נושא: הבהרה לכל שחקני הפיקאפ
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של hexxt

מנהל קהילת CS:GO

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.08.2013, 11:13

Vgames הבהרה לכל שחקני הפיקאפ

שלום,

מאז שעליתי לניהול אנשים חושבים שאני חייב להם משהו, אז לא!

הרצתי פיקאפים בשביל להגדיל את כמות השחקנים, וזה הצליח (היו הרבה אפשרויות שונות להריץ 2 פיקאפים בו זמנית).

1. לכל אלו שאומרים לי להריץ פיקאפ - כשאני יראה לנכון אני יריץ, אם תמשיכו לשלוח לי הודעות כמו "תריץ פיקאפ" / "למה אתה לא מריץ פיקאפ?!" / "נוווו תביא שחקנים לפיקאפ" וכו' - מעכשיו אני לא יגיב להודעות אלה, כשאני יראה לנכון, אני יריץ.

2. יש שחקנים שמנסים ללמד אותי מה לעשות, לדוגמה "אתה לא יודע לנהל, תביא למישהו גישה והוא יריץ פיקאפים" - אני עליתי לניהול במטרה לסדר את הקהילה, לא להפוך אותה ל"שכונה".
אני יעלה מנהלים אחראים, הם יקבלו תפקידים שונים והם ידאגו לפיקאפים ולדברים שונים.

3. שחקנים שונים חושבים שזה קל כל כך לנהל קהילה.
עד עכשיו אף אחד לא טיפל בקהילה הזאת, אני מתחיל מ0, אני המנהל היחיד שהצליח להביא לקהילה יותר שחקנים ממה שהיה ואני דאגתי להעביר שחקנים מקהילות אחרות לקהילה הזאת.
אני לא חייב לכם כלום, תוך יומיים מאז שעליתי עשיתי הרבה מאוד דברים וזה היה זמן מוגבל מאוד.

המטרה העיקרית של האשכול היא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.

אני כרגע עובד על גיוס צוות וטיפול בטורנירים בסגנון ה"CUP" ולכן לא יהיו פיקאפים, אז זה הזמן לפתוח קבוצות ולהראות נוכחות בערוץ במירק vgames.csgo#.

תודה והמשך יום נעים, הנהלית vGames.CSGO

נערך לאחרונה על ידי hexxt, 05.08.2013 בשעה 14:19.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fracster

מצליחן

#2   פורסם: 05.08.2013, 11:15

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום,

הרצתי פיקאפים בשביל להגדיל את כמות השחקנים, וזה הצליח (היו הרבה אפשרויות שונות להריץ 2 פיקאפים בו זמנית).

1. לכל אלו שאומרים לי להריץ פיקאפ - כשאני יראה לנכון אני יריץ, אם תמשיכו לשלוח לי הודעות כמו "תריץ פיקאפ" / "למה אתה לא מריץ פיקאפ?!" / "נוווו תביא שחקנים לפיקאפ" וכו' - מעכשיו אני לא יגיב להודעות אלה, כשאני יראה לנכון, אני יריץ.

2. יש שחקנים שמנסים ללמד אותי מה לעשות, לדוגמה "אתה לא יודע לנהל, תביא למישהו גישה והוא יריץ פיקאפים" - אני עליתי לניהול במטרה לסדר את הקהילה, לא להפוך אותה ל"שכונה".
אני יעלה מנהלים אחראים, הם יקבלו תפקידים שונים והם ידאגו לפיקאפים ולדברים שונים.

עד עכשיו אף אחד לא טיפל בקהילה הזאת, אני מתחיל מ0, אני המנהל היחיד שהצליח להביא לקהילה יותר שחקנים ממה שהיה ואני דאגתי להעביר שחקנים מקהילות אחרות לקהילה הזאת.
אני לא חייב לכם כלום, תוך יומיים מאז שעליתי עשיתי הרבה מאוד דברים וזה היה זמן מוגבל מאוד.

המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.

אני כרגע עובד על גיוס צוות וטיפול בטורנירים בסגנון ה"CUP" ולכן לא יהיו פיקאפים, אז זה הזמן לפתוח קבוצות ולהראות נוכחות בערוץ במירק vgames.csgo#.

