משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת CS:GO

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.08.2013, 11:13
|
|
הבהרה לכל שחקני הפיקאפ
שלום,
מאז שעליתי לניהול אנשים חושבים שאני חייב להם משהו, אז לא!
הרצתי פיקאפים בשביל להגדיל את כמות השחקנים, וזה הצליח (היו הרבה אפשרויות שונות להריץ 2 פיקאפים בו זמנית).
1. לכל אלו שאומרים לי להריץ פיקאפ - כשאני יראה לנכון אני יריץ, אם תמשיכו לשלוח לי הודעות כמו "תריץ פיקאפ" / "למה אתה לא מריץ פיקאפ?!" / "נוווו תביא שחקנים לפיקאפ" וכו' - מעכשיו אני לא יגיב להודעות אלה, כשאני יראה לנכון, אני יריץ.
2. יש שחקנים שמנסים ללמד אותי מה לעשות, לדוגמה "אתה לא יודע לנהל, תביא למישהו גישה והוא יריץ פיקאפים" - אני עליתי לניהול במטרה לסדר את הקהילה, לא להפוך אותה ל"שכונה".
אני יעלה מנהלים אחראים, הם יקבלו תפקידים שונים והם ידאגו לפיקאפים ולדברים שונים.
3. שחקנים שונים חושבים שזה קל כל כך לנהל קהילה.
עד עכשיו אף אחד לא טיפל בקהילה הזאת, אני מתחיל מ0, אני המנהל היחיד שהצליח להביא לקהילה יותר שחקנים ממה שהיה ואני דאגתי להעביר שחקנים מקהילות אחרות לקהילה הזאת.
אני לא חייב לכם כלום, תוך יומיים מאז שעליתי עשיתי הרבה מאוד דברים וזה היה זמן מוגבל מאוד.
המטרה העיקרית של האשכול היא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.
אני כרגע עובד על גיוס צוות וטיפול בטורנירים בסגנון ה"CUP" ולכן לא יהיו פיקאפים, אז זה הזמן לפתוח קבוצות ולהראות נוכחות בערוץ במירק vgames.csgo#.
תודה והמשך יום נעים, הנהלית vGames.CSGO
נערך לאחרונה על ידי hexxt, 05.08.2013 בשעה 14:19.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.08.2013, 11:15
|
|
|
hexxt |
ציטוט: |
 |
|
|
שלום,
הרצתי פיקאפים בשביל להגדיל את כמות השחקנים, וזה הצליח (היו הרבה אפשרויות שונות להריץ 2 פיקאפים בו זמנית).
1. לכל אלו שאומרים לי להריץ פיקאפ - כשאני יראה לנכון אני יריץ, אם תמשיכו לשלוח לי הודעות כמו "תריץ פיקאפ" / "למה אתה לא מריץ פיקאפ?!" / "נוווו תביא שחקנים לפיקאפ" וכו' - מעכשיו אני לא יגיב להודעות אלה, כשאני יראה לנכון, אני יריץ.
2. יש שחקנים שמנסים ללמד אותי מה לעשות, לדוגמה "אתה לא יודע לנהל, תביא למישהו גישה והוא יריץ פיקאפים" - אני עליתי לניהול במטרה לסדר את הקהילה, לא להפוך אותה ל"שכונה".
אני יעלה מנהלים אחראים, הם יקבלו תפקידים שונים והם ידאגו לפיקאפים ולדברים שונים.
עד עכשיו אף אחד לא טיפל בקהילה הזאת, אני מתחיל מ0, אני המנהל היחיד שהצליח להביא לקהילה יותר שחקנים ממה שהיה ואני דאגתי להעביר שחקנים מקהילות אחרות לקהילה הזאת.
אני לא חייב לכם כלום, תוך יומיים מאז שעליתי עשיתי הרבה מאוד דברים וזה היה זמן מוגבל מאוד.
המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.
אני כרגע עובד על גיוס צוות וטיפול בטורנירים בסגנון ה"CUP" ולכן לא יהיו פיקאפים, אז זה הזמן לפתוח קבוצות ולהראות נוכחות בערוץ במירק vgames.csgo#.
|
|
|
|
|
או שלדעתי פשוט תעלה מריץ ואז גם יהיו פיקאפים וגם תעבוד על טורנירים :O
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.08.2013, 11:16
|
|
|
Fracster |
 |
|
|
או שלדעתי פשוט תעלה מריץ ואז גם יהיו פיקאפים וגם תעבוד על טורנירים :O |
|
|
|
|
2. בשבילך
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.08.2013, 11:20
|
|
|
צודק, רק אל תשכח שאף אחד פה לא נגדך.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.08.2013, 13:14
|
|
יאללה אין כבר מה לעשות ב-1.6 אנשים תבינו את זה ותתקדמו ל-CSGO
אבירן אחלה של מנהל 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.08.2013, 13:19
|
|
|
mightron /A/ |
 |
|
|
יאללה אין כבר מה לעשות ב-1.6 אנשים תבינו את זה ותתקדמו ל-CSGO
אבירן אחלה של מנהל  |
|
|
|
|
אתה כותב פה כאילו ?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.08.2013, 14:09
|
|
|
hexxt |
 |
|
|
שלום,
המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.08.2013, 14:15
|
|
אתה סתם נשמע כמו נוד נפוח...מה זה משנה מה אחרים אומרים או חושבים. תמיד יהיו ביקורתיים וישתדלו לא לפרגן, אבל אם אתה עושה עבודה בסופו של דבר יראו תוצאות, בהצלחה 
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
05.08.2013, 14:19
|
|
|
NoClue2 |
 |
|
|
אתה סתם נשמע כמו נוד נפוח...מה זה משנה מה אחרים אומרים או חושבים. תמיד יהיו ביקורתיים וישתדלו לא לפרגן, אבל אם אתה עושה עבודה בסופו של דבר יראו תוצאות, בהצלחה  |
|
|
|
|
מה שאותם שחקנים עשו פה זה לא ביקורת.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
05.08.2013, 14:22
|
|
|
אבירן אל תתיחס לאף אחד, פשוט תעשה מה שאתה מתכנן וזה הכל.
קבילת הודעה במירק של "תריץ,תעשה,תעלה.." תמחוק תהודעה ויאללה כאילו לא קיבלת כלום,
אותו משתמש ממשיך לשלוח לך? חד וחלק תרשום לא " IGNORED" וזהו אותו דבר בפרינדס.
בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
05.08.2013, 17:45
|
|
|
אף אחד לא מלמד אותך לנהל.
גם אני בתור מנהל חברה מקשיב לעצות של אנשים אחרים (ולא משנה מה תפקידם בחיים) כי לקבל עצות וביקורת זה בחינם. אתה יכול לבחור להקשיב ואתה יכול לבחור לא להקשיב.
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.08.2013, 00:30
|
|
|
chenush |
 |
|
|
אף אחד לא מלמד אותך לנהל.
גם אני בתור מנהל חברה מקשיב לעצות של אנשים אחרים (ולא משנה מה תפקידם בחיים) כי לקבל עצות וביקורת זה בחינם. אתה יכול לבחור להקשיב ואתה יכול לבחור לא להקשיב. |
|
|
|
|
אני מבין שאתה לא יודע לקרוא: " המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות."
אנשים חושבים שהם יתנו לי פקודות ואני אבצע אותן.
אני לא מתכוון להקשיב לאנשים כאלה, מה שכן אם אנשים יציעו לי הצעות ואני יראה אותן הכרחיות ונכונות - הן יתקבלו.
אנשים שהגיעו אליי עם הצעות אמיתיות - רק אחד היה חיוני, לכל השאר הסברתי למה זה לא טוב לעשות את אותו דבר והם הבינו שאני צודק.
אני יתן לך עצה בקטע טוב: במקום לצאת נגדי בכל אשכול שאני פותח אני מקווה שאתה תתחיל לשחק במשחק CS:GO + להתקדם, ולא להיתקע במשחק הקודם (1.6), בהצלחה.
Sipid - אתה צודק, אני כבר חשבתי על משהו טוב לפני שעליתי לניהול ואותו רעיון מתבסס על המירק. (הוא ייקח קצת זמן אבל שווה לחכות)
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
06.08.2013, 00:50
|
|
|
hexxt |
 |
|
|
אני מבין שאתה לא יודע לקרוא: "המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות."
אני לא מתכוון להקשיב לאנשים כאלה, מה שכן אם אנשים יציעו לי הצעות ואני יראה אותן הכרחיות ונכונות - הן יתקבלו.
אנשים שהגיעו אליי עם הצעות אמיתיות - רק אחד היה חיוני, לכל השאר הסברתי למה זה לא טוב לעשות את אותו דבר והם הבינו שאני צודק.
אני יתן לך עצה בקטע טוב: במקום לצאת נגדי בכל אשכול שאני פותח אני מקווה שאתה תתחיל לשחק במשחק CS:GO + להתקדם, ולא להיתקע במשחק הקודם (1.6), בהצלחה.
Sipid - אתה צודק, אני כבר חשבתי על משהו טוב לפני שעליתי לניהול ואותו רעיון מתבסס על המירק. (הוא ייקח קצת זמן אבל שווה לחכות) |
|
|
|
|
בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
06.08.2013, 13:25
|
|
|
hexxt |
 |
|
|
אני מבין שאתה לא יודע לקרוא: "המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות."
אנשים שהגיעו אליי עם הצעות אמיתיות - רק אחד היה חיוני, לכל השאר הסברתי למה זה לא טוב לעשות את אותו דבר והם הבינו שאני צודק. |
|
|
|
|
עצם זה שפתחת את האשכול ואתה מתכווח פה מראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד, פלוס אני זוכר ש'מנהל טורנירים' או משהו כזה רשם פה פעם ושרפת אותו על המקום (חתיכת לויאליות). יחד עם זאת אתה סך הכל נראה בחור חכם עם כוונות טובות ורוצה לנהל בשביל לקדם פה דברים ולא בשביל אינטרסים אישיים אז רק ממליץ לך לא ללכת עם הראש בקיר ובהצלחה 
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
06.08.2013, 15:09
|
|
|
NoClue2 |
 |
|
|
עצם זה שפתחת את האשכול ואתה מתכווח פה מראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד, פלוס אני זוכר ש'מנהל טורנירים' או משהו כזה רשם פה פעם ושרפת אותו על המקום (חתיכת לויאליות). יחד עם זאת אתה סך הכל נראה בחור חכם עם כוונות טובות ורוצה לנהל בשביל לקדם פה דברים ולא בשביל אינטרסים אישיים אז רק ממליץ לך לא ללכת עם הראש בקיר ובהצלחה  |
|
|
|
|
1. אני מקווה שתבין את זה ש"מנהל" שיש לו את התואר "מנהל טורנירים CSGO" לא פועל לפי הדרגה שלו - לא נחשב מנהל.
2. באותם הזמנים גם אני לא הייתי מנהל הקהילה אך לו היתה את הדרגה והוא לא עשה עם זה כלום, אז אין לו זכות להחליט דברים כי גם הוא לא יבצע אותם.
3. כמו שאמרתי, אני מתכוון לסדר את הקהילה ולהגדיל אותה.
הנושא ננעל.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
05.08.2013, 17:56
|
|
|
איזה מנופח אתה.... עדיף שתעשה דברים בשקט מאשר שתפתח אשכול "אל תלמדו אותי לנהל" כי אם אתה צריך אשכול כזה כנראה שאתה לא יודע לנהל. ותקשיב לעצות של אחרים, אל תחשוב שאתה יודע הכל הכי טוב, כי אתה לא....
|
|
704VI |
 |
|
|
עזובו אותו הוא רק שואל
שמע גבר אצל הפרו יש כמה שיטות לירייה הם מתאמנים הרבה
אחת השיטות הקלות והטובות
זה לכוון לעצם הבריח/ לשריר התאומים זה מפיל אותם ואז הם חוטפים הדשוט
אל תשמש הרבה כי תהיה יותר מדי טוב וזה יהרוס לך את המשחק |
|
|
|
|
 חחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
רגע רגע חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
05.08.2013, 18:12
|
|
|
hexxt |
 |
|
|
שלום,
המטרה העיקרית של האשכול היא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.
|
|
|
|
|
קח טיפ שאמרתי לך מספר פעמים אבל את עדיין לא מקשיב... אני אחזור שוב: תתנהל רק דרך
המירק... בלי סטים פריאנדס. אם יהיה פיקאפ תפרסם אך ורק במירק.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
05.08.2013, 21:33
|
|
|
Sipid |
 |
|
|
קח טיפ שאמרתי לך מספר פעמים אבל את עדיין לא מקשיב... אני אחזור שוב: תתנהל רק דרך
המירק... בלי סטים פריאנדס. אם יהיה פיקאפ תפרסם אך ורק במירק. |
|
|
|
|
תכלס..., רק במירק כבר היה מצב של 60-70 איש בערוץ של CS:GO אבל צריך לעשות את זה בתור גאטר כי צריך משהו שיהיה אקטיבי עם אנשים אחראים משהו מסודר ואיכותי זה נכון ש ב1.6 גאטרים זה פשוט גועל נפש אבל כאן אם מתחילים בפעם הראשונה (בערך) משהו רשמי ומסודר עם מנהלים איכותיים ולא איזה כמה ילדים בני 12 זה יכול להצליח כמו יותר מהפיקאפים ולהביא עוד שחקנים
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
06.08.2013, 00:09
|
|
|
לא משנה איך יעשו את זה העיקר שהכל יתרכז במירק ! הקהילה תמיד תשאר מתה אם תתנהל ב STEAM FRIENDS . במירק אפשר לראות מי חי ונושם .
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
06.08.2013, 00:13
|
|
|
Sipid |
 |
|
|
לא משנה איך יעשו את זה העיקר שהכל יתרכז במירק ! הקהילה תמיד תשאר מתה אם תתנהל ב STEAM FRIENDS . במירק אפשר לראות מי חי ונושם . |
|
|
|
|
כן, זאת הכוונה..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי