למה למי אכפת עכשיו? כמה מתוך האנשים האלו שרצו טימספיק תכל'ס היו ממשים את זה ובאים?
המצב היום היה יכול להיות שונה אם לקהילה הזאת (ואני לא מדברת על האדמינים) היה את הכוח רצון ואת הנחישות שהייתה בתקופת BAD COMPANY 2
אני מאמינה שגם אם להנהלה הגבוהה היה אכפת יותר מהאתר ואולי היה נלחם בוואלה אז כשהם קנו את ויגיימס אז באמת לא הייתה נגרמת הבעיה שהייתה פה בשנה וחצי האחרונות.
מקווה שהמצב יתחיל להשתפר אחרי שויגיימס יצאו "לעצמאות".
הקשר לכוח רצון הוא קטן מאוד.
הקהילה/פורום סובבים סביב המשחק ולא הפוך.
אם לא הייתי קונה באטלפילד לא הייתי מגיע לפורום. זה לא שוקדם הגעתי לפורום, ראיתי שיש אנשים סבבה אז החלטתי לקנות באטלפילד.
כל עוד לוויגיימס אין שרתי משחק תקינים בארץ רמת הפעילות בפורום לא תעלה.
היות ול Gamex אין שרתים בארץ כנראה שזה לא ייקרה, לפחות לא עד יציאת BF4.
וזה לא קשור מי הם בעלי האתר.
קודם היו זנב/סמייל, אחרי זה וואלה ועכשיו זה 'תאגיד' דובי דונין.
הקשר לכוח רצון הוא קטן מאוד.
הקהילה/פורום סובבים סביב המשחק ולא הפוך.
אם לא הייתי קונה באטלפילד לא הייתי מגיע לפורום. זה לא שוקדם הגעתי לפורום, ראיתי שיש אנשים סבבה אז החלטתי לקנות באטלפילד.
כל עוד לוויגיימס אין שרתי משחק תקינים בארץ רמת הפעילות בפורום לא תעלה.
היות ול Gamex אין שרתים בארץ כנראה שזה לא ייקרה, לפחות לא עד יציאת BF4.
וזה לא קשור מי הם בעלי האתר.
קודם היו זנב/סמייל, אחרי זה וואלה ועכשיו זה 'תאגיד' דובי דונין.
אז הטענה שלך היא שאם יהיו לנו שרתי משחק תקינים בארץ נוכל לפתח פה קהילה?
וזה כן קשור ביינתים בגלל שכרגע אין שרתים וכנראה שוויגיימס צריכה תקציב מהבעלים בשביל דבר כזה...
אז הטענה שלך היא שאם יהיו לנו שרתי משחק תקינים בארץ נוכל לפתח פה קהילה?
וזה כן קשור ביינתים בגלל שכרגע אין שרתים וכנראה שוויגיימס צריכה תקציב מהבעלים בשביל דבר כזה...
אתה לא מסכים?
מה אתה חושב שיש בכוחה של הקהילה לעשות?
אם כל 6, נגיד 10 האנשים שמשתתפים פה בדיונים ישבו כל היום בטימספיק אתה חושב שזה יביא שחקנים חדשים?
אם נרשום כל הזמן דיונים חדשים בפורום אתה חושב שזה מה שיביא שחקנים חדשים?
אם נעבור פורום פורום וגם בקהילות אחרות ונפרסם לינק לפורום שלנו אתה חושב שזה מה שיביא שחקנים חדשים?
מה לפי דעתך יביא אנשים לפורום?
ציטוט:
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something in return
נערך לאחרונה על ידי Necromancer, 23.04.2013 בשעה 20:51.
אתה לא מסכים?
מה אתה חושב שיש בכוחה של הקהילה לעשות?
אם כל 6, נגיד 10 האנשים שמשתתפים פה בדיונים ישבו כל היום בטימספיק אתה חושב שזה יביא שחקנים חדשים?
אם נרשום כל הזמן דיונים חדשים בפורום אתה חושב שזה מה שיביא שחקנים חדשים?
אם נעבור פורום פורום וגם בקהילות אחרות ונפרסם לינק לפורום שלנו אתה חושב שזה מה שיביא שחקנים חדשים?
מה לפי דעתך יביא אנשים לפורום?
אני דווקא באותו ראש איתך, אני אסביר מה בדיוק אני אומר.
אם יהיו לנו סתם שרתים שיעמדו להם כמו דחלילים בארץ לא יהיה כלום, כי אנשים נכנסים רק לשרתים מלאים, ופה חברי הקהילה הקיימים נכנסים לעסק ובאים למלא ולשחק, ואז נוכל להפריח את השממה אולי...
תראו, המצב במשחק הזה בארץ כולה לא טוב, גם גיימקס שאנחנו לפעמים מדמיינים כקהילה שופעת לא מכילה הרכב קהילתי. זה לא שיש להם משחקי פאבליק או משהו, כולם יושבים בחדרי קלאנים ומשחקים כל דבר כמעט חוץ מBF3. אני אישית לא מרוצה ממה שראיתי עד היום על BF3 הוא יהיה דומה מדי למשחק הקודם, לא משנה אם הוא היה טוב או לא, קצת זה אחלה, תוספת היא גם נחמדה, אבל צלחת מלאה במנוע הזה, הפיסיקה, הסטייל, והM4/M16A3 עם הCamo הזה עושה לי כאב בטן...
אם יהיו לנו סתם שרתים שיעמדו להם כמו דחלילים בארץ לא יהיה כלום, כי אנשים נכנסים רק לשרתים מלאים, ופה חברי הקהילה הקיימים נכנסים לעסק ובאים למלא ולשחק, ואז נוכל להפריח את השממה אולי...
תראו, המצב במשחק הזה בארץ כולה לא טוב, גם גיימקס שאנחנו לפעמים מדמיינים כקהילה שופעת לא מכילה הרכב קהילתי. זה לא שיש להם משחקי פאבליק או משהו, כולם יושבים בחדרי קלאנים ומשחקים כל דבר כמעט חוץ מBF3. אני אישית לא מרוצה ממה שראיתי עד היום על BF3 הוא יהיה דומה מדי למשחק הקודם, לא משנה אם הוא היה טוב או לא, קצת זה אחלה, תוספת היא גם נחמדה, אבל צלחת מלאה במנוע הזה, הפיסיקה, הסטייל, והM4/M16A3 עם הCamo הזה עושה לי כאב בטן...
BF4*
הדברים הבודדים שדווקא כן מעצבנים אותי ב-BF3 זה הסקינים של הדמויות (הם נראים כמו ילדים במדים)
אם כבר הסקינים ב-BC2 היו יותר טובים. היט-רג שהוא על הפנים והסאונד.
לשם השוואה ב-BC2 זה היה נשמע אשכרה כמו מלחמה צרחות,פיצוצים,קללות,דם,אווירה של קרב וכו' לעומת זאת ב-BF3 אני לא ממש מרגיש את זה
BF4*
הדברים הבודדים שדווקא כן מעצבנים אותי ב-BF3 זה הסקינים של הדמויות (הם נראים כמו ילדים במדים)
אם כבר הסקינים ב-BC2 היו יותר טובים. היט-רג שהוא על הפנים והסאונד.
לשם השוואה ב-BC2 זה היה נשמע אשכרה כמו מלחמה צרחות,פיצוצים,קללות,דם,אווירה של קרב וכו' לעומת זאת ב-BF3 אני לא ממש מרגיש את זה
בדיוק על זה אני מדבר ...
ב-BC2 הצרחות, הבומים,היריות,הפיצוצים, הקולות , ה - RADIO CHATTER נשמעים הרבה הרבה יותר טוב !!! וכן - הרוסים אשכרה מדברים ברוסית ולא נשמעים כמו פעילי אל-קעידה.
לגבי הסקינים - תראה את הסקינים שהבטיחו ל- BF3 במקור, ותראה בפועל איך הם נראים היום במשחק - על הפנים. אני לא גזען אבל האסולט המקורי היה נראה הרבה יותר טוב מזה של היום שנראה כמו קוף עם רובה. גם המדים, המכנסיים, הציוד, הנעליים ועוד' נראים ממש שונה היום.
נערך לאחרונה על ידי WarFox89, 24.04.2013 בשעה 11:35.
בדיוק על זה אני מדבר ...
ב-BC2 הצרחות, הבומים,היריות,הפיצוצים, הקולות , ה - RADIO CHATTER נשמעים הרבה הרבה יותר טוב !!! וכן - הרוסים אשכרה מדברים ברוסית ולא נשמעים כמו פעילי אל-קעידה.
לגבי הסקינים - תראה את הסקינים שהבטיחו ל- BF3 במקור, ותראה בפועל איך הם נראים היום במשחק - על הפנים. אני לא גזען אבל האסולט המקורי היה נראה הרבה יותר טוב מזה של היום שנראה כמו קוף עם רובה. גם המדים, המכנסיים, הציוד, הנעליים ועוד' נראים ממש שונה היום.
למרות שגם בBF2 האסולט היה שחום עור, למה הם עשו אותו כזה מכוער היה באמת עדיף את המקורי מה שהכי מעצבן אותי בצד של הרוסים האף של האסולט WTF זה כמו שלליצן יש אף אדום ופנים לבנות לאסולט יש שחור על כל הפנים והדבר הזה באמצע לבן כזה מעצבן למרות שזה לא אמור לעשות את זה.
למה אי אפשר פשוט לבחור איך להיראות זה יותר הגיוני זה אפשרות טובה, משהו למחשבה איך הסינים יהיו ?? והאם הם ידברו סינית או אנגלית של אל-קעידה
15.5.13 עדיין אין לי מחשב אני עדיין צריך להשתמש במחשב נייד <:15.5.13 עדיין אין לי מחשב אני עדיין צריך להשתמש במחשב נייד
האמת שגם BC2 הסקינים מגעילים ולא דומים לחיילים.
הרוסים גם שם נראים כמו נינג'ות. וזה נראה כאילו גולשי סקי הצטרפו למאבק...
נכון שחלק מהתקשורת (בעיקר של דברים מובנים כמו משגרי הטיל UAV,והמרגמות)
באמת נשמעת יותר "קרבית" ובאוירה המתאימה. אבל הרוסים ממש צווחים שם...
הסקינים המוצלחים של BF3 זה האסולט המקורי והסופורט.
האסולט הקיים גם בסדר יחסית.
כשאדם רוכש מוצר שנקרא battlefield הוא מצפה לשחק בדמויות
שקשורות איכשהוא לנושא ולא הופלצו מאיזה משחק נינג'ות ישן...
BF1942,BFV,BF2 מייצגים איך זה אמור להיות גם בBF4.
מה שאהבתי בMOH2010 זה שככל שאתה עולה רמה הדמות בכל קיט
נהית יותר פז"מניקית במראה ומובחרת יותר.
האמת שגם BC2 הסקינים מגעילים ולא דומים לחיילים.
הרוסים גם שם נראים כמו נינג'ות. וזה נראה כאילו גולשי סקי הצטרפו למאבק...
נכון שחלק מהתקשורת (בעיקר של דברים מובנים כמו משגרי הטיל UAV,והמרגמות)
באמת נשמעת יותר "קרבית" ובאוירה המתאימה. אבל הרוסים ממש צווחים שם...
הסקינים המוצלחים של BF3 זה האסולט המקורי והסופורט.
האסולט הקיים גם בסדר יחסית.
כשאדם רוכש מוצר שנקרא battlefield הוא מצפה לשחק בדמויות
שקשורות איכשהוא לנושא ולא הופלצו מאיזה משחק נינג'ות ישן...
BF1942,BFV,BF2 מייצגים איך זה אמור להיות גם בBF4.
מה שאהבתי בMOH2010 זה שככל שאתה עולה רמה הדמות בכל קיט
נהית יותר פז"מניקית במראה ומובחרת יותר.
איזה הגזמה רק האסולט אולי נראה כך אבל כל השאר לא חוץ מהעובדה שחלק מהמפות ממוקמות בהרים או מקומות מושלגים נכון לא כולם אבל אני חושב שהרוב, ואם יש יותר מדי צווחות במלחמה אז תבקש מהם לשתוק לא סתם אבל אין כזה דבר יותר מדי, אבל בBF3 לעומת זאת יש כמעט וכלום רק איזה צרחה של הרוסים:
"AAAAH AI HIT NED SOM BACK AP" באנגלית של מפגרים וגם זה לא !
15.5.13 עדיין אין לי מחשב אני עדיין צריך להשתמש במחשב נייד <:15.5.13 עדיין אין לי מחשב אני עדיין צריך להשתמש במחשב נייד
הSOUND זה מה שעושה את המשחק במיוחד במשחק מסוג זה.
בBC2 היה את הסאונד של C4 הווום פאם כזה כאילו הכל נשאב ואז מתפוצץ אני חושב שהC4 היה הכי כיף להשתמש בBC2
הסאונד חשוב אבל קצת הגזמתם במשקל שלו. מה שעקרוני הוא שאפשר יהיה למקם את מקורות הקול באופן מדוייק, ואת זה נראה לי שפחות או יותר סידרו ב-BF3 (למרות שעדיין יש כמה בעיות מעצבנות). בכל מקרה האפקטים טובים מאד לדעתי ומי שרוצה יותר רעש תמיד יכול לשנות את הגדרות הקול ל-WAR TAPES.
לא ממש ברור לי מה הבעיה עם הסקינים חוץ מהסנייפר שנראה אידיוטי למדי. אבל זה בסדר, מדובר בסנייפר אחרי הכל. בכל מקרה, כנראה שהכל טוב אם מה שמציק לאנשים עכשיו זה הסקינים של הדמויות.
להסברים על הסאונד ב-BF3:
לאלה שעדיין לא מרוצים (וכנראה שאף פעם לא יהיו) Ultra Sound-Mod 1.3.6.e:
רז, אתה נולדת מרוצה.
לא משנה איזה בעיות יהיו בבאטלפילד 3 אתה תגיד שזה "לא משמעותי".
אלה בידיוק סוג הצרכנים שחברות כמו EA ואפל רוצות ומי שמנציח את האיכות הירודה של המוצרים.
רז, אתה נולדת מרוצה.
לא משנה איזה בעיות יהיו בבאטלפילד 3 אתה תגיד שזה "לא משמעותי".
אלה בידיוק סוג הצרכנים שחברות כמו EA ואפל רוצות ומי שמנציח את האיכות הירודה של המוצרים.
אפשר להסתכל על זה גם הפוך ולהגיד שלא משנה כמה לא משמעותית הבעיה אתה ואחרים תהפכו אותה למפלצתית ושוברת משחק. למרות זאת, גם אתה והרבה מתלוננים סדרתיים נוספים מבלים שעות על גבי שעות ועושים שימוש באותו מוצר עלוב וירוד (אפילו משקיעים בפרמיום). האמת שזה קצת יותר מוזר בעיני
ולעניין עצמו, העובדה שלא מדממות לך האזניים ושהדמויות מדברות במבטא קריטיות בעיניך? הסקינים של השחקנים כל כך מגוחכים שמייד בא לך להסיר את המשחק מהמחשב? תעשה לי טובה.
אין לי מוצרים של אפל וסביר שגם לא יהיו; BF היא הסדרה היחידה של EA שרכשתי. אם שעות המשחק מהוות איזושהו מדד לשביעות רצון מהמוצר, הרי שקיבלתי תמורה מלאה עבור הכסף שלי.
שנית, מה הנקודה שלך? ש-531 שעות זה ממש קצת זמן? ששיחקת במשחק אחר יותר?
באמת כל הכבוד לקהילת ET שתחזקה משחק (קוד פתוח) שהחזיק אותך כל כך הרבה זמן, אבל מה זה קשור? ואם כבר בעניין ET, יש למשחק עדיין די הרבה שרתים פעילים. למה לא לשחק במוצר המושלם הזה במקום להעניש את עצמך עם BF3? על הדרך גם תראה ל-EA מה קורה כשמוציאים מוצר באיכות ירודה.
על הדרך גם תראה ל-EA מה קורה כשמוציאים מוצר באיכות ירודה.
EA מיד תראה שיש עוד הרבה שחקנים שנראה להם בסדר גמור שרכב לא יכול להתהפך על הצד או ש-60 טון טנק שמחליק בשיפוע 0 זה זה הפיסיקה של איינשטיין.
שכשטנק נוסע מהר הפגז שנורה לעברו חודר את כולו ומתפוצץ בצד השני (מבחוץ) זה אחלה.
באמת לקבל ממישהו פגז מקדימה שנחשב כפגיעה אחורית שמורידה יותר מ-65% זה לא game breaking (רק כדי לשבר לך את האוזן, פגיעה אחורית בזווית 90 מורידה 55%). קיבלתה אחת כזאת אין לך סיכוי אבל עזוב, בקטנות, זה קורה רק 100% פעמים באברהמס.
נערך לאחרונה על ידי Necromancer, 25.04.2013 בשעה 21:45.