יקבל קרבי עקב הורדת הפרופיל ל24.
אדם X אפילו לא יכול להתגייס כי הצבא לא רוצה לגייס אותות אפילו לא ליחידת ל"חכמים" וגם אפילו לא לתת לא להתנדב כפי שביקש.
X עכשיו לומד בטכניון לתואר ראשון בפיזיקה, כימייה ומדעי המחשב ביחד.
מה המסר? שאת צה"ל לא מעניין מי אתה ומה אתה יכול, אותם מעניין מספרים כמו 97,56 ו90.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#48   פורסם: 17.02.2013, 22:43

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כנראה טועה בקטע של המספרים....
יחידת 8200 זה בערך היחידה הכי גדולה בצה''ל והכמות אנשים בה גדולה יותר מכל יחידה אחרת.
להתקבל לאופק כל בן אדם סמי אינטיליגנט שמוכן להשקיע יכול.
כך גם שחקים....
וכאשר אתה אומר שבמודיעין צריך אנשים חכמים יותר מבקרבי אתה טועה טעות מרה.
אני יכול להבטיח לך שאם תשים אדם עם פסיכומטרי 800 כקצין בהנדסה קרבית הוא יעשה הרבה יותר מאשר במודיעין.
אני טוען שסטטיסטית,אחוזית- מבין אנשי המודיעין,כנראה יימצאו יותר חכמים מאשר בין אנשי הקרבי. גם ניתן לויכוח כי אין לי הרבה נתונים אבל זה כנראה נכון, כי הרבה יחידות של קרבי לא מצריכות דפ"ר שהוא אפילו מעל 50, בעוד שמודיעין למיטב ידיעתי מצריכים 60+ ולרבות מן היחידות גם 70+ בשביל אפילו להתמיין, שלא לדבר על להתקבל. קרבי צריך גוף חזק, נחישות ונאמנות, עם שימוש מועט בשכל.

טוב זה ויכוח די מפגר אין פה שום עיקרון בוא נפסיק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#49   פורסם: 17.02.2013, 23:27

GodOfFail
ציטוט:
צפה בהודעה
אני טוען שסטטיסטית,אחוזית- מבין אנשי המודיעין,כנראה יימצאו יותר חכמים מאשר בין אנשי הקרבי. גם ניתן לויכוח כי אין לי הרבה נתונים אבל זה כנראה נכון, כי הרבה יחידות של קרבי לא מצריכות דפ"ר שהוא אפילו מעל 50, בעוד שמודיעין למיטב ידיעתי מצריכים 60+ ולרבות מן היחידות גם 70+ בשביל אפילו להתמיין, שלא לדבר על להתקבל. קרבי צריך גוף חזק, נחישות ונאמנות, עם שימוש מועט בשכל.

טוב זה ויכוח די מפגר אין פה שום עיקרון בוא נפסיק
אתה כל הזמן טוען טיעונים על זה שמודיעין זה לחכמים. עד עכשיו כל התפקידים שאמרת מצריכים ידיעת ערבית בלבד.

שניכם תמיד משווים יחידה מובחרת מ"הצד שלכם" לעומת יחידה נורמטיבית בצד השני.
חייבים את כל מי שנמצא בצה"ל, החיילים לא היו מתפקדים בלי התומכים ולהיפך.

לסיכום, חייתם שניכם בעולמות שונים, האחד בבועה הנקראת "המרכז" והשני באמצע שטח הקרב עם הלוחמים. האחד מצביע מפא"י והשני מצביע מפד"ל. האחד צופה והשני ביתריסט, ולכן תפישות העולם שלכם שונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#50   פורסם: 18.02.2013, 17:04

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כל הזמן טוען טיעונים על זה שמודיעין זה לחכמים. עד עכשיו כל התפקידים שאמרת מצריכים ידיעת ערבית בלבד.

שניכם תמיד משווים יחידה מובחרת מ"הצד שלכם" לעומת יחידה נורמטיבית בצד השני.
חייבים את כל מי שנמצא בצה"ל, החיילים לא היו מתפקדים בלי התומכים ולהיפך.

לסיכום, חייתם שניכם בעולמות שונים, האחד בבועה הנקראת "המרכז" והשני באמצע שטח הקרב עם הלוחמים. האחד מצביע מפא"י והשני מצביע מפד"ל. האחד צופה והשני ביתריסט, ולכן תפישות העולם שלכם שונות.
המפד''ל סתם זבל...
והשקר הכי גדול של הצבא זה שכולם חשובים.
לא כל התפקידים חשובים. ממש לא. אני בטוח שהצבא יתפקד אם לא יהיו אנשים שיגזמו את הדשא בלשכה.
ופה הדיון נגמר.
אני שנה הבאה עושה שנת שירות באיילים

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#51   פורסם: 18.02.2013, 17:36

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
המפד''ל סתם זבל...
לא כל התפקידים חשובים. ממש לא. אני בטוח שהצבא יתפקד אם לא יהיו אנשים שיגזמו את הדשא בלשכה.
ופה הדיון נגמר.
אז עכשיו אתה מקצין צפונה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של olmert

משתמש ותיק

#52   פורסם: 18.02.2013, 18:05

gtsaf007
ציטוט:
צפה בהודעה
אז עכשיו אתה מקצין צפונה?
האמת שכן.

