נושא: תלונה על שתי אדמינים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.08.2013, 08:07

ברירת מחדל תלונה על שתי אדמינים

אתמול בלילה הייתי בשרת פאן עם שתי אדמינים (parliment lite ועוד אחד שאני לא זוכר)
נכנסו שתי ילדים שרבנו ואמרו לי שאני בוט אז קיללתי אותם והביאו לי מיוט לארבעים דקות
הם התגרו בי מלא זמן וקיללו אותי עוד האדמין אומר לי בצאט אל תתיחס אליהם , כאילו אין לו גישות
ושתי האדמינים לא עשו להם כלום (parliment lite ועוד אחד שאני לו זוכר) אחרי זה הם עשו טריק עם הכדור בפוטבול כדי להרוויח נקודות בשופ כי היינו בלגו מולטיגיימס והפרעתי להם לעשות את זה הזזתי תכדור ואז הם הביאו לי פריז אמרתי להם שיורידו והם לא הסכימו אחרי זה הוא אמר לי אני מביט לך pmute שאלתי אותו בצאט למה הוא אמר לי אחד כי בא לי ושתיים כי בא לי (משו כזה)
ואז שאלתי תאדמין השני הוא אמר לי אותו דבר אחרי זה הם הביאו לי גאג ל800 דקות ואז אמרתי לו שאני יפיל תרשת (לא באמת) הם הביאו לי פיבאן על כלום !!!, ועוד שאלתי אותם לפני שהם הביאו לי תבאן מי המנהל קהילה הם אמרו לי שפרלימנט לייט המנהל קהילה (ושאלתי אחרי זה עוד ילדים הם אמרו לי שזה מישהו אחר)
מבקש שתטפלו בהם ושיירד לי הבאן
נ.ב הניק שלי בקונטר זה ` spot
ואתם יכולים לשאול את sn!per שראה את כל זה.

עריכה - האדמין השני היה Zalman

נערך לאחרונה על ידי spotT, 13.08.2013 בשעה 08:28.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#2   פורסם: 13.08.2013, 21:12

הוא כל הזמן מנצל גישות
היום היה מפה Hunger_Games
הוא שם לעצמו Ammo והורג אנשים

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#3   פורסם: 14.08.2013, 17:39

spotT
ציטוט:
צפה בהודעה
אתמול בלילה הייתי בשרת פאן עם שתי אדמינים (parliment lite ועוד אחד שאני לא זוכר)
נכנסו שתי ילדים שרבנו ואמרו לי שאני בוט אז קיללתי אותם והביאו לי מיוט לארבעים דקות
הם התגרו בי מלא זמן וקיללו אותי עוד האדמין אומר לי בצאט אל תתיחס אליהם , כאילו אין לו גישות
ושתי האדמינים לא עשו להם כלום (parliment lite ועוד אחד שאני לו זוכר) אחרי זה הם עשו טריק עם הכדור בפוטבול כדי להרוויח נקודות בשופ כי היינו בלגו מולטיגיימס והפרעתי להם לעשות את זה הזזתי תכדור ואז הם הביאו לי פריז אמרתי להם שיורידו והם לא הסכימו אחרי זה הוא אמר לי אני מביט לך pmute שאלתי אותו בצאט למה הוא אמר לי אחד כי בא לי ושתיים כי בא לי (משו כזה)
ואז שאלתי תאדמין השני הוא אמר לי אותו דבר אחרי זה הם הביאו לי גאג ל800 דקות ואז אמרתי לו שאני יפיל תרשת (לא באמת) הם הביאו לי פיבאן על כלום !!!, ועוד שאלתי אותם לפני שהם הביאו לי תבאן מי המנהל קהילה הם אמרו לי שפרלימנט לייט המנהל קהילה (ושאלתי אחרי זה עוד ילדים הם אמרו לי שזה מישהו אחר)
מבקש שתטפלו בהם ושיירד לי הבאן
נ.ב הניק שלי בקונטר זה ` spot
ואתם יכולים לשאול את sn!per שראה את כל זה.

עריכה - האדמין השני היה Zalman

אוקיי
אחי אתה קיבלת מיוט עלזה שקיללת וגם גאג על זה שקיללת ואחרי זה עוד המשכת לקלל אותנו באדמין צ'אט !!!!
זה סיבה ראשונה לבאן!!!
סיבה שנייה זה אתה איימת להפיל את השרת ואתה לא רשמת שזה בצחוק אתה סתם רושם את זה עכשיו ואפילו יש לי תמונה של זה אז אל תיתמם לי עכשיו הבאן לבנתיים לא ירד אלה אם אני ומנהל השרת נחליט שכן !!!!

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#4   פורסם: 16.08.2013, 08:42

Protein`-
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי
אחי אתה קיבלת מיוט עלזה שקיללת וגם גאג על זה שקיללת ואחרי זה עוד המשכת לקלל אותנו באדמין צ'אט !!!!
זה סיבה ראשונה לבאן!!!
סיבה שנייה זה אתה איימת להפיל את השרת ואתה לא רשמת שזה בצחוק אתה סתם רושם את זה עכשיו ואפילו יש לי תמונה של זה אז אל תיתמם לי עכשיו הבאן לבנתיים לא ירד אלה אם אני ומנהל השרת נחליט שכן !!!!
אני קיבלתי מיוט על זה שקיללתי?
בכלל לא קיללתי אני רק אמרתי שאתה מנצל גישות
ואז הבאת לי פמיוט (ולפני זה קיללתי אבל קיבלתי לפני זה מיוט רק לחצי שעה)
והגאג ל-800 דקות היה פשוט שטותי
ומה תגיד על זה שהם קיללו אותי ורשמת לי בצאט אל תתיחס במקום לדפוק להם מיוט?
והפיבאן היה אחרי שהבאתם לי את המיוט והגאג שהייתי ממש עצבני
עלק אל תורידו לו מילה אתה עושה פה פרוטקציות..

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא