משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

צוות VGames

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.09.2013, 13:52
|
|
בשבוע האחרון חלה התרופפות
אבל זה גרם לי להתלהב מחדש:
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.09.2013, 14:36
|
|
|
לא אוהב את זה בכלל.. מזכיר לי COD.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.09.2013, 15:26
|
|
האינטרנט די מאכזב היום... אין כמעט תוכן מעניין 
|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
RazY |
ציטוט: |
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.09.2013, 15:32
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
לא אוהב את זה בכלל.. מזכיר לי COD. |
|
|
|
|
באמת מזכיר את COD..
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.09.2013, 16:40
|
|
|
מה לכל הרוחות מזכיר שם את COD?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.09.2013, 17:01
|
|
|
גם עם זה מזכיר את COD,זה עדיין נראה מעולה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.09.2013, 19:04
|
|
|
RazY |
 |
|
|
מה לכל הרוחות מזכיר שם את COD? |
|
|
|
|
כל הדגש הזה על הנשק. זה דבר שמתאים לCOD,זה הדבר היחידי שמאפיין את COD בעצם.
בBF אתה אף פעם לא מתעניין בנשק שלך יותר מידי,לכל קלאס יש כמה נשקים שלא משנים בהם הרבה(אם בכלל אפשר לשנות) רוב הדגש היה בלהיות בסקוואד בטנק/מסוק/מטוס כי זה הדגש שיש בBF,זה מה שמביא אותך לניצחון.
מה אני צריך את הסקוואד שלי אם יש לי מיליון אופציות לשדרג את הנשק שלי ולהפוך למכונת הריגה?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.09.2013, 20:55
|
|
|
תפסיקו לחפור, אם לא בא לכם לעצב את הנשק אז פשוט על תעשו את זה, זה מגניב וזה ימשוך אנשים, מבטיח לכם שאתם תתעסקו בזה אחרי זה. נראה מעולה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.09.2013, 21:01
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
בBF אתה אף פעם לא מתעניין בנשק שלך יותר מידי,לכל קלאס יש כמה נשקים |
|
|
|
|
אז זה אחלה של בונוס.
|
--SuRFeR-- |
 |
|
|
תפסיקו לחפור, אם לא בא לכם לעצב את הנשק אז פשוט על תעשו את זה, זה מגניב וזה ימשוך אנשים, מבטיח לכם שאתם תתעסקו בזה אחרי זה. נראה מעולה. |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.09.2013, 21:20
|
|
|
--SuRFeR-- |
 |
|
|
תפסיקו לחפור, אם לא בא לכם לעצב את הנשק אז פשוט על תעשו את זה, זה מגניב וזה ימשוך אנשים, מבטיח לכם שאתם תתעסקו בזה אחרי זה. נראה מעולה. |
|
|
|
|
"מגניב" וימשוך אנשים. איזה קהל בדיוק זה ימשוך לדעתך? כל הילדים מCOD.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.09.2013, 21:52
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
בBF אתה אף פעם לא מתעניין בנשק שלך יותר מידי,לכל קלאס יש כמה נשקים שלא משנים בהם הרבה(אם בכלל אפשר לשנות) רוב הדגש היה בלהיות בסקוואד בטנק/מסוק/מטוס כי זה הדגש שיש בBF,זה מה שמביא אותך לניצחון.
מה אני צריך את הסקוואד שלי אם יש לי מיליון אופציות לשדרג את הנשק שלי ולהפוך למכונת הריגה? |
|
|
|
|
אתה באמת חושב שהאפשרויות שיש לכל נשק יהפכו אותך או כל אחד אחר למכונת הריגה? אתה מאמין לשניה אחת שבגלל זה אנשים לא משחקים קבוצתית, ואם יקחו מהם את אפשרויות הבחירה כולם יהפכו פתאום למכונת לחימה משומנת היטב וממושמעת.
אתה פשוט הוזה אם אתה חושב שב-BF2 אנשים שיחקו כל הזמן בצורה קבוצתית. היו כאלה ששיחקו עם הסקווד, היו כאלה שעשו מה שבראש שלהם אבל הלכו מידי פעם על דגלים, והיו סנייפרים קאמפרים שלא תרמו לאף אחד. בכל משחק FPS היתה ותהיה התעסקות בנשקים כולל BF.
הדבר היחיד שמזכיר את COD הוא ההסוואה המצחיקה. בכל מקרה לי דווקא נראה ששחקני COD כמעט לא יתעסקו עם הנשק. הם יקחו את הנשק הראשון עם טלסקופ עליו ויבדקו אם אפשר לעשות איתו QS.
|
|
|
|
|
|

צוות VGames

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.09.2013, 23:06
|
|
|
RazY |
 |
|
|
הדבר היחיד שמזכיר את COD הוא ההסוואה המצחיקה. בכל מקרה לי דווקא נראה ששחקני COD כמעט לא יתעסקו עם הנשק. הם יקחו את הנשק הראשון עם טלסקופ עליו ויבדקו אם אפשר לעשות איתו QS. |
|
|
|
|
+1, כנ"ל לגבי שחקני CS.
|
|
|
|
|
|

BF מנהל קהילת

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.09.2013, 23:21
|
|
חשבתי שאין מספיק צבע במשחק
אני לא רואה מה רע בזה אפילו אם זה קיים ב COD. לא כל דבר המקושר לכותר הזה חייב להיות שלילי ומזיק.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
25.09.2013, 01:03
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
"מגניב" וימשוך אנשים. איזה קהל בדיוק זה ימשוך לדעתך? כל הילדים מCOD. |
|
|
|
|
הם הגיעו כבר בBC2 ובBF3
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
25.09.2013, 02:45
|
|
|
RazY |
 |
|
|
אתה באמת חושב שהאפשרויות שיש לכל נשק יהפכו אותך או כל אחד אחר למכונת הריגה? אתה מאמין לשניה אחת שבגלל זה אנשים לא משחקים קבוצתית, ואם יקחו מהם את אפשרויות הבחירה כולם יהפכו פתאום למכונת לחימה משומנת היטב וממושמעת.
אתה פשוט הוזה אם אתה חושב שב-BF2 אנשים שיחקו כל הזמן בצורה קבוצתית. היו כאלה ששיחקו עם הסקווד, היו כאלה שעשו מה שבראש שלהם אבל הלכו מידי פעם על דגלים, והיו סנייפרים קאמפרים שלא תרמו לאף אחד. בכל משחק FPS היתה ותהיה התעסקות בנשקים כולל BF.
הדבר היחיד שמזכיר את COD הוא ההסוואה המצחיקה. בכל מקרה לי דווקא נראה ששחקני COD כמעט לא יתעסקו עם הנשק. הם יקחו את הנשק הראשון עם טלסקופ עליו ויבדקו אם אפשר לעשות איתו QS. |
|
|
|
|
בbf אף פעם לא הדגישו וחיזקו את החי״ר כמו בbf4,כל כך הרבה תוספים וכל כך הרבה נשקים. אז במקום שלכל קלאס יהיה op ברור,בbf4 יהיו כמה opים. תמיד בbf החי״ר נחשב לשולי נגד הכלים הכבדים יותר (כמו טנקים) ,תמיד שבא טנק אני אומר בלב:״שיט״ אבל מאז bf3,כל טנק שאני רואה אני מעלה חיוך כי אני יודע שאני הולך להרוויח משהו כמו 250 נקודות. גם לקאמפרים וגם לאלו שלא שיחקו בקבוצה היה תמיד קשה נגד טנקים או מסוקים בbf. מאז שבbf3 החליטו לעשות שיוויון בין כולם זה רק חיזק את החי״ר ועודד עוד נוביזם.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
25.09.2013, 08:35
|
|
|
דווקא אני מאוד מרוצה מזה שלחי"ר יש מקום מרכזי במשחק (דרך אגב ככה היה מאז 1942).
זה משחק FPS וזה אומר שהחי"ר זה ה-CORE של המשחק וכל הרכבים והשאר זה תוספות לחי"ר לא ההפך.
אם אתה לא רוצה חיר אתה מוזמן לשחק איזה Flight simulator או World of tanks שם אין חי"ר.
ודווקא הצבעים לרכבים ולנשקים זאת תוספת ממש מבורכת לדעתי. זה נותן טאצ' אישי לבחירה שלך ולנשק בלי לגרוע מהמשחקיות. מי שלא אוהב פשוט יכול לבחור צבע Default וזהו.
חוץ מזה שהמשחק יהיה בחוץ כבר שנה פלוס הנשקים יתחילו לשעמם קצת ובגלל זה שיש מיליון צבעים והסוואות ותוספות וקומבינציות לנשק הם תמיד ירגישו רעניים ומחדשים.
אני עד היום מנסה קומבינציות שונות לנשקים שלי ב-BF3 ותמיד זה מרגיש כמו נשק אחר וחדש.
אלו שנעולים כל הזמן על ידית אחיזה+ קנה מאובה+ רד דוט - מפסידים הרבה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי WarFox89, 25.09.2013 בשעה 08:37.
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
25.09.2013, 12:14
|
|
BF הוא משחק עם רכבים, לא משחק לרכבים בלבד. אין לי שום בעיה עם זה שהפכו אותם ליותר פגיעים (למרות שהם עדיין יכולים להסדר יפה מאד בכוחות עצמם בידיים מיומנות). לא לחינם המפה הכי פופולרית ב-BF2 היתה Karkand INF. זה מה שרוב האנשים אוהבים ונהנים לשחק. זונות הרכבים יכולים להתמודד או לחפש משחק אחר.
יש לי הרגשה שאתה מאותם אנשים שתקועים בעבר ומסרבים בכל תוקף להתקדם (משהו בסגנון They Ruined BF). הפתרון פשוט, יש מספיק שרתי BF2 פעילים עם שחקנים שמרגישים בערך כמוך. פשוט תמשיך לשחק במשחק המושלם BF2 ובא לציון גואל.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
25.09.2013, 13:02
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
בbf אף פעם לא הדגישו וחיזקו את החי״ר כמו בbf4,כל כך הרבה תוספים וכל כך הרבה נשקים. אז במקום שלכל קלאס יהיה op ברור,בbf4 יהיו כמה opים. תמיד בbf החי״ר נחשב לשולי נגד הכלים הכבדים יותר (כמו טנקים) ,תמיד שבא טנק אני אומר בלב:״שיט״ אבל מאז bf3,כל טנק שאני רואה אני מעלה חיוך כי אני יודע שאני הולך להרוויח משהו כמו 250 נקודות. גם לקאמפרים וגם לאלו שלא שיחקו בקבוצה היה תמיד קשה נגד טנקים או מסוקים בbf. מאז שבbf3 החליטו לעשות שיוויון בין כולם זה רק חיזק את החי״ר ועודד עוד נוביזם. |
|
|
|
|
אני לא חושב שיש יותר מדי הבדל בין רכבי הקרקע בBF2 לBF3.
נכון, יש להם עכשיו את כל האנלוקים והתוספות למיניהן אבל זה לא פוגע באיזון לדעתי.
ההבדל הכי בולט בין הרכבים בBF2 לרכבים בBF3 הוא במידת הנזק-עמידות שלהם.
בBF3 יותר קשה להוריד רכבים. אין כאן ויכוח. אבל לרכבים יותר קשה להוריד חיילים.
בBF2 או BF2142 הייתה אפשרות לעשות לטנקים oneshot/ OHK בדרכים מסויימות- מוקש, פגיעת טיל או פגז בנקודות תורפה (לא גדולות).
מצד שני, הטנקים עשו הרבה יותר נזק לחיילים- רדיוס הפיצוץ היה גדול יותר וכך גם הרדיוס שבו הפגז הפוגע יהרוג חייל כאשר הוא עם חיים מלאים.
זאת אומרת שכאן, שחקן עם awareness 'טוב' יכל לשמור על הטנק שלו ולפרק. אבל זה לא מנע לחלוטין את האפשרות שטעות קטנה יכולה לעלות לו בTOW לחלק האחורי של הטנק, או במוקש שהונח בקירבתו על ידי אנג'יניר נוכל.
המצב ב-BF3: אין אפשרות לעשות OHK לטנק. למעשה, אי אפשר לעשות כזה דבר לשום רכב קרקע- כולל ג'יפים. ולא, הדבקת 20 מטעני C4 לטנק זה לא OHK. מצד שני, לטנק יש כמה אנלוקים שהם ממש לא game-changing והתותח של הטנק הרבה פחות קטלני נגד חי"ר ממה שהיה אז.
אז מה שקורה כאן, זה שגם שחקנים טיפה פחות מנוסים יצליחו לשמור על הטנק שלהם. אולי הם יהרגו איתו פחות בגלל פוטנציאל ההריגה הנמוך יותר. אבל זה לא יוריד מהמשקל של הטנק.
מה שכן הוריד מהמשקל של הטנק בBF3, ומהמשקל של כל רכב אחר היה האונס שנעשה למשחק עקב הfast-respawn שאנשים כלכך העריצו מסיבות לא ברורות.
שחקנים ותיקים יודעים שרכבים זה נכס. ועל נכסים צריך לשמור. הfast-respawn הפך את הרכבים לאובייקט פשוט. זאת אומרת שככה אפשר לעשות טעויות. אפשר להתאבד עם הטנק ולתת לחיילים של הקבוצה השניה לפוצץ אותו בקלות. כי בסופו של דבר, עם הספאון שלי יהיה לי טנק חדש מהמפעל.
נערך לאחרונה על ידי dvirsp12, 25.09.2013 בשעה 13:07.
|
What Would Good Guy Greg Do?
|
|
|
|
|

צוות VGames

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
25.09.2013, 14:14
|
|
|
RazY |
 |
|
|
BF הוא משחק עם רכבים, לא משחק לרכבים בלבד.
זה מה שרוב האנשים אוהבים ונהנים לשחק. זונות הרכבים יכולים להתמודד או לחפש משחק אחר.
יש לי הרגשה שאתה מאותם אנשים שתקועים בעבר ומסרבים בכל תוקף להתקדם (משהו בסגנון They Ruined BF).
הפתרון פשוט, יש מספיק שרתי BF2 פעילים עם שחקנים שמרגישים בערך כמוך. פשוט תמשיך לשחק במשחק המושלם BF2 ובא לציון גואל. |
|
|
|
|
כן.
|
dvirsp12 |
 |
|
|
מה שכן הוריד מהמשקל של הטנק בBF3, ומהמשקל של כל רכב אחר היה האונס שנעשה למשחק עקב ה fast-respawn שאנשים כלכך העריצו מסיבות לא ברורות.
שחקנים ותיקים יודעים שרכבים זה נכס. ועל נכסים צריך לשמור.
ה fast-respawn הפך את הרכבים לאובייקט פשוט. זאת אומרת שככה אפשר לעשות טעויות. אפשר להתאבד עם הטנק ולתת לחיילים של הקבוצה השניה לפוצץ אותו בקלות. כי בסופו של דבר, עם הספאון שלי יהיה לי טנק חדש מהמפעל. |
|
|
|
|
מסכים, אבל בכל מקרה בעד השינוי שבוצע, מכיוון שאין תופעה של "תורים" מטורפים לרכבים בשרתים מסוג זה.
יחד עם זאת, ברור שיהיו תורים מטורפים ב BF4 למרבית הרכבים, אבל ניתן לרככך זאת שוב על-ידי מה שתיארת מעלה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
25.09.2013, 14:14
|
|
אתם תתלהבו ותשחקו עם זה וכל פעם שתרוקנו את הקוקיז או תקבלו ניתוק
מEA, אתם תצטרכו לשנות ולשים בחזרה הכל ואז כשתסיימו תקבלו :
Round over Your Team Lost.

|
"השרת עמוס" 2004-2013
וואללה, לא נשכח ולא נסלח.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
25.09.2013, 14:45
|
|
|
Roughneck2-0 |
 |
|
|
מסכים, אבל בכל מקרה בעד השינוי שבוצע, מכיוון שאין תופעה של "תורים" מטורפים לרכבים בשרתים מסוג זה.
יחד עם זאת, ברור שיהיו תורים מטורפים ב BF4 למרבית הרכבים, אבל ניתן לרככך זאת שוב על-ידי מה שתיארת מעלה. |
|
|
|
|
התורים בדרך כלל לא היו כאלה מטורפים. למעשה, כשיש fast respawn הם אפילו יותר מטורפים.
למעשה, התורים היו עדיפים על פני בעיה שונה לגמרי שיש היום (בגדר דעתי האישית):
כששחקנים לא טובים רצו לקחת מסוק בBF2 או 2142 הם בדרך כלל לא עמדו בתור יותר מפעם אחת (חוץ מהtryhards). ומדוע?
מפני שלאחר שתורם למסוק הגיע, והם המריאו ועשו קצת פיצוצים- הגיע תורם למות לאחר זמן לא ארוך.
ברגע זה הם מבינים שאין להם טעם סתם להמשיך לחכות בתור עד שהמסוק יחזור, עבור חוויית טיסה קצרה נוספת ועוד בטח שאין טעם כאשר בדרך ימריאו השחקנים הטובים שאולי יצליחו להחזיק במסוק עד סוף הסיבוב.
לעומת זאת, בBF3: עם הזמן הקצר מאוד- שחקנים אפילו לא עומדים בתור, אלא 'בתור ישראלי נטו' (יש צורך בהסבר?)
ברגע שעלה מסוק לאוויר- בין אם הטייס טוב או לא, ברגע שהמסוק היה מתפוצץ, היה עולה מסוק חדש והצוות של המסוק הקודם כל הזמן היה חוזר לספאון של המסוק עד שיצליח לתפוס מסוק חדש. וחוזר חלילה.
גם פה, שחקנים טובים שרדו/ שורדים הרבה יותר זמן באוויר. אבל בגלל שבBF3 יש הרבה יותר דרכים להתמודד עם מסוק- הם לא ישרדו זמן רב כמו שהיו שורדים בBF2.
|
What Would Good Guy Greg Do?
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
25.09.2013, 16:22
|
|
|
RazY |
 |
|
|
BF הוא משחק עם רכבים, לא משחק לרכבים בלבד. אין לי שום בעיה עם זה שהפכו אותם ליותר פגיעים (למרות שהם עדיין יכולים להסדר יפה מאד בכוחות עצמם בידיים מיומנות). לא לחינם המפה הכי פופולרית ב-BF2 היתה Karkand INF. זה מה שרוב האנשים אוהבים ונהנים לשחק. זונות הרכבים יכולים להתמודד או לחפש משחק אחר.
