שלום לכל חברי Vgames.cs, אנו שמחים לכריז על פתיחת הרשמתה של טורניר ה-SummerCup,
שימו לב!, ההרשמה פתוחה לכ-ו-ל-ם ללא הגבלת מספר הקבוצות.
ההרשמה פתוחה מהתאריך: 17.5.2014 ותיסגר בתאריך: 31.5.2014
הליגה תערך לקבוצות המכלות חמישה שחקנים ותיהיה פתוחה לכולם - זאת אומרת, קבוצות מיקים יולו להרשם כחד, ללא סדר עדיפויות.
אירוע הגמר של הליגה יערך באופליין, במועדון של Vgames, על מנת להבטיח משחק נקי מרמאויות וליצור קהילה מקצועית ואחידה.
קבוצה אשר יודעת שלא תוכל להציב חמישה שחקנים לפחות בכל משחקי הטורניר, נא לא להרשם! במידה וקבוצה תרשם ולא תגיע היא תושהה מכל פעילות באתר למשך חודשיים.
ההרשמה תתבצע בתת פורום "רישום לפעילויות" על ידי פתיחת נושא ולפי התוכן הבא(דוגמה):
שימו לב! על כל שחקן יש לאשר באשכול זה את השתתפותו בטורניר את הגעתו לגמר האופליין, במידה ולא יאשר את הדברים הללו לא יוכל להשתתף בטורניר.
הערות נוספות:
1. הקבוצה תכלול לכל היותר שמונה שחקנים ולכל הפחות חמישה.
2. לאחר שלידר הקבוצה פתח את הדיון כל שחקן מחוייב לאשר את השתתפותו ועל כך שקרא את חוקי הליגה היפורסמו בהמשך ההודעה.
3. כל שחקן שמאשר השתתפותו מחוייב במונה הודעות העולה על 30.
4. הוספת מחליפים תוך כדי הליגה תיהיה אפשרית רק ביום שבת (כולל מוצ"ש) כך שהשינוי הבא של הרכב הקבוצה יוכל להיות רק לאחר שבועים.
5. אין אפשרות להרשם בשתי קבוצות שונות, שחקן אשר יתפס כניסה לשחק ביותר מקבוצה אחת יענש בהתאם.
6. משחקי הליגה יקבעו ע"י צוות הטורנירים, באפשרות כל קבוצה לדחות את מועד המשחק סה"כ 3 פעמים בלבד (לכל שלב), או קביעת מועד נוח לשניי הקבוצות בשיתוף ואישור של אחראי הבית.
זמני המשחקים:
הליגה תחל כאמור ביום שלישי, ה- 3.6.2014 ותסתיים באופליין, במועדון של Vgames.
ימי ושעות המשחקים יפורסמו לפני פתיחת הליגה, במידה ויש לאחת הקבוצות בעיה עם שעות המשחקים יש לפנות במהרה לאחראי של אותו בית או לאחראי הטורניר. לא ייתקבלו דחיות או ביטול של משחקים של הרגע האחרון! ראו הוזהרתם!!! הערה: כל המשחקים יישוחקו בימי חול, כלומר - בשבת לא יהיו משחקים אלא אם שתי הקבוצות הסכימו לכך והמשחק אושר ע"י מנהל אותו בית או אחראי הטורניר.
שלבי מבנה הטורניר:
שלב ראשון (השלב המקדים):
הקבוצות שירשמו התחלקו לארבעה בתים לפי הצורך - שם ישחקו כולם נגד כולם (קבוצה תשחק פעם אחת נגד כל קבוצה אשר רשומה איתה בבית), מכל בית יעלו 4 קבוצות בלבד!
כך שממשיכות 16 הקבוצות המנצחות לשלב הבא.
שלב שני (שלב הבתים):
הקבוצות התחלקו פעם נוספת לארבעה בתים של ארבע קבוצות, וגם שם ישחקו שוב כולם נגד כולם, כך שמתוכם עולים 2 מכל בית - משמע סה"כ 8 קבוצות המנצחות ממשיכות לשלב הבא, ושמונת הקבוצות המפסידות מועברות ל-'שלב ההזדמנות הנוספת' עליו יפורט בהמשך.
שלב שלישי + ההזדמנות הנוספת (חצי הגמר):
השלב השלישי הוא שלב 'Double-elimination', משמע:
8 הקבוצות שהמשיכו לרבע הגמר ישחקו ב-'W Bracket' שם התחלקו וישחקו בסגון 'Nockout BO3' - הטוב משלושת המות עד להגעת 2 קבוצות אחרונות שימשיכו לשלב הגמר (שלב האופליין) שם התחרו על המקום הראשון!
בשלב ההזדמנות הנוספת, 8 הקבוצות המפסידות (של השלב השני) עדיין לא נפרדות מהטורניר! שמונת הקבוצות שהפסידו ישחקו ב-'L Bracket' שם ישחקו גם בסגנון 'Nockout BO3' הטוב משלושת המפות עד להגעת 2 קבוצות אחרונות אשר ימשיכו לגמר (שלב האופליין) וילחמו על המקומות שלישי ורביעי בליגת הקיץ.
שלב הגמר (האופליין):
אירוע הגמר יתקיים בשיטת הטוב מחמישה משחקים (BO5).
בשלב זה הקבוצות יישחקו באופליין בשיטת BYOC ויגיעו לשחק במועדון של וויגימס! קבוצה שלא תוכל להגיע לגמר במשרד מכל סיבה תיפסל לתחרויות עתידיות והקבוצה במקום ה-3 (וכן הלאה) תזכה לעלות במקומה לגמר במשרד.
הערה: כל המשחקים יישוחקו עם האנטי צ'יט EAC, למידע נוסף, הורדת ומדריך לשימוש - לחץ כאן!
הערה:
הפרסים ימסרו בסיום הגמר של אותו היום - ולא ישלחו בדואר.
הפרסים הם:
חוקי הטורניר:
חוקי הטורניר הם החוקים המקובלים בליגות המתקדמות בעולם, אך מספר נקודות למען הסר ספקות:
1. כל שחקן חייב להשתמש באנטי צ'יט EAC - מדריך הורדה והתקנה של האנטי צ'יט - כאן! לעזרה בתקלות באנטי צ'יט - כאן! 2. שימוש במגן (Tactic Shield) אסור! השימוש בכל שאר הנשקים מותר! 3 אין לנצל באגים במפות! ניצול באגים יגרום להפסד טכני!
דוגמאות לבאגים במפות:1, 2, 3, 4. 4. השימוש ב 32bit חובה! משתמש אשר ישתמש ב 16bit יפסול את קבוצתו. 5. שחקן אשר יתפס כי שיחק בקבוצה שלא אושר בה - יוביל להפסד טכני של אותה הקבוצה. 6. חובה להשתמש הסקינים (Skins) של 1.6 המקוריים! הורדה - כאן! 7. הקלטה של כל שחקן בכל המשחקים (record) חובה! 8. אין להשתמש בתוכנות עזר (צ'יטים) המשתמש יענש בחומרה. 9. חובה להיות קשובים למנהלים ולהיות כפופים להוראות שלהם! 10. קבוצה אשר לא תהיה מוכנה להתחלת המשחק כ-15 דקות לאחר קבלת הפרטים תפסיד טכנית. 11. במידה וישנו חוק שאינו כתוב ואינו ידוע והמריץ אומר לכם, יש להקשיב!
*ויגיימס שומרת לעצמה את הזכות לפסול כל קבוצה ללא הודעה מראש, ומכל סיבה ללא צורך לפרט ו/או לתת דין וחשבון לאף אחד.
**ויגיימס שומרת לעצמה לשנות את התקנון, את מתכונת הליגה ו/או לבצע כל שינוי בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי, מבלי לתת הודעה מראש.
p h y t e x ^ New mouse: ma ztomeret
p h y t e x ^ New mouse: mathil ahsve?
baron: stom
p h y t e x ^ New mouse: ?
p h y t e x ^ New mouse: nu nu bar
p h y t e x ^ New mouse: ani yimzoz leha
p h y t e x ^ New mouse: maztomeret mathil ahsve
במקום לשחרר (מה שממזמן הגיע הזמן) אתם ממשיכים לנסות להרים פה קהילה, במקום להשקיע במשחק היותר תחרותי.
אני הייתי ב"מועדון" וייגיימס הזה, זה מקום קטן ויותר מ-2 קבוצות לא יכנסו לשם.
ככה כל ליגה? 2 קבוצות באות לשחק ב"מועדון" קטנטן ולזכות בADV או עכבר של 100 שקל?
יש לך אחלה מוטיבציה אבל אולי במקום לבזבז אותה על משחק שהייתם ממזמן אמורים לפרוש ממנו, להשקיע אותה על המשחק יותר תחרותי לא רק בארץ אלא גם בחו"ל ולאחד את הקהילה כמו שהיה צריך לעשות ממזמן.
להעביר את המשאבים שמשקיעים ב1.6 לGO ונוכל סופסוף לשחק כמו כולם.
במשאבים אני מתכוון - EAC,קלאבים וצוות טכני/מנהלים.
אני לא מנסה להעביר אף אחד לשום מקום, אומר את דעתי האישית.
אין לכם למה להתווכח איתי.
נערך לאחרונה על ידי TeraNova, 18.05.2014 בשעה 09:07.
במקום לשחרר (מה שממזמן הגיע הזמן) אתם ממשיכים לנסות להרים פה קהילה, במקום להשקיע במשחק היותר תחרותי.
יש לך אחלה מוטיבציה אבל אולי במקום לבזבז אותה על משחק שהייתם ממזמן אמורים לפרוש ממנו, להשקיע אותה על המשחק יותר תחרותי לא רק בארץ אלא גם בחו"ל ולאחד את הקהילה כמו שהיה צריך לעשות ממזמן.
יש דברים שאתה לא יודע למה ניראלך שיהיה רק את המקום הקטן של 2 קבוצות עומדים להגדיל אתזה ויש הרבה אנשים שלא אוהבים את המישחק אז הם נישארים ב1.6 אני אישית שיחקתי בזה הבנתי את המישחק הכל הבנתי ועדיין לא נהנתי מימנו אז אין לי סיבה לשחק במישחק שאני לא נהנה מימנו.
נערך לאחרונה על ידי venxbenny, 18.05.2014 בשעה 13:14.
אנחנו לא משחררים? אתם לא משחררים
תבינו GO זה משחק שלהרבה אנשים לא כיף לשחק בו לכן אנשים נשארים ב 1.6 אז לא נמאס לכם כל היום לחפור לעבור לשם?
ולא אכפת מהפרסים משחקים להינות צריך להסתכל על מה שיש ולא על מה שאין.
יום נעים שיהיה.
יש דברים שאתה לא יודע למה ניראלך שיהיה רק את המקום הקטן של 2 קבוצות עומדים להגדיל אתזה ויש הרבה אנשים שלא אוהבים את המישחק אז הם נישארים ב1.6 אני אישית שיחקתי בזה הבנתי את המישחק הכל הבנתי ועדיין לא נהנתי מימנו אז אין לי סיבה לשחק במישחק שאני לא נהנה מימנו.
להגדיל את המועדון?
זה פריקסט איך תגדיל פריקסט תחבר עוד פריקסט ותשבור את הקיר באמצע?
חוץ מזה אין להם שם מקום להגדיל אתזה