משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 13.01.2007

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.06.2014, 23:38
|
|
פטריק באך: "באטלפילד בדרך להיות סדרה מתה"
על-פי כתבה באתר פוליגון:
פטריק באך מDICE דיבר פעם על הסיבות למה באטלפילד לא רואה שחרור של משחק חדש כל שנה כמו האסטרטגיה של אקטיביז'ן שהצליחה עם סדרת Call Of Duty שמוציאה משחק כל 12 חודשים. מתוך ריאיון שנערך ב2011:
"לנו היה צורך בזמן כדי ליצור את המשחק הבא בתקווה שהשחקנים יאהבו אותו. אם הייתה לנו רק שנה לשחרר את המשחק הבא בסדרה, המשמעות היא שיהיה לנו פחות זמן לבנות אותו, וזה אומר שנצטרך להסתמך על סטודיו אחר שיבנו את המשחק בשבילנו, ואז לא יהיה לו את החותמת של DICE. איכס, לא!"
עוד הוסיף באך ואמר: "EA לא יכריחו אותנו מעולם לשחרר משחק כל שנה, לדעתי זה ידלל את החזון של הסדרה ויוביל למותה בסופו של דבר."
באטלפילד: הארדליין ייצא כשנה לאחר האסון שהיה השחרור של באטלפילד 4, וזה מפותח ע"י הסטודיו מאחורי סדרת "חלל מת", ויסראל. לדברי באך, הסדרה כרגע נמצאת בדרך למותה הסופי.
כל מה שהיה אמור להגדיר את התרבות והרמה של באטלפילד נלקח מאיתנו, ומה שנשאר זה סדרה גדולה מלאת אשפה הממוקדת במקסימום רווחים וסבבי פיתוח קצרים.
לכתבה המלאה(באנגלית)
|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 20.12.2006

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.06.2014, 23:45
|
|
|
הרבה דברים נאמרו.
גם זה שדייס לעולם לא ייקחו כסף על מפות, ושהמפות תמיד ישוחררו בחינם, 8 חודשים אחר כך -> DLC של מפות.
|
מתוך חוקי פורום באטלפילד, סעיף א.
|
ציטוט:
Roughneck2-0
|
 |
|
|
11.אזהרה חמורה: למרות האמור בסעיף 10, אין להלין או להעביר ביקורת על ההנהלה או כל גורם הקשור אליה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 26.11.2009

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
25.06.2014, 12:06
|
|
|
צודק 100%, רק קלט את זה בשנתיים איחור..
יש לו בצים, השאלה מה באמת יקרה.. בדיוק מה שהוא מפחד מ..
בהתחלה הם הפכו את זה לעוד משחק דמוי COD, ועכשיו גם ל GTA ..
ואף מילה על BF2 ..
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 12.05.2010

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
25.06.2014, 15:34
|
|
|
הדרך הכי טובה להצביע נגד זה עם הארנק!
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
25.06.2014, 20:46
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
הדרך הכי טובה להצביע נגד זה עם הארנק! |
|
|
|
|
???
התכוונת בלי הארנק אולי
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 13.10.2009

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
25.06.2014, 20:55
|
|
על פי כתבה בPC Gamer, דייס שואלים את הקהילה מה הם אהבו בBad Company 2.
BC2 לא היה משחק גרוע. מצד שני, הוא לא היה מושלם.
קצת מצחיק אותי שדייס לא מחפשים את ההבדלים בין המשחקים. (בין ההבדלים הבולטים-תבנית איזון, "האופי" של הנשקים).
אתם יכולים להביע את דעתכם. אולי דייס ישכילו מעט, ויביאו לנו משחק טוב- בפעם הבאה.
|
What Would Good Guy Greg Do?
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
25.06.2014, 22:44
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
קצת מצחיק אותי שדייס לא מחפשים את ההבדלים בין המשחקים. (בין ההבדלים הבולטים-תבנית איזון, "האופי" של הנשקים).