או שלדעתי פשוט תעלה מריץ ואז גם יהיו פיקאפים וגם תעבוד על טורנירים :O

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hexxt

#3   פורסם: 05.08.2013, 11:16

Fracster
ציטוט:
צפה בהודעה
או שלדעתי פשוט תעלה מריץ ואז גם יהיו פיקאפים וגם תעבוד על טורנירים :O
2. בשבילך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ruiit

משתמש רציני

#4   פורסם: 05.08.2013, 11:20

צודק, רק אל תשכח שאף אחד פה לא נגדך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Sunrise

מצליחן

#5   פורסם: 05.08.2013, 13:14

יאללה אין כבר מה לעשות ב-1.6 אנשים תבינו את זה ותתקדמו ל-CSGO
אבירן אחלה של מנהל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של calaydeRB

שואף לשלמות

#6   פורסם: 05.08.2013, 13:19

mightron /A/
ציטוט:
צפה בהודעה
יאללה אין כבר מה לעשות ב-1.6 אנשים תבינו את זה ותתקדמו ל-CSGO
אבירן אחלה של מנהל
אתה כותב פה כאילו ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של fouldmate

שואף לשלמות

#7   פורסם: 05.08.2013, 14:09

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום,

המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#8   פורסם: 05.08.2013, 14:15

אתה סתם נשמע כמו נוד נפוח...מה זה משנה מה אחרים אומרים או חושבים. תמיד יהיו ביקורתיים וישתדלו לא לפרגן, אבל אם אתה עושה עבודה בסופו של דבר יראו תוצאות, בהצלחה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hexxt

#9   פורסם: 05.08.2013, 14:19

NoClue2
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה סתם נשמע כמו נוד נפוח...מה זה משנה מה אחרים אומרים או חושבים. תמיד יהיו ביקורתיים וישתדלו לא לפרגן, אבל אם אתה עושה עבודה בסופו של דבר יראו תוצאות, בהצלחה
מה שאותם שחקנים עשו פה זה לא ביקורת.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#10   פורסם: 05.08.2013, 14:22

אבירן אל תתיחס לאף אחד, פשוט תעשה מה שאתה מתכנן וזה הכל.
קבילת הודעה במירק של "תריץ,תעשה,תעלה.." תמחוק תהודעה ויאללה כאילו לא קיבלת כלום,
אותו משתמש ממשיך לשלוח לך? חד וחלק תרשום לא " IGNORED" וזהו אותו דבר בפרינדס.

בהצלחה.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#11   פורסם: 05.08.2013, 17:45

אף אחד לא מלמד אותך לנהל.
גם אני בתור מנהל חברה מקשיב לעצות של אנשים אחרים (ולא משנה מה תפקידם בחיים) כי לקבל עצות וביקורת זה בחינם. אתה יכול לבחור להקשיב ואתה יכול לבחור לא להקשיב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hexxt

#12   פורסם: 06.08.2013, 00:30

chenush
ציטוט:
צפה בהודעה
אף אחד לא מלמד אותך לנהל.
גם אני בתור מנהל חברה מקשיב לעצות של אנשים אחרים (ולא משנה מה תפקידם בחיים) כי לקבל עצות וביקורת זה בחינם. אתה יכול לבחור להקשיב ואתה יכול לבחור לא להקשיב.
אני מבין שאתה לא יודע לקרוא: "המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות."
אנשים חושבים שהם יתנו לי פקודות ואני אבצע אותן.
אני לא מתכוון להקשיב לאנשים כאלה, מה שכן אם אנשים יציעו לי הצעות ואני יראה אותן הכרחיות ונכונות - הן יתקבלו.
אנשים שהגיעו אליי עם הצעות אמיתיות - רק אחד היה חיוני, לכל השאר הסברתי למה זה לא טוב לעשות את אותו דבר והם הבינו שאני צודק.

אני יתן לך עצה בקטע טוב: במקום לצאת נגדי בכל אשכול שאני פותח אני מקווה שאתה תתחיל לשחק במשחק CS:GO + להתקדם, ולא להיתקע במשחק הקודם (1.6), בהצלחה.

Sipid - אתה צודק, אני כבר חשבתי על משהו טוב לפני שעליתי לניהול ואותו רעיון מתבסס על המירק. (הוא ייקח קצת זמן אבל שווה לחכות)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lastStand

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 06.08.2013, 00:50

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מבין שאתה לא יודע לקרוא: "המטרה העיקרית של האשכול הוא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות."
אני לא מתכוון להקשיב לאנשים כאלה, מה שכן אם אנשים יציעו לי הצעות ואני יראה אותן הכרחיות ונכונות - הן יתקבלו.
אנשים שהגיעו אליי עם הצעות אמיתיות - רק אחד היה חיוני, לכל השאר הסברתי למה זה לא טוב לעשות את אותו דבר והם הבינו שאני צודק.

אני יתן לך עצה בקטע טוב: במקום לצאת נגדי בכל אשכול שאני פותח אני מקווה שאתה תתחיל לשחק במשחק CS:GO + להתקדם, ולא להיתקע במשחק הקודם (1.6), בהצלחה.

Sipid - אתה צודק, אני כבר חשבתי על משהו טוב לפני שעליתי לניהול ואותו רעיון מתבסס על המירק. (הוא ייקח קצת זמן אבל שווה לחכות)
בהצלחה.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#14   פורסם: 06.08.2013, 13:25

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
עצם זה שפתחת את האשכול ואתה מתכווח פה מראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד, פלוס אני זוכר ש'מנהל טורנירים' או משהו כזה רשם פה פעם ושרפת אותו על המקום (חתיכת לויאליות). יחד עם זאת אתה סך הכל נראה בחור חכם עם כוונות טובות ורוצה לנהל בשביל לקדם פה דברים ולא בשביל אינטרסים אישיים אז רק ממליץ לך לא ללכת עם הראש בקיר ובהצלחה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hexxt

#15   פורסם: 06.08.2013, 15:09

NoClue2
ציטוט:
צפה בהודעה
עצם זה שפתחת את האשכול ואתה מתכווח פה מראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד, פלוס אני זוכר ש'מנהל טורנירים' או משהו כזה רשם פה פעם ושרפת אותו על המקום (חתיכת לויאליות). יחד עם זאת אתה סך הכל נראה בחור חכם עם כוונות טובות ורוצה לנהל בשביל לקדם פה דברים ולא בשביל אינטרסים אישיים אז רק ממליץ לך לא ללכת עם הראש בקיר ובהצלחה
1. אני מקווה שתבין את זה ש"מנהל" שיש לו את התואר "מנהל טורנירים CSGO" לא פועל לפי הדרגה שלו - לא נחשב מנהל.
2. באותם הזמנים גם אני לא הייתי מנהל הקהילה אך לו היתה את הדרגה והוא לא עשה עם זה כלום, אז אין לו זכות להחליט דברים כי גם הוא לא יבצע אותם.
3. כמו שאמרתי, אני מתכוון לסדר את הקהילה ולהגדיל אותה.

הנושא ננעל.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מצליחן

#16   פורסם: 05.08.2013, 17:56

איזה מנופח אתה.... עדיף שתעשה דברים בשקט מאשר שתפתח אשכול "אל תלמדו אותי לנהל" כי אם אתה צריך אשכול כזה כנראה שאתה לא יודע לנהל. ותקשיב לעצות של אחרים, אל תחשוב שאתה יודע הכל הכי טוב, כי אתה לא....

704VI
ציטוט:
צפה בהודעה
עזובו אותו הוא רק שואל
שמע גבר אצל הפרו יש כמה שיטות לירייה הם מתאמנים הרבה
אחת השיטות הקלות והטובות
זה לכוון לעצם הבריח/ לשריר התאומים זה מפיל אותם ואז הם חוטפים הדשוט
אל תשמש הרבה כי תהיה יותר מדי טוב וזה יהרוס לך את המשחק
חחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
רגע רגע חחחחחחחחחחחחחחחחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sipid

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 05.08.2013, 18:12

hexxt
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום,

המטרה העיקרית של האשכול היא שאני מקווה שלהבא לא יגידו לי מה לעשות ולא תשלחו לי הודעות דומות.

קח טיפ שאמרתי לך מספר פעמים אבל את עדיין לא מקשיב... אני אחזור שוב: תתנהל רק דרך

המירק... בלי סטים פריאנדס. אם יהיה פיקאפ תפרסם אך ורק במירק.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 05.08.2013, 21:33

Sipid
ציטוט:
צפה בהודעה
קח טיפ שאמרתי לך מספר פעמים אבל את עדיין לא מקשיב... אני אחזור שוב: תתנהל רק דרך

המירק... בלי סטים פריאנדס. אם יהיה פיקאפ תפרסם אך ורק במירק.
תכלס..., רק במירק כבר היה מצב של 60-70 איש בערוץ של CS:GO אבל צריך לעשות את זה בתור גאטר כי צריך משהו שיהיה אקטיבי עם אנשים אחראים משהו מסודר ואיכותי זה נכון ש ב1.6 גאטרים זה פשוט גועל נפש אבל כאן אם מתחילים בפעם הראשונה (בערך) משהו רשמי ומסודר עם מנהלים איכותיים ולא איזה כמה ילדים בני 12 זה יכול להצליח כמו יותר מהפיקאפים ולהביא עוד שחקנים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sipid

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 06.08.2013, 00:09

לא משנה איך יעשו את זה העיקר שהכל יתרכז במירק ! הקהילה תמיד תשאר מתה אם תתנהל ב STEAM FRIENDS . במירק אפשר לראות מי חי ונושם .

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 06.08.2013, 00:13

Sipid
ציטוט:
צפה בהודעה
לא משנה איך יעשו את זה העיקר שהכל יתרכז במירק ! הקהילה תמיד תשאר מתה אם תתנהל ב STEAM FRIENDS . במירק אפשר לראות מי חי ונושם .
כן, זאת הכוונה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sipid

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 06.08.2013, 15:06

Vgames.csgo# שהכל יהיה שם.

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא