|
RazY |
ציטוט: |
 |
|
|
נראה הרבה יותר מלוטש מהגרסה שהציגו ב-gamescom .
כדי לצנן קצת את ההתלהבות ממה שהבנתי יהיו רק עד 4 ערוצי צפיה לשרת. אין לי מושג אם זה יהיה כרוך בתשלום נוסף.
במאמר מוסגר ולא קשור בעליל (סתם קיטור שאפשר גם להעביר לדיון אחר) -
מדובר באותה קבוצה של יוטיוברים שהוזמנה למטה של EA לתצוגת תכלית של הגרסה העדכנית. מתוך כל המוזמנים רק שניים היו שחקני באטלפילד (levelcap ו-daskro). כל השאר, כולל המציג בסרטון, שחקני COD(!). ולמי שלא ברור עדיין מה זה אומר אז הנה סרטון קצר אחר: http://www.youtube.com/watch?v=krrgq0pzwg8

ושאלת מיליון הדולר של כל שחקן COD טיפוסי?
 |
|
|
|
|
אז איך שאני מבין- כל שרת יוכל לבחור את ערוצי הצפייה שהוא מקצה לשחקנים (כאשר המקסימום האפשרי כנראה יהיה 4)?. אחרי הכל, ערוץ צפייה הוא סלוט לשחקן לכל דבר, לא?
אני לא רואה יותר מדי אפשרויות לשימוש של הדבר הזה בשרת פאבליק וברור שהדבר הזה לא נועד בכלל לפאבליק ובטח יחסם בשרתים, אבל זה יהיה מבורך במשחקים תחרותיים- בתקווה ויהיו כאלה בשפע.
דרך אגב, אני גם תוהה לגבי הצלפים במשחק. אבל לא בכיוון של השאלה שנועדה לפראגים האישיים שלא יהיו לשחקן הממוצע ומטה (וההסתברות שהשחקן השואל הוא כזה- גבוהה), אלא לגבי היעילות שלהם.
ברור שבBF3 הצלפים חסרי ערך לחלוטין. בדקתי את זה כלכך הרבה פעמים כך שאני מרגיש בטוח כשאני אומר שהם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלהציק כמו יתושים. נראה כאילו דייס עשו כל דבר שהם חשבו עליו כדי להחליש אותם ממה שהם היו בBC2: הסגירו את המיקום שלהם מרחוק, הורידו את האפשרות לOHK מקרוב וכאשר הם היו נתונים לsuppression (ובהזדמנות זו, תודה רבה להם על ששינו את האפקט) הכדורים היו טסים כאילו יוצרו מחומרים יד רביעית אצל בחור בשם <הכנס שם מתאים> בחור בתוך מדינת עולם שלישי באפריקה.
אני מבין את המטרה של השינוי, יכול להיות שהיה צורך להחליש
טיפה את הצלפים. אבל לא מכל כיוון ובצורה כלכך קיצונית.
זה ברור מה אמור להיות התפקיד של הצלף במשחק תחרותי (אין לי שום סיבה להיכנס לנושא של פאבליק וצלפים). שחקנים מנוסים יודעים איזה טרור צלף טוב יכל להסב לקבוצה השניה בBC2 וכשאני חושב על זה בנקודה זו, הצלף לא היה כלכך OP כשמסתכלים על המשחק מהצד התחרותי שלו.
אז כדי לסכם את הציפיות שלי לצלף בBF4: אני מקווה שהוא לא יהיה חסר ערך כמו שהוא בBF3 אבל שלא יהיה חזק מדי. אולי אם הוא יהיה כמו בBC2 הוא יתאים לרוח של המשחק- כאשר המפות גדולות יותר, וכל נשק הורג מהר יותר. דרך אגב, בהקשר לשאלת מליון הדולר/ שאלת 'הפראגרים'- אם תהיה לצלף אפשרות לעשות QS/QZ... תקראו לזה איך שאתם רוצים... ייתכן שהוא עבר את השינויים המתאימים והוא לא יהיה חסר ערך יותר.