אתם יכולים להביע את דעתכם. אולי דייס ישכילו מעט, ויביאו לנו משחק טוב- בפעם הבאה. |
|
|
|
|
אני עדיין מאמין בדייס. אני די משוכנע שאחרי כל הפאשלות והאי נעימויות שנגרמו (גם לשחקנים וגם להם) מהמשחק האחרון שלהם הם ישכילו, יעשו חושבים עם עצמם ויפיקו לקחים למשחקי ה-BF הבאים שלהם. מה גם שעכשיו יש להם את DICE LA והחברה שם מאוד מוכשרים, קשובים ועושים עבודה מצויינת (CTE). אני כמעט משוכנע שמשחק ה BF האמיתי הבא שיבוא (או 5 או BC3) יהיה ממש טוב ומלוטש.
נערך לאחרונה על ידי WarFox89, 25.06.2014 בשעה 22:46.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
26.06.2014, 09:11
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
אתם יכולים להביע את דעתכם. אולי דייס ישכילו מעט, ויביאו לנו משחק טוב- בפעם הבאה. |
|
|
|
|
BF2 שם אותם על המפה.. מה כל כך מסובך בלהבין מה במשחק הזה עשה את זה ?
עדיף שיקחו אותו וישימו לו גראפיקות נורמליות.. זה הכל, לא צריך יותר בלבולי בצים כמו BC BF3 BF4 וBFזובי
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
26.06.2014, 10:04
|
|
|
ציטוט:
Ya2
|
 |
|
|
BF2 שם אותם על המפה.. מה כל כך מסובך בלהבין מה במשחק הזה עשה את זה ?
עדיף שיקחו אותו וישימו לו גראפיקות נורמליות.. זה הכל, לא צריך יותר בלבולי בצים כמו BC BF3 BF4 וBFזובי |
|
|
|
|
מסכים. אבל אני מטיל ספק אם הם יעשו את זה. ואם הם כן יעשו כזה דבר, זה לא יהיה שתי טיפות מים לBF2. אני חושב שאפשר פחות או יותר לדמיין כמה נקודות שיהיו שונות.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
26.06.2014, 10:29
|
|
|
Haters gonna hate. גם אם הם יעשו את BF2 עם גרפיקה מודרנית של היום (וברור שזה לא יקרה) אנשים עדיין יתלוננו על זה שהוא ממוחזר ולא מחדש כלום.
ולמה הם לא יכולים כרגע לשחזר את אותה ההצלחה שהיתה עם BF2\BC2? התשובה ברורה מאיליו. המשחק השתנה מאז, השחקנים השתנו מאז, קהל היעד השתנה מאז, הדרישות של EA השתנו וכך גם הדרישות של השחקנים החדשים והביקוש שלהם השתנה מאז וכו' וכו' יש המון גורמים שונים.
נערך לאחרונה על ידי WarFox89, 26.06.2014 בשעה 10:32.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
26.06.2014, 17:50
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
מסכים. אבל אני מטיל ספק אם הם יעשו את זה. ואם הם כן יעשו כזה דבר, זה לא יהיה שתי טיפות מים לBF2. אני חושב שאפשר פחות או יותר לדמיין כמה נקודות שיהיו שונות. |
|
|
|
|
ברור שזה יהיה קצת שונה.. אבל שיעשו הכי דומה שאפשר..
חבל שהסיכוי שזה יקרה כל כך נמוך..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
26.06.2014, 17:53
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
Haters gonna hate. גם אם הם יעשו את BF2 עם גרפיקה מודרנית של היום (וברור שזה לא יקרה) אנשים עדיין יתלוננו על זה שהוא ממוחזר ולא מחדש כלום.
ולמה הם לא יכולים כרגע לשחזר את אותה ההצלחה שהיתה עם BF2\BC2? התשובה ברורה מאיליו. המשחק השתנה מאז, השחקנים השתנו מאז, קהל היעד השתנה מאז, הדרישות של EA השתנו וכך גם הדרישות של השחקנים החדשים והביקוש שלהם השתנה מאז וכו' וכו' יש המון גורמים שונים. |
|
|
|
|
בולשיט..
אנשים עדיין אוהבים משחק כמו כדורגל.. שאין בו כמעט שינויים, חוץ מזה שכל כמה שנים כל השחקנים משתנים וכו'.....
דוגמה למשחק שמראה שחדש הוא לא בהכרח יותר טוב.. הגריפקה הרגה את BF2.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
26.06.2014, 20:06
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
אני עדיין מאמין בדייס. אני די משוכנע שאחרי כל הפאשלות והאי נעימויות שנגרמו (גם לשחקנים וגם להם) מהמשחק האחרון שלהם הם ישכילו, יעשו חושבים עם עצמם ויפיקו לקחים למשחקי ה-BF הבאים שלהם. |
|
|
|
|
כן כן.
כי הם הרי משכילים אחרי כל הוצאה של כותר battlefield, ורואים את זה -> כל שחרור הוא יותר גרוע מכל קודמיו.
|
מתוך חוקי פורום באטלפילד, סעיף א.
|
ציטוט:
Roughneck2-0
|
 |
|
|
11.אזהרה חמורה: למרות האמור בסעיף 10, אין להלין או להעביר ביקורת על ההנהלה או כל גורם הקשור אליה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש
הצטרף בתאריך: 04.08.2013

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
26.06.2014, 22:52
|
|
|
אין להם פשוט יותר מה לחדש ...
עוד כמה סקינים חדשים ,נשקים מפות, מודים אבל בהרגשה של המשחק
הכל אותו דבר ...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 29.12.2006

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
27.06.2014, 15:29
|
|
|
ציטוט:
yuvalza
|
 |
|
|
אין להם פשוט יותר מה לחדש ...
עוד כמה סקינים חדשים ,נשקים מפות, מודים אבל בהרגשה של המשחק
הכל אותו דבר ... |
|
|
|
|
האמנם? לטעמי הסקינים המפות והנשקים הם הפרטים הכי שוליים כחלק מההנאה שבמשחק. לעומת זאת, ה"הרגשה" כמו שציינת, או "משחקיות" איך שחלק מהאנשים מעדיפים להתייחס אליה- מהווה את הנתך העיקרי במכלול הנתונים שגורמים לי לאהוב משחק.
יכול להיות שזה רק אני, ויכול להיות שאני דפוק, אבל שים לב שכמעט לכל משחק תמצא בסופו של דבר אחריי כמה שנים קבוצה של שחקנים שלא מוכנים לעבור הלאה. קבוצה של שחקנים שהתחברו באופן טוטאלי למשחקיות של אותו כותר בסדרה. ולBF2 אותה קבוצת שחקנים הייתה גדולה, אפילו גדולה מאוד. (כמובן, לא כמו WoW, הכל יחסי  )
|
[15:45] Tamir: נראה לי שאני היום אלך להסתפר
[15:45] ayam: בידיים או בלשון?
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
27.06.2014, 16:15
|
|
|
ציטוט:
frizenEX
|
 |
|
|
האמנם? לטעמי הסקינים המפות והנשקים הם הפרטים הכי שוליים כחלק מההנאה שבמשחק. לעומת זאת, ה"הרגשה" כמו שציינת, או "משחקיות" איך שחלק מהאנשים מעדיפים להתייחס אליה- מהווה את הנתך העיקרי במכלול הנתונים שגורמים לי לאהוב משחק.
יכול להיות שזה רק אני, ויכול להיות שאני דפוק, אבל שים לב שכמעט לכל משחק תמצא בסופו של דבר אחריי כמה שנים קבוצה של שחקנים שלא מוכנים לעבור הלאה. קבוצה של שחקנים שהתחברו באופן טוטאלי למשחקיות של אותו כותר בסדרה. ולBF2 אותה קבוצת שחקנים הייתה גדולה, אפילו גדולה מאוד. (כמובן, לא כמו WoW, הכל יחסי ) |
|
|
|
|
אתה דפוק  . אבל אתה דפוק שצודק במה שהוא אומר.
אם כי, אני לא חושב שהבעיה כאן במשחקיות היא העובדה ששחקנים אהבו את המשחקיות של BF2 ולא מוכנים לעבור הלאה. אלא הבעיה כאן היא התאמה של משחקיות לקהלי יעד שונים באופן שהקשה מאוד על לרצות את כולם עקב הדרישות השונות (קהלי יעד שונים= ממשחקים שונים, תקופות שונות).
דבר שהוביל ל- א) סלט (קוקטייל פירות)
ב) נסיון לרצות את השכבה הגדולה ביותר
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
27.06.2014, 18:10
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
אתה דפוק . אבל אתה דפוק שצודק במה שהוא אומר.
אם כי, אני לא חושב שהבעיה כאן במשחקיות היא העובדה ששחקנים אהבו את המשחקיות של BF2 ולא מוכנים לעבור הלאה. אלא הבעיה כאן היא התאמה של משחקיות לקהלי יעד שונים באופן שהקשה מאוד על לרצות את כולם עקב הדרישות השונות (קהלי יעד שונים= ממשחקים שונים, תקופות שונות).
דבר שהוביל ל- א) סלט (קוקטייל פירות)
ב) נסיון לרצות את השכבה הגדולה ביותר |
|
|
|
|
צודק לחלוטין. זאת גם אחת הסיבות שאי אפשר פשוט לעשות רמייק ל-BF2 רק עם גרפיקה משופרת.
|
|
 |
|
|
קהלי יעד שונים= ממשחקים שונים, תקופות שונות |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
28.06.2014, 09:08
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
צודק לחלוטין. זאת גם אחת הסיבות שאי אפשר פשוט לעשות רמייק ל-BF2 רק עם גרפיקה משופרת. |
|
|
|
|
נכון, אבל לא בלתי אפשרי.
המשחק הראשון ששיחקתי מסדרת באטלפילד היה 2, והתאהבתי בו בגלל שהייתה מין אווירה שנוצרה בגלל הסגנון הויזואלי של המשחק.
שחזור הסגנון הגראפי והמשחקיות הוא לא בלתי אפשרי. לדעתי אפשר אפילו לשחזר את BF2 עם מכניקות של BF4, צריך רק לדעת מה להעתיק ומה לא. ניקח לדוגמא את קארקאנד: המפה האהובה ביותר מBF2 לחי"ר שוחזרה בBF3, אבל לא הייתה לה אותה תחושה בגלל שהפכו אותה לבהירה מאוד.
קחו לדוגמה את Halo - לראשון עשו כבר שחזור עם גרפיקה מחודשת ועדכנית והשני כבר בדרך למהפך. עד כמה שידוע לי לא ממש נוגעים במכניקות ומה שבעצם משתנה זה בעיקר או רק הגראפיקה. זה אפשרי גם בבאטלפילד - רק צריך רצון, מה שלא סביר להניח שיש.
היום משחקים חדשים נבנים על העיקרון ששחקנים רוצים פרסים יותר ממשחק פשוט וכיף. BF2 יצא כשמשחקים רק התחילו לתת פרסים, כך שב2 היו לך מעט פרסים ורוב הגאדג'טים שהיו לרכבים כבר היו זמינים לכל מי שנוהג ברכב, בין אם זה שחקן שרק התחיל ובין אם זה שחקן ותיק ומנוסה. נכון שהיו "זונות ראנק" אבל כל הפרסים ששחקן היה מקבל הסתכמו בנשקים לחי"ר כך שלא היה הרבה למה לצפות בדרגות יותר גבוהות. המשחק היה פשוט כיף, אף אחד לא דאג שהוא יצטרך להישאר מאחורי כולם בגלל שהכלים שזמינים לו לא טובים כמו אלה שיש לותיקים, שגם ככה השתמשו בנשקים הבסיסיים.
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
28.06.2014, 11:19
|
|
|
ציטוט:
pwnd
|
 |
|
|
נכון, אבל לא בלתי אפשרי.
המשחק הראשון ששיחקתי מסדרת באטלפילד היה 2, והתאהבתי בו בגלל שהייתה מין אווירה שנוצרה בגלל הסגנון הויזואלי של המשחק.
שחזור הסגנון הגראפי והמשחקיות הוא לא בלתי אפשרי. לדעתי אפשר אפילו לשחזר את BF2 עם מכניקות של BF4, צריך רק לדעת מה להעתיק ומה לא. ניקח לדוגמא את קארקאנד: המפה האהובה ביותר מBF2 לחי"ר שוחזרה בBF3, אבל לא הייתה לה אותה תחושה בגלל שהפכו אותה לבהירה מאוד.
קחו לדוגמה את Halo - לראשון עשו כבר שחזור עם גרפיקה מחודשת ועדכנית והשני כבר בדרך למהפך. עד כמה שידוע לי לא ממש נוגעים במכניקות ומה שבעצם משתנה זה בעיקר או רק הגראפיקה. זה אפשרי גם בבאטלפילד - רק צריך רצון, מה שלא סביר להניח שיש.
היום משחקים חדשים נבנים על העיקרון ששחקנים רוצים פרסים יותר ממשחק פשוט וכיף. BF2 יצא כשמשחקים רק התחילו לתת פרסים, כך שב2 היו לך מעט פרסים ורוב הגאדג'טים שהיו לרכבים כבר היו זמינים לכל מי שנוהג ברכב, בין אם זה שחקן שרק התחיל ובין אם זה שחקן ותיק ומנוסה. נכון שהיו "זונות ראנק" אבל כל הפרסים ששחקן היה מקבל הסתכמו בנשקים לחי"ר כך שלא היה הרבה למה לצפות בדרגות יותר גבוהות. המשחק היה פשוט כיף, אף אחד לא דאג שהוא יצטרך להישאר מאחורי כולם בגלל שהכלים שזמינים לו לא טובים כמו אלה שיש לותיקים, שגם ככה השתמשו בנשקים הבסיסיים. |
|
|
|
|
יש משהו במה שאתה אומר ...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
28.06.2014, 11:34
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
יש משהו במה שאתה אומר ... |
|
|
|
|
יש בזה הרבה הגיון.
אני מאמין שאחת הסיבות ששיחקתי 2142 כלכך הרבה הייתה החרישה המטורפת בין כל דרגה לדרגה, כאשר בכל עלית דרגה השחקן מקבל אנלוק אחד ( לבחירתו).
עליית הדרגות הראשונות היא קלה למדי... נדרשות כ40 נקודות לעליית השלוש הראשונות, לאחר מכן זה מגיע לסביבות ה-100 נקודות. אבל בסוף, נדרשות אלפי נקודות. ואני מזכיר משהו חשוב- על כל פעולה היינו מקבלים נקודה אחת בלבד (מלבד אסיסט- חצי נקודה), ובנוסף לא היינו מקבלים ניקוד על כל שטות (ראו דוגמא- סופרשן אסיסט).
כן, היו באדג'ים וסרטים שהיו מביאים סכום מכובד [מאוד] של נקודות. אבל הם לא היו פשוטים לביצוע (30 הריגות בסיבוב עם קלאס מסויים לא היה דבר קל ב2142) ובנוסף, דרישות הקדם שלהם היו מטורפות- 60 שעות משחק עם הקלאס הספציפי. אה, וכן- כל אחד היה ניתן לביצוע רק פעם אחת.
אני חושב ש2142 היה משחק שנתן לשחקנים הרבה מאוד מוטיבציה ותירוץ מספיק כדי לשחק בו זמן רב. (לא כמו BF2 אומנם, והסיבה לכך היא שהשחקנים שנשארו נאמנים לו, לא עזבו אותו מלכתחילה)
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
29.06.2014, 18:42
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
על כל פעולה היינו מקבלים נקודה אחת בלבד (מלבד אסיסט- חצי נקודה) |
|
|
|
|
תיקון טעות: נקודה אחת על סיוע ושתיים על הריגה.
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
29.06.2014, 18:48
|
|
|
ציטוט:
pwnd
|
 |
|
|
תיקון טעות: נקודה אחת על סיוע ושתיים על הריגה. |
|
|
|
|
אני כמעט בטוח שזה לא היה ככה. אני מוכן לבדוק בהזדמנות.
משהו שמצאתי, שתואם את הזיכרון שלי (וגם רענן אותו קצת):
|
|
 |
|
|
Skilled-Base-Score
Kill +1 points
Destroy of Strategic Object +1 points
Destroy Titan Weapon +2 points
Destroy Titan Core +2 points
Repair Titan Weapon +2 points
Team Score
Kill Assist +0.5 point
Driver Kill Assist +0.5 point
Revive (only Medic) +1 point
Resupply (only Support) +1 point
Repair (only Engineer) +1 point |
|
|
|
|
אז כן, יש כמה טעויות. אבל לא במה שציינת.
נערך לאחרונה על ידי dvirsp12, 29.06.2014 בשעה 19:03.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
01.07.2014, 22:23
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
אני כמעט בטוח שזה לא היה ככה. אני מוכן לבדוק בהזדמנות.
משהו שמצאתי, שתואם את הזיכרון שלי (וגם רענן אותו קצת):
אז כן, יש כמה טעויות. אבל לא במה שציינת. |
|
|
|
|
לי זכור שזה היה כמו BF2 - משמע 2 נקודות על הריגה\כיבוש ואחת על סיוע\החייאה וכו'.
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
10.07.2014, 00:48
|
|
לידיעת החפרנים המאובקים.
1.בBF2 גם בכינו ובכיתם, על ה"נטקוד" של פגיעות שלא נרשמות בהיטבוקס שיצא מהתנור
לא אפוי עד הסוף במשך כל תקופת החיים כנראה של BF2. למה? כי עדיין יש בעיות עם ההיטרג
שנים על גבי שנים אחרי. היו עוד דברים שבכו עליהם, כמו הרמת ילדי גן של השחקנים במשחק
(לפחות לפי הצ'ט והמשחק הקבוצתי בשרתים הרגילים) ועדיין אותו הדבר, למרות שבשנים האחרונות
הרבה שרתים מעיפים על קללות. אז אנשים התחילו לבכות שהם לא יכולים לקלל ולבטא את עצמם...
2. עוד בBC2 הרבה ותיקים צעירים, ילדים בוגרים ואנשים ששווה להכנס לטימספיק בשבילם ירדו מתחת לרדאר. מי שהצביע ברגליים למשחקים אחרים, ארצות אחרות וכו'. בBF3 חלקם חזרו
כביכול כמו שבוכה הפאנבוי של מטוסי BF2. הם התאכזבו וחזרו לישון בשקט פעם אחת, בBF4
זה קרה שוב, והפעם יותר מהר כולם נעלמו ולא חזרו. עכשיו אני יודע מה תגידו, פעם שלישית גלידה... אני אומר פעם שלישית ז**. אפילו במקדונלדס העלו את המחיר של הגלידה המגעילה שלהם שמשום מה אנשים נורמלים אוהבים. אף אחד לא יחזור אם יעשו BF2 : 2015.
וגם אם יחזרו, האנשים שונים. החברה שונה, יותר מסריחה מכסף שנעשה לא ביושר...
3. בלי שרתים ישראליים משחק כבד של ימינו בשרת באירופה עדיין יכול להיות פשוט פחות כיפי.
כי הם אנטישמיים (בצחוק), פינג, מרחק, גרפיקה, ועוד סיבות שאפילו שמוליק ימכור לנו לוקש שהוא מחכה לכרטיס מסך כשאנחנו מחכים למשחק קבוצתי ואז יעלם חזרה ל...משהו שלא חשוב מספיק כדי שאזכור את שם המשחק.
4. פרימיום+משחק ששחיק אחרי שנה והחברה שלו הורגת אותו וממשיכה הלאה אחרי שנתיים...
שילכו לחפש את עצמם בסיבוב. ולא משנה מי מפיק את המשחק.
המעריצים has left the building וBF2 ישאר זכרון מתוק שאפשר להפסיק להזכיר אותו לשווא
כמו "ה' נתן לנו את הארץ אז אנחנו צודקים והשאר צריכים למות"... זה פשוט פתטי.
|
"השרת עמוס" 2004-2013
וואללה, לא נשכח ולא נסלח.
|
|
|
|
|
|
|