יש לי הרגשה שאתה מאותם אנשים שתקועים בעבר ומסרבים בכל תוקף להתקדם (משהו בסגנון They Ruined BF). הפתרון פשוט, יש מספיק שרתי BF2 פעילים עם שחקנים שמרגישים בערך כמוך. פשוט תמשיך לשחק במשחק המושלם BF2 ובא לציון גואל. |
|
|
|
|
אני לא אומר שבBF הרכבים הם השולטים,אבל הם המפתח לניצחון. בBF3 הצורה של המפות רק הקשתה על הרכבים כי היא הוסיפה עוד המון אובייקטים להתקמפרות,בB2K לרוב המבנים אפשר להיכנס ולהתקמפר(או לעשות אמבוש) לעומת מה שהיה בBF2 שלרוב היית בשטח. אז יוצא שהרוב סנייפרים כי המפה מעודדת את זה. מה הם צריכים לחשוש מהרכבים? BF4 רק מחזק עוד את הקלאסים ונותן להם אפשרות להיות חיילים טובים גם בלי עזרה מחבריהם. אני לא אומר שבBF חייב טנק בשביל לנצח,אבל כשאתה זרוק סתם ככה בשטח בBF2 אתה מרגיש כמו איש קטן במלחמה גדולה כי האפשרות שלך לבד לשרוד היא קטנה,אז או שאתה מצטרף לקבוצת חי"ר או לרכב עם עוד 1-2 אנשים ותורמים לקבוצה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
25.09.2013, 19:09
|
|
|
Friendly Enemy |
 |
|
|
אני לא אומר שבBF הרכבים הם השולטים,אבל הם המפתח לניצחון. בBF3 הצורה של המפות רק הקשתה על הרכבים כי היא הוסיפה עוד המון אובייקטים להתקמפרות,בB2K לרוב המבנים אפשר להיכנס ולהתקמפר(או לעשות אמבוש) לעומת מה שהיה בBF2 שלרוב היית בשטח. אז יוצא שהרוב סנייפרים כי המפה מעודדת את זה. מה הם צריכים לחשוש מהרכבים? BF4 רק מחזק עוד את הקלאסים ונותן להם אפשרות להיות חיילים טובים גם בלי עזרה מחבריהם. אני לא אומר שבBF חייב טנק בשביל לנצח,אבל כשאתה זרוק סתם ככה בשטח בBF2 אתה מרגיש כמו איש קטן במלחמה גדולה כי האפשרות שלך לבד לשרוד היא קטנה,אז או שאתה מצטרף לקבוצת חי"ר או לרכב עם עוד 1-2 אנשים ותורמים לקבוצה. |
|
|
|
|
בקיצור מה שאתה מנסה לומר (אם הבנתי אותך נכון) זה שתופעת הרמבו הלכה וגדלה עם כל משחק.
ב-BF3 שחקן מנוסה יכול להיות רמבו או נינג'ה ולעשות הרבה נזק גם לחי"ר וגם לרכבים. אפילו להוריד מסוק עם סכין
ובכללי אני די מסכים עם העמדה הזאת. זה קצת מגוכח ויותר נוב פריינדלי לעומת המשחקים הקודמים.
ת'אמת אפילו ב-BC2 אדם אחד לא יכל לעשות כל כך הרבה טרור כמו BF3.
|
|
|
|
|
|

צוות VGames

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
25.09.2013, 19:15
|
|
|
WarFox89 |
 |
|
|
בקיצור מה שאתה מנסה לומר (אם הבנתי אותך נכון) זה שתופעת הרמבו הלכה וגדלה עם כל משחק.
ב-BF3 שחקן מנוסה יכול להיות רמבו או נינג'ה ולעשות הרבה נזק גם לחי"ר וגם לרכבים. אפילו להוריד מסוק עם סכין
ובכללי אני די מסכים עם העמדה הזאת. זה קצת מגוכח ויותר נוב פריינדלי לעומת המשחקים הקודמים.
ת'אמת אפילו ב-BC2 אדם אחד לא יכל לעשות כל כך הרבה טרור כמו BF3. |
|
|
|
|
נכון. וזה מאוד מצער.
אני מקווה שב BF4 נוכל לחזור יותר לכיוון של עבודת צוות.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
25.09.2013, 20:35
|
|
|
RazY |
 |
|
|
יש לי הרגשה שאתה מאותם אנשים שתקועים בעבר ומסרבים בכל תוקף להתקדם (משהו בסגנון They Ruined BF). הפתרון פשוט, יש מספיק שרתי BF2 פעילים עם שחקנים שמרגישים בערך כמוך. פשוט תמשיך לשחק במשחק המושלם BF2 ובא לציון גואל. |
|
|
|
|
מה הקשר ל'לסרב להתקדם' ?
אם משהו היה טוב, למה לשנות ולקרוא לזה קידמה ?
מזכירים את BF2 כי בגללו יצא BF3, BF4 ועוד שטויות כמו BC2..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
25.09.2013, 20:37
|
|
|
Roughneck2-0 |
 |
|
|
נכון. וזה מאוד מצער.
אני מקווה שב BF4 נוכל לחזור יותר לכיוון של עבודת צוות. |
|
|
|
|
איך רמבו סותר עבודת צוות ?
זה שהשאר לא רמבו, רק מראה שהם לא מוכשרים מספיק.. וכן מראה שזה משחק לא נוב פרנדלי וכן אפשר להתקדם וללמוד לשחק בו יותר טוב מהרגיל.. שהסטטיסטיקה לא מתיישרת, כי אין סיבה שהיא תתיישר לכולם.
ותופעת הרמבו לפעמים דווקא צומחת מעבודת צוות, שחקן טוב וקבוצת נובים שמרפאים אותו כל שניה.. וכו'..
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
25.09.2013, 21:18
|
|
|
Ya2 |
 |
|
|
מה הקשר ל'לסרב להתקדם' ?
אם משהו היה טוב, למה לשנות ולקרוא לזה קידמה ?
מזכירים את BF2 כי בגללו יצא BF3, BF4 ועוד שטויות כמו BC2.. |
|
|
|
|
להתקדם <> קדמה
הכוונה בלהתקדם היא להשלים עם העובדה שהזמנים השתנו ושמרבית המשחקים היום מותאמים לשחקנים שכנראה יותר מאותגרים משחקני העבר. לסרב להתקדם משמעו להמשיך לברבר על כמה ש-BF2 היה מושלם ואיך הם הרסו אותו כאילו שזה ישנה משהו.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
25.09.2013, 21:58
|
|
|
RazY |
 |
|
|
להתקדם <> קדמה
הכוונה בלהתקדם היא להשלים עם העובדה שהזמנים השתנו ושמרבית המשחקים היום מותאמים לשחקנים שכנראה יותר מאותגרים משחקני העבר. לסרב להתקדם משמעו להמשיך לברבר על כמה ש-BF2 היה מושלם ואיך הם הרסו אותו כאילו שזה ישנה משהו. |
|
|
|
|
על 99.999% מהדברים בפורום אפשר להגיד "כאילו שזה ישנה משהו"
וBF2 עדיין מושלם .. (חוץ מהגריפקה, אם היא פרמטר)
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
25.09.2013, 22:06
|
|
|
Ya2 |
 |
|
|
על 99.999% מהדברים בפורום אפשר להגיד "כאילו שזה ישנה משהו" 
וBF2 עדיין מושלם .. (חוץ מהגריפקה, אם היא פרמטר) |
|
|
|
|
בסדר אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמה שהיה רלוונטי לימי BF2 כנראה שכבר לא ממש רלוונטי היום. בכל אופן לא למשחקים שמכוונים לקהל רחב בניגוד למשחקי נישה כמו ARMA.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
25.09.2013, 22:10
|
|
|
דווקא בגלל שאנשים המשיכו לברבר על כמה ש-BF2 היה מושלם, הוסיפו קומנדר מוד ל-BF4 וגם מצב צופה. אם היינו יושבים ורק שמחים עד כמה הכל מושלם בכל משחק שיוצא זה לא היה מוביל לשום מקום. ה"בכיינים" הם חלק בלתי נפרד מתהליך השיפור וחידוש. תמיד צריך מישהו שיגיד מה לא טוב.
|
|
|
|
|
|
|
|
|