כמו שראיתם, מנהל האתר החליט להעלות מנהל קהילה מתאים שמעוניין בקידום הקהילה הישראלית במשחק "Counter-Strike:Global Offensive".
כפי שאני מתאמץ ומשקיע זמן ומשאבים בפיתוח הקהילה, אני מבקש מכם להביע בי תמיכה בחזרה.
בזמן הקצר מרגע שקיבלתי משאבים, הצלחתי לסדר כמה דברים שעליהם אני יפרט:
1. שרת TeamSpeak
2. שרתי משחק
3. ערוץ במירק
4. קבוצה בסטים
5. אשכולות והודעות ספאם
6. אנטי צ'יט
7. צוות הקהילה
1. שרת TeamSpeak
בשרת הTeamSpeak יש שינוי מבחינת חדרים: נמחקו חדרים לא נחוצים ונפתחו חדרים שבהם תוכלו לדבר ללא הפרעה (Max Clients: 2, Max Clients: 5, Max Clients: Unlimited).
במקרה ואתם צריכים חדר קבוע לקבוצתכם או חדר מכל סיבה אחרת, תוכלו לפנות אליי ותקבלו חדר.
שרת הTeamSpeak:
2. שרתי משחק
כרגע נבנו וסודרו 4 שרתים, במידה ונראה כי הקהילה מספיק גדולה, נרחיב את כמות השרתים ותוכלו לשחק בסוגים שונים של שרתים.
1. שרת DM-AIM: לשרת זה כל אחד יכול להיכנס, הוכנסו כמה מפות Aim שנראו לי לנכון.
2. שרת Pickup: כרגע היחיד שמריץ אותם זה אני, בהמשך אמנה שחקן או שניים שידאגו להפעיל אותו.
3. 2 שרתי טורנירים: נכון לעכשיו יהיו רק 2 שרתים (טורנירים בסגנון CUP), ברגע שאני אראה כי הקהילה גדלה, אגדיל את מכסת הקבוצות (4) ואת כמות השרתים (2).
DM-AIM Server: 81.218.109.162:27050
Pickup Server: 81.218.109.162:27047
Tournament Server #1: 81.218.109.162:27060
Tournament Server #2: 81.218.109.162:27060
3. ערוץ במירק - vGames.CSGO#
הוחלט לפתוח את ערוץ הקהילה במירק, vGames.CSGO#.
מטרות הערוץ הן:
1. תוכלו לחפש שחקנים ישראלים לקבוצה או למיקס.
2. תוכלו לחפש משחקים נגד ישראלים.
3. תוכלו להתעדכן במה שקורה בקהילה הישראלית.
4. Group ב-Steam
המטרה הראשית של הקבוצה הזאת היא לבדוק את כמות השחקנים שיש בקהילה.
אנו נסיק מסקנות ונפעל בהתאם לכמות השחקנים שנמצאים בקבוצה הזאת ובכמות השחקנים שבמירק.
מדי פעם שאנו מריצים משחקים בסגנון ה"Pickup","CUP" או כל אירוע אחר, יפורסם Event בGroup שייתן לכם להתעדכן. *להצטרפות לGroup לחץ כאן.
5. אשכולות והודעות ספאם בפורום
אני לא מתכוון להתחיל לריב עם כל אחד, אשכולות והודעות אלו יימחקו.
כמו כן, משתמשים שימשיכו ולא יפסיקו עם הודעות אלה, יורחקו מהפורום לזמן מסויים שיישלח בהודעה פרטית לאותו אחד.
6. Anti Cheat
לשרתי הקהילה הוכנס אנטי צ'יט, והוא:
7. צוות קהילה
כרגע אני מגייס צוות לקהילה בנושאים הבאים:
1. אחראים על שרת הPickup.
2. אחראים ומריצי טורנירים בסגנון ה"CUP".
3. סטרימרים ושדרנים (עם דגש על מהירות אינטרנט גבוהה בשביל איכות סטרים גבוהה).
כדי להגיש מועמדות, יש לשלוח אליי לאימייל (laxure@gmail.com) את הפרטים הבאים:
לשירותכם, לכל שאלה או עזרה - indest , תלמיד בקיא בכל סדרי המשניות , בגמרא , בתנך מורחב (הזה שיש בו בסוף את מגילת רות ומפות ארץ כנען) ומדרשי דרבנן דאורייתא