אני יודע שהלאן לא היה מוצלח כל כך ולא היה HLTV או משהו דומה אבל לפחות תמונות סרטונים משהו קטן שיתעד תחוויה הזאת גם זה לא קיים ?
דרך אגב אמרתם שהלאן יהיה משודר בערוץ 10 אפשר לדעת למה זה לא קרה ?
אני יודע שהלאן לא היה מוצלח כל כך ולא היה HLTV או משהו דומה אבל לפחות תמונות סרטונים משהו קטן שיתעד תחוויה הזאת גם זה לא קיים ?
דרך אגב אמרתם שהלאן יהיה משודר בערוץ 10 אפשר לדעת למה זה לא קרה ?
הקהילה הזאת רק יכולה להתבכיין ולזיין את השכל ואז מתבכיינים עוד יותר "כי לא משקיעים בקהילה" למה שמישהו ינסה להשקיע בכם עם כל היחס המגעיל הזה?
balox>chuck norris
BALOX quit ad mhsav hadash: ומי שהוא
BALOX quit ad mhsav hadash: קטן למי שאני בתל אביב
BALOX quit ad mhsav hadash: וכן עם הוא ידבר הרבה
BALOX quit ad mhsav hadash: יבואו חצי תל אביב למודעין
BALOX quit ad mhsav hadash: והוא יקבל דקירות
BALOX quit ad mhsav hadash: בכל אזור בגוף
רגילים שנכנסים בהם אז אל תתיחס
ודי להיעלב מזה שאומרים לך או שואלים אותכם "למה לא היה HLTV", "לא מסודרים" ושיט כזה
תיקחו את זה מקצועית ולא רגשית ותפיקו לקחים ולאנשים מותר להתלונן גם 1000 פעם ותעשו מה שבראש שלכם
רגילים שנכנסים בהם אז אל תתיחס
ודי להיעלב מזה שאומרים לך או שואלים אותכם "למה לא היה HLTV", "לא מסודרים" ושיט כזה
תיקחו את זה מקצועית ולא רגשית ותפיקו לקחים ולאנשים מותר להתלונן גם 1000 פעם ותעשו מה שבראש שלכם
אף אחד לא אמר שאסור להתלונן. ואתה רק מוכיח הנקודה את שלי שהקהילה הזאת מלאה בילדים קטנים שלא מעריכים שום דבר, ויודעים רק לבכות. ותתלונן כמה שאתה רוצה גבר וגם כל החברים שלך שיתלוננו ויבכו כמה שהם רוצים במקום לנסות גם לתרום איכשהו או לעשות משהו. אבל אחריי זה אל תתפלאו שאף אחד לא משקיע כי תראו איזה יחס אתם מביאים.
balox>chuck norris
BALOX quit ad mhsav hadash: ומי שהוא
BALOX quit ad mhsav hadash: קטן למי שאני בתל אביב
BALOX quit ad mhsav hadash: וכן עם הוא ידבר הרבה
BALOX quit ad mhsav hadash: יבואו חצי תל אביב למודעין
BALOX quit ad mhsav hadash: והוא יקבל דקירות
BALOX quit ad mhsav hadash: בכל אזור בגוף
אף אחד לא אמר שאסור להתלונן. ואתה רק מוכיח הנקודה את שלי שהקהילה הזאת מלאה בילדים קטנים שלא מעריכים שום דבר, ויודעים רק לבכות. ותתלונן כמה שאתה רוצה גבר וגם כל החברים שלך שיתלוננו ויבכו כמה שהם רוצים במקום לנסות גם לתרום איכשהו או לעשות משהו. אבל אחריי זה אל תתפלאו שאף אחד לא משקיע כי תראו איזה יחס אתם מביאים.
אתה שמעתי אותי בוכה באיזה חלק מהאשכול הזה ?
אני סך הכל הבנתי מילדים שהיה שם צלם ואם אפשר לדעת מה עם התמונות לא התלוננתי ולא כלום כי אין מה להגיד עליהם