|
zoLD |
ציטוט: |
 |
|
|
1. מי אתה ביכלל? עם זה רון אז אתה אפס
כי אני הייתי אדמין למופת הייתי מציית לחוקים ורציתי לקדם תקהילה 
זה שאני מקלל זה אני מקלל מישהוא שמגיע לו ולא סתם
ומי ביזבז 600 ש''ל על הסטים?! שקל אחד לא שמתי!!! יא אוכל! חחחח אלק 600 שקל כל המשחקים קיבלתי ב-ח-י-נ-ם!!!
ועלק להתפשר הקהילה הידרדרה ואתה ברחתה! כי אתה אפס פחדן שלא יכול להתמודד עם קצת לחץ! מילה שם אניי הייתי מנהל גיי'ל הכל היה עובד פיקס!!! עד היום ולא היה תלונות |
|
|
|
|
1. מי אני? אני מישהו הרבה יותר וותיק ממך יפרעוש. מה רון, זה מר לב המסוקס ישכחן. זוכר את הפעם שעשית בעיות ואז הצפת את הפורום ב"תלונות" ללא הוכחות? אז אני זה שנתן את העונש ובצדק.
2. בטח קיבלת משחקים בחינם כי ב"מקרה" השתתפת בהגרלה וזכית בהרבה משחקים... בטח...
VALVE עושה הגרלה לכמה משחקים בודדים, הסיכוי לזכות גם בסורס וגם ב-COD וכיו"ב הוא קטן יחסית. מילא DOTA 2- כל אחד מקבל אבל משחקים אחרים? לא ממש.
3. אני ברחתי? צ'יטר יקר, כשאני עליתי לאדמין היינו בנק' שפל והצלחתי להביא שחקנים רבים! עוד לא נראה דבר כזה מאז אירועי אוגוסט. אגב, אתה לא היית מנהל- EXTRASHOT היה ואתה לא. זה שפרשתי זה לא בגלל ש"הקהילה התדרדרה", כשעזבתי את הקהילה היא הייתה עדיין על בסיס איתן, וכן אני הייתי צריך לדאוג ללימודים שלי, שכן זה יותר חשוב מאדמין בשרת.
בהצלחה בלנסות לשכנע את ההורים לקנות עוד פעם את המשחקים חחחח, או לחלופין תנסה לפרוץ לסטימים- אה שכחתי!

זה יהיה קשה לך לא? XD.
אתה אומנם לא דומה לדולי, אבל אתה מתקרב אליו- הייתי מגדיר אותך כרגע כ- למבדה.