אהלן,
קודם כל רציתי לשתף אותכם שהקבלה מחדש אותי ריגשה מאוד ונתנה לי מן "זריקת אנדרנלין" ונקודת פתיחה טובה יותר להמשך ניהול הקהילה.
בנושא זה אעדכן אתכם בכמה נושאים חשובים ועדכונים שמתרחשים בימים אלה.
אנטי צ'יט - Anti-Cheat
בתקופה שניהלתי הייתה קיימת תוכנת האנטי צ'יט החינמית - sClient, תוכנה מעולה למשתמש, לצערי היום אינה קיימת מסיבות אישיות שלה, להפסקת הפעילות התכונה וסגירה.
נכון לעכשיו אנחנו מחפשים פתרון לבעיה הזו, שכן לא ניתן לנהל קהילה תקינה ללא תוכנת אנטי צ'יט יציבה, יעילה ומתעדכנת באופן שוטף.
עדיין לא נמצא פתרון לסוגייה, ברגע שיימצא פתרון אני אעדכן אתכם באשכול.
שרתי משחק - Game Servers
גם בנושא זה היו המון בעיות מאז ומתמיד, את שרתי המשחק התקיפו אנשים רבים, מה שגרם לחווית משחק רעועה ולא מהנה במיוחד, לכן בהמשך יהיו גם עדכונים בנושא זה.
כמובן, לפני שנכנסתי לנהל וידאתי כי יש כבר פעולות לפתרון הבעיה הזו, מכוון ששרתים שאינם חזקים ויציבים להתקפות מסוג זה, גורמות לייאוש ותסכול, הן מצד השחקנים והן מצד ההנהלה.
לפי תכנון, לקראת סוף שבוע הבא יהיו לנו שרתי משחק יציבים חזקים ומתחוזקים, שאותם אחלק למועדונים, תחרויות וגאטרים*
* נושא שגם עליו אפתח נושא בהמשך.
שרתי דיבור - Ventrilo Servers
בימים אלה הותקנו על שרתי Vgames שרתי דיבור מסוג Team Speak 3, הן לקהילת CS1.6 והן לקהילת CS:GO, אני אמסור את כתובות השרתים בע"ה מחר, מכוון שנשארו לנו עוד מעט דברים לסדר (גישות משתמשים, גישות לחדרים וכו').
בנוסף, הנהלת Vgames תרכוש שרתי Ventrilo לקהילת CS1.6, למען שחקנים שתוכנת הTeam Speak מהווה עבורם בעיה, או שלא מחבבים במיוחד את התוכנה, שני התוכנות יעבדו במקביל - כלומר תהייה לכם אפשרות לבחור, אך ייתכן כי במהלך הזמן תסגר תוכנת הVentrilo וכולכם תצטרכו לעבור לתוכנת הTeamSpeak כמו שאר קהילות Vgames.
פעילויות הקהילה
כפי שכולכם ראיתם, כבר מלפני שבוע התחיל ברחבי אתר Vgames פעילויות נושאות פרסים גדולים, כגון
Xbox + Kinect,
כרטיסים לסרט, ובהמשך עוד..
גם ברחבי הפורומים יתחילו לקראת שבוע הבא פעילויות, הן בפורומים והן במשחק עצמו, תוך כדי קיום תחרויות קבוצות, יחידים, זוגות ועוד..
* צפו להרבה עדכונים בסוגייה זו.
צוות ניהולי
את הצוות הניהולי הוותיק אני מאמין שאתם כבר מכירים, הנה לכם ראשי הצוות שיחזור לנהל ולעזור לקהילה לקום יהייה:
Scuba - איתמר
Foriel - אריאל
Vendetta - תומר
Benda - יהל
abyss - עמית
ludacent - מישה
תפקידים ועוד צוות ניהולי יפורסמו במהלך שבוע הבא.
*במידה וברצונכם לתת יד לקהילת ה1.6 לחזור לימיה היפים, אנא שלחו מייל למייל הפרטי שלי,
MastuL@Vgames.co.il, עם קצת קורות חיים, מה שאתם יודעים לעשות, מה שאתם אוהבים לעשות (סוגי ניהול) וקצת על עצמכם.
קצת מעבר..
כמובן שהקהילה תצטרך המון שיתוף פעולה ממכם בכדי לנהל את הקהילה ולהחזיר אותה לימים הטובים, שכן אני מאמין שדבר כזה יוכל לקרות בצורה מעולה ע"י שיתוף פעולה שלנו ושלכם - ההנהלה והשחקנים.
אמנם קצת קשה לי לומר ולכתוב כאן על נושא זה, אבל הוא חייב להכתב, נושא הCS:GO, כפי שכבר ראיתם אני הולך גם לנהל את קהילת הCS:GO, התחלתי לעבוד על הנושא הזה באינטנסיביות, ורשימת עדכונים בדיוק כמו בקהילת CS1.6.
שני הקהילות יעבדו במקביל, כרגע לא מתוכננת סגירה לאף אחד מקהילות אך במידה ולא נראה שיתוף פעולה מצדכם בתחום הCS1.6, נחשוב ברצינות על הפסקת פעילות שוטפת בקהילה והמשך פעילות אך ורק בקהילת CS:GO.