נושא: גאטרים
1  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Shulqiple

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 14.06.2013, 23:03

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
מי ביקש ומי שאל אותך? אתה נציג הפאבליקרים של וויגיימס לשעבר?

כל מי שפה משחק גאטרים ופאבליק, הרבה יותר גאטרים מאשר פאבליק, ואין פה אחד שהוא מהפאבליק שמשחק מידי פעם גאטרים או יודע להופכין מה זה גאטר, ואם יש, אז הם בעיקר באו לפה כדי להתלונן על באנים ושאר ירקות, אין להם קול פה אצלנו, הם לא תורמים לשום דבר חוץ מתלונות, כל החלטות פה משפיעות ישירות גם על השרתי פאבליק לידיעתך.

הפאבליקרים תרמו עד כה לאפס מעשים, התקדמויות או רעיונות, אני לא חושב שגם אי פעם ספרנו אותם בהחלטות שלנו, וזה למה שאנחנו גם לא ממש מתייחסים אליהם \ אליכם.
אני מאלה שמשחקים ממש מידי פעם גאטרים, ואני חייב להגיד שבגלל שאתם לא 'ספרתם את הפאבליקרים' בהחלטות שלכם, הגאטרים היו ממש מסריחים לפני שרנדום או בנה היה אדמין [זה שהוסיף את כל המפות החדשות שכולכם התלוננתם לגביהם].
עכשיו תראה, אין גאטרים ואין את השרת של זה.
מי שמבין קצת בתכנותים האלה ואם היה אכפת לו מהקהילה הזאת, היה אמור להיות עכשיו [או ממזמן] שרת של הגאטרים או יותר שהוא\הם אפילו היה יכול \ היו יכולים להיות יותר טוב\ים מהגרסה הזאת, במיוחד המירק המשעמם הזה.
אז בחייאת, תקשיבו ל'פאבליקרים' ותקדמו את הקהילה.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#62   פורסם: 14.06.2013, 23:20

Shulqiple
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מאלה שמשחקים ממש מידי פעם גאטרים, ואני חייב להגיד שבגלל שאתם לא 'ספרתם את הפאבליקרים' בהחלטות שלכם, הגאטרים היו ממש מסריחים לפני שרנדום או בנה היה אדמין [זה שהוסיף את כל המפות החדשות שכולכם התלוננתם לגביהם].
עכשיו תראה, אין גאטרים ואין את השרת של זה.
מי שמבין קצת בתכנותים האלה ואם היה אכפת לו מהקהילה הזאת, היה אמור להיות עכשיו [או ממזמן] שרת של הגאטרים או יותר שהוא\הם אפילו היה יכול \ היו יכולים להיות יותר טוב\ים מהגרסה הזאת, במיוחד המירק המשעמם הזה.
אז בחייאת, תקשיבו ל'פאבליקרים' ותקדמו את הקהילה.
הפאבליקרים לא אומרים כלום אחי, אולי לא שמתה לב אבל לא אמרת כלום מעניין חוץ מלהגיד שביקשנו פאבליק ולא מילאנו אותו.

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#63   פורסם: 14.06.2013, 23:28

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
הפאבליקרים לא אומרים כלום אחי, אולי לא שמתה לב אבל לא אמרת כלום מעניין חוץ מלהגיד שביקשנו פאבליק ולא מילאנו אותו.
אתה אומר לי שסתם בזבזתי את הזמן שלי בניסייון לגרום לכם לעשות משהו למעם הקהילה או שאתה ספציפית לא הבנתה שום דבר מעניין, לפי דעתך?

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#64   פורסם: 15.06.2013, 00:40

Shulqiple
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה אומר לי שסתם בזבזתי את הזמן שלי בניסייון לגרום לכם לעשות משהו למעם הקהילה או שאתה ספציפית לא הבנתה שום דבר מעניין, לפי דעתך?
"בניסייון לגרום לכם לעשות משהו למעם הקהילה" - תודה אנחנו מסתדרים גם בלי שתגיד לנו מה לעשות, אם אתה רוצה לעשות משהו אתה מוזמן מעבר לזה אל תחפור לנו שלוםתודה

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sorrow123

מלך ה-Soldiers

#65   פורסם: 15.06.2013, 00:46

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
"בניסייון לגרום לכם לעשות משהו למעם הקהילה" - תודה אנחנו מסתדרים גם בלי שתגיד לנו מה לעשות, אם אתה רוצה לעשות משהו אתה מוזמן מעבר לזה אל תחפור לנו שלוםתודה
bbt0da

Acrobawt: ma? chinchila ze lo zipor??? ha pijamot avdo alay!!!
<SNRW: ata kzat gay
Bena: emet

Fraggal: oradti sarot ma atahr v nifzti ka hathti lazmi at a hor
Jiton: thats this they are good
Acrobat: soda = ekonomika?
Acrobat: gam ani hashavti paam, aval ze lo
techtron:Ha matos lo tas yashar az ha manoa yesh lo fux

seduce: im ani nishba be elohim rov ha sikoyim sheani meshaker
Invest: ha zain shel ima shha takoa li ba garon

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#66   פורסם: 15.06.2013, 01:13

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ממש רואה איך אתם מסתדרים עם כל ההתבכיינויות האלה.
וחוץ מזה, אני ממש לא אומר לכם מה לעשות.
אני מציע דברים למען הקהילה, אם אתם לא מעוניינים אל תגיבו דברים מטומטמים.

נערך לאחרונה על ידי Shulqiple, 15.06.2013 בשעה 01:18.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#67   פורסם: 15.06.2013, 01:38

Shulqiple
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ממש רואה איך אתם מסתדרים עם כל ההתבכיינויות האלה.
וחוץ מזה, אני ממש לא אומר לכם מה לעשות.
אני מציע דברים למען הקהילה, אם אתם לא מעוניינים אל תגיבו דברים מטומטמים.
לא אתה לא מציע כלום. אתה אומר תיכנסו לפאבליק. זה לא עוזר. ואתה זה שמגיב דברים מטומטמים. במיוחד שאף אחד פה גם לא חושב שהם חכמים. אם יש לך רעיון אתה מוזמן להציע אותו, מה שאתה עושה זה להגיד תיכנסו לפאבליק, לא איכפת לכם מהקהילה אתם לא משקיעים מספיק לא איכפת לכם מכלום ובגלל זה אין גאטרים. אלוהים יודע כרגע למה אין גאטרים, אין מישהו שמוכן לסדר את הבוט או משהו, החיים בזבל. זה לא קשור לאם איכפת למישהו או לא. כניראה שאם יהיו גאטרים ירוצו גאטרים - יש אנשים שרוצים.
קיצר אם יש לך משהו להציע תציע אם אתה בא לשפוט ולהגיד דברים מפגרים אנא שמור אותם לעצמך.
תודה.

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#68   פורסם: 15.06.2013, 01:49

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
לא אתה לא מציע כלום. אתה אומר תיכנסו לפאבליק. זה לא עוזר. ואתה זה שמגיב דברים מטומטמים. במיוחד שאף אחד פה גם לא חושב שהם חכמים. אם יש לך רעיון אתה מוזמן להציע אותו, מה שאתה עושה זה להגיד תיכנסו לפאבליק, לא איכפת לכם מהקהילה אתם לא משקיעים מספיק לא איכפת לכם מכלום ובגלל זה אין גאטרים. אלוהים יודע כרגע למה אין גאטרים, אין מישהו שמוכן לסדר את הבוט או משהו, החיים בזבל. זה לא קשור לאם איכפת למישהו או לא. כניראה שאם יהיו גאטרים ירוצו גאטרים - יש אנשים שרוצים.
קיצר אם יש לך משהו להציע תציע אם אתה בא לשפוט ולהגיד דברים מפגרים אנא שמור אותם לעצמך.
תודה.
שים לב שאני כבר לא מדבר על הפאבליק, תודה.

נערך לאחרונה על ידי Shulqiple, 15.06.2013 בשעה 01:52.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#69   פורסם: 15.06.2013, 11:19

גם אם אנחנו עכשיו מקבלים שרק פאבליק וממלאים אותו 24/24 זה לא ישנה את המצב של הקהילה כי לאף אחד שם לא אכפת בקהילת הפאבילקרים, ולמה לא אכפת? כי היה לנו פעם שתי שרתים שגם הם היו מפוצצים 24/7 ואף אחד משם לא בא חוץ מבודדים להשתלב כאן, למרות שכתוב את הכתובת של האתר ולמרות שיש הודעות קופצות בשרת לגבי פעילויות יש אפס אנשים חדשים שהצטרפו אלינו.

<ani mefahed lesahek neged gay ki ani homofog <Skuzi

(ω)

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#70   פורסם: 15.06.2013, 12:25

דווקא אני באתי מהשרת הפאבליק של הקהילה אל הגאטרים בגלל ההודעות שקופצות למעלה במסך, אבל אני לא רציתי להשתלב איתכם בגלל סיבות שונות שלי, אז זה לא כלכך נכון לגבי.
וחוץ מזה, אני די בטוח שרוב האנשים שבשרת שמים לב להודעות האלה אבל פשוט לא רוצים להתחיל לשחק תחרותי מסיבות שונות ואני בספק אם משהו יצליח להשתלב אתכם או בכלל ירצה לעשות זאת.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#71   פורסם: 15.06.2013, 13:10

חרוש שזאת קהילה פרטית, ממש מעגל אוננות קטן, מה חדש פה? D: להיות חדש זה קשה כאן, אין מה לעשות, קהילה של ישנים בעיקר.

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .::StorMy::.

עילוי

#72   פורסם: 15.06.2013, 14:01

Spride
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אם אנחנו עכשיו מקבלים שרק פאבליק וממלאים אותו 24/24 זה לא ישנה את המצב של הקהילה כי לאף אחד שם לא אכפת בקהילת הפאבילקרים, ולמה לא אכפת? כי היה לנו פעם שתי שרתים שגם הם היו מפוצצים 24/7 ואף אחד משם לא בא חוץ מבודדים להשתלב כאן, למרות שכתוב את הכתובת של האתר ולמרות שיש הודעות קופצות בשרת לגבי פעילויות יש אפס אנשים חדשים שהצטרפו אלינו.
חייב לציין שכשאני הצטרפתי לגאטרים בפעם הראשונה קיבלתי טראומה דיי רצינית.. אתם פשוט צורחים כמו מטורפים על כל פלוץ "תורידו לו סקאוט תורידו לו מדיק" אתם לא יודעים להתנהג לשחקנים חדשים שבאים, להשתלב בקהילה פה זה על גבול הבלתי אפשרי. עכשיו תבינו למה לא מצטרפים אנשים חדשים, וזה רק אני קיבלתי את הקללות האלה אני לא יודע מה אחרים ספגו.
ביוש

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#73   פורסם: 15.06.2013, 14:08

.::StorMy::.
ציטוט:
צפה בהודעה
חייב לציין שכשאני הצטרפתי לגאטרים בפעם הראשונה קיבלתי טראומה דיי רצינית.. אתם פשוט צורחים כמו מטורפים על כל פלוץ "תורידו לו סקאוט תורידו לו מדיק" אתם לא יודעים להתנהג לשחקנים חדשים שבאים, להשתלב בקהילה פה זה על גבול הבלתי אפשרי. עכשיו תבינו למה לא מצטרפים אנשים חדשים, וזה רק אני קיבלתי את הקללות האלה אני לא יודע מה אחרים ספגו.
ביוש
לא רק אתה ובדיוק בגלל זה אני מציין את זה שאני בספק אם משהו ירצה להיות איתם, בגלל ההתנהגות הזאת.
אל תתפלאו למה 'פאבליקרים' לא מצטרפים אל הגאטרים ולא משתלבים אתכם.

נערך לאחרונה על ידי Shulqiple, 15.06.2013 בשעה 14:10. סיבה: הוספת תוכן

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#74   פורסם: 15.06.2013, 14:36

כולם יקבלו גישות להכל
מי שיקלל שחקנים חדשים אני אישית מרחיק אותו מהקהילה עד שאני אחליט מתי מגיע לו לחזור
הגאטרים יתנהלו בצורה נורמלית ואני אטפל בכל בעיה שתהיה

ציטוט:
לא אני בן 16 מטר 81 בעל מסת שריר שמתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע
^^STORMY DE JEW

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spride

נינג'ה בלגי

#75   פורסם: 15.06.2013, 16:55

.::StorMy::.
ציטוט:
צפה בהודעה
ביוש
כנראה מהסוג של bigex, tarkus, matnun, nivzeah ואין הרבה כאלה היום.

<ani mefahed lesahek neged gay ki ani homofog <Skuzi

(ω)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת TF

#76   פורסם: 15.06.2013, 17:42

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה
די כבר תתבגרו, חבורה של ליצנים מגעילים, היחידים שאפשר עוד איך שהוא לדבר איתם פה זה Godofail ואולי גם omrish תפסיקו כבר לחיות בתוך הצל של עצמכם, יש מישהו חדש קבלו אותו מה אתם מזיינים את המוח כמו מתנשאים "הוא לא ישן אז הוא לא יכול להתקבל אצלנו", ורק בגלל שאתם חושבים ככה תראו אתם כאלה מסכנים שאין לכם אפילו גאטרבוט אחד.

זנגטסו אתה בכלל צבוע, מרגיש פה איזה שוטר שאחראי על החוק "מי שיקלל שחקנים חדשים שבאים לשחק אני ידאג להרחיק אותו" כשבשטח אתה בכלל בן אדם אחר, חתיכת צבוע.

הוא בא לתת את דעתו בתור שחקן שמשחק בעיקר בפאבליק וגם בגאטרים ואתם קופצים כמו איזה חבורה של צופים.

חבורה של לוזרים תתבגרו, רובכם פה לפני גיוס מתנהגים כמו כוסיות קטנות.
חחחחח

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

מלך ה-Soldiers

#77   פורסם: 15.06.2013, 17:58

Zangetsu
ציטוט:
צפה בהודעה
כולם יקבלו גישות להכל
מי שיקלל שחקנים חדשים אני אישית מרחיק אותו מהקהילה עד שאני אחליט מתי מגיע לו לחזור
הגאטרים יתנהלו בצורה נורמלית ואני אטפל בכל בעיה שתהיה
AWESOME
אנשים פה מתעצבנים כי אי אפשר להנות מהמשחק כשיש לך איש דמולציה שלא יודע להגיע לאמצעית, שלא נדבר על רופאים שלא יודעים איך לרפא
כשיהיה גאטרים נדבר על זה
יאללהההה בייייייייייייייי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#78   פורסם: 15.06.2013, 18:25

Gehalim
ציטוט:
צפה בהודעה
די כבר תתבגרו, חבורה של ליצנים מגעילים, היחידים שאפשר עוד איך שהוא לדבר איתם פה זה Godofail ואולי גם omrish תפסיקו כבר לחיות בתוך הצל של עצמכם, יש מישהו חדש קבלו אותו מה אתם מזיינים את המוח כמו מתנשאים "הוא לא ישן אז הוא לא יכול להתקבל אצלנו", ורק בגלל שאתם חושבים ככה תראו אתם כאלה מסכנים שאין לכם אפילו גאטרבוט אחד.

זנגטסו אתה בכלל צבוע, מרגיש פה איזה שוטר שאחראי על החוק "מי שיקלל שחקנים חדשים שבאים לשחק אני ידאג להרחיק אותו" כשבשטח אתה בכלל בן אדם אחר, בא לי להקיא ממך.

הוא בא לתת את דעתו בתור שחקן שמשחק בעיקר בפאבליק וגם בגאטרים ואתם קופצים כמו איזה חבורה של צופים.

חבורה של לוזרים תתבגרו, רובכם פה לפני גיוס מתנהגים כמו כוסיות קטנות.
awww

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#79   פורסם: 15.06.2013, 18:30

היי!
כאדמין הדגול בהיסטוריית הקהילה, כמה דברים לי להגיד
1. זה בדיוק הזמן להתחיל גאטרים - שבועיים ראשונים של התלהבות ואז יש חופש גדול. יצליח מאוד.
2. אם לא תדבר עם שלומי 5 פעמים ביום לא יקרה שום דבר, כי 4 פעמים מהן הוא מתעלם ופעם חמישית הוא מתחיל לשים זין.
3. פאבליק לא מעניין בכלל, אל תביאו שחקנים מהפאבליק לתחרותי - ניסו את זה כל כך הרבה פעמים, באו 3 מקסימום וגם הם הרסו את הגאטרים.
4. תהיה מנהל קהילה אוהב, לא עריץ. תן גישות לאנשים, תן לטימספיק להיות מבולגן, זה יוצר אווירה הרבה יותר טובה - כיפית כזאת - אנשים מבלים יותר זמן בקהילה.
5. בבקשה להפסיק לזיין את השכל ששלומי לא עוזר - כי הוא לא עזר אף פעם. לא כי אני שונא אותך שלומי, אל תעלב, אתה תורם כל כך קצת ביחס למשאבים, זמן ויכולת שיש לך. אז אור, כמו שאני הגעתי לשני גאטר בוטים שאשכרה פעלו מספר פעמים בו זמנית, ו24/7 של גאטרים, ממצב שהיה בו גאטר בשבוע גם אתה יכול.
6. פחות משטר יותר קומונה - יותר טוב. אנשים לא יעשו בעיות אם זה לא יעשה רעש מסביב.

אור זה קל, אם בא לך, אתה בכיף מרים פה גאטרים.

[02:26:15] <Fraggal> zero ze arba

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#80   פורסם: 15.06.2013, 18:48

Bena
ציטוט:
צפה בהודעה
היי!
כאדמין הדגול בהיסטוריית הקהילה, כמה דברים לי להגיד
1. זה בדיוק הזמן להתחיל גאטרים - שבועיים ראשונים של התלהבות ואז יש חופש גדול. יצליח מאוד.
2. אם לא תדבר עם שלומי 5 פעמים ביום לא יקרה שום דבר, כי 4 פעמים מהן הוא מתעלם ופעם חמישית הוא מתחיל לשים זין.
3. פאבליק לא מעניין בכלל, אל תביאו שחקנים מהפאבליק לתחרותי - ניסו את זה כל כך הרבה פעמים, באו 3 מקסימום וגם הם הרסו את הגאטרים.
4. תהיה מנהל קהילה אוהב, לא עריץ. תן גישות לאנשים, תן לטימספיק להיות מבולגן, זה יוצר אווירה הרבה יותר טובה - כיפית כזאת - אנשים מבלים יותר זמן בקהילה.
5. בבקשה להפסיק לזיין את השכל ששלומי לא עוזר - כי הוא לא עזר אף פעם. לא כי אני שונא אותך שלומי, אל תעלב, אתה תורם כל כך קצת ביחס למשאבים, זמן ויכולת שיש לך. אז אור, כמו שאני הגעתי לשני גאטר בוטים שאשכרה פעלו מספר פעמים בו זמנית, ו24/7 של גאטרים, ממצב שהיה בו גאטר בשבוע גם אתה יכול.
6. פחות משטר יותר קומונה - יותר טוב. אנשים לא יעשו בעיות אם זה לא יעשה רעש מסביב.

אור זה קל, אם בא לך, אתה בכיף מרים פה גאטרים.
כיף לכם לשחק עם אותם אנשים כל הזמן ? כמה אתם פה בערך ?16 איש ( משער )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bena

מודל לחיקוי

#81   פורסם: 15.06.2013, 19:44

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
כיף לכם לשחק עם אותם אנשים כל הזמן ? כמה אתם פה בערך ?16 איש ( משער )
לי זה לא מפריע, להפך, יותר כיף לשחק עם אנשים שאתה מכיר מאשר עם כאלה שאתה לא מכיר (גאטרים בסיאס וכו').
לא שאני נגד אנשים חדשים, אני פשוט נגד שחקנים ברמה נמוכה (מאוד, לא כמו מני, אותו עוד אפשר לסבול אבל זה המינימום). כן, גם אני הייתי שם, בלה בלה בלה. יש בימינו טיאף לובי. עדיף לשחקן חדש להתחיל שם מאשר בגאטרים, גם כי הוא באמת יבין מה הולך ולא יסתובב במפה בלי שמץ של מושג עם 30 מוות 2 הריגות.

[02:26:15] <Fraggal> zero ze arba

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#82   פורסם: 15.06.2013, 19:46

sorrow123
ציטוט:
צפה בהודעה
AWESOME
אנשים פה מתעצבנים כי אי אפשר להנות מהמשחק כשיש לך איש דמולציה שלא יודע להגיע לאמצעית, שלא נדבר על רופאים שלא יודעים איך לרפא
כשיהיה גאטרים נדבר על זה
יאללהההה בייייייייייייייי

לאנשים שלא היו גישות לא עשו אד בקלאס מסויים ואז לא היה גאטר עד שמישהו אחר בא
אם יש לך בעיה עם זה שלמישהו אחר יש גישות אל תשחק

