לפני שנתיים וחצי בערך, כשהתחלתי יותר להכנס לקהילה, הייתי בקלאן עם שחקן בשם kadafy. או שהוא עבד עליי שהוא אמר לי שזה ניק יפה או שהוא באמת חשב ככה אני עד היום לא יודע כי הפירוש של הניק הוא זוועה. בכל מקרה הייתי תייר אז ונשארתי עם הניק עד היום. פירוש הניק: (ש"ע) נפרון (יחידה במערכת ההפרשה של בעלי חוליות).
קנפי לילה כבר יותר הגיוני
My Gaming Gear: Headsets: Steel Series Siberia v2 Frost Blue Mouse: Razer DeathAdder 3.5G Pad: SteelSeries QCK Keyboard: Microsoft
לפני שנתיים וחצי בערך, כשהתחלתי יותר להכנס לקהילה, הייתי בקלאן עם שחקן בשם kadafy. או שהוא עבד עליי שהוא אמר לי שזה ניק יפה או שהוא באמת חשב ככה אני עד היום לא יודע כי הפירוש של הניק הוא זוועה. בכל מקרה הייתי תייר אז ונשארתי עם הניק עד היום. פירוש הניק: (ש"ע) נפרון (יחידה במערכת ההפרשה של בעלי חוליות).
קנפי לילה כבר יותר הגיוני
תחזיר ל Qq. ככה לא יהיה לך פרוש לפחות
תראו כמה ילדים חנונים יש בעולם
marinoff aka Sunrise: atem od tishmeu alay ani hahi tov she yesh
תראו כמה ילדים חנונים יש בעולם מעתיק את מה שאני שמתי וחושב שאני רשמתי את זה ולא מבין שזה הוא רשם והוא מנסה לא לצאת אידיוט
"venous aka garnett: atem od tishmeu alay ani hahi tov she yesh
דוגמא למישהו שחי בסרט "
הינה דוגמא לבנאדם חנון^
מיקי בחופש מירי בנופש בתאילנד כל מיקי זה בעצם מיקו וכל מירי זה בעצם מירו.
Yarniwiwesh: avi bevakasha taane ani lo yaase et ze shuv bevakasha
Yarniwiwesh: slah li
Yarniwiwesh: ani mithanen
Yarniwiwesh: bevakasha nu
Yarniwiwesh: taane
Yarniwiwesh: nuuuuu plzzzzz
Yarniwiwesh: taane