משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
15.09.2013, 13:31
|
|
|
Necromancer |
ציטוט: |
 |
|
|
אין קשר.
כמו שלא סוגרים את החשמל, המים, והאינטרנט בימי כיפור/זיכרון למיניהם, אין מה להוריד שרתים בימים אלו. משאירים את זה על 'טייס אוטומטי' וזהו. כל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אם שרת נופל - יתקנו את זה אחרי צאת החג. זאת אמורה להיות המדיניות. והלוואי שביס ובהוט הייתה מדיניות דומה.
אני חושב שכבר רשמתי לך למעלה שלנסות לחנך את אזרחי ישראל באמצעות סגירת שרת משחק זה מטופש. |
|
|
|
|
עדיף לנסות לחנך אותם לתת כבוד מאשר לחיות בעולם משלהם בתוך בועה קטנה שבה הם כל מה שהם צריכים זה לסגור את הדלת או לשים אוזניות ולשכוח מהכל
אזרחים??? אני חושב שיש כאן עדיין כאלה בלי תעודת זהות
אתה יודע שיש חוק בקשר ליום כיפור בכל מה שקשור לערוצים בישראל ואפילו בימי זיכרון אבל יהיה יותר קל לראות שידור חוזר של המירוץ למיליון או משחקי הכס.
אני יודע בוודאות!! אתה לא דפוק ואתה מבין למה משאירים את החשמל המים והאינטרנט פתוחים כדי שלא יהיה פה חושך מוחלט כשילדים שנוסעים באופניים שהאמבולנס של מקרי חירום לא יעשה תאונה בדרך לאיזה התקף לב או יולדת או שריפה זה משהו שצריך וזקוקים לו באמת! מה הקשר לסגור חשמל ומים בימי זיכרון אני לא יודע מאיפה הפלצתה את זה.
הטיעון שנתת פה מטופש בימי צום עוד אפשר להסכים פה על זה שחלק לא צמים וזה מקובל שיהיה שרתים פתוחים ואפילו לא אכפת לגבי זה את זה כבר אמרתי שלא יכול עניין לי יותר אם תצום או לא אבל בימי זיכרון זה סיפור אחר לגמרי.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
15.09.2013, 13:52
|
|
|
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
15.09.2013, 14:11
|
|
|
TAEDO-X |
 |
|
|
לא לסגור שרתים זה כדי שאחרי הצפירה לא תחזור לשחק ולשכוח מהכול ולחיות בתוך בועה קטנה
יש 250,000 יהודים בגרמניה מתוך 81,147,265 +-
איזה יחס יש לזה ולא כל יהודי בגרמניה משחק דווקא BF3 ואני חושב שלרובם יש משהו יותר טוב לעשות מאשר לשחק כל היום כמו לימודים כי שם זה כיסוח תחת לא מהעולם הזה אתה חושב שפה זה קוץ בישבן שם זה כדור בכתף כל השאר בולשיט איזה שטויות במיץ לכל משפחה בגרמניה היה חיל אחד שהוא במקרה הסבא של הילדים שאיתם אתה משחק במשחק, מה אתה מציאותי בא לי לדפוק לך אגרוף לפנים איך שאתה כותב בזלזול 60 שנה בו אני יגיד לך משהו 60 שנה זה לא הרבה זמן אתה לא מתאר איזה קצת זמן זה אתה מעדיף לשכוח כדי שאחרים יזכרו איך אתה רוצה שכל עם אחר יזכור או לפחות ידע מה קרה עם אתה מעדיף לדחוק את זה הצידה כאילו זה היה החדשות של אתמול תחשוב שלפי היהדות אומרים לך שהעולם כולו נוצר לפני 5700 שנה ולפי המדע עברו מיליוני מיליארדי שנים את הקונספט הזה קשה לתפוס עם ראש קטן של בן אדם שחיי גג 76 שנה או אפילו 100 שנה אז תחשוב קצת לפני שאתה כותב כי לצאת מהבועה הפרטית שלך שאתה במחשב וכל העולם לא ידע דבר מן השואה זה זיבול שכל אני מקווה שאתה מפנים את זה כי לא רק שפחות מן אחוז מן הגרמנים הצילו יהודים ממוות גרמנים רבים ידעו על זה וגם כל העמים האחרים שלא הזיז להם אפילו קצת חוץ!!! מ24 אלף איש מתוכם רק 500 גרמנים מאומה של 70 מיליון איש באותה תקופה, אפילו להפיל פצצה על פסי הרכבת לא עשו בעלות הברית אז תחשוב קצת קצת |
|
|
|
|
קודם כל, אני מדבר על יום כיפור שהוא לא יום זיכרון אלא יום דתי. לגבי השואה, לאן הלכת? רק אמרתי שאי אפשר להאשים את מי שחי היום בגרמניה בשום דבר, לי יש כמה חברים בגרמניה (שמשחקים BF) כי אחותי גרה שם ואני ביקרתי כמה פעמים בברלין, תאמין לי, המאמץ שעושים בגרמניה כדי לשמר את הזיכרון גדול יותר אפילו מבישראל. כל מה שאמרתי זה שאתה לא יכול להגיד לבן אדם מה מכבד ומה לא, בשבילך משהו לא מכבד ובשביל מישהו אחר כן. אתה לא תגיד לאנשים איך ואת מי לכבד ולא תגביל אותם בשום צורה. כן, אני גם נגד סגירת ערוצי הטלוויזיה ביום כיפור כי אין לזה שום משמעות לאנשים לא מאמינים, לגבי ימי זיכרון זה עניין פרטי של בן אדם מה לכבד ואיך.
רק תיקון, העולם קיים לא מליוני מיליארדי שנים אלא 4 מיליארד.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
15.09.2013, 15:34
|
|
|
RE Defencer |
 |
|
|
קודם כל, אני מדבר על יום כיפור שהוא לא יום זיכרון אלא יום דתי. לגבי השואה, לאן הלכת? רק אמרתי שאי אפשר להאשים את מי שחי היום בגרמניה בשום דבר, לי יש כמה חברים בגרמניה (שמשחקים BF) כי אחותי גרה שם ואני ביקרתי כמה פעמים בברלין, תאמין לי, המאמץ שעושים בגרמניה כדי לשמר את הזיכרון גדול יותר אפילו מבישראל. כל מה שאמרתי זה שאתה לא יכול להגיד לבן אדם מה מכבד ומה לא, בשבילך משהו לא מכבד ובשביל מישהו אחר כן. אתה לא תגיד לאנשים איך ואת מי לכבד ולא תגביל אותם בשום צורה. כן, אני גם נגד סגירת ערוצי הטלוויזיה ביום כיפור כי אין לזה שום משמעות לאנשים לא מאמינים, לגבי ימי זיכרון זה עניין פרטי של בן אדם מה לכבד ואיך.
רק תיקון, העולם קיים לא מליוני מיליארדי שנים אלא 4 מיליארד. |
|
|
|
|
ימי זיכרון זה דבר קולקטיבי לכולם אם זה השואה ואם זה לחללי צה"ל ונפגעי פעולות טרור כי אתה לא תהיה במכונית בווליום גבוה מרעיש ביום הזה זה האמת כבר הגזמה נכון אבל אותה נקודה נכון .
"המאמץ שהם עושים" ?? המאמץ הזה הוא בגלל שהם עשו את זה העם הזה עשה לנו את השואה הזו מנסתם הם עשו פשעים נגד האנושות ברמה מטורפת במיליוני סעיפים של עינויים קשים זה לא נעלם סתם ככה "מאמץ" עלק ומה זאת אומרת אי אפשר להאשים יש שם מיליוני זקנים בני 80 90 שיכלו לעשות משהוא אבל לא עשו רק 500 עשות מתוך עם של 70 מיליון תחשוב על זה לרגע
בקשר לעולם העולם התחיל בעולם אני מתכוון ליקום 13.798 אני יודע כי אני חכם (סתם השתמשתי באינטרנט XD)
נערך לאחרונה על ידי TAEDO-X, 15.09.2013 בשעה 15:44.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
15.09.2013, 16:07
|
|
|
TAEDO-X |
 |
|
|
ימי זיכרון זה דבר קולקטיבי לכולם אם זה השואה ואם זה לחללי צה"ל ונפגעי פעולות טרור כי אתה לא תהיה במכונית בווליום גבוה מרעיש ביום הזה זה האמת כבר הגזמה נכון אבל אותה נקודה נכון .
"המאמץ שהם עושים" ?? המאמץ הזה הוא בגלל שהם עשו את זה העם הזה עשה לנו את השואה הזו מנסתם הם עשו פשעים נגד האנושות ברמה מטורפת במיליוני סעיפים של עינויים קשים זה לא נעלם סתם ככה "מאמץ" עלק ומה זאת אומרת אי אפשר להאשים יש שם מיליוני זקנים בני 80 90 שיכלו לעשות משהוא אבל לא עשו רק 500 עשות מתוך עם של 70 מיליון תחשוב על זה לרגע
בקשר לעולם העולם התחיל בעולם אני מתכוון ליקום 13.798 אני יודע כי אני חכם (סתם השתמשתי באינטרנט XD) |
|
|
|
|
אבל אני לא מדבר על ימי זיכרון אלא על יום כיפור.
לא הזקנים האלו משחקים BF אלא אנשים שההורים שלהם עוד לא נולדו אז. בנוגע ל"יכלו לעשות משהו ולא עשו, אני לא מצדיק אף אחד אבל אין לך שום זכות לשפוט אנשים שלא נתנו פקודות ישירות! אין לך מושג מה זה להיות תחת השפעת פרופגנדה ואיום על חיי המשפחה שלך. רק כמה דוגמאות נחמדות:
ניסוי הנחשול: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...A9%D7%95%D7%9C
ניסוי בית הכלא:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...% D7%A8%D7%93
ויש עוד כמות עצומה של אלו. אני מבקש ממך לא לשפוט אדם שלא ביצע משהו שיכל לסכן את חייו וחיי משפחתו אלא רק לשבח את מי שכן.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
15.09.2013, 16:16
|
|
|
RE Defencer |
 |
|
|
אבל אני לא מדבר על ימי זיכרון אלא על יום כיפור.
לא הזקנים האלו משחקים BF אלא אנשים שההורים שלהם עוד לא נולדו אז. בנוגע ל"יכלו לעשות משהו ולא עשו, אני לא מצדיק אף אחד אבל אין לך שום זכות לשפוט אנשים שלא נתנו פקודות ישירות! אין לך מושג מה זה להיות תחת השפעת פרופגנדה ואיום על חיי המשפחה שלך. רק כמה דוגמאות נחמדות:
ניסוי הנחשול: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...A9%D7%95%D7%9C
ניסוי בית הכלא:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...% D7%A8%D7%93
ויש עוד כמות עצומה של אלו. אני מבקש ממך לא לשפוט אדם שלא ביצע משהו שיכל לסכן את חייו וחיי משפחתו אלא רק לשבח את מי שכן. |
|
|
|
|
ראיתי את הסרט זה שבסוף מראים להם מי המנהיג שלהם ריך שהם הרביצו למי שלא שיתף פעולה אבל בתקופה של השואה היו נותנים לך כסף כדי שתסגיר יהודים . אבל לצערי הרב יש הרבה מקרי התוודות על ידיעה על מה שקרה ולא נעשה כלום תפסיק לנסות להצדיק אותם כי אין לנו מה לחפש שם הבעיה היא פה אתה אומר שהם נותנים מאמץ אז גם אתה יכול לתת קצת מאמץ
אתה מדבר על ימי זיכרון פה יום כיפור אמרתי כבר כל אחד לעצמו כל אחד עושה חשבון נפש וכל זה אז זה ממש לא מעניין אותי
נערך לאחרונה על ידי TAEDO-X, 15.09.2013 בשעה 16:20.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
15.09.2013, 16:28
|
|
|
TAEDO-X |
 |
|
|
ראיתי את הסרט זה שבסוף מראים להם מי המנהיג שלהם ריך שהם הרביצו למי שלא שיתף פעולה אבל בתקופה של השואה היו נותנים לך כסף כדי שתסגיר יהודים . אבל לצערי הרב יש הרבה מקרי התוודות על ידיעה על מה שקרה ולא נעשה כלום תפסיק לנסות להצדיק אותם כי אין לנו מה לחפש שם הבעיה היא פה אתה אומר שהם נותנים מאמץ אז גם אתה יכול לתת קצת מאמץ
אתה מדבר על ימי זיכרון פה יום כיפור אמרתי כבר כל אחד לעצמו כל אחד עושה חשבון נפש וכל זה אז זה ממש לא מעניין אותי |
|
|
|
|
כמו שכתבתי, אני לא מצדיק אף אחד ולא שופט אף אחד שלא נתן פקודות ישירות (אותם אפשר לשפוט), אני מבקש ממך להציב את עצמך במצב הבא (בלי הקשר פוליטי, רק מצב תאורטי שאני לא אומר שיכול לקרות):
אתה יודע שחיילי צה"ל הרגו אנשים בכפר פלסטיני מסוים ופליט מהכפר מבקש להסתתר אצלך בבית. אתה יודע שאם הוא יתגלה אתה וחלק מהמשפחה שלך תואשמו בבגידה, אתה תסכים?
את הגרמנים לימדו לשנוא יהודים מילדות, הם למדו תמיד שהם פושעים נחותים שפוגעים בגרמניה וצריך להרוג אותם.
רק מזכיר לך, השאלה היא בלי שום מטען פוליטי ובחרתי במצב כי הוא הכי קרוב אלינו.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
15.09.2013, 16:46
|
|
שמוליק הנכבד,
לדעתי זה זמן מצויין לנעול את הדיון הזה כי הוא גולש לכיוונים שלא לעניין.

|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
15.09.2013, 16:48
|
|
|
RE Defencer |
 |
|
|
כמו שכתבתי, אני לא מצדיק אף אחד ולא שופט אף אחד שלא נתן פקודות ישירות (אותם אפשר לשפוט), אני מבקש ממך להציב את עצמך במצב הבא (בלי הקשר פוליטי, רק מצב תאורטי שאני לא אומר שיכול לקרות):
אתה יודע שחיילי צה"ל הרגו אנשים בכפר פלסטיני מסוים ופליט מהכפר מבקש להסתתר אצלך בבית. אתה יודע שאם הוא יתגלה אתה וחלק מהמשפחה שלך תואשמו בבגידה, אתה תסכים?
את הגרמנים לימדו לשנוא יהודים מילדות, הם למדו תמיד שהם פושעים נחותים שפוגעים בגרמניה וצריך להרוג אותם.
רק מזכיר לך, השאלה היא בלי שום מטען פוליטי ובחרתי במצב כי הוא הכי קרוב אלינו. |
|
|
|
|
בלי קשר אני לא אדם קר לב דבר ראשון שמה שאמרתה זו פקודה בלתי חוקית בעליל אני לא יאושם בבגידה עם יציל את חייו מי שנתן פקודה זו וביצע אותה ייענש.
דבר שני פוגרומים ואנטישמיות הן לא דבר משנת 1933 או 1939 ובהמשך לו זה היה דבר מנורמטיבי לשנוא אותנו מהגירוש של ספרד ועד לפוגרומים של יהודי רוסיה וכאלה ואחרים ואפילו בארץ ישראל בתקופה העותומנית אני בעד נעילת הנושא.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
15.09.2013, 16:51
|
|
|
RE Defencer |
 |
|
|
דברים, 4 מיליארד. |
|
|
|
|
וחצי*

|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
RazY |
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
15.09.2013, 16:56
|
|
|
pwnd |
 |
|
|
וחצי*
 |
|
|
|
|
חחחחח
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
15.09.2013, 17:01
|
|
|
TAEDO-X |
 |
|
|
בלי קשר אני לא אדם קר לב דבר ראשון שמה שאמרתה זו פקודה בלתי חוקית בעליל אני לא יאושם בבגידה עם יציל את חייו מי שנתן פקודה זו וביצע אותה ייענש.
דבר שני פוגרומים ואנטישמיות הן לא דבר משנת 1933 או 1939 ובהמשך לו זה היה דבר מנורמטיבי לשנוא אותנו מהגירוש של ספרד ועד לפוגרומים של יהודי רוסיה וכאלה ואחרים ואפילו בארץ ישראל בתקופה העותומנית אני בעד נעילת הנושא. |
|
|
|
|
כמו שאמרתי, מצב תאורטי
|
|
|
|
|
|

צוות VGames

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
15.09.2013, 17:24
|
|
חבר'ה, עד כאן.
ערב טוב.
שתהיה שנה טובה, שבוע טוב ו(בקרוב מאוד גם) חג סוכות שמח!
בברכה,
שמוליק
|
|
|
|
|
|
|
|
|