משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
02.06.2013, 18:51
|
|
סליחה
אני מדפדף פה בפורום מדי פעם ואני פרשתי ואני רוצה לבקש סליחה מכל מי שפגעתי פה כשהיינו משחקים,extrashot,hobbit,pilot noam ועוד מי שקיללתי/פגעתי בו.
אני אישית פרשתי מסורס ואני שחקן MW ו1.6 . אני הייתי פה חנון ממדרגה ראשונה,השם שלי פה מעיד על זה,אני בחיים לא חוזר למשחק הזה יותר,תהנו ותעשו מה שאתם רוצים,אם זה שרתי ג'ייל ופאן או תחרותי,אני ממליץ לכם לפרוש ולשחק פה בשביל הכיף לפעמים ולא להיות פה חרשנים כמו שאני הייתי,לפי מה שאני רואה שהולך פה היום,פשוט יהיה פה שרת ג'ייל,שרת פאן,2 שרתי מיקסים,טים ספיק ואולי אם מישהו ירים פה לפחות ערוץ גאטרים או ADV. בהצלחה.
|
חכם רוסי אמר-לא גודשת לא נוסעת
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
03.06.2013, 01:59
|
|
|
לך תחזור לחור שיצאת ממנו
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
03.06.2013, 13:10
|
|
|
«๖ۣۜFaĹaFęĻ™» |
ציטוט: |
 |
|
|
אני מדפדף פה בפורום מדי פעם ואני פרשתי ואני רוצה לבקש סליחה מכל מי שפגעתי פה כשהיינו משחקים,extrashot,hobbit,pilot noam ועוד מי שקיללתי/פגעתי בו.
אני אישית פרשתי מסורס ואני שחקן MW ו1.6 . אני הייתי פה חנון ממדרגה ראשונה,השם שלי פה מעיד על זה,אני בחיים לא חוזר למשחק הזה יותר,תהנו ותעשו מה שאתם רוצים,אם זה שרתי ג'ייל ופאן או תחרותי,אני ממליץ לכם לפרוש ולשחק פה בשביל הכיף לפעמים ולא להיות פה חרשנים כמו שאני הייתי,לפי מה שאני רואה שהולך פה היום,פשוט יהיה פה שרת ג'ייל,שרת פאן,2 שרתי מיקסים,טים ספיק ואולי אם מישהו ירים פה לפחות ערוץ גאטרים או ADV. בהצלחה. |
|
|
|
|
לא יודע שפגעתי בי , בכל מקרה ששיחקת לא ידעת כלום ושיחקת רק גייל .
אז אל תתלהב עכשיו שאתה משחק תחרותי או משהוא ב1.6 !
פשוט היית שחקן גייל מכור שכל הזמן ניסה להתקבל לניהול וזה לא הצליח לך לא פה ולא בקהילה השנייה אז פרשת !!
בכל מקרה בהצלחה בהמשך !
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
03.06.2013, 13:52
|
|
|
Hobbit |
 |
|
|
לא יודע שפגעתי בי , בכל מקרה ששיחקת לא ידעת כלום ושיחקת רק גייל .
אז אל תתלהב עכשיו שאתה משחק תחרותי או משהוא ב1.6 !
פשוט היית שחקן גייל מכור שכל הזמן ניסה להתקבל לניהול וזה לא הצליח לך לא פה ולא בקהילה השנייה אז פרשת !!
בכל מקרה בהצלחה בהמשך ! |
|
|
|
|
אני לא מתלהב שאני משחק ב1.6 ..
לא ניסיתי להתקבל לניהול ולא הייתי בקהילות אחרות,ותאמין לי שגם אתה היית יותר מכור ממני ואתה גם ניסית להתקבל לניהול בכמה קהילות שונות ואתה משחק בקהילות אחרות ושיחקת ואתה עדיין מכור.
פרשתי כי הבנתי שהייתי מכור וחנון ולפני זה אני בכלל לא הייתי כמו שהייתי פה,אז אל תגיד על אחרים שהם מכורים אם אתה יודע שאתה גם כזה ואפילו יותר..
בהצלחה גם לך 
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
03.06.2013, 14:22
|
|
|
«๖ۣۜFaĹaFęĻ™» |
 |
|
|
אני לא מתלהב שאני משחק ב1.6 ..
לא ניסיתי להתקבל לניהול ולא הייתי בקהילות אחרות,ותאמין לי שגם אתה היית יותר מכור ממני ואתה גם ניסית להתקבל לניהול בכמה קהילות שונות ואתה משחק בקהילות אחרות ושיחקת ואתה עדיין מכור.
פרשתי כי הבנתי שהייתי מכור וחנון ולפני זה אני בכלל לא הייתי כמו שהייתי פה,אז אל תגיד על אחרים שהם מכורים אם אתה יודע שאתה גם כזה ואפילו יותר..
בהצלחה גם לך  |
|
|
|
|
מה הקשר , בינתיים אני לא משחק בסורס עד שויגיימס לא יחזרו , בניגוד אליך כן הצליח לי .
אהההה ועכשיו שאתה משחק תחרותי אתה לא כל היום על המשחק .
ומה הקשר חנון אני משחק CSS כי אני אוהב לשחק במשחק ואם אתה חושב שכל מי שמשחק
CSS הוא חנון , בעיה שלך !
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
03.06.2013, 14:56
|
|
|
Hobbit |
 |
|
|
מה הקשר , בינתיים אני לא משחק בסורס עד שויגיימס לא יחזרו , בניגוד אליך כן הצליח לי .
אהההה ועכשיו שאתה משחק תחרותי אתה לא כל היום על המשחק .
ומה הקשר חנון אני משחק CSS כי אני אוהב לשחק במשחק ואם אתה חושב שכל מי שמשחק
CSS הוא חנון , בעיה שלך ! |
|
|
|
|
אני לא משחק תחרותי כל היום,ואני לא אמרתי שכל מי שמשחק CSS הוא חנון.. יש מלא שעורכים בCSS..
בכל מקרה,אני לא פתחתי את זה כדי לריב פה,
בהצלחה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|