משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

BF מנהל קהילת

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.05.2013, 21:33
|
|
מספר עדכונים לקהילה | התחלה חדשה
שלום לכולם
בהמשך לעדכון השבועי, קצת פרטים על מה שהולך לקרות.
1- כפי שבטח קראתם בעדכון ששמוליק הוציא: שרת הטימספיק הקהילתי חזר!

ניתן להתחבר לשרת גם ללא פורט בכתובת: ts.vgames.co.il
קישור להורדת התוכנה במידה ועוד אין לכם - כאן.
מה בטימספיק? הטימספיק משדרג לכם את חווית המשחק עם עבודת צוות, חדרי קלאנים, וכמובן הרבה צחוקים!
2- שרתי משחק: עובדים על זה פרטים בהמשך.
3- הפורום: הרבה פעילויות, תחרויות ועדכונים! יש למה לצפות, אז אל תלכו לשום מקום!
4- המעוניינים להרתם ולתרום למאמץ הקהילתי במסגרת הצוות: נא לפנות אלי אך ורק במייל הבא: gal17024@gmail.com
בהצלחה לנו! גל, מנהל הקהילה.
נערך לאחרונה על ידי Airstrikex, 11.05.2013 בשעה 21:36.
|
גל - מנהל קהילת באטלפילד.
|
|
|
|
|

BF מנהלת פורום

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.05.2013, 22:24
|
|
בהצלחה חבר'ס
שקהילת באטלפילד תחזור לעצמה ונחזור להיות מקום ראשון ממש כמו שהיינו בעבר!
|
|
|
|
|
|

צוות VGames

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
11.05.2013, 22:27
|
|
שיהיה בשעה טובה ובהצלחה, גל!
@חבריי קהילה: זה הזמן שלכם להירתם למשימה!
אלו שרוצים וחושבים שהם יכולים לעזור ולקדם את הקהילה שלנו גם לפני שיש לה שרתי-משחק באוויר (כן, זה אפשרי) - תפנו לגל ומשם נתקדם.
שמוליק
נערך לאחרונה על ידי Airstrikex, 11.05.2013 בשעה 22:32.
סיבה: פנייה לגל לא לגיא
|
לאלו המנסים לשלוח הודעות פרטיות - יש באג בפורומים ולא תמיד ניתן לקבל אותן.
|
|
|
|
|

Herr Oberst קהילת Battlefield

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
11.05.2013, 22:49
|
|
|
אפשר לקבל הסבר על מה קורה, מי קנה את ויגיימס, משמעויות וכו'?
|
A scratch? your arm's off!
No it isn't, it's only a flesh wound
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
11.05.2013, 23:13
|
|
|
orend |
ציטוט: |
 |
|
|
אפשר לקבל הסבר על מה קורה, מי קנה את ויגיימס, משמעויות וכו'? |
|
|
|
|
"
האתר ויגיימז ימשיך כעת את דרכו תחת ידיים חדשות אשר יקבלו לידיהם את הניהול וזאת תחת ניצוחו של דובי דונין.
דובי דונין הוא למעשה העומד מאחורי GameX , אתר המסקר את סצינת הגיימינג בעולם מזה כ - 3 שנים, אשר בעבר עבד בפיתוח תכנים לערוצי טלויזיה וכיום מחזיק בכמה כובעים ביניהם, החשובים לעולם הגיימרים הוא הבעלים של חברת מדקוד העוסקת בפיתוח טכנולוגיות לגיימינג ומשחקי מחשב.
כמו כן מחזיק דובי דונין בתפקיד בכיר בחברת ציבלין תקשורת צעירים בה הוא משמש כסמנכ"ל אינטראקטיב ופיתוח עסקי ואשר בין לקוחותיהם ניתן למצוא גם חברת גלובוס גרופ (מפיצת סרטים, בעלת אולפנים ורשת בתי קולנוע) ואת סרטיהם ניתן לראות לא פעם מוגרלים/ניתנים באתר GameX וכעת גם באתר ויגיימז המזמין אתכם לסרט אבדון (של קבוצת גלובוס גרופ)."
מקור: http://unit101.co.il/index.php/2013-...5-vgames-gamex
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.05.2013, 08:41
|
|
|
כל הכבוד ! לעולם לא היה לי ספק שויי גיימס יחזור לגדולתו והפורום הזה יקבל משב רוח חיים רעננה!
גל@ - לגבי מס' 4 , איזה סוג של מאמץ ותרומה צריך ? אשמח לפרטים נוספים, אולי יש משהו שאני יוכל לתרום בו.
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|

Herr Oberst קהילת Battlefield

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.05.2013, 08:45
|
|
|
lastStand |
 |
|
|
"
האתר ויגיימז ימשיך כעת את דרכו תחת ידיים חדשות אשר יקבלו לידיהם את הניהול וזאת תחת ניצוחו של דובי דונין.
דובי דונין הוא למעשה העומד מאחורי GameX , אתר המסקר את סצינת הגיימינג בעולם מזה כ - 3 שנים, אשר בעבר עבד בפיתוח תכנים לערוצי טלויזיה וכיום מחזיק בכמה כובעים ביניהם, החשובים לעולם הגיימרים הוא הבעלים של חברת מדקוד העוסקת בפיתוח טכנולוגיות לגיימינג ומשחקי מחשב.
כמו כן מחזיק דובי דונין בתפקיד בכיר בחברת ציבלין תקשורת צעירים בה הוא משמש כסמנכ"ל אינטראקטיב ופיתוח עסקי ואשר בין לקוחותיהם ניתן למצוא גם חברת גלובוס גרופ (מפיצת סרטים, בעלת אולפנים ורשת בתי קולנוע) ואת סרטיהם ניתן לראות לא פעם מוגרלים/ניתנים באתר GameX וכעת גם באתר ויגיימז המזמין אתכם לסרט אבדון (של קבוצת גלובוס גרופ)."
מקור: http://unit101.co.il/index.php/2013-...5-vgames-gamex
|
|
|
|
|
א. תודה
ב. ומי אתה אם מותר לשאול
ג. איך זה משתלב עם Gamex? כי עד עכשיו הממשק היחיד של ויגיימס איתם היה לאבד להם את כל המשתמשים מפה שנתפסו בצ'יטים או הורחקו על טרולינג.
ד. "חברת מדקוד אשר הביעה עניין להמשיך ולתפעל את האתר כחלק סינרגטי לפעילותה בפיתוח טכנולוגיות בתחום משחקי המחשב והגיימנג." לצערי ברוב המקרים סינרגיה = פיטורים/ סגירה/ הטמעות והעלמות. מישהו יכול להסביר מה קורה פה מעבר להודעה לעיתונות? אני מאד סקרן (אם כי אדיש משהו)
ה. תודות למר דונין, שללא קשר לתוכניותיו עשה מעשה חיובי.
תודה
|
A scratch? your arm's off!
No it isn't, it's only a flesh wound
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.05.2013, 13:20
|
|
|
בהצלחה לכם!
|
|
|
|
|
|

BF מנהל קהילת

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.05.2013, 19:26
|
|
|
WarFox89 |
 |
|
|
כל הכבוד ! לעולם לא היה לי ספק שויי גיימס יחזור לגדולתו והפורום הזה יקבל משב רוח חיים רעננה!
גל@ - לגבי מס' 4 , איזה סוג של מאמץ ותרומה צריך ? אשמח לפרטים נוספים, אולי יש משהו שאני יוכל לתרום בו. |
|
|
|
|
לגבי מס' 4 - הכוונה היא בעיקר הצטרפות לצוות הניהולי של הקהילה - דורש השקעה, זמן (14 שעות בשבוע מינימום), והרבה כוח רצון לבוא, לשבת על שרתים, להיות פעיל בפורום ובטימספיק, להביא אנשים ולהקים פה קהילה.
נערך לאחרונה על ידי Airstrikex, 12.05.2013 בשעה 19:28.
|
גל - מנהל קהילת באטלפילד.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
15.05.2013, 14:09
|
|
|
|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
15.05.2013, 19:40
|
|
|
Airstrikex |
 |
|
|
לגבי מס' 4 - הכוונה היא בעיקר הצטרפות לצוות הניהולי של הקהילה - דורש השקעה, זמן (14 שעות בשבוע מינימום), והרבה כוח רצון לבוא, לשבת על שרתים, להיות פעיל בפורום ובטימספיק, להביא אנשים ולהקים פה קהילה. |
|
|
|
|
לצערי שעתיים פנויות ביום אין לי (כרגע) בגלל העבודה, לכן אני לא יכול להתקבל לצוות הניהולי  אבל כל דבר אחר שלא מותנה בכמות זמן, אני יותר מאשמח לעשות !
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|
|
|
|