ציטוט:
^^STORMY DE JEW

חזרה לראש העמוד

מלך ה-Soldiers

#83   פורסם: 15.06.2013, 19:53

Zangetsu
ציטוט:
צפה בהודעה
לאנשים שלא היו גישות לא עשו אד בקלאס מסויים ואז לא היה גאטר עד שמישהו אחר בא
אם יש לך בעיה עם זה שלמישהו אחר יש גישות אל תשחק
מסכים עם בנה, ועל מה אתה מדבר טמבל, אם יהיו פה רופאים ואנשי דמולציה נובים אחו שרמוטה לא יהיה גאטרים כי אף אחד לא רוצה לשחק ככה, שילכו בהתחלה לLOBBY ואחרי כמה זמן שיבואו (כמו שבנה אמר).
ויאללה תרים תגאטרים יביצה קשה

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת TF

#84   פורסם: 15.06.2013, 20:07

מה גישות לכולם יא טמבל?! חייל צריך להיות לכולם וגם צופה. כושי ורופא פשוט לא צריך להיות לכולם... אין מה לעשות, אנחנו באמת קהילה קטנה אבל בגלל זה כל גאטר שהורסים זה משפיע - בניגוד ללובים ודברים כאלה שיש מליון גם ככה אז זה לא משנה.
ולאלה שבוכים שאי אפשר להיכנס לקהילה - אי אפשר להיכנס לקהילה אם אתה מעצבן וכוסית. יש אנשים חדשים - העובדה היא שרוב המאוד ישנים כבר לא פה ועדיין יש קהילה. אל תהיה מעצבן ותתקבל לקהילה. כן כניראה שיכעסו עליך אם לא תקשיב לאף אחד ולא תעשה כלום במשחק. ליאור היה חדש אור היה חדש מני נועם (ארקטוס) קיוטה ועוד מיליון. ילדים קטנים ומעצבנים אכן לא מתקבלים, החיים בזבל.

יאללה גאטרים עכשיו חופש גדול יהיו פה אנשים, ויש גם די הרבה ישראלים שמשחקים בחול (הם גרועים אבל עדיין) ובכלל לא יודעים שיש פה משהו.

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#85   פורסם: 15.06.2013, 20:36

מה אתם בוכים מהגישות לכולם הזה? מה עשיתם עניין? בסדר נכון שזה חרא לשחק עם דמו ביצים אבל צריך להתחיל להרים פה משהו וזה הופך את זה ליותר קשה כשיש דבר כזה.
אני אומר לתת לכולם גישות למשך חודש ואז להתחיל לסנן.

זיו צודק ברוב הדברים שאמר אבל מצד שני אנשים באמת יכולים להגזים קצת עם חדשים ולגרום להם לאנטי נגד הגאטרים- בחו"ל אם מישהו עושה משהו לא במקום, גם אם זה ממש נובי, אף אחד לא צורח עליו כמו שצורחים בגאטרים, אלא מסבירים יפה מה לא עשית בסדר ומה היית צריך לעשות, במקום "MA ATA OSE?!?!?!?!".

00:34 - Smoothie: ba li lalehet lalan aval ima sheli lo marsha li ki hi hoshevet she VGames hem pedofilim

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#86   פורסם: 15.06.2013, 22:50

לפחות אל תסננו על ההתחלה גם ככה אין אנשים ,

נגיד לי אישית יש בעיה כי אני משחק רק דמו , אני משחק מ2010 פה ושם לובי יצא לי עד עכשיו 200 לוביז , שנה ראשונה הייתי משחק בפאבליק ואז מ2011 התחלתי תחרותי.
אני לא מת 29 והורג אחד , אני הרוב כמובן עם יותר הריגות ממוות , אבל אני לא יודע אם אני ברמה פה של הקהילה ( מה שבטוח שאני לא אבל סבבה ) , אבל אני גם רוצה לנסות לשחק .
זה הפרופיל שלי
http://tf2lobby.com/profile?id=36501

זה לא משהו אבל עדין..

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#87   פורסם: 15.06.2013, 23:38

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
לפחות אל תסננו על ההתחלה גם ככה אין אנשים ,

נגיד לי אישית יש בעיה כי אני משחק רק דמו , אני משחק מ2010 פה ושם לובי יצא לי עד עכשיו 200 לוביז , שנה ראשונה הייתי משחק בפאבליק ואז מ2011 התחלתי תחרותי.
אני לא מת 29 והורג אחד , אני הרוב כמובן עם יותר הריגות ממוות , אבל אני לא יודע אם אני ברמה פה של הקהילה ( מה שבטוח שאני לא אבל סבבה ) , אבל אני גם רוצה לנסות לשחק .
זה הפרופיל שלי
http://tf2lobby.com/profile?id=36501

זה לא משהו אבל עדין..
אוקיי - אתה כן יודע לשחק קצת (לפי מה שהבנתי) אז מקסימום אם אתה לא יודע אני או כל אחד אחר ילמד אותך rollouts במפות, שמות של מקומות אם אתה לא יודע וניראה איך אתה... אתה לא חייב להיות טוב מאוד אתה פשוט צריך לא להיות זוועה. ותנסה פשוט לא לשחק מול דמומנים טובים מידי כי אז זה יהיה בולט שאתה גרוע...

exel.
ואני מנהל קהילה.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TF

#88   פורסם: 16.06.2013, 00:57

sorrow123
ציטוט:
צפה בהודעה
מסכים עם בנה, ועל מה אתה מדבר טמבל, אם יהיו פה רופאים ואנשי דמולציה נובים אחו שרמוטה לא יהיה גאטרים כי אף אחד לא רוצה לשחק ככה, שילכו בהתחלה לLOBBY ואחרי כמה זמן שיבואו (כמו שבנה אמר).
ויאללה תרים תגאטרים יביצה קשה
חייבים גישות לכולם אחרת התדירות של הגאטרים ביום לא תהיה גבוהה

ציטוט:
^^STORMY DE JEW

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skali

נינג'ה בלגי

#89   פורסם: 16.06.2013, 01:22

zziivv
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי - אתה כן יודע לשחק קצת (לפי מה שהבנתי) אז מקסימום אם אתה לא יודע אני או כל אחד אחר ילמד אותך rollouts במפות, שמות של מקומות אם אתה לא יודע וניראה איך אתה... אתה לא חייב להיות טוב מאוד אתה פשוט צריך לא להיות זוועה. ותנסה פשוט לא לשחק מול דמומנים טובים מידי כי אז זה יהיה בולט שאתה גרוע...
rollouts אני יודע , יש מפות שפחות יש מפות שיותר .
איזה מפות משחקים בגאטרים? כי בלובי כל החרושים רק..

אני משחק באלה
badlands ,granry, process , snake water , gully , freight

gravel pit אני לא יודע .. לא משחק במפה הזאת גם על SNAKE אני לא כזה מת

אני לא זוועה , אני כן מגיעה למידל , אני כן פוגע עם פייפים לא רע , אני עושה טראפס במקומות הנכונים ,יש לי את הרגעים שלי, רק צריך קצת מוטיבציה כי לשחק לבד או עם חבר שתיים בחול כל הזמן זה לא כזה כיף .

ומי דמו טוב אם אפשר לדעת ? לפי מה שאני יודע retshok , kasabubu

נערך לאחרונה על ידי skali, 16.06.2013 בשעה 01:28.

חזרה לראש העמוד

מלך ה-Soldiers

#90   פורסם: 16.06.2013, 01:46

skali
ציטוט:
צפה בהודעה
rollouts אני יודע , יש מפות שפחות יש מפות שיותר .
איזה מפות משחקים בגאטרים? כי בלובי כל החרושים רק..

אני משחק באלה
badlands ,granry, process , snake water , gully , freight

gravel pit אני לא יודע .. לא משחק במפה הזאת גם על SNAKE אני לא כזה מת

אני לא זוועה , אני כן מגיעה למידל , אני כן פוגע עם פייפים לא רע , אני עושה טראפס במקומות הנכונים ,יש לי את הרגעים שלי, רק צריך קצת מוטיבציה כי לשחק לבד או עם חבר שתיים בחול כל הזמן זה לא כזה כיף .

ומי דמו טוב אם אפשר לדעת ? לפי מה שאני יודע retshok , kasabubu
אני

אהה וגם זיו בסדר, playergayvatar סתם אפס.

חזרה לראש העמוד
1  3

הגדרות נושא