אני בונה על מנחמיה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#53   פורסם: 19.02.2013, 12:02

t4urus
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יודע, לא כל אחד שמגיע לחימוש או לתפקיד של כלומניק בהכרח אומר עליו משהו, יש מספיק סיפורים על כאלה שהצבא לא מימש להם את הפוטנציאל שלהם והם נפלו בין כיסאות ביורוקרטיה, כמו סיפור שאני עכשיו נזכר על חייל שהתחיל את השירות כמפעיל D9 (יענו טיפש על רישיון להרוס מבנים) ובסוף סיים קורס טייס.
ובקשר לאמרה של "קרבי צריך להיות חזק", שטויות, ראיתי בטרום טירונות כאלה שאף פעם לא עשו יותר מ10 שכיבות שמיכה ברצף.
תאמינו או לא, יש תפקידים שדורשים את שניהם (חוזק ואינטליגנציה) במידה שווה והרף גבוהה.

<ani mefahed lesahek neged gay ki ani homofog <Skuzi

(ω)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#54   פורסם: 19.02.2013, 23:23

olmert
ציטוט:
צפה בהודעה
המפד''ל סתם זבל...
ופה הדיון נגמר.
התכוונתי שכל מי שרוצה לעשות משהו חשוב - עושה משהו חשוב (חוץ ממקרים פרטיים).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Gypsy

מודל לחיקוי

#55   פורסם: 19.02.2013, 23:34

trath
ציטוט:
צפה בהודעה

רק הדרך שבה אתה מתבטא מעידה על זה שאתה חלק מהחברה בלי השכל.
מי אמר אליטה, מי אמר חכמים? קרא שוב את התגובה שלי ותראה כמה מהדברים האלה השלמת בעצמך מבלי שבכלל אמרתי אותם. אולי זה לא אני שחושב ככה, אולי זה אתה? אין שם שום אזכור לאליטה, לזה שאני אשכנזי (אני מזרחי 100%, אתה גזען מכליל וזה די עצוב :\), לזה שאני מצפה שתצא לי מזה עבודה או משהו בסגנון.
כתבתי "יש מספיק ערסים מאשקלון -שנולדו עם גוף בריא בלי מוח-", לך לאשקלון ותגיד לי כמה אנשים חכמים אתה מוצא שם סבבה? תנאי הסף של מודיעין זה תאכלס אינטילגנציה. אם אתה מטומטם אז אתה לא במודיעין אז אתה בקרבי. זאת לא משוואה כזאת מסובכת. לא רוצה לרדת עכשיו לסטיסטיקה אבל לך בדוק כמה ערסים יש בקרבי וכמה ערסים יש במודיעין. העובדות מדברות בעד עצמן, זה שאתה מייחס להן מושגים כאלה שליליים זו כבר בעיה שלך.

שאני אפקח עיניים? ראית כמה גזענות וכוללניות הוצאת מעצמך בשתי פסקאות? כמה השלמת את החסר פה עם הדעות הפרימיטיביות שלך?
אתה רק מוכיח כמה אתה טועה. יש מקומות שפשוט הסכמת איתי, אבל בגלל שאני אשכנזי (מה שאני לא) אז אני בטח אומר את זה בצורה מתנשאת. אתה בעצמך מעיד פה על הצרות שבה אתה חיי את החיים שלך - אם אני חכם ממך אז אני בטח אשכנזי. כמה מטומטם צריך להיות בשביל לצאת מנקודת הנחה כזאת? מאיפה לך לדעת את המוצא שלי רק מלקרוא את מה שכתבתי? -ואני מתנשא-? אתה רואה את החיים מנקודת השקפה מעוותת אחושרמוטה. לא יודע מי חינך אותך לזה, לשנאה לאחרים, להכללה, לזלזול בעצמך, לשפיטת אנשים במבט ראשון, אבל אם מישהו פה צריך לצאת מהבועה שלו ולקבל קצת פרספקטיבה שונה על החיים זה אתה.

לא מבין את התוקפנות שלך בכללי. אין לה סיבה ואין לה מקום, היא באה רק מקריאה של שתי השורות הראשונות בצורה מעוותת. "קרבי זה אנשים שאין להם יכולת לתפקד בצורה טובה" - בצורה טובה בשאר החילות. מישהו שלא יודע ערבית -לא יתפקד בצורה טובה- בהאזנות לערבים. חנון שמן ורופס -לא יתפקד בצורה טובה- בסיירת מטכ"ל. הבנת הנקרא "ימחזיר אור בלי שכל", זה בית ספר יסודי.

וכותבים משהו לא משהוא.

יש סיכוי שאני יכול לקנות את הספוגית והפרפריות בנפרד?
ארז: אתה יכול לגנוב אותם בנפרד

המוּתג עדיין הורס לי את החיים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t4urus

מצליחן

#56   פורסם: 20.02.2013, 11:35

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יודע, לא כל אחד שמגיע לחימוש או לתפקיד של כלומניק בהכרח אומר עליו משהו, יש מספיק סיפורים על כאלה שהצבא לא מימש להם את הפוטנציאל שלהם והם נפלו בין כיסאות ביורוקרטיה, כמו סיפור שאני עכשיו נזכר על חייל שהתחיל את השירות כמפעיל D9 (יענו טיפש על רישיון להרוס מבנים) ובסוף סיים קורס טייס.
ובקשר לאמרה של "קרבי צריך להיות חזק", שטויות, ראיתי בטרום טירונות כאלה שאף פעם לא עשו יותר מ10 שכיבות שמיכה ברצף.
תאמינו או לא, יש תפקידים שדורשים את שניהם (חוזק ואינטליגנציה) במידה שווה והרף גבוהה.
תמיד יש חריגים

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#57   פורסם: 20.02.2013, 12:25

Gypsy
ציטוט:
צפה בהודעה
רק הדרך שבה אתה מתבטא מעידה על זה שאתה חלק מהחברה בלי השכל.
מי אמר אליטה, מי אמר חכמים? קרא שוב את התגובה שלי ותראה כמה מהדברים האלה השלמת בעצמך מבלי שבכלל אמרתי אותם. אולי זה לא אני שחושב ככה, אולי זה אתה? אין שם שום אזכור לאליטה, לזה שאני אשכנזי (אני מזרחי 100%, אתה גזען מכליל וזה די עצוב :\), לזה שאני מצפה שתצא לי מזה עבודה או משהו בסגנון.
כתבתי "יש מספיק ערסים מאשקלון -שנולדו עם גוף בריא בלי מוח-", לך לאשקלון ותגיד לי כמה אנשים חכמים אתה מוצא שם סבבה? תנאי הסף של מודיעין זה תאכלס אינטילגנציה. אם אתה מטומטם אז אתה לא במודיעין אז אתה בקרבי. זאת לא משוואה כזאת מסובכת. לא רוצה לרדת עכשיו לסטיסטיקה אבל לך בדוק כמה ערסים יש בקרבי וכמה ערסים יש במודיעין. העובדות מדברות בעד עצמן, זה שאתה מייחס להן מושגים כאלה שליליים זו כבר בעיה שלך.

שאני אפקח עיניים? ראית כמה גזענות וכוללניות הוצאת מעצמך בשתי פסקאות? כמה השלמת את החסר פה עם הדעות הפרימיטיביות שלך?
אתה רק מוכיח כמה אתה טועה. יש מקומות שפשוט הסכמת איתי, אבל בגלל שאני אשכנזי (מה שאני לא) אז אני בטח אומר את זה בצורה מתנשאת. אתה בעצמך מעיד פה על הצרות שבה אתה חיי את החיים שלך - אם אני חכם ממך אז אני בטח אשכנזי. כמה מטומטם צריך להיות בשביל לצאת מנקודת הנחה כזאת? מאיפה לך לדעת את המוצא שלי רק מלקרוא את מה שכתבתי? -ואני מתנשא-? אתה רואה את החיים מנקודת השקפה מעוותת אחושרמוטה. לא יודע מי חינך אותך לזה, לשנאה לאחרים, להכללה, לזלזול בעצמך, לשפיטת אנשים במבט ראשון, אבל אם מישהו פה צריך לצאת מהבועה שלו ולקבל קצת פרספקטיבה שונה על החיים זה אתה.

לא מבין את התוקפנות שלך בכללי. אין לה סיבה ואין לה מקום, היא באה רק מקריאה של שתי השורות הראשונות בצורה מעוותת. "קרבי זה אנשים שאין להם יכולת לתפקד בצורה טובה" - בצורה טובה בשאר החילות. מישהו שלא יודע ערבית -לא יתפקד בצורה טובה- בהאזנות לערבים. חנון שמן ורופס -לא יתפקד בצורה טובה- בסיירת מטכ"ל. הבנת הנקרא "ימחזיר אור בלי שכל", זה בית ספר יסודי.

וכותבים משהו לא משהוא.
סתם שתדע שהוא אחד האשכנזים, אם אי פעם ראית תמונה שלו D:
Trath de Blonde

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#58   פורסם: 20.02.2013, 12:54

Gypsy
ציטוט:
צפה בהודעה
משהוא ארוך
קצת הומור יש?

אבל באמת אני חושב שאתה הוזה אם אתה הולך להחשיב בן אדם שהיה במודיעין כחכם יותר מבן אדם בקרבי.

http://www.youtube.com/watch?v=LNfB4o3z6d8

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Meni

משתמש רגוע

#59   פורסם: 21.02.2013, 13:50

YarzzX7
ציטוט:
צפה בהודעה
לי אישית עוד שנתיים צבא, שואף לשייטת או תלפיות.
אני שואף ונטולין

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#60   פורסם: 03.03.2013, 21:47

יש לי גיבוש מודיעין חיל הים מחר
נשמע כמו תפקיד נורא מעניין, מאוד מקווה לעבור.
wish me luck ;)

חזרה לראש העמוד
1  2  3

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא