נושא: פרסום | מה חדש בJail .
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 16.03.2013, 10:13

tiktakboy
ציטוט:
צפה בהודעה
כי הם לא בנויים טוב, ויש אפשרות לאסיר לפתוח תאים וכו'.
לא קשור, הם שוברים את כל האיזון במשחק.

אם טרור לא יכול לשקר לגבי הHP שלו זה כמו שהוא לא יוכל לשקר לגבי מצב הנשקים שלו, והעובדה שCT יכולים לפתוח ולסגור את התאים ומאיפה שבא להם ומתי שבא להם פשוט נותנת להם יתרון מטורף.

כך שהמודים צריכים לרדת כמה שיותר מהר.

נערך לאחרונה על ידי §gOOg§, 17.03.2013 בשעה 01:28.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#32   פורסם: 16.03.2013, 13:06

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
לא קשור, הם שוברים את כל איזון במשחק.

אם טרור לא יכול לשקר לגבי הHP שלו זה כמו שהוא לא יוכל לשקר לגבי מצב הנשקים שלו, והעובדה שCT יכולים לפתוח ולסגור את התאים ומאיפה שבא להם ומתי שבא להם פשוט נותנת להם יתרון מטורף.

כך שהמודים צריכים לרדת כמה שיותר מהר.
אני לא יכול להתווכח על כך.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#33   פורסם: 16.03.2013, 17:20

אם המתכנת שלכם זה wallcon אתם במצב גרוע חחחחחח

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#34   פורסם: 16.03.2013, 23:10

GuessWho.
ציטוט:
צפה בהודעה
Mr.lev == fs07 ?
בושה לקהילה הזו שיש לה כזה מנהל חחחחח
תקשיב לי טוב יאפס מאופס! אני אחד האדמינים הטובים ביותר שהיה בקהילה הזאתי! עובדה שלא היו עליי כמעט תלונות! בזמני, השרת שגשג והגיע למספרים עצומים! הייתי אדמין גם פה וגם בקהילה השנייה בעוד שאתה בטח לא היית אדמין בשום קהילה. אני אדמין הרבה יותר טוב מדולי וכל שאר הקקות מפרו-קקה שעושים פרוטקציות. לא טוב לך בקהילה הנטולת פרוטקציות הזאתי? אז צא ותחבור לפרו-קקה ישחקן בשקל. פרינגלס רק עוזר ותורם לקהילה בניגוד אליך שרק מביא הערות חסרות פשר. וולקון הוא אחד המתכנתים הטובים בשוק! מה שקרה או לא קרה בקהילה השנייה לא נוגע אליי משום שאני לא מכיר את הנושא הזה. אתה יודע מה אני כן מכיר? את העובדה שפרינגלס וולקון אדמינים אידאליים בשל הרצון והעזרה שהם מביאים ואילו אתה רק שחקן לא-תורם שרק מותח ביקורת וכנראה לא יקבל אדמין בשלוש שנים הבאות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TimRod454

משתמש רציני

#35   פורסם: 17.03.2013, 12:28

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
תקשיב לי טוב יאפס מאופס! אני אחד האדמינים הטובים ביותר שהיה בקהילה הזאתי! עובדה שלא היו עליי כמעט תלונות! בזמני, השרת שגשג והגיע למספרים עצומים! הייתי אדמין גם פה וגם בקהילה השנייה בעוד שאתה בטח לא היית אדמין בשום קהילה. אני אדמין הרבה יותר טוב מדולי וכל שאר הקקות מפרו-קקה שעושים פרוטקציות. לא טוב לך בקהילה הנטולת פרוטקציות הזאתי? אז צא ותחבור לפרו-קקה ישחקן בשקל. פרינגלס רק עוזר ותורם לקהילה בניגוד אליך שרק מביא הערות חסרות פשר. וולקון הוא אחד המתכנתים הטובים בשוק! מה שקרה או לא קרה בקהילה השנייה לא נוגע אליי משום שאני לא מכיר את הנושא הזה. אתה יודע מה אני כן מכיר? את העובדה שפרינגלס וולקון אדמינים אידאליים בשל הרצון והעזרה שהם מביאים ואילו אתה רק שחקן לא-תורם שרק מותח ביקורת וכנראה לא יקבל אדמין בשלוש שנים הבאות.
חחחחחחח עלק נטולת פרוטקציות
נכון SKRILLEX ALPAKA ?
הוא אדמין מפרוטקציות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#36   פורסם: 17.03.2013, 15:59

TimRod454
ציטוט:
צפה בהודעה
חחחחחחח עלק נטולת פרוטקציות
נכון SKRILLEX ALPAKA ?
הוא אדמין מפרוטקציות
יותר גרוע מפרוטקציות שם. אדמינים שם נותנים באנים לילדים שהם לא אוהבים ומחביאים את זה מהSOURCEBANS
גועל נפש

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TimRod454

משתמש רציני

#37   פורסם: 17.03.2013, 16:58

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
יותר גרוע מפרוטקציות שם. אדמינים שם נותנים באנים לילדים שהם לא אוהבים ומחביאים את זה מהSOURCEBANS
גועל נפש

1+ לא יכול להגיד שזה לא נכון

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#38   פורסם: 17.03.2013, 19:42

חחחחחח אפילו ילדים שמשחקים אצלכם בקהילה אומרים שהיא 100% פרוטקציה, מה תגיד על זה mr.lev? שכל מי שמשחק אצלכם שקרן? כי כמו שזה נראה לא הרבה משחקים פה בכל מקרה..

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#39   פורסם: 17.03.2013, 21:29

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
וולקון הוא אחד המתכנתים הטובים בשוק!
אפילו CoMaNdO יותר מתקדם ממנו.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#40   פורסם: 17.03.2013, 23:50

tiktakboy
ציטוט:
צפה בהודעה
אפילו CoMaNdO יותר מתקדם ממנו.
אוקיי, דבר ראשון קומנדו הוא מתכנת יחסית טוב. נכון שחלק מהמודים היא מהאינטרנט אבל יש חלק גדול שהוא בנה. תכלס, רוב המתכנתים לוקחים חלק מהחומר באינטרנט(וזה מוצדק), מעטים המתכנתים (כמו אלעד) שהחלק הארי שלהם הוא כתיבה.
וולקון ייצב את השרת לאחר שהיה חסר לנו מתכנת(כי יגל היה עסוק ואני לא מאשים אותו! הרי לקהילה טובה אמורה להיות מתכנת רשמי), וסידר את הבאגים השונים פה. הוא מתכנת סבבה לגמרי העוזר בתחזוק השרת.
ולגבי הפרוטקציות, נכון אומנם שבכל קהילה יש פרוטקציות אך הקהילה הזאת היא בעלת הכי פחות פרוטקציות.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#41   פורסם: 19.03.2013, 19:05

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי, דבר ראשון קומנדו הוא מתכנת יחסית טוב. נכון שחלק מהמודים היא מהאינטרנט אבל יש חלק גדול שהוא בנה. תכלס, רוב המתכנתים לוקחים חלק מהחומר באינטרנט(וזה מוצדק), מעטים המתכנתים (כמו אלעד) שהחלק הארי שלהם הוא כתיבה.
וולקון ייצב את השרת לאחר שהיה חסר לנו מתכנת(כי יגל היה עסוק ואני לא מאשים אותו! הרי לקהילה טובה אמורה להיות מתכנת רשמי), וסידר את הבאגים השונים פה. הוא מתכנת סבבה לגמרי העוזר בתחזוק השרת.
ולגבי הפרוטקציות, נכון אומנם שבכל קהילה יש פרוטקציות אך הקהילה הזאת היא בעלת הכי פחות פרוטקציות.
ההבנת?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#42   פורסם: 19.03.2013, 21:05

שכחתם שהקונספט של המודים הוא שבור לגמרי

חזרה לראש העמוד
1  2

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא