|
Pilot :D (Noam) |
ציטוט: |
 |
|
|
יאלה נימאס אתם חושבים שזה הגיוני כול פעם שיגל יעזוב יהיה פו בלגן?
סתכלו על הטים ספיק שלנו ריק אין גישות. אנשים נותנים באנים בלי גישות פותחים חדרים אין!! דיי!
והפאן!!!!!!!!!! אינעל ראבק אתה מעלים מישהו דפוק לנהל אותו הוא נותן גישות לכול ילד בן 11 וחצי שלא יודע חוקים עם זה לא מספיק יש לו גישות גם בגייל..... אני מבין למה לשולמית היה כי הוא הוא היה פאקניק רציני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! וזה לא הסוף מה עם המיקסים שלנו? נותנים לאנשים שעוד מעט בצבא לנהל אותו יאלה סתם חשים את עצמם גברים מול המחשב והכי פרוים בעולם קוראים לכולם אפסים ושעם הורגים אותם אוי אוי זה פוקס ומקללים וחוטפים עונשים בשרתים אחרים
אואואואואו זו רק ההתחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא מספיק שגם שתי השרתים האלה נדפקו הגייל גם במצב אנוש! פאקניג נעול בלי מודים בלי כלום בקושי עם אדמינים ורק מנהל רציני אחד שיכול להחיות אותו ועוד משהו דפוק אתם מעלים מנהל ומורדים אותו אחרי יומים פשוט WOW! זה מדהים למה הקהילה הפחה אבי אתה יודע על כול הדברים האלה בככל? משתפים אותך?????????
אז כדי לך מאוד לדעת עם אתה לא רוצה שהקהילה הזאת תיפול. |
|
|
|
|
שמע אחי תכלס אני יגיד לך אתה צודק ב100%
לגבי השרת גייל אני מצטער אבל המתכנת שלנו נסע ורק בראשון הוא יחזור!
לגבי הפאן אני מנסה כל הזמן לתקן אותו!!
אם תשים לב מחקנו את הכל!! ואנחנו עושים את הכל מחדש כדי שיהיה הרבה יותר כיף ושנוכל להתקדם!!!
לגבי המיקסים שמע אחי הייתי חייב להעלות אנשים רצינים ונס בן 16 ועושה עבודה מצויינת פשוט נדפק משהו שם שרק הפקודות ברקון פועלות!
לגבי הטים ספיק מחקו לנו את הכל!
ודיברתי אני בעצמי עם שלומי והוא יתקן את זה בקרוב!
אני עושה את הכל כדי שיהיה יותר טוב ושנצליח לעלות
לגבי הפאן אין מנהל שרת אני לא יודע על מה אתה מדבר!
ולגבי האדמינים תגיד לי אחד אחד והוא לא יהיה פה יותר!!
אמממ אקסטרה שוט מנהל תשרת ועושה עבודה מצוניית אין מה לומר!
כמו שאתה רואה העלתי לי סגן ואחראי שרתים ואחראי טים ספיק כדי שיהיה יותר טוב וקל!
אני מבטיח לך שיום ראשון בעזרת ה' הכל יסודר!!
אני עכשיו יפתח אשכול של כל התיקונים שאנחנו עושים ואנחנו עוברים שרת שרת רק בשביל לתקן אותם!
את הפאן אנחנו עשינו מ0 כדי שיהיה לנו נוח ושנוכל לעבוד בקלות!
את הגייל התחלנו אבל המתכנת שלנו נסע ולא היה לי אפשרות להמשיך.