נושא: הנדון | סיגרת קהילת Css
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 27.03.2013, 01:45

אני לא מבין מה יש לכם נגד גייל. להזכירכם מוד גייל הוא היחיד מסוגו בעולם הגיימינג. הסיבה לכך שאני בסורס זה בגלל המוד הייחודי הזה, אז אל תגידו שאני "ילד גייל" און מה שזה לא היה, למה ממילא תחרותי יש רק במשחקים כמו COD, GO וכיו"ב.
אגב, יגל, מצטער שהקהילה נסגרת, אהבתי את הנחישות שלך בהעלא תאדמינים ומציאת פתרונות מקריים אך נראה שהכל נגמר ואשמח לדבר איתך בסקייפ על המשך דרכך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#62   פורסם: 27.03.2013, 02:13

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מבין מה יש לכם נגד גייל. להזכירכם מוד גייל הוא היחיד מסוגו בעולם הגיימינג. הסיבה לכך שאני בסורס זה בגלל המוד הייחודי הזה, אז אל תגידו שאני "ילד גייל" און מה שזה לא היה, למה ממילא תחרותי יש רק במשחקים כמו COD, GO וכיו"ב.
אגב, יגל, מצטער שהקהילה נסגרת, אהבתי את הנחישות שלך בהעלא תאדמינים ומציאת פתרונות מקריים אך נראה שהכל נגמר ואשמח לדבר איתך בסקייפ על המשך דרכך.
חחחחחחחחחח עלק תחרותי בCOD

התחרותיות בCOD תקועה עדיין רק בCOD 4

Noob

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#63   פורסם: 27.03.2013, 10:11

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
חחחחחחחחחח עלק תחרותי בCOD

התחרותיות בCOD תקועה עדיין רק בCOD 4

Noob
חבל שזה תקוע בCOD 4 אם הם היו עושים תחרויות בmw2 היה לדעתי יותר טוב.

חכם רוסי אמר-לא גודשת לא נוסעת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#64   פורסם: 27.03.2013, 12:18

«๖ۣۜFaĹaFęĻ™»
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל שזה תקוע בCOD 4 אם הם היו עושים תחרויות בmw2 היה לדעתי יותר טוב.
לא הבנת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#65   פורסם: 27.03.2013, 13:49

tiktakboy
ציטוט:
צפה בהודעה
שמעתי הוצאת דיבה?
שמעת תכושילאמאשלך זועקת מהחדר השני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#66   פורסם: 27.03.2013, 13:51

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
תפסיק לכתוב סתם דברים כוסאמק , תריץ קצת אחורה בעמודים תראה שלא היה פה דבר כזה בכלל פאבליק.

היה קלאבים לא פאב מסריח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#67   פורסם: 27.03.2013, 16:23

הנה עוד זין שכל מי שקרוב אלי ורוצה שאני יזיין אותו בתחת מוזמן במיוחד אתהה יא שרמוטה קטן אני לא יסע מאה שעות בשביל ילד מסכן שבסוף גם לא יצא מהבית כמוך לדוגמא מי שרוצה אני ממעלות מגיע לנהריה עכו קריות חיפה ורמת דוד אתם מוזמנים יא שרמוטות קטנים

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#68   פורסם: 01.04.2013, 00:35

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
תפסיק לכתוב סתם דברים כוסאמק , תריץ קצת אחורה בעמודים תראה שלא היה פה דבר כזה בכלל פאבליק.

היה קלאבים לא פאב מסריח
מאיפה אני יודע מה קרה פה לפני כמה זמן? אני פה רק מלפני כמה חודשים.
אגב, זה היה ככה תמיד. לא מדבר רק על סורס. ב-COD נראה לך אין פאבליק? אין PCW? ברור שיש.
הכיף ב-CSS שיש מודים לכיף הזה- מוד גייל(היחיד מסוגו) ושרתי פאן, וכיו"ב.
בתכלס נראה לך ש-CSS יהיה תחרותי? אחי, אתה מדבר על משחק שvalve םיתחו ועוד מ-2004! משחק עם גרפיקה ירודה שאפילו מחשב נייד פשוט יכול להריץ!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#69   פורסם: 01.04.2013, 00:46

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
מאיפה אני יודע מה קרה פה לפני כמה זמן? אני פה רק מלפני כמה חודשים.
אגב, זה היה ככה תמיד. לא מדבר רק על סורס. ב-COD נראה לך אין פאבליק? אין PCW? ברור שיש.
הכיף ב-CSS שיש מודים לכיף הזה- מוד גייל(היחיד מסוגו) ושרתי פאן, וכיו"ב.
בתכלס נראה לך ש-CSS יהיה תחרותי? אחי, אתה מדבר על משחק שvalve םיתחו ועוד מ-2004! משחק עם גרפיקה ירודה שאפילו מחשב נייד פשוט יכול להריץ!
האוטיזם חוגג!
חתיכת ילד מטומטם, מנוע SOURCE הוא מנוע יחודי במיוחד שלמרות גורם למשחקים להיראות מדהים הוא עדיין מאוד קל. כי VALVE גאונים. ותפסיק להשוות COD לCSS יא חתיכת אידיוט, בCOD אין מודים מטומטמים ומפות "FUN", ו85% מהאנשים שמשחקים COD הם ילדי כאפות/אנשים עם פיגור שכלי שאר ה15% זה אנשים שמשחקים בCOD 4, ואתה יודע מה ? FUN יכול להיות בסדר אם זה נגיד מפות ALL IN ONE שיש SCOUTS/DEAGLE/KNIFE BATTLES וכו. אבל לא בולשיט כמו SOCCER.

חוץ מזה, כל שאר הFUN זה דברים מטומטמים כמו MG OFFICE שלא לדבר על זה שכל מי שמשחק בFUN/JAIL הוא בן 12

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#70   פורסם: 01.04.2013, 13:40

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
האוטיזם חוגג!
חתיכת ילד מטומטם, מנוע SOURCE הוא מנוע יחודי במיוחד שלמרות גורם למשחקים להיראות מדהים הוא עדיין מאוד קל. כי VALVE גאונים. ותפסיק להשוות COD לCSS יא חתיכת אידיוט, בCOD אין מודים מטומטמים ומפות "FUN", ו85% מהאנשים שמשחקים COD הם ילדי כאפות/אנשים עם פיגור שכלי שאר ה15% זה אנשים שמשחקים בCOD 4, ואתה יודע מה ? FUN יכול להיות בסדר אם זה נגיד מפות ALL IN ONE שיש SCOUTS/DEAGLE/KNIFE BATTLES וכו. אבל לא בולשיט כמו SOCCER.

חוץ מזה, כל שאר הFUN זה דברים מטומטמים כמו MG OFFICE שלא לדבר על זה שכל מי שמשחק בFUN/JAIL הוא בן 12
מנוע סורס גורם למשחקים להיראות טוב?
אתה באמת מטומטם נכון?
המנוע הזה, הוא מנוע כ"כ עלוב שאפילו המנוע של gta3 עולה עליו! COD זה משחק הרבה יותר טוב מ-CSS, עובדה שכל שנה נמכרים עשרות מיליוני עותקים של המשחק! רק השנה, כשיצא COD BO2 מכרו 7 מיליון עותקים ב-24 השעות הראשונות בבריטניה ובארה"ב בלבד! כל שנה(מאז MW2) סדרת COD שוברת את שיא המכירות עוד פעם ועוד פעם. זה הרבה יותר טוב ממנוע סורס עלוב של חברה(valve) שכל משחק שלה עם מלא באגים שאפילו 6 עדכונים בשנתיים לא פותרים כלום! ושללא STEAM היו מזמן פושטים את הרגל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#71   פורסם: 01.04.2013, 17:56

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה באמת מטומטם נכון?
המנוע הזה, הוא מנוע כ"כ עלוב שאפילו המנוע של gta3 עולה עליו! COD זה משחק הרבה יותר טוב מ-CSS, עובדה שכל שנה נמכרים עשרות מיליוני עותקים של המשחק! רק השנה, כשיצא COD BO2 מכרו 7 מיליון עותקים ב-24 השעות הראשונות בבריטניה ובארה"ב בלבד! כל שנה(מאז MW2) סדרת COD שוברת את שיא המכירות עוד פעם ועוד פעם. זה הרבה יותר טוב ממנוע סורס עלוב של חברה(valve) שכל משחק שלה עם מלא באגים שאפילו 6 עדכונים בשנתיים לא פותרים כלום! ושללא STEAM היו מזמן פושטים את הרגל.
אין בCSS באג אחד.
וכל משחק COD חדש שיוצא הוא בדיוק כמו הקודם רק עם עדכונים, שלא לדבר שכל מי שקונה אותו סובל מפיגור שכלי/ילד קטן.

וחוץ מזה, מה אתה משווה COD לCSS ? חתיכת שק חרא אנושי, הם שניהם משחקים שונים לגמרי.
אין לך זכות דיבור בשום נושא שקשור למשחקים (או בכלל בשום דבר!).
קיצר סע מפה, אתה אחד הילדים הכי מטומטם שראיתי אי פעם בפורום וזה חתיכת הישג ענקי כי אני גולש ב900 פורומים, אה וזוכר שצפית לFAKE-CSS עתיד מוצלח ?
אוי! תראה מה קרה, הם לא החזיקו שבוע.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#72   פורסם: 01.04.2013, 20:28

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
אין בCSS באג אחד.
וכל משחק COD חדש שיוצא הוא בדיוק כמו הקודם רק עם עדכונים, שלא לדבר שכל מי שקונה אותו סובל מפיגור שכלי/ילד קטן.

וחוץ מזה, מה אתה משווה COD לCSS ? חתיכת שק חרא אנושי, הם שניהם משחקים שונים לגמרי.
אין לך זכות דיבור בשום נושא שקשור למשחקים (או בכלל בשום דבר!).
קיצר סע מפה, אתה אחד הילדים הכי מטומטם שראיתי אי פעם בפורום וזה חתיכת הישג ענקי כי אני גולש ב900 פורומים, אה וזוכר שצפית לFAKE-CSS עתיד מוצלח ?
אוי! תראה מה קרה, הם לא החזיקו שבוע.
אין ב-CSS שום באג? אתה מטומטם? למרות כל העדכונים שלהם- תמיד יש להם באגים ימפגר אטומי! שמעת על : cl_flushentitypacket 1? על CRC? על old version?על validate problem?(משהו כזה). ב-COD אף פעם לא ראיתי באגים! תמיד העלילה מרתקת וחדשנית+ המולטי תמיד עם חידושים. לדוגמא ב-MW2 היה אפשרות לשגר פצצה גרעינית, ב-BO יכולת לטוס במסוק או לשגר מרגמות, או לשחרר כלבי תקיפה על האויב, ב-MW3 יכולת לשלוט מהשמיים באמצעות OSPREY, שלא לדבר על כך שהיה חידוש- להיות בתוך חליפת ה-JUGGERNAUT או להיות זומבי. בקיצור, אין פלא שסדרת COD תמיד שוברת את שיאי המכירה כל שנה בעוד ש-CSS מקרטע על בקושי 100 אנשים- רובם ילדים, ואפילו אין בו singleplayer.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#73   פורסם: 01.04.2013, 20:36

באסה שנסגר,באתי לשחק בג'ייל אני רואה אין בכלל את השרתים של VG

yagelbulk7
ציטוט:
צפה בהודעה
יש מצב אני פשוט לא סגור על עצמי מה זה
בכל מקרה אל תחרטט שאתה לא יודע להפיל שרתים כי שהיית כאן יפה מאוד הראת לי תתוכנות שלך
תאמין לי,לא צריך לדעת הרבה ;)
§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה באמת משתמש בORGANNER או שסתם שמת ?

HA!

נערך לאחרונה על ידי GiGz, 01.04.2013 בשעה 20:42.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#74   פורסם: 01.04.2013, 21:33

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אין ב-CSS שום באג? אתה מטומטם? למרות כל העדכונים שלהם- תמיד יש להם באגים ימפגר אטומי! שמעת על : cl_flushentitypacket 1? על CRC? על old version?על validate problem?(משהו כזה). ב-COD אף פעם לא ראיתי באגים! תמיד העלילה מרתקת וחדשנית+ המולטי תמיד עם חידושים. לדוגמא ב-MW2 היה אפשרות לשגר פצצה גרעינית, ב-BO יכולת לטוס במסוק או לשגר מרגמות, או לשחרר כלבי תקיפה על האויב, ב-MW3 יכולת לשלוט מהשמיים באמצעות OSPREY, שלא לדבר על כך שהיה חידוש- להיות בתוך חליפת ה-JUGGERNAUT או להיות זומבי. בקיצור, אין פלא שסדרת COD תמיד שוברת את שיאי המכירה כל שנה בעוד ש-CSS מקרטע על בקושי 100 אנשים- רובם ילדים, ואפילו אין בו singleplayer.
רק בMW הייתה עלילה טובה, כל השאר זה עלילות של ילדים בני 12, ובשביל KILLSTREAK אחד שמוסיפים כל פעם שיוצא משחק שווה לקנות את החדש ?
פחחחח תעשה לי טובה, וכפי שאמרתי אתה ילד עם אוטיזם כבד שמשווה בין שני דברים שונים לגמרי, COD הרבה יותר FAST PACE לא אסטרטגיׁ(חוץ מMW) אין בו RECOIL, טחון בעזרים לכיוון שלך, המון פחות מיומנות, לא הגיוני בשיט ואני לא מדבר על זה שאתה יכול לקחת LITERALLY 999999 כדורים בלי למות (אם אתה מתאושש מכל 3/6 כדורים), בCOD יש KILLSTREAKS שזה אידיוטי ו3 KILLSTREAKS יכול להיות סבבה אבל שזה 900 זה כבר בקושי FPS, ובCOD בקושי יש מודיפיקציה שזה חרא של דבר, בדיוק כמו שEA עשו עם BF, אה כן וגם COD מלא בילדים קטנים עם פיגור שכלי שמקללים כל היום וחושבים שxXx360NoScOpexXx זה מגניב.
יש עוד מלא דברים שאני לא עומד להזכיר כי בכלל כל מה שכתבתי עכשיו זה היה לשווא כי אתה ממילא לא עומד להכניס את זה להגיון הריק שלך.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#75   פורסם: 01.04.2013, 21:44

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
רק בMW הייתה עלילה טובה, כל השאר זה עלילות של ילדים בני 12, ובשביל KILLSTREAK אחד שמוסיפים כל פעם שיוצא משחק שווה לקנות את החדש ?
פחחחח תעשה לי טובה, וכפי שאמרתי אתה ילד עם אוטיזם כבד שמשווה בין שני דברים שונים לגמרי, COD הרבה יותר FAST PACE לא אסטרטגיׁ(חוץ מMW) אין בו RECOIL, טחון בעזרים לכיוון שלך, המון פחות מיומנות, לא הגיוני בשיט ואני לא מדבר על זה שאתה יכול לקחת LITERALLY 999999 כדורים בלי למות (אם אתה מתאושש מכל 3/6 כדורים), בCOD יש KILLSTREAKS שזה אידיוטי ו3 KILLSTREAKS יכול להיות סבבה אבל שזה 900 זה כבר בקושי FPS, ובCOD בקושי יש מודיפיקציה שזה חרא של דבר, בדיוק כמו שEA עשו עם BF, אה כן וגם COD מלא בילדים קטנים עם פיגור שכלי שמקללים כל היום וחושבים שxXx360NoScOpexXx זה מגניב.
יש עוד מלא דברים שאני לא עומד להזכיר כי בכלל כל מה שכתבתי עכשיו זה היה לשווא כי אתה ממילא לא עומד להכניס את זה להגיון הריק שלך.
אין לו אסטרטגיה? נו טוב, לא כל משחק צריך אסטרטגיה- ב-COD המפות קטנות יחסית ואני אוהב את זה- זה נותן יותר חופשיות לחייל הבודד.
העזרים הם מעולים- בזכותם אפשר לשקול יתרונות תקיפה מסוימת או התחבאות טובה.
recoil? ברור שיש. אולי לא ברובי תקיפה כי זה פחות מתתי- מקלעים למשל.
ההירפאות דווקא הייתה מוזרה ב-MW1, ב-MW2 4 כדורים מספיקים וב-MW3 לא צריך יותר מ-6 כדורים(אני מדבר על רובה תקיפה- לא על אקדח) כדי להרוג.
FPS בעיקר תלוי בכרטיס מסך ובספק כוח. נכון שגם ריבוי דברים במפה משפיע אבל זה בעיקר הכרטיס מסך. מה עוד שמה שבאמת חשוב הוא על זה רזולוציה אתה מריץ, FPS מספיק 30~50.
השינויים שיצרו זה דוקא סבבה. שים לב גם של-BO2 יש כמה סופים ולסדרת MW יש מסלול עלילה מפותל שבו השחקן נדהם מהשינויים הרבים.
ואגב, דברים כמו QS וNZ , באמת סבבה, כי אפשר לנצל דברים במשחק. כמו הקטנת הכוונת בשביל QS ועוד.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רציני

#76   פורסם: 01.04.2013, 23:01

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה באמת מטומטם נכון?
אחי, אין שום דבר עלוב במנוע סורס.
הגרפיקה הכי טובה למשחק מחשב מסוף 2003 עד תחילת 2007 הייתה למנוע Source Engine עד יציאת Crysis.
אם היית יודע איזה גאוניות יש במנוע משחק אחד, לא היית כותב את זה.

מערכת פיזיקה - יותר טוב משל כל משחק שראיתי.
גרפיקה - נהדרת, חוץ ממערכת הצל שסידרו כבר בSoure Engine 2012 שיש בCS:GO.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#77   פורסם: 01.04.2013, 23:16

tiktakboy
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי, אין שום דבר עלוב במנוע סורס.
הגרפיקה הכי טובה למשחק מחשב מסוף 2003 עד תחילת 2007 הייתה למנוע Source Engine עד יציאת Crysis.
אם היית יודע איזה גאוניות יש במנוע משחק אחד, לא היית כותב את זה.

מערכת פיזיקה - יותר טוב משל כל משחק שראיתי.
גרפיקה - נהדרת, חוץ ממערכת הצל שסידרו כבר בSoure Engine 2012 שיש בCS:GO.
מה קורה שביט יאח?
תבוא סקייפ אל תייבש אחי.
בכל מקרה, נכון שסורס הוא סבבה- אבל תודה שאי אפשר להשוות אותו למנועים יותר משוכללים כמו IW frost bite 2 וכיו"ב.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#78   פורסם: 01.04.2013, 23:20

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
עם כמה שאתה אומר שMW עשה פלאים לטוס במסוק שם לשלוח כלבים OSPREY פצצה גרעינית תסתכל על BT3 ואז דבר,שיחקתי פעם MW2 זה היה החידוש של המשחקי יריות,ואז בא MW3 ואיתו BT3,עשיתי טעות שקניתי MW3 כי BT3 עלה על כל הציפיות,מפות של שישים איש,טנקים מכוניות סנייפרים מטוסים שאתה צונח מהם,מה שאתה רוצה יש שם,אז אל תספר פה פלאים על MW כי אני בטוח שההמשך לא יהיה משהו חדש. והיו בMW באגים אל תגיד שלא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#79   פורסם: 02.04.2013, 00:19

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קורה שביט יאח?
תבוא סקייפ אל תייבש אחי.
בכל מקרה, נכון שסורס הוא סבבה- אבל תודה שאי אפשר להשוות אותו למנועים יותר משוכללים כמו IW frost bite 2 וכיו"ב.
חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
FROST BITE 2 עלק
מנוע מסריח שעשו אותו בכוונה כבר, אפילו בBF3 בקושי יש הבדל בין ULTRA לHIGH
אבל ULTRA מוריד לך במלא את הFPS.
שלא לדבר שהוא בכלל מנוע שבור.

אה, ופתאום סורס הוא סבבה אה ?
גיי מטומטם, אתה בעצמך לא יודע מה הדעות שלך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#80   פורסם: 02.04.2013, 00:22

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לו אסטרטגיה? נו טוב, לא כל משחק צריך אסטרטגיה- ב-COD המפות קטנות יחסית ואני אוהב את זה- זה נותן יותר חופשיות לחייל הבודד.
העזרים הם מעולים- בזכותם אפשר לשקול יתרונות תקיפה מסוימת או התחבאות טובה.
recoil? ברור שיש. אולי לא ברובי תקיפה כי זה פחות מתתי- מקלעים למשל.
ההירפאות דווקא הייתה מוזרה ב-MW1, ב-MW2 4 כדורים מספיקים וב-MW3 לא צריך יותר מ-6 כדורים(אני מדבר על רובה תקיפה- לא על אקדח) כדי להרוג.
FPS בעיקר תלוי בכרטיס מסך ובספק כוח. נכון שגם ריבוי דברים במפה משפיע אבל זה בעיקר הכרטיס מסך. מה עוד שמה שבאמת חשוב הוא על זה רזולוציה אתה מריץ, FPS מספיק 30~50.
השינויים שיצרו זה דוקא סבבה. שים לב גם של-BO2 יש כמה סופים ולסדרת MW יש מסלול עלילה מפותל שבו השחקן נדהם מהשינויים הרבים.
ואגב, דברים כמו QS וNZ , באמת סבבה, כי אפשר לנצל דברים במשחק. כמו הקטנת הכוונת בשביל QS ועוד.
שאמרתי FPS התכוונתי לFIRST PERSON SHOOTER

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hexxt

נינג'ה בלגי

#81   פורסם: 02.04.2013, 11:31

שחקני סורס תעברו לcsgo הרבה יותר טוב

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#82   פורסם: 02.04.2013, 12:12

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
שחקני סורס תעברו לcsgo הרבה יותר טוב
קח תיקח את כל שחקני הג'ייל שיפתחו לך שם סרבר ואז יהרסו לך את המשחק

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#83   פורסם: 06.04.2013, 15:55

«๖ۣۜFaĹaFęĻ™»
ציטוט:
צפה בהודעה
קח תיקח את כל שחקני הג'ייל שיפתחו לך שם סרבר ואז יהרסו לך את המשחק
עוד פעם הנושא הזה.. מה רע בגייל? גייל זה מוד יחיד במינו(אין עוד כזה) וזה אחד מההישגים(המועטים) של valve שאגב, עשירה בעיקר בגלל steam(החברה שלה) ופחות בגלל המשחקים שהיא מפתחת.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש עצבני

#84   פורסם: 06.04.2013, 17:04

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד פעם הנושא הזה.. מה רע בגייל? גייל זה מוד יחיד במינו(אין עוד כזה) וזה אחד מההישגים(המועטים) של valve שאגב, עשירה בעיקר בגלל steam(החברה שלה) ופחות בגלל המשחקים שהיא מפתחת.
עוד פעם עם המוד היחודי הזה שלך,הוציאו CS בשביל יריות,לא ג'ייל.
ואני מודה שפעם הייתי שחקן ג'ייל זה מה שעשיתי כל הזמן בCSS,סתם מוד גרוע,אם אתה אוהב כל כך ג'ייל,תשחק את זה בGMOD.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#85   פורסם: 06.04.2013, 18:27

«๖ۣۜFaĹaFęĻ™»
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד פעם עם המוד היחודי הזה שלך,הוציאו CS בשביל יריות,לא ג'ייל.
ואני מודה שפעם הייתי שחקן ג'ייל זה מה שעשיתי כל הזמן בCSS,סתם מוד גרוע,אם אתה אוהב כל כך ג'ייל,תשחק את זה בGMOD.
מה אכפת לך מה אנשים משחקים?
אם רוב האנשים אוהבים גייל למה שתמנע מהם? גייל זה כמו פאן- זה מוד כיפי(נכון שלא PUB) שנועד להתפרקות- להרגיש טוב ולנוח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#86   פורסם: 06.04.2013, 19:03

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
אם רוב האנשים אוהבים גייל למה שתמנע מהם? גייל זה כמו פאן- זה מוד כיפי(נכון שלא PUB) שנועד להתפרקות- להרגיש טוב ולנוח.
בשבילך זה נוח כי אתה בוט ובFUN אתה לא מת כל שניה ויש לך סיכוי להרוג בגלל שהמפה נותנת לך המון אפשרויות קלות

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#87   פורסם: 06.04.2013, 20:00

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
להרגיש טוב ולנוח? תעשה לי טובה ותפתח קהילה של פאן וג'ייל וככה תרגיש טוב עם עצמך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של §gOOg§

חשבון משתמש נעול

#88   פורסם: 07.04.2013, 00:03

mr.lev
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד משהו, אם אנשים משחקים בשביל זה בJAIL אז שילכו לGMOD לשחק בRP הזה שיש בו מלא Minigames וכל זה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sipid

מודל לחיקוי

#89   פורסם: 07.04.2013, 06:44

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#90   פורסם: 07.04.2013, 11:51

§gOOg§
ציטוט:
צפה בהודעה
בשבילך זה נוח כי אתה בוט ובFUN אתה לא מת כל שניה ויש לך סיכוי להרוג בגלל שהמפה נותנת לך המון אפשרויות קלות
בוט?
זה שאני אוהב להתרפק על המוד גייל זה אומר שאני בוט?
אני מבין שאתה לא מכיר את השם שלי ב-COD(בעיקר MW2 BO ו-MW3)

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא