משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
06.08.2013, 06:52
|
|
|
עניין של הרגל
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.08.2013, 08:06
|
|
|
ממליץ בחום!
|
|
|
|
|
|

M - Series

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
06.08.2013, 16:23
|
|
|
חחחחח שרי?? אין מצב
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
06.08.2013, 19:30
|
|
|
לא שווה שרי, בואי שחקי dota 2 הרבה יותר כיף
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
06.08.2013, 22:50
|
|
|
spooky |
ציטוט: |
 |
|
|
לא שווה שרי, בואי שחקי dota 2 הרבה יותר כיף |
|
|
|
|
DOTA2...
לא סתם יצאתי עליך בדיון הקודם, אתה באמת מטומטם. 
|
|
|
|
|
|

M - Series

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
07.08.2013, 01:07
|
|
|
spooky |
 |
|
|
לא שווה שרי, בואי שחקי dota 2 הרבה יותר כיף |
|
|
|
|
האם זה מר team israel | spooky מדבר?
בתור אחד שהולך לייצג את המדינה שלו במשחק הזה לא ניראה שכל כך אכפת לך..
כל כך מחכה לכאפה שתאכל במשחק...
GL NOOB 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
07.08.2013, 02:30
|
|
|
Roil |
 |
|
|
GL NOOB  |
|
|
|
|
ליאור עם כל הכבוד מה זה הדיבור הזה
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
07.08.2013, 10:45
|
|
|
Roil |
 |
|
|
GL NOOB  |
|
|
|
|
צודק לא יודע אם כזה אכפת לי מהסיבה הפשוטה שאני לא משחק בכלל ובגלל זה אני כנראה גם החליט שלא לשחק.
למדתי שללכת עם אנשים כמוך ראש בראש זה לא בריא מסיבות שכנראה בחיים לא תבין וחבל אבל בכל זאת אנסה...
"כל כך מחכה לכאפה שתאכל במשחק"
תגיד מה כואב לך? מישהו בא בגישה שאנחנו הולכים לנצח את כולם 16-0? אני כל כך מכיר אנשים כמוך, אני יודע כמה יכאב לך לראות אם אשכרה ננצח או נעשה משהו, יהיה לך כל כך כאב עד כדי כך שאתה תחפש לתרץ את זה... ככה זה ישראלים קשה להם לראות אחרים מצליחים אם הם לא חלק מההצלחה, משהו שאתה צריך לעבוד עליו חמוד, עזוב בצד את הסיכויים שלנו לעשות משהו מדבר איתך בכללי על כמה שקשה לך לראות אנשים מצליחים במשהו שאתה איכשהו קשור אליו, עצוב פשוט, יותר גרוע מזה אתה נהנה לראות אנשים אחרים נכשלים...
עזוב תקווה באמת שנפסיד 0-16 ואני במיוחד יהיה 0-16 כדי שתרגיש טוב עם עצמך לבוא לפורום עם חזה זקוף להגיד 'הנה צדקתי' עד שיום אחד אם בכלל אתה תגיע למקומות האלו ותחפש תמיכה ואז יבוא מישהו כמוך בגישה לחכות לרגע שתיכשל כדי שיוכל למרוח לך את זה בפנים, אנשים כמוך הם למה אני חושב שישראלים תמיד מנסים להפיל אחד את השני ובחיים לא מסתדרים ביחד, לא בספורט ולא בעסקים.
תמשיך לתקוף כמה שאתה רוצה לא הולך להמשיך לריב איתך אין טעם, הבעיה היא שלך לא שלי וחבל שאתה לא רואה את זה.
|
|
|
|
|
|
kalaboKK ©

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
08.08.2013, 09:41
|
|
|
spooky |
 |
|
|
צודק לא יודע אם כזה אכפת לי מהסיבה הפשוטה שאני לא משחק בכלל ובגלל זה אני כנראה גם החליט שלא לשחק.
למדתי שללכת עם אנשים כמוך ראש בראש זה לא בריא מסיבות שכנראה בחיים לא תבין וחבל אבל בכל זאת אנסה...
"כל כך מחכה לכאפה שתאכל במשחק"
תגיד מה כואב לך? מישהו בא בגישה שאנחנו הולכים לנצח את כולם 16-0? אני כל כך מכיר אנשים כמוך, אני יודע כמה יכאב לך לראות אם אשכרה ננצח או נעשה משהו, יהיה לך כל כך כאב עד כדי כך שאתה תחפש לתרץ את זה... ככה זה ישראלים קשה להם לראות אחרים מצליחים אם הם לא חלק מההצלחה, משהו שאתה צריך לעבוד עליו חמוד, עזוב בצד את הסיכויים שלנו לעשות משהו מדבר איתך בכללי על כמה שקשה לך לראות אנשים מצליחים במשהו שאתה איכשהו קשור אליו, עצוב פשוט, יותר גרוע מזה אתה נהנה לראות אנשים אחרים נכשלים...
עזוב תקווה באמת שנפסיד 0-16 ואני במיוחד יהיה 0-16 כדי שתרגיש טוב עם עצמך לבוא לפורום עם חזה זקוף להגיד 'הנה צדקתי' עד שיום אחד אם בכלל אתה תגיע למקומות האלו ותחפש תמיכה ואז יבוא מישהו כמוך בגישה לחכות לרגע שתיכשל כדי שיוכל למרוח לך את זה בפנים, אנשים כמוך הם למה אני חושב שישראלים תמיד מנסים להפיל אחד את השני ובחיים לא מסתדרים ביחד, לא בספורט ולא בעסקים.
תמשיך לתקוף כמה שאתה רוצה לא הולך להמשיך לריב איתך אין טעם, הבעיה היא שלך לא שלי וחבל שאתה לא רואה את זה. |
|
|
|
|
חחח אז לא כזה אכפת לך, אתה לא משחק, אבל אתה לוקח מקום בקבוצה.
אם לא היה "כזה אכפת לך", לא היית אומר שבאלך לשחק
תכלס להגיד לך spooky, אתה עף על עצמך יותר מדי.
אתה מצד אחד מנסה לשחק אותה כמה לא אכפת לך מהמשחק וכמה אתה לא טוב בו ומצד שני תמיד חשוב לך להראות מי היית (ממש) לפני המשחק הזה.
רק שאתה שוכח שעכשיו זה לא team israel.css / 1.6 אלא CSGO ואני לא ממש חושב שיש לך על מה להתבסס במשחק הזה.
אז כן בוא ותקרא לי עכשיו ישראלי שלא יודע לפרגן כי תכלס לא מתאים לי ששחקן שלא הוכיח כלום, בדיוק כמוני וכמו אחרים פה בא ולוקח מקום בקבוצה הזאת סתם כי יש לו קשרים או כי מכירים אותו מ CS1.6.
אין לי שום כוונה לריב על מקום בקבוצה הזאת או להילחם על מקום בשביל מישהו אחר, סתם מוזר לי הצורת דיבור שלך
אני במאה אחוז מסכים איתך שישראלים (רובם הגדול) הם חבורת פוחלצים שלא יודעים לפרגן אבל תעשה לי טובה, מה אתה מבלבל פה על f0rest תגיד לי?
אם אתה חושב שאתה צריך את הקהילה המסריחה הזאת פה, שלפי מה שראיתי רובה בנויה מילדים בני 14-15 שמשחקים אותה עם תגובות של טרולים קטנים, כדי להיות שחקן טוב אז אתה טועה.
אם בן אדם טוב אז הוא טוב כי הוא טוב ולא כי אוהבים אותו או כי הזדמן לו לשחק ב-team israel.
אני יכול להיות כרגע אפס או יכול להיות שחקן טופ, אתה חושב שאני שם על מה שמישהו מיכם יבוא ויגיד עליי? אתה חושב שאני ילחם כדי לשחק לטובת team israel? אני לא בא להוכיח שום דבר, כשאני משחק בשביל משהו שאני צריך אני נותן את הפייט במשחק כדי לנצח ולא כדי לעלות לעצמי את האגו, בדיוק כמוך וכמו הרוב ה"ילדותי" פה.
וואלה צדקת, אתה ישראלי רקוב וf0rest שוודי, בגלל זה הוא אף פעם לא זילזל בשחקנים שכבר ברור כמה הם גרועים ממנו, תהנה.
נערך לאחרונה על ידי SheilaN, 08.08.2013 בשעה 10:04.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
08.08.2013, 02:36
|
|
|
Roil |
 |
|
|
GL NOOB  |
|
|
|
|
נמאס לי לראות נכים כמוך נכנסים לאשכולות בשביל סתם לזיין תשכל.
מישהי שאלה אם שווה לתת צ'אנס למשחק ואתה בא ומזיין תשכל בדבר שלא קשור בכלל מתחיל לזרוק לי פה דברים שקשורים לspooky כשהאשכול בכלל לא קשור אליו בשום צורה.
הייתי ממליץ לך להפסיק לדבר דיבורי סראק על אנשים ולהראות כמה אתה גבר בפורום.
כנראה אתה ראית בחורה פותחת אשכול ורצית להראות לה עד כמה אתה גבר.
|
Genotensei [Gosu]: asiti riza hayom
Genotensei [Gosu]: ve a meamen amar li paam a baa lasim hulza
Genotensei [Gosu]: ki mishu itlonen aly paam kodemet
Genotensei [Gosu]: mirin brah
|
|
|
|
|

M - Series

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
07.08.2013, 14:50
|
|
|
חחחחחח ממש כוכב נופל spooky
כבר שכחת איך כל משחק אתה יוצא על אנשים על זה שאתה הכי טוב במשחק הזה.. כשאתה היחידי שמשחק...
לא הוכחת את עצמך במשחק הזה, אתה בוט.
ברור מאליו שגם לא איכפת לך מהמשחק הזה..
שחקן לא טוב... שלא סותם תפה על זה שהוא הכי טוב בעולם...
ומייצג את ישראל במשחק שלא אכפת לו ממנו... וגם לא מתאמן לקראת המשחקים.
זה מה שמפריע לי.
אל תנסה להוציא אותי החרא פה..
תמיד פירגנתי לשחקנים. במקרה שלך זה בושה. תתמודד עם זה.
פשוט לא מובן מה אתה עושה פה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
07.08.2013, 15:27
|
|
|
Roil |
 |
|
|
חחחחחח ממש כוכב נופל spooky
כבר שכחת איך כל משחק אתה יוצא על אנשים על זה שאתה הכי טוב במשחק הזה.. כשאתה היחידי שמשחק...
לא הוכחת את עצמך במשחק הזה, אתה בוט.
ברור מאליו שגם לא איכפת לך מהמשחק הזה..
שחקן לא טוב... שלא סותם תפה על זה שהוא הכי טוב בעולם...
ומייצג את ישראל במשחק שלא אכפת לו ממנו... וגם לא מתאמן לקראת המשחקים.
זה מה שמפריע לי.
אל תנסה להוציא אותי החרא פה..
תמיד פירגנתי לשחקנים. במקרה שלך זה בושה. תתמודד עם זה.
פשוט לא מובן מה אתה עושה פה. |
|
|
|
|
+1
כמה שאתה צודק..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
07.08.2013, 15:46
|
|
|
סיפור קצר על אבי SPOOKY מדואל -
|
|
|
|
|
|

M - Series

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
07.08.2013, 15:58
|
|
|
lioruka |
 |
|
|
סיפור קצר על אבי SPOOKY מדואל - |
|
|
|
|
סך הכל הבן אדם לא מפסיק לדבר על ה1.6 כאילו כמה טוב היה לו שם..
כמו שזה ניראה גם שם אף אחד לא אהב אותו
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
07.08.2013, 19:43
|
|
|
lioruka |
 |
|
|
סיפור קצר על אבי SPOOKY מדואל - |
|
|
|
|
לא בא להגן עליו אבל אתה יודע שזה לא הפייסבוק שלו כן?
זה כמה ילדים אחרים פתחו תפייסבוק הזה במקומו...
|
לשירותכם, לכל שאלה או עזרה - indest , תלמיד בקיא בכל סדרי המשניות , בגמרא , בתנך מורחב (הזה שיש בו בסוף את מגילת רות ומפות ארץ כנען) ומדרשי דרבנן דאורייתא
|
nightwings |
 |
|
|
מי פה של DOTA2 ו של CS:GO ?
כאילו איזה שחקנים של איזה משחק |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
07.08.2013, 22:27
|
|
|
חמוד uka ניסיון נחמד רק מוכיח כמה שאני צודק לגבי כמה שאתה מנסה להראות שאתה בוגר אבל אתה עוד פלוץ בן 14 שלא מבין כלום מהחיים שלו, לא נורא עוד כמה שנים.
לגביך roil מזה הערבוב הזה????? יוצא על אנשים על כמה שאני טוב במשחק הזה אם עשיתי את זה ולא בקטע צחוק אז באמת שהייתי במצב אנוש.
חמוד, זכותך לחשוב שאני בוט, שאני גרוע וכל מה שבא לך, כבר לא מתווכח איתך על זה, בזמן אמת במשחק אני יודע טוב מאוד למה אני מסוגל ומתי ובגלל זה החלטתי שלא לשחק בנבחרת מאמי למרות שגם שאני לא משחק עצוב לראות כמה שהרמה פה ירודה יחסית לשחקנים שחורשים.
לא זכור לי רק מתי אמרתי שאני הכי טוב בעולם, אני כן שחושב שכמו שברור שאם f0rest היה ישראלי הוא כנראה ולא היה ה-f0rest שאנחנו מכירים היום אז כמו הרבה שחקנים בישראל אם היינו חלק מקהילה כמו שוודיה היינו יכולים להתקדם יותר ולומדים הרבה יותר דברים ושם אולי לממש פוטצניאל שאי אפשר לממש פה, אבל עדיין אנשים כמוך ישר פוסלים ככה שזה לא משנה באיזה קהילה תהיה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
08.08.2013, 11:29
|
|
|
SheilaN |
 |
|
|
חחח אז לא כזה אכפת לך, אתה לא משחק, אבל אתה לוקח מקום בקבוצה.
אם לא היה "כזה אכפת לך", לא היית אומר שבאלך לשחק 
תכלס להגיד לך spooky, אתה עף על עצמך יותר מדי.
אתה מצד אחד מנסה לשחק אותה כמה לא אכפת לך מהמשחק וכמה אתה לא טוב בו ומצד שני תמיד חשוב לך להראות מי היית (ממש) לפני המשחק הזה.
רק שאתה שוכח שעכשיו זה לא team israel.css / 1.6 אלא CSGO ואני לא ממש חושב שיש לך על מה להתבסס במשחק הזה.
אז כן בוא ותקרא לי עכשיו ישראלי שלא יודע לפרגן כי תכלס לא מתאים לי ששחקן שלא הוכיח כלום, בדיוק כמוני וכמו אחרים פה בא ולוקח מקום בקבוצה הזאת סתם כי יש לו קשרים או כי מכירים אותו מCS1.6.
אין לי שום כוונה לריב על מקום בקבוצה הזאת או להילחם על מקום בשביל מישהו אחר, סתם מוזר לי הצורת דיבור שלך 
אני במאה אחוז מסכים איתך שישראלים (רובם הגדול) הם חבורת פוחלצים שלא יודעים לפרגן אבל תעשה לי טובה, מה אתה מבלבל פה על f0rest תגיד לי?
אם אתה חושב שאתה צריך את הקהילה המסריחה הזאת פה, שלפי מה שראיתי רובה בנויה מילדים בני 14-15 שמשחקים אותה עם תגובות של טרולים קטנים, כדי להיות שחקן טוב אז אתה טועה.
אם בן אדם טוב אז הוא טוב כי הוא טוב ולא כי אוהבים אותו או כי הזדמן לו לשחק ב-team israel.
אני יכול להיות כרגע אפס או יכול להיות שחקן טופ, אתה חושב שאני שם על מה שמישהו מיכם יבוא ויגיד עליי? אתה חושב שאני ילחם כדי לשחק לטובת team israel? אני לא בא להוכיח שום דבר, כשאני משחק בשביל משהו שאני צריך אני נותן את הפייט במשחק כדי לנצח ולא כדי לעלות לעצמי את האגו, בדיוק כמוך וכמו הרוב ה"ילדותי" פה.
וואלה צדקת, אתה ישראלי רקוב וf0rest שוודי, בגלל זה הוא אף פעם לא זילזל בשחקנים שכבר ברור כמה הם גרועים ממנו, תהנה. |
|
|
|
|
כנראה שלא הבנת, ברור שאכפת לי, אם לא היה אכפת לי לא הייתי אומר כלום ומשחק כמתוכנן ולא בא ואומר ללידן שאני חושב שמגיע לאדם (adamz) לשחק במקומי.
מתי אמרתי שלא אכפת לי מהמשחק הזה? שאני לא טוב בו? חלאס להכניס לי מילים לפה.
חשוב לי להראות מי הייתי כי אתם אלו שבאים ואומרים שלא הייתי כלום ומנסים לזלזל במה שעשיתי ולהוריד ממי שהייתי, חשבת על זה?
אם הייתם סתם אנשים שבאים לתת ביקורת כמו שאוהדי כדורגל מרשים לעצמם לדבר על קבוצות ושחקנים ואף אחד לא בא ואומר להם "למה מי אתם" כאוהדים זה התפקיד שלהם לעביר ביקורת, אבל אתם שחקנים, זה כמו ששחקן כדורגל יורד על שחקן כדורגל אחר, זה פשוט לא נראה טוב, בטח שהשחקן כדורגל שיורד על האחר לא עשה מה שהאחר עשה, וזאת פשוט עובדה בין עם טסתי כדי לקבל 16-0 או לא, לא עשיתם מה שאני עשיתי ואתם מלכלכים עליי, אני אישית חושב שזה טמטום.
יש לך טעות ענקית פה, אני ממש לא לוקח מקום בקבוצה כי יש לי קשרים או מכירים אותי, לדעתי האישית מגיע לי ועוד איך המקום הזה בנבחרת, בטח לא בגלל שאני מכיר אף אחד, אני אפילו לא הכרתי אישית אף אחד בנבחרת ואפילו לא הסתדרתי עם דוד קנזו וחברים שלו בנבחרת, אתה יכול לראות לפני כמה חודשים את הריבים שלנו פה בפורום. ככה שלא הכרתי אף אחד, לא שחקתי אפילו, קיבלתי פשוט הודעה בסטים בזמן שהיה לי 0 שעות בסטים אם אני רוצה להצטרף לקבוצה של לידן ואמרתי להם שאני כבר תקופה שלא משחק ככה שאני לא מבטיח כלום וזה התגלגל גם לנבחרת בדרך לבוטקאמפ. ככה שהמקום שלי בנבחרת לדעתי מוצדק, לצערי אתם יותר מדי מסונוורים מ"ההשגים" שלי ומתרצים שכל מה שאני שווה עכשיו זה רק שם מבלי בכלל לבדוק עובדות בשטח.
שוב בגלל שבאת מקהילה קטנה כמו COD אתה לא נחשף למספיק סיטואציות כדי להבין ששחקן כן צריך להיות בקהילה שמתאימה לו כדי לממש פוטציאל, ושוב אתה רומז שאני בסגל של הנבחרת כי אוהבים אותי או כי הזדמן לי ואני שוב ישאל, ראית אותי בכלל משחק? מהסתכלות שלי ומעובדות בשטח לא סתם קראו לי לשחק בקבוצה למרות שאני בכלל עם 0 שעות בסטים + העובדה שלא הסדרתי עם כמה מהשחקנים באותה קבוצה, יש עוד עובדות בשטח אבל זה סתם להשתחצן ואתם יכולים לתרץ שוב שזה בגלל מי שהייתי ועוד תרוצים כמו 'זה ESEA PUGS' ככה שאין טעם.
אתה מנסה כל פעם לציין שלא אכפת לך לא לשחק ב-teamisrael כאחד שכל הזמן חשוב לו לציין זאת מבלי שמישהו בכלל אומר לו על זה משהו דווקא נראה לי שכן אכפת לך.
לגבי איך שאתה בא למשחק, כל אחד והאישיות שלו. כל מי שמגיע, שפעיל מספיק בקהילה, הדבר הראשון שיודעים עליו שהוא תחרותי, הוא בא להתחרות, הוא בא לנצח, משם כל אחד לוקח נתיב אחר, אני אחד ששונא להפסיד אבל לא יעשה הכל כדי לנצח, פעם הייתי כזה, היום כבר נשחקתי, לא רעב מדי ככה שאני מוצא את עצמי סתם רץ במשחק ומת מחוסר סבלנות, ואז שאני מפסיד אני מתרגז וזה טבעי, זה שאני לפעמים בוחר להוציא את העצבים על היריב זה משהו אחר, אבל תאכלס רוב הפעמים שאני מפסיד זה באמת כי אני פשוט משחק סתם בזמן שהיריבה משחקת על החיים שלה, וזה קורה הרבה, לא רק לי. ככה קבוצות בחול מפתיעות קבוצות שפייבוריטיות עליהן וגורמות ל-upset ודרמה, אצלי זה פשוט קורה במיקסים מסריחים חסרי כל טעם וזה מדכא אותי.
מאיפה אתה יודע מה f0rest עושה ומה הוא לא עושה? תאמין לי שדווקא שם זה קורה הרבה. אם הספורט האלקטרוני היה מספיק פופולרי הייתה שומע הרבה דברים מסריחים שקוראים בתוך קבוצות ובין שחקנים ומה לא, מה שכן אתה צודק, אני ישראלי ממורמר שלא הצליח לממש את הפוטציאל שלו בגלל שאני תקוע פה, זאת דעתי, וכנראה זה למה אני לפעמים מוציא עצבים על אחרים, אף אחד לא מושלם.
נערך לאחרונה על ידי spooky, 08.08.2013 בשעה 11:38.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
08.08.2013, 12:06
|
|
|
 |
|
|
מה שכן אתה צודק, אני ישראלי ממורמר שלא הצליח לממש את הפוטציאל שלו בגלל שאני תקוע פה, זאת דעתי, וכנראה זה למה אני לפעמים מוציא עצבים על אחרים, אף אחד לא מושלם |
|
|
|
|
אין לך פותנציאל
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
08.08.2013, 12:55
|
|
|
DMHS4Ever |
 |
|
|
אין לך פותנציאל |
|
|
|
|
פוטנציאל 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
08.08.2013, 13:08
|
|
|
tidona |
 |
|
|
|
|
|
|
|
הנה עוד אדיוט זאת בכלל מילת לועז מותר לי לכתוב אותה איך שבא לי זה כמו שמותר לי לכתוב טורקיה טורכיה תורקיה תורכיה תורכיאה או מה שבא לי מבין ?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
08.08.2013, 14:23
|
|
|
spooky |
 |
|
|
כנראה שלא הבנת, ברור שאכפת לי, אם לא היה אכפת לי לא הייתי אומר כלום ומשחק כמתוכנן ולא בא ואומר ללידן שאני חושב שמגיע לאדם (adamz) לשחק במקומי.
מתי אמרתי שלא אכפת לי מהמשחק הזה? שאני לא טוב בו? חלאס להכניס לי מילים לפה.
חשוב לי להראות מי הייתי כי אתם אלו שבאים ואומרים שלא הייתי כלום ומנסים לזלזל במה שעשיתי ולהוריד ממי שהייתי, חשבת על זה?
אם הייתם סתם אנשים שבאים לתת ביקורת כמו שאוהדי כדורגל מרשים לעצמם לדבר על קבוצות ושחקנים ואף אחד לא בא ואומר להם "למה מי אתם" כאוהדים זה התפקיד שלהם לעביר ביקורת, אבל אתם שחקנים, זה כמו ששחקן כדורגל יורד על שחקן כדורגל אחר, זה פשוט לא נראה טוב, בטח שהשחקן כדורגל שיורד על האחר לא עשה מה שהאחר עשה, וזאת פשוט עובדה בין עם טסתי כדי לקבל 16-0 או לא, לא עשיתם מה שאני עשיתי ואתם מלכלכים עליי, אני אישית חושב שזה טמטום.
יש לך טעות ענקית פה, אני ממש לא לוקח מקום בקבוצה כי יש לי קשרים או מכירים אותי, לדעתי האישית מגיע לי ועוד איך המקום הזה בנבחרת, בטח לא בגלל שאני מכיר אף אחד, אני אפילו לא הכרתי אישית אף אחד בנבחרת ואפילו לא הסתדרתי עם דוד קנזו וחברים שלו בנבחרת, אתה יכול לראות לפני כמה חודשים את הריבים שלנו פה בפורום. ככה שלא הכרתי אף אחד, לא שחקתי אפילו, קיבלתי פשוט הודעה בסטים בזמן שהיה לי 0 שעות בסטים אם אני רוצה להצטרף לקבוצה של לידן ואמרתי להם שאני כבר תקופה שלא משחק ככה שאני לא מבטיח כלום וזה התגלגל גם לנבחרת בדרך לבוטקאמפ. ככה שהמקום שלי בנבחרת לדעתי מוצדק, לצערי אתם יותר מדי מסונוורים מ"ההשגים" שלי ומתרצים שכל מה שאני שווה עכשיו זה רק שם מבלי בכלל לבדוק עובדות בשטח.
שוב בגלל שבאת מקהילה קטנה כמו COD אתה לא נחשף למספיק סיטואציות כדי להבין ששחקן כן צריך להיות בקהילה שמתאימה לו כדי לממש פוטציאל, ושוב אתה רומז שאני בסגל של הנבחרת כי אוהבים אותי או כי הזדמן לי ואני שוב ישאל, ראית אותי בכלל משחק? מהסתכלות שלי ומעובדות בשטח לא סתם קראו לי לשחק בקבוצה למרות שאני בכלל עם 0 שעות בסטים + העובדה שלא הסדרתי עם כמה מהשחקנים באותה קבוצה, יש עוד עובדות בשטח אבל זה סתם להשתחצן ואתם יכולים לתרץ שוב שזה בגלל מי שהייתי ועוד תרוצים כמו 'זה ESEA PUGS' ככה שאין טעם.
אתה מנסה כל פעם לציין שלא אכפת לך לא לשחק ב-teamisrael כאחד שכל הזמן חשוב לו לציין זאת מבלי שמישהו בכלל אומר לו על זה משהו דווקא נראה לי שכן אכפת לך.
לגבי איך שאתה בא למשחק, כל אחד והאישיות שלו. כל מי שמגיע, שפעיל מספיק בקהילה, הדבר הראשון שיודעים עליו שהוא תחרותי, הוא בא להתחרות, הוא בא לנצח, משם כל אחד לוקח נתיב אחר, אני אחד ששונא להפסיד אבל לא יעשה הכל כדי לנצח, פעם הייתי כזה, היום כבר נשחקתי, לא רעב מדי ככה שאני מוצא את עצמי סתם רץ במשחק ומת מחוסר סבלנות, ואז שאני מפסיד אני מתרגז וזה טבעי, זה שאני לפעמים בוחר להוציא את העצבים על היריב זה משהו אחר, אבל תאכלס רוב הפעמים שאני מפסיד זה באמת כי אני פשוט משחק סתם בזמן שהיריבה משחקת על החיים שלה, וזה קורה הרבה, לא רק לי. ככה קבוצות בחול מפתיעות קבוצות שפייבוריטיות עליהן וגורמות ל-upset ודרמה, אצלי זה פשוט קורה במיקסים מסריחים חסרי כל טעם וזה מדכא אותי.
מאיפה אתה יודע מה f0rest עושה ומה הוא לא עושה? תאמין לי שדווקא שם זה קורה הרבה. אם הספורט האלקטרוני היה מספיק פופולרי הייתה שומע הרבה דברים מסריחים שקוראים בתוך קבוצות ובין שחקנים ומה לא, מה שכן אתה צודק, אני ישראלי ממורמר שלא הצליח לממש את הפוטציאל שלו בגלל שאני תקוע פה, זאת דעתי, וכנראה זה למה אני לפעמים מוציא עצבים על אחרים, אף אחד לא מושלם. |
|
|
|
|
חמוד למה אתה כותב כל כך הרבההה
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
08.08.2013, 14:21
|
|
|
זיינתם תשכל... מה אתם מפגרים? כוס רבק שלכם הרסתם את הקהילה עם הויכוחי פאבליק האלה. כל דיון עכשיו יהיה את הדברים האלה? ספוקי בחיית דינק מה אתה ילד? מה אתה חייב דין וחשבון ועוד עם כל המלל הזה? וליאור... מה נסגר? ! לא מתאים לך...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS:GO

|

|
|
|