משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
25.09.2013, 10:35
|
|
חישוב הוצאות LAN לדוגמא
היי,
שמעתי שהיה קצת בלאגן בלאן האחרון, וכרגיל אנשים תמיד צועקים על הכספים שהולכים ונזרקים להם, בלי חישובים בכלל.
אני מצרף לנושא זה 2 חישובי הוצאות בלבד - הראשון מתחילת הדרך של מסיבת רשת מסוימת, והשני מלקראת סיומו. עקב סיבות כאלו ואחרות, אני לא יכול לפרסם את כל הפרטים (וכנראה לא אענה על יותר מדי שאלות), אבל אני יכול לציין שהם חיוניים. (כל המחירים היו לאחר בדיקה).
אפשר לראות שבקלות, מסיבת רשת זה לא דבר זול. ההערכה הראשונית שלנו היתה רחוקה מהאמת.
מקווה שזה עוזר לכם קצת לפתוח עיניים,
ננג.
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 25.09.2013 בשעה 10:58.
|
ಠ_ಠ NaNg ಠ_ಠ
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תצית אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
25.09.2013, 10:54
|
|
|
אני רוצה להגיד לך תודה רבה על מה שרשמתה פה ! ליפני כמה ימים קיימנו לאן פרטי של 16 קבוצות בתל אביב וקרה מה שקרה אני חלק מקהילת פליימיקרס וכל מה שאתה רושם פה זה מה שאנחנו קנינו מהכיס שלנו.
אף בנאדם בקהילה שלנו ובאתר של וייגמיס לא מעריך את מה שאנחנו ניסנו לעשות מהכיס שלנו אנחנו הוצאנו כסף כדי להרים משהו רציני ואם אתה תראה את התגובות אתה לא תאמין.
תודה רבה וחג שמח !
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
25.09.2013, 10:58
|
|
|
renegade-- |
ציטוט: |
 |
|
|
אני רוצה להגיד לך תודה רבה על מה שרשמתה פה ! ליפני כמה ימים קיימנו לאן פרטי של 16 קבוצות בתל אביב וקרה מה שקרה אני חלק מקהילת פליימיקרס וכל מה שאתה רושם פה זה מה שאנחנו קנינו מהכיס שלנו.
אף בנאדם בקהילה שלנו ובאתר של וייגמיס לא מעריך את מה שאנחנו ניסנו לעשות מהכיס שלנו אנחנו הוצאנו כסף כדי להרים משהו רציני ואם אתה תראה את התגובות אתה לא תאמין.
תודה רבה וחג שמח ! |
|
|
|
|
המלצה אישית להמשך - תתחקרו את עצמכם, קחו הכל כביקורת ותלמדו מהטעויות. להאשים את הקהילה לא תמיד נכון. (שים לב שהפוסט שלי לא מתייחס לאיזהשהו צד).
לא הייתי מעורה בהלכי הלאן אז אני לא רוצה להגיב סתם, אבל מדברים ששמעתי - אני מבין שיש מקום לשיפור (הדבר הכי הזוי ששמעתי - שאחד המנהלים שיחק בלאן, זה נכון??), אם כי הבנתי שיש דברים לשימור, כרגיל.
|
ಠ_ಠ NaNg ಠ_ಠ
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
25.09.2013, 10:59
|
|
|
אני רוצה שכל אחד יקראה את מה שהוא רשם והוא יראה איזה סכומים אנחנו הוצאנו מהכיס שלנו שאני אומר אנחנו זה exod1a Xitrhon Shalk ואני ! תעריכו משהו פעם אחת!
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
25.09.2013, 11:00
|
|
|
NaNg |
 |
|
|
המלצה אישית להמשך - תתחקרו את עצמכם, קחו הכל כביקורת ותלמדו מהטעויות. להאשים את הקהילה לא תמיד נכון. (שים לב שהפוסט שלי לא מתייחס לאיזהשהו צד).
לא הייתי מעורה בהלכי הלאן אז אני לא רוצה להגיב סתם, אבל מדברים ששמעתי - אני מבין שיש מקום לשיפור (הדבר הכי הזוי ששמעתי - שאחד המנהלים שיחק בלאן, זה נכון??), אם כי הבנתי שיש דברים לשימור, כרגיל. |
|
|
|
|
אני מסכים איתך שיש לשפר ב 10000000% זה נכון!
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
25.09.2013, 11:01
|
|
|
ותאמין לי שלמדנו מי טעיות
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
25.09.2013, 12:26
|
|
|
אולי על הדרך מארגני הלאן ישקלו ללמוד עברית קצת
ובנוסף, אולי תעברו לפורום משלכם מאשר לעבוד דרך vGames כאילו THE FUCK??
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
25.09.2013, 13:07
|
|
|
תקראו תקראו, באמת שאחד האנשים היותר מבינים בכל מה שקשור ללאנים והתנהלות, אחד שעבר את כל הבלאגן הזה כבר .
|
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ הקבוצות CS

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
25.09.2013, 13:12
|
|
|
יש מצב renegade הזה זה אח או בן דוד של כנפי לילה? חחחחח
|
bARAKING: יאללה זזתי לטייל בשדות הכוס
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
25.09.2013, 13:45
|
|
|
NaNg |
 |
|
|
לא הייתי מעורה בהלכי הלאן אז אני לא רוצה להגיב סתם, אבל מדברים ששמעתי - אני מבין שיש מקום לשיפור (הדבר הכי הזוי ששמעתי - שאחד המנהלים שיחק בלאן, זה נכון??), אם כי הבנתי שיש דברים לשימור, כרגיל. |
|
|
|
|
נכון
|
XENSiDE#
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ הקבוצות CS

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
25.09.2013, 14:10
|
|
|
NaNg |
 |
|
|
|
|
|
|
דבר ראשון אחד המנהלים כן שיחק בקבוצה בלאן, עשה סיבוכים בסידינג וכל מיני שטויות אבל עזוב זה לא הנושא.. אתה הבאת לנו הוצאות של לאן 32 קבוצות מה שמכפיל את הסכום, לא הכללת ספונסרים, ואת ההכנסות שבלאן(כמו דוכני אוכל, מכירת ציוד,דמי כניסה וכו)ומה גם ברור לי שמנהלי פליימיקרס יוצאים כל לאן ברווח כל אחד של לפחות 500 שקל( את זה אחד המנהלים רשם ).
אין לי כוח לפרט עוד אבל זה ברור שבלאן -קטן- של פליימיקרס לא מוציאים כזאת כמות כסף בטווח שרשמת.
נערך לאחרונה על ידי .ey0m, 25.09.2013 בשעה 14:13.
|

11:49 - XTROIL: ahi wow ze mishak shel
11:50 - XTROIL: גברשטיינים
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
25.09.2013, 14:23
|
|
|
מי זה כנפי לילה גבר?
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
25.09.2013, 14:24
|
|
|
.ey0m |
 |
|
|
דבר ראשון אחד המנהלים כן שיחק בקבוצה בלאן, עשה סיבוכים בסידינג וכל מיני שטויות אבל עזוב זה לא הנושא.. אתה הבאת לנו הוצאות של לאן 32 קבוצות מה שמכפיל את הסכום, לא הכללת ספונסרים, ואת ההכנסות שבלאן(כמו דוכני אוכל, מכירת ציוד,דמי כניסה וכו)ומה גם ברור לי שמנהלי פליימיקרס יוצאים כל לאן ברווח כל אחד של לפחות 500 שקל( את זה אחד המנהלים רשם ).
אין לי כוח לפרט עוד אבל זה ברור שבלאן -קטן- של פליימיקרס לא מוציאים כזאת כמות כסף בטווח שרשמת. |
|
|
|
|
נכון בר Xitrhon שיחק אבל הוא לא עשה שום דבר ב סידינג וכל מיני חרטות שאתם אומרים הכל היה בצורה חוקית ויפה ותאמין לי שאני לא ישקר לך.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
25.09.2013, 14:27
|
|
|
.ey0m |
 |
|
|
אין לי כוח לפרט עוד אבל זה ברור שבלאן -קטן- של פליימיקרס לא מוציאים כזאת כמות כסף בטווח שרשמת. |
|
|
|
|
אחי על איזה רווח אתה מדבר ??? כל אחד מאיתנו שזה אני Xitrhon exod1a Shalk יצאנו ב הפסד של החיים יצאנו מהלאן בלי שקל בכיס אל תגידו סתם דברים שאתם לא יודעים בכלל כלום אתם סתם אתם מדברים חרטות...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
25.09.2013, 14:30
|
|
|
WEBGAME |
 |
|
|
אולי על הדרך מארגני הלאן ישקלו ללמוד עברית קצת
ובנוסף, אולי תעברו לפורום משלכם מאשר לעבוד דרך vGames כאילו THE FUCK?? |
|
|
|
|
יש להם אתר, אבל אף אחד לא נכנס אליו חחחח בגלל זה הם מפרסמים פה מרוב נואשות.
regenade בטח שיצאת בהפסד, לא ידעתם לקיים את הלאן כמו שצריך, אז החזרתם את הכסף לכולם.
|
Genotensei [Gosu]: asiti riza hayom
Genotensei [Gosu]: ve a meamen amar li paam a baa lasim hulza
Genotensei [Gosu]: ki mishu itlonen aly paam kodemet
Genotensei [Gosu]: mirin brah
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
25.09.2013, 14:33
|
|
|
.ey0m |
 |
|
|
|
|
|
|
אני לא אגיב לחלק מהשטויות שרשמת פה, רק אזכיר שאני לא יכול לפרסם הכל (כולל את ההכנסות המשוערות).
אבל מה שמעצבן אותי זה שאנשים חושבים ש"מנהלים" לא צריכים להוויח כסף מאירועים כאלה. כאילו רק השחקנים צריכים להרוויח? מה ייצא מזה? איזה תמריץ זה נותן למנהלים שכאלה לעשות עוד אירועים כאלה? זה העבודה (אפילו אם הזמנית) שלהם. הם משקיעים בזה, נניח, את היום עצמו ויום הכנות זה בערך 20 שעות, ועוד פרסומים התארגנויות התקשרויות וכד' יוצא סה"כ נגיד 40 שעות (וזה בחסד, תאמין לי), ונגיד... נגיד הרוויחו 500 שקל, חלקי 40, יוצא 12.5 ש"ח לשעה? זה שווה את זה?
משהו שלא רווחי לאורך זמן - לא שווה שיחזיקו אותו, אלא אם כן יש אינטרס אחר שאתם לא יודעים עליו.
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 25.09.2013 בשעה 14:37.
|
ಠ_ಠ NaNg ಠ_ಠ
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ הקבוצות CS

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
25.09.2013, 14:39
|
|
|
NaNg |
 |
|
|
אני לא אגיב לחלק מהשטויות שרשמת פה, רק אזכיר שאני לא יכול לפרסם הכל (כולל את ההכנסות המשוערות).
אבל מה שמעצבן אותי זה שאנשים חושבים ש"מנהלים" לא צריכים להוויח כסף מאירועים כאלה. כאילו רק השחקנים צריכים להרוויח? מה ייצא מזה? איזה תמריץ זה נותן למנהלים שכאלה לעשות עוד אירועים כאלה? זה העבודה (אפילו אם הזמנית) שלהם. הם משקיעים בזה, נניח, את היום עצמו ויום הכנות זה בערך 20 שעות, ועוד פרסומים התארגנויות התקשרויות וכד' יוצא סה"כ נגיד 40 שעות (וזה בחסד, תאמין לי), ונגיד... נגיד הרוויחו 500 שקל, חלקי 40, יוצא 12.5 ש"ח לשעה? זה שווה את זה?
משהו שלא רווחי - לא שווה שיחזיקו אותו, אלא אם כן יש אינטרס אחר שאתם לא יודעים עליו. |
|
|
|
|
אמרתי שהם לא צריכים להרוויח? שירוויחו מברוק.. אבל הבעיה בלאן הזה שהם לא היו מאורגנים בשיט..
וברור שהם הפסידו על הלאן הזה כסף, מה לעשות שאין לך הנהלה מספקת ללאן זה מה שקורה ..
לפי דעתי הם היו צריכים להביא אפילו מישהו אחד שהריץ לאן ועוד 16 קבוצות שזה ממש לא קל.
ובנינו אתה יודע שההכנסות מכסות את כל ההוצאות של הלאן.. (לא מדבר ספציפית) אבל בלאן מאורגן זה צריך להיות ככה.
עריכה- וד"א בנושא של האינטרס: האינטרס שהם הריצו את הלאנים האלה הוא לא כדי להרוויח כסף אלא כדי לקדם את הקהילה, זה יפה. אבל אתה לוקח את זה למובנים של "עבודה"
נערך לאחרונה על ידי .ey0m, 25.09.2013 בשעה 14:45.
|

11:49 - XTROIL: ahi wow ze mishak shel
11:50 - XTROIL: גברשטיינים
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
25.09.2013, 14:45
|
|
|
.ey0m |
 |
|
|
אמרתי שהם לא צריכים להרוויח? שירוויחו מברוק.. אבל הבעיה בלאן הזה שהם לא היו מאורגנים בשיט..
וברור שהם הפסידו על הלאן הזה כסף, מה לעשות שאין לך הנהלה מספקת ללאן זה מה שקורה ..
לפי דעתי הם היו צריכים להביא אפילו מישהו אחד שהריץ לאן ועוד 16 קבוצות שזה ממש לא קל.
ובנינו אתה יודע שההכנסות מכסות את כל ההוצאות של הלאן.. (לא מדבר ספציפית) אבל בלאן מאורגן זה צריך להיות ככה. |
|
|
|
|
בינינו - בלי חסויות, אין סיכוי. עם - בקושי. כן, גם לאן כזה קטן.
על העריכה שלך - עבודה או תחביב, להפסיד כסף לאורך זמן זה לא שווה את זה. עדיף לקרוא לזה עבודה כי הם עובדים בשביל הקהילה שלהם, מלשון 'עבד', 'עבודה', לא כי הם חתומים שם על חוזה עבודה וכד'...
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 25.09.2013 בשעה 14:52.
|
ಠ_ಠ NaNg ಠ_ಠ
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
25.09.2013, 15:00
|
|
|
אי אפשר לקבל הרבה מידע מהרשימה כדי להסיק מסקנות צריך לדעת הרבה יותר על מה שמתרחש מסביב.
בכל אופן אפשר להרים מסיבות רשת ללא הפסדים בעיקר אם מקבלים תמיכה מגוף חיצוני כמו למשל מכללה פרטית שריקה בקיץ ומחפשת פרסום או ממועצה עירונית \ אזורית או כל גורם אחר בעל אינטרסים, בכל מקרה הרווח יהיה מאוד מצומצם בסדרי גודל ופוטנציאל של הקהילה בארץ.
לכן יש לקחת בחשבון שעושים לאן זה כנראה לא יהיה רווחי במיוחד והעבודה שצריך להשקיע לא בטוח שתיהיה שווה את הכסף ולכן אם אתם חושבים לעשות לאנים אני מציע שיהיה גם סיבות נוספות כדי שלא תתעכזבו.
כמובן שאם תיהיו יצירתיים ותמצאו דרכים לחסוך כסף לצד מקורות הכנסה מקוריים וחדשים אפשר להיות אופטימיים אפילו במצב הנוכחי של הקהילה.
|
Planet51 Gaming From Another Planet
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
25.09.2013, 15:19
|
|
נחמד לראות אותך פה ננג 
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
25.09.2013, 16:20
|
|
|
אתם 4 מנהלים נגיד אתם עושים לאן פעם בחודש ל16 קבוצות אז בואו נתחיל לחשב יחדיו!
כיסאות - 16x5 = 80x15 = 1200
שולחנות - 16x2.5 = 40x15 = 600
כבל 2/3 מטר - 20x10 = 200
כבל 10/15 מטר - 20x15 = 300
מתג 8 חיבורים 10/100 - 20x100 = 2000
מתג 24 חיבורים - 290x1 = 290
האב 8 חיבורים - 15x55 = 825
השכרת מקום - 2000
פרסים - 700
שרת - 250
פרסום (שלטים, בלאגנים) - 1000
חשמלאי - 500
שומר - 300
בסיכום יוצא: 10165 ובגלל שאתם 4 אנשים בואו נחלק ב4 ! 9515/4 = 2541.25
וזה רק ההוצאות וזה אפילו פחות ממשכורת מינימום של כל אחד בכיינים וזה עוד בלי הכנסות...
הכנסות לדוגמא:
מכירת אוכל ושתייה - 1000
תשלום כניסה של כל שחקן - 16x5=80*50=4000
^רק פה סגרתם 4 אלף שקל... תעשו לי טובה חבר'ה אין לי כוח להמשיך לכתוב פשוט
|
21:39 - ©saba™ Owned by float and alosha: eyal kol mi she omer leha she ata noob
21:39 - ©saba™ Owned by float and alosha: ZODEK
21:39 - ey0m: im with u
21:39 - ©saba™ Owned by float and alosha: YES!
21:39 - ey0m: yes we van
21:39 - ey0m: can
21:40 - ©saba™ Owned by float and alosha: no we can't change that
21:40 - ©saba™ Owned by float and alosha: ;)
21:40 - ©saba™ Owned by float and alosha: you'll always be bad <3
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
25.09.2013, 18:09
|
|
|
לפני כל זה, הלאן האחרון שילמו כסף המנהלים, אבל אתם מחשבים שולחנות+כסאות . אני מזכיר שישבתי על כיסא של ילד בן 10 שלומד בכיתה א, כולנו זוכרים איזה כיסא זה? אלה ששוברים ת'גב..
שולחן של בית ספר. אז בוא נגיד שעל זה לא הוצאתם כסף, מקום אינ לא יודע אני די בטוח ששילמתם להם משהו.. חשמל.. נפל כל שניה בגלל חשמלאי כושל, אבל בס"כ נהניתי לבוא ולראות את כולם. אני בטוח שלאן הבא יהיה בסדר, ניפגש לאן הבא.. #smartmove
|
|
|
|
|
|
|
|
|