נושא: דרושה קבוצה לLADDER.IL!!
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של r4yo

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 10.05.2013, 19:43

versidenn
ציטוט:
צפה בהודעה
שלא תבין אותי לא נכון אני לא מכיר אותך או משהו אין לי בעיה שאתה בליגה הזאת וואלה מכבד אותך ואני מכיר כמה ילדים מהקבוצה שלך אז אין לי זכות לפתוח עליכם אין לי כך לספר לכם עוד פעם את הסיפור שלי פשוט וואאלה לא יפה מה שהוא עשה אבל בסדר...
הכל בסדר, רק צריכים להיות בני אדם לפני הכל.
ולפי מה שראיתי הקהילה מתחילה שוב לצמוח,
יהיה תחרויות גדולות, טובות, ומאורגנות יותר.
לא צריך להתעצבן, הכל מסתדר בסוף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Viktor.G

שואף לשלמות

#32   פורסם: 10.05.2013, 20:22

הקבוצה שנבחרה הם: A41.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של guy1331

מצליחן

#33   פורסם: 10.05.2013, 20:30

Viktor.G
ציטוט:
צפה בהודעה
בהצלחה להם!
מקווה מהם לספורטיביות במשחקים וכבוד.
בהצלחה לשאר הקבוצות!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lastone

מודל לחיקוי

#34   פורסם: 10.05.2013, 20:43

Viktor.G
ציטוט:
צפה בהודעה
קבוצה טובה wpn זה אח יקר

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#35   פורסם: 11.05.2013, 01:56

Viktor.G
ציטוט:
צפה בהודעה
על הזיין שלי שחקנים ישנים ומוכרים תבין את זה אתה לא מכיר אותי!
והייתי בוחר את הYOAV וכל אלה.
באמתשאני מתקשה להאמין לך שמע אןחי אתה אולי לא מכיר אותי אבל ניהלתי כמה קהילות בחיים כמו p51 igaming advgams ועוד הרבה ואיך שאתה מנהל לא ככה זה עובד התעתי לכמה מהלים של ladder.il להצטרף אבל לא קיבלו אותי אין מה לעשות

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
טפי ילדים זבל תראו איך אתם מקללים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Viktor.G

שואף לשלמות

#36   פורסם: 11.05.2013, 02:00

YoniZ1101
ציטוט:
צפה בהודעה
באמתשאני מתקשה להאמין לך שמע אןחי אתה אולי לא מכיר אותי אבל ניהלתי כמה קהילות בחיים כמו p51 igaming advgams ועוד הרבה ואיך שאתה מנהל לא ככה זה עובד התעתי לכמה מהלים של ladder.il להצטרף אבל לא קיבלו אותי אין מה לעשות
כל אחד מנהל בדרך שלו.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#37   פורסם: 11.05.2013, 04:02

Viktor.G
ציטוט:
צפה בהודעה
כל אחד מנהל בדרך שלו.
אין כזה דבר כל אחד מנהל בדרך שלו יש מנהל טוב ומנהל רע אחי מנהל ששם פס על כולם ובוחר טימים לפי שיקול דעת שלו ולא לפי הוגנות ופייריות במישחק אז הוא לא מנהל טוב אחי אין מה לעשות רשמתה פה הטים שנבחר הוא a41 עשיתה פה טעות שרק מראה לי כמה שאתה לא יודע לנהל אחי נכון הוא קילל אותך ונכון הוא לא בן אדם 100% והוא לא בן אדם זהב אבל בכל זאת הוא פנה אליך ראשון מנהל טוב היה סופג לא שומר טינה וממשיך הלאה בלי יותר מדי שטויות הבן אדם ניסה לפנות אליך וניסה לדבר איתך בצורה רגילה אבל בגלל שאתה משחק הרבה זמן ואתה שחקן מוכר ולא סתם איזה ארחי פארחי אז אתה זורק זין ושם עליו פס אתה כל הזמן רושם פה אתה לא מכיר אותי אבל אני רק רואה שאתה ממשיך לעשות טעויות ורק ממשיך לזרוק דברים לאוויר בכל מקרה את ההחלטה שלך כבר עשיתה ואין מה לעשות אבל להבא תנסה לשפר את הדברים....שוב פעם אני רק נותן עצה אני לא יוצא עליך ולא רוצה להעליב או לפגוע בך...

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
טפי ילדים זבל תראו איך אתם מקללים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של r4yo

משתמש רציני

#38   פורסם: 11.05.2013, 04:23

YoniZ1101
ציטוט:
צפה בהודעה
אין כזה דבר כל אחד מנהל בדרך שלו יש מנהל טוב ומנהל רע אחי מנהל ששם פס על כולם ובוחר טימים לפי שיקול דעת שלו ולא לפי הוגנות ופייריות במישחק אז הוא לא מנהל טוב אחי אין מה לעשות רשמתה פה הטים שנבחר הוא a41 עשיתה פה טעות שרק מראה לי כמה שאתה לא יודע לנהל אחי נכון הוא קילל אותך ונכון הוא לא בן אדם 100% והוא לא בן אדם זהב אבל בכל זאת הוא פנה אליך ראשון מנהל טוב היה סופג לא שומר טינה וממשיך הלאה בלי יותר מדי שטויות הבן אדם ניסה לפנות אליך וניסה לדבר איתך בצורה רגילה אבל בגלל שאתה משחק הרבה זמן ואתה שחקן מוכר ולא סתם איזה ארחי פארחי אז אתה זורק זין ושם עליו פס אתה כל הזמן רושם פה אתה לא מכיר אותי אבל אני רק רואה שאתה ממשיך לעשות טעויות ורק ממשיך לזרוק דברים לאוויר בכל מקרה את ההחלטה שלך כבר עשיתה ואין מה לעשות אבל להבא תנסה לשפר את הדברים....שוב פעם אני רק נותן עצה אני לא יוצא עליך ולא רוצה להעליב או לפגוע בך...
עדיף לעצור פה לפני שהאשכול ידרדר תאמין לי.
אני מקווה שבעתיד הכל יסתדר ויתוקתק כמו שעון שוויצרי.
בנתיים כולם הסתדרו.
ועדיף לא לזרוע מלח על הפצעים, כי הם כבר מחלימים לאט לאט.
שיהיה לילה טוב!

חזרה לראש העמוד
1  2

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא