|
jeez |
ציטוט: |
 |
|
|
שיחקתי במשחק שהיה 3 ימים חינם הגעתי לרמה 41 וממש נהנתי עכשיו אני רוצה לקנות אותו ויש לי 3 שאלות 1 אם אני ממשיך מהנקודה שהפסקתי בה או שזה מאפס לי? 2 כל איזה תקופה קצרה הם מוציאים COD חדש ואז אף אחד לא משחק בקודם וזה יוצא בזבוז כסף ענקי במיוחד שאני חייל עכשיו השאלה שלי אם זה ככה גם לגבי המשחק הזה? ו3 אם הקהילה של המשחק גדולה ותחרותית?
תודה לעונים  |
|
|
|
|
היי, בנוגע לרמה לפי דעתי היא נשארת כי זה נשאר בסטים קלאוד שלך אם איני טועה. אל תתפוס אותי במילה. בנוגע ליציאת משחקים חדשים, קוד נהיה כמו פיפא ומשחקים רבים חדשים היוצאים בכל שנה. בכל שנה יוצא משחק חדש ביום שלישי השני של חודש נובמבר. זה גם התאריך המדוייק של הקוד הבא שיהיה ב11.11.13 אם איני טועה בתאריך אבל זה ביום שלישי השני בנובמבר. אני אגיד לך ככה המשחק לא ננטש לגמרי, זה תלוי מאוד במשחק, לפי דעתי אבל בלאק אופס 2 כן יינטש וכולם יעברו לmw4 טוב לא כולם אבל הרבה יעברו. נגיד מקוד4 אנשים לא פרשו עד היום אבל איך שזה נראה זה המשחק היחיד שנשאר פעיל מאוד אחי היציאה של המשחק הבא. לדעתי זה לא בזבוז כסף כי 60 דולר בשנה זה לא כל כך הרבה לדעתי, אבל את החשבון הזה אתה צריך לעשות בעצמך. מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול כאן.