אני לא מבין למה כל כך כואב לי שמת פה.
גם בזמנים שבהם הייתי מאוד פעיל באנריל (2002-2005) חצי מהזמן היה לי חיבור 56K ככה שעם פינגים 200+ היה קשה להנות באמת ממשחק רשת בUT99, ואח"כ בUT2k4 כבר הייתי יותר אדיש כלפי המשחק והקהילה וגם נמאס לי בשלב מסויים.
מה גם שחברי הקהילה היו די עויינים בתקופות מסויימות. למרות שב2002 היה מאוד נחמד והפורומים פרחו גם בגיימר וגם כאן, אח"כ המצב הדרדר ובאו מלא ילדים מפגרים שהורידו את הרמה המנטלית של הקהילה (וגם כמה מבוגרים כאלה), הטובים פרשו והתקדמו לדברים אחרים בחיים, וגם אני פרשתי לבסוף.
משום מה אני עדיין נכנס לבדוק מדי פעם, לראות את דיוני הרפאים כאן ולקבל הרגשה של בית קברות ואבל.. לחוש תחושה נוגה מזכרונות של קהילה גדולה שהייתה ואיננה עוד, של תקופת חטיבת הביניים שמזמן חלפה, של פראגים מטורפים בשרתים מלאי שחקנים ישראלים וקלאנים למיניהם, שיחות בICQ, תחושת החופש וחוסר האחריות שאפיינה את התקופה ההיא..
אני מניח שזה לא רק אנריל אלא הגיל הזה של 13-16 באופן כללי.. פשוט יצא שממש חרשתי על אנריל בשנים האלה אז זה משולב אצלי בזכרון עם התקופה ההיא.. אבל בכל מקרה זאת הייתה תקופה מיתולוגית עבור שחקני סדרת אנריל בארץ ולכן היא תשאר כזו לעד.
או אולי עד שיצא אנריל חדש שיצליח לסחוף מספיק אנשים - למרות שאני בספק כי אנריל כבר לא חדשני כמו שהוא היה פעם..
I guess I need to suck it up and move on.. הרי ממילא לכל דבר יש סוף.