משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 12.05.2010

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 23.08.2011

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.07.2014, 21:34
|
|
|
ללא ספק.
|
גל - מפקד
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 29.01.2008

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.07.2014, 13:52
|
|
|
ציטוט:
Airstrikex
|
 |
|
|
ללא ספק. |
|
|
|
|
מה שהוא אמר 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
06.07.2014, 14:31
|
|
BC2 היה אדיר ללא ספק, אני לפעמים אפילו צופה בסרטונים של Gameplay מהמשחק הזה ביו-טיוב לזכר הימים הטובים ומתפעל עד כמה הוא היה מצויין וכמה דברים חסרים ממנו ב-BF3\4...
עדיין BF2 הוא הכי טוב מבחינתי. 
|
- Who Dares Wins - המעז מנצח -
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 24.10.2010

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
06.07.2014, 16:49
|
|
|
ההשוואה קצת לא הוגנת מכיוון ש-BC2 לא ממש היה משחק BF קלאסי. בדיוק כמו שאף אחד לא יכניס למשוואה את Battlefield Heroes או את HARDLINE (שעדיין לא ידוע עליו הרבה), BC2 היה ועדיין חיה שונה לגמרי.
להרבה שחקנים BC2 היה המפגש הראשון עם "BF". משחקי ההמשך היו נסיון הכלאה מוזר בין BF הקלאסי ל-BC2 (ועוד כל מיני משחקים ששמם לא יוזכר). מי שאהב את הסגנון של BC2 התקשה להתחבר ל-BF3 באותה מידה. כמו-כן, מעריצי BF2, שציפו לתחיית המשחק המוכר להם, מאד התאכזבו. על BF4 אין ממש טעם להרחיב את הדיבור.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
06.07.2014, 17:06
|
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
ההשוואה קצת לא הוגנת מכיוון ש-BC2 לא ממש היה משחק BF קלאסי. בדיוק כמו שאף אחד לא יכניס למשוואה את Battlefield Heroes או את HARDLINE (שעדיין לא ידוע עליו הרבה), BC2 היה ועדיין חיה שונה לגמרי.
להרבה שחקנים BC2 היה המפגש הראשון עם "BF". משחקי ההמשך היו נסיון הכלאה מוזר בין BF הקלאסי ל-BC2 (ועוד כל מיני משחקים ששמם לא יוזכר). מי שאהב את הסגנון של BC2 התקשה להתחבר ל-BF3 באותה מידה. כמו-כן, מעריצי BF2, שציפו לתחיית המשחק המוכר להם, מאד התאכזבו. על BF4 אין ממש טעם להרחיב את הדיבור. |
|
|
|
|
למה הוא לא היה משחק קלאסי? רק בגלל שזה ספין אוף? נו אז מה. זה עדיין כותר 3xA בסדרה בניגוד לבאטלפילד הירוס או play4free שהם משחקים חינמיים שתומכים במיקרו-עיסקעות. אלו משחקים באמת לא משמעותיים בסדרה. מי שאהב את BC2 אהב גם את BF3 כי הוא מחדש ומרענן. ההיפ סביבו היה ענקי ואנשים מאוד אהבו אותו למרות הבעיות שלו. מעריצי BF2 ״שציפו לתחיית המשחק המוכר להם״ גם קיבלו בזרעות פתוחות את BC2 ומאוד אהבו אותו למרות שהוא היה טיפה שונה משאר המשחקים - סוג של דור חדש בסדרה. לגבי הארדליין אני חושב שזה המשחק האחרון בסבב של הדור הזה במשחקי BF כי זה כבר הגיע לרמה של מחזור תוכן וחליבת הפרה שלא מוציאה יותר חלב. אני מהמר על מנוע חדש לסדרה אחרי HL ודור חדש עם משהו חדשני וטרי כמו ש-BC2 היה בזמנו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 20.12.2006

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
06.07.2014, 17:33
|
|
|
"כותר AAA" לא אומר שזה קלאסי. גם Hardline וגם 2142 הם כותרי AAA ועדיין המשחקיות והסגנון הם לא קלאסיים. לא יודע לגבי BC2 כי לא שיחקתי, אבל BF3 היה אכזבה עצומה למעריצי BF2.
|
מתוך חוקי פורום באטלפילד, סעיף א.
|
ציטוט:
Roughneck2-0
|
 |
|
|
11.אזהרה חמורה: למרות האמור בסעיף 10, אין להלין או להעביר ביקורת על ההנהלה או כל גורם הקשור אליה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
06.07.2014, 17:52
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
למה הוא לא היה משחק קלאסי? רק בגלל שזה ספין אוף? נו אז מה. זה עדיין כותר 3xA בסדרה בניגוד לבאטלפילד הירוס או play4free שהם משחקים חינמיים שתומכים במיקרו-עיסקעות. אלו משחקים באמת לא משמעותיים בסדרה. מי שאהב את BC2 אהב גם את BF3 כי הוא מחדש ומרענן. ההיפ סביבו היה ענקי ואנשים מאוד אהבו אותו למרות הבעיות שלו. מעריצי BF2 ״שציפו לתחיית המשחק המוכר להם״ גם קיבלו בזרעות פתוחות את BC2 ומאוד אהבו אותו למרות שהוא היה טיפה שונה משאר המשחקים - סוג של דור חדש בסדרה. לגבי הארדליין אני חושב שזה המשחק האחרון בסבב של הדור הזה במשחקי BF כי זה כבר הגיע לרמה של מחזור תוכן וחליבת הפרה שלא מוציאה יותר חלב. אני מהמר על מנוע חדש לסדרה אחרי HL ודור חדש עם משהו חדשני וטרי כמו ש-BC2 היה בזמנו. |
|
|
|
|
תקרא שוב את מה שכתבתי. BC2 הוא לא משחק BF קלאסי. מה קשורה העובדה שמדובר בכותר AAA לשאלה המקורית? השאלה היתה איזה משחק בסדרה הוא הטוב ביותר? נוח לך להכליל את BC2 תחת הקטגוריה של סדרת BF וקשה לך להתמודד עם BF:H? גם לא כתבתי שמי שאהב את BC2 לא אהב את BF3. כתבתי שהוא אהב פחות את BF3 ולכן מן הסתם BC2 עדיין יחשב בעיניו ליותר טוב.
בקיצור לא. קצת קשה עד בלתי אפשרי להתיחס ל-BC2 כאל משחק BF קלאסי. זה לא הופך אותו למשחק רע. הוא עדיין משחק מצויין. פשוט לא BF, אלא משהו שונה. אין לי גם בעיה עם שינוי המסלול ש-DICE בחרה בו. הבעיה שלי היא עם הישום. התהיה של Troedsson לגבי BC2 רק מעידה על זה ש-DICE כבר לא מבינה מה הופך משחק למהנה. היא מנסה לרקוח תבשיל עם כל המרכיבים האפשריים ועוד כמה תוספות בצד בכדי שכולם יהיו מרוצים וזה פשוט לא עובד לה. יותר פיצ'רים לא בהכרח הופכים את המוצר ליותר טוב.
Less is More
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.07.2014, 18:23
|
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
תקרא שוב את מה שכתבתי. BC2 הוא לא משחק BF קלאסי. מה קשורה העובדה שמדובר בכותר AAA לשאלה המקורית? השאלה היתה איזה משחק בסדרה הוא הטוב ביותר? נוח לך להכליל את BC2 תחת הקטגוריה של סדרת BF וקשה לך להתמודד עם BF:H? גם לא כתבתי שמי שאהב את BC2 לא אהב את BF3. כתבתי שהוא אהב פחות את BF3 ולכן מן הסתם BC2 עדיין יחשב בעיניו ליותר טוב.
בקיצור לא. קצת קשה עד בלתי אפשרי להתיחס ל-BC2 כאל משחק BF קלאסי. זה לא הופך אותו למשחק רע. הוא עדיין משחק מצויין. פשוט לא BF, אלא משהו שונה. אין לי גם בעיה עם שינוי המסלול ש-DICE בחרה בו. הבעיה שלי היא עם הישום. התהיה של Troedsson לגבי BC2 רק מעידה על זה ש-DICE כבר לא מבינה מה הופך משחק למהנה. היא מנסה לרקוח תבשיל עם כל המרכיבים האפשריים ועוד כמה תוספות בצד בכדי שכולם יהיו מרוצים וזה פשוט לא עובד לה. יותר פיצ'רים לא בהכרח הופכים את המוצר ליותר טוב.
Less is More
|
|
|
|
|
אפשר בבקשה מקור להגדרה של משחק BF קלאסי ? אם יש כזה אני אשמח לשמוע עליו ככה שאני אדע להבא אם המשחק הוא קלאסי או לא והאם הוא בכלל BF או לא. 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.07.2014, 18:36
|
|
|
ציטוט:
WarFox89
|
 |
|
|
אפשר בבקשה מקור להגדרה של משחק BF קלאסי ? אם יש כזה אני אשמח לשמוע עליו ככה שאני אדע להבא אם המשחק הוא קלאסי או לא והאם הוא בכלל BF או לא.  |
|
|
|
|
BF1942 - BF2142
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 13.10.2009

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
06.07.2014, 18:53
|
|
|
האופי של BC2 תגמל שחקנים טובים, ואפשר לביצועים שלהם לבלוט. BF3 לא ממש.
ברמת הרכבים: הרכבים יכלו להוות "אלמנט פחד" גדול מאוד. הנזק שהם הסבו היה גדול מאשר בBF3. אבל מצד שני, היה הרבה יותר קל לפוצץ אותם. מה גם, שבBF3 היו לרכבים הרבה יותר איומים מצד האינף וכפי שאמרתי, הרכבים לא היוו איום גדול על האינף. הדבר היה בא לידי ביטוי ברכבי קרקע, אבל אפילו יותר במסוקים.
החוסר בטילי קרקע-אוויר הביאו לכך שטייס טוב יכל לשרוד. הוא היה צריך להיות מסוגל להתחמק מהטילים שמגיעים או לעיתים, מנחילי הטילים (ראו ערך- כנופיית הטילים של שמוליק בHeavy Metal). מהצד של האינף, היה צורך בשחקן טוב שמסוגל לפגוע את הטילים (והיו כאלה). בBF3, הרמה של הטייס הופכת לזניחה עם העובדה שכל חייל יכול לשלוף טיל נ"מ. נורים יצילו את הטייס באופן חד פעמי למספר רגעים והטיל הבא יפגע (וינטרל את המסוק). דבר שכבר לא ממש מאפשר את המשך הטיסה ומחייב נחיתה. (מה גם, שהמסוקים לא רק פגיעים יותר בBF3, הם גם בעלי פחות השפעה מאשר בBC2.)
ברמת האינף: לשחקן טוב יהיו ביצועים טובים יותר משחקן ממוצע. באופן הגיוני, דבר כזה אמור להיות מובן מאליו. טוב, כנראה שBF3 לא ממש תמך בהגיון הזה.
בBC2, שחקן עם איים טוב היה צריך להתמודד עם רתע ופיזור. שני דברים שקיימים גם בBF3. אבל האופי של הירי בBC2 מבדיל אותו מBF3 בדבר שנקרא Gun Control. לכל נשק היה רתע ופיזור משלו- שאיפשרו סגנונות ירי שונים (צרורות ארוכים[F2000], צרורות קצרים [AEK-971], טאפינג [XM8-P]). שחקנים ששלטו 'בטכניקות' הללו, היו בולטים מאוד בגאטרים הלא-כלכך-רבים שהיו ובשרת הSQDM. 'הטכניקות' האלה התאפשרו בגלל שהפיזור של הנשקים לא היה אקראי. שחקנים למדו את "תבניות הפגיעה של הנשקים", וכך התאימו את עצמם (אגב, זאת הסיבה שהיה ניתן לומר שכל הנשקים היו טובים, ולא היו שני נשקים בודדים ששלטו [אהמ M16,AEK971]).
בBF3, הפיזור מאוד אקראי. היו פעמים שהוא היה נמוך וגדל באיטיות, היו מקרים שהוא היה גבוה וגדל במהירות, והיו מקרים שאפילו הכדור הראשון לא פגע במרכז הכוונת.
הגורם העיקרי לכך היה אפקט הרתק. אין לי בעיה עם טשטוש המסך, אבל יש לי בעיה גדולה עם העובדה ששחקן טוב לא יכל להשיב אש. זה הפך למעין מצב של... מי שיורה ראשון הורג (אם הוא פוגע- הוא יהרוג, אם הוא לא פוגע- השחקן השני לא יוכל לפגוע, ובסוף ימות), או מי שפוגע פחות הורג.זה גרם לכך ששחקנים לא טובים יכול בקלות להרוג שחקנים טובים בהרבה מהם. הרי השחקנים הטובים, שפוגעים הרבה יותר טוב- עכשיו לא מסוגלים לפגוע.
יכול להיות שאני אומר את כל זה מנקודת מבט של שחקן FPS וותיק, שחקן BF וותיק... אחד שלא רגיל לדור החדש של הFPS/BF. אבל אלה הדברים שגרמו לי להעדיף את BFBC2 על BF3.
נערך לאחרונה על ידי dvirsp12, 06.07.2014 בשעה 21:20.
|
What Would Good Guy Greg Do?
|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 23.08.2011

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.07.2014, 21:13
|
|
|
ציטוט:
dvirsp12
|
 |
|
|
מה שדביר אמר. |
|
|
|
|
כל מילה בול.
|
גל - מפקד
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 23.07.2010

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
07.07.2014, 22:55
|
|
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
BF1942 - BF2142 |
|
|
|
|
שים לב שנרקו אמר שגם BF2142 הוא לא קלאסי.
ההגדרה הזו מאוד בעייתית. חוץ מזה שהיא מאוד רחבה ומשתנה מאדם לאדם, היא בסופו של דבר כוללת רק את BF1942 ו BF2. שזה חלק מאוד קטן מהסדרה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
08.07.2014, 01:21
|
|
|
נקרו*
"קלאסי" בפשטות זה מה שמהווה את הבסיס.
לכן 1942-BF2 הם המשחקים שמהווים את הבסיס של הסדרה ונאמנים לאותם העקרונות.
BF2142 הוא לא משחק קלאסי היות והוא לא מהווה את הבסיס לסדרה. זה לא אומר שהוא לא משחק טוב, אבל זה לא עמוד התווך של הסדרה ומשחקי הסדרה לא נעשים בדמות הכותר הזה.
|
מתוך חוקי פורום באטלפילד, סעיף א.
|
ציטוט:
Roughneck2-0
|
 |
|
|
11.אזהרה חמורה: למרות האמור בסעיף 10, אין להלין או להעביר ביקורת על ההנהלה או כל גורם הקשור אליה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 10.08.2012

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
08.07.2014, 01:24
|
|
|
BF4 הכי טובבבבבב
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
08.07.2014, 01:45
|
|
|
ציטוט:
PlugIn
|
 |
|
|
שים לב שנרקו אמר שגם BF2142 הוא לא קלאסי.
ההגדרה הזו מאוד בעייתית. חוץ מזה שהיא מאוד רחבה ומשתנה מאדם לאדם, היא בסופו של דבר כוללת רק את BF1942 ו BF2. שזה חלק מאוד קטן מהסדרה. |
|
|
|
|
אין בעיה. הסדרה עד BF2142 הציגה מספר מאפיינים עקביים והתפתחות די לינארית שלא שנתה אלא בנתה על אותם יסודות. BC ובהמשך BC2 הציגו משהו שונה למדי. לא נראה לי שיש מי שיטען ש-BC2 הוא המשך ישיר של הסדרה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 01.01.2014

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
09.07.2014, 21:18
|
|
|
לפי דעתי ולפי דעת רוב השחקנים אני חושב שכן .
|
צוות BF גאה
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
09.07.2014, 22:14
|
|
|
ציטוט:
Kadury
|
 |
|
|
לפי דעתי ולפי דעת רוב השחקנים אני חושב שכן . |
|
|
|
|
זה נחמד מאד, אבל אתה יכול גם להסביר על מה מתבססת הדעה שלך, או שזו סתם הצהרת כוונות כללית?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
10.07.2014, 01:12
|
|
BF1942 BF2 וBF2142 היו משחקים שהצריכו קצת, רק קצת יותר מוח משחקן
או קבוצה כדי לנצח (מוד טיטאן, תיקון והשמדת מבנים, ריפוי בלי השלכת המדפק על הרצפה,
ספרינט נטען, מפות שיש להן טקטיקות מנצחות, מצב קומנדר, יותר מ2 צבאות, מפציץ דו מושבי,
טוסטר תלת פאזי ועוד...)
BC2 היה משחק ממכר כי הוא היה כמו מכונת פינבול ממכרת מנצנצת ומרעישה על מדליה ודרגה מיותרת. הוא נועד לילדים שיאנסו את ההורים לתת להם כסף לאסימונים...אבל לא היתה מורכבות
לגיימפליי, חוץ מלהיות צלף למרחקים ארוכים ווואללה שגילו שאפשר להשמיד MCOM
מרחוק זה שינה את המשחקיות...אבל זה לא אותו דבר. הסקוודים נקצצו, לא היתה תקשורת
רבה באפשרויות המובנות, לא היו יותר מדי מצבי משחק מורכבים. כל זה לגבי המולטי בלבד.
מי שהתחיל בBF2 או התמכר חזק בBF2 יזכור אותו תמיד, מי שהתחיל בBC2 ולא זכה לBF2
יזכור אותו תמיד. זה כמו שילדי שנות השמונים יאהבו את השירים שהיו בתקופת הנעורים שלהם
וילדי שנות התשעים את שלהם, וילדי שנות האלפיים יאהבו סקיילרקס מגעיל  סליחה עוז. אבל אתה יודע שזה קקי טהור.
|
"השרת עמוס" 2004-2013
וואללה, לא נשכח ולא נסלח.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
10.07.2014, 13:34
|
|
|
ציטוט:
Digz3
|
 |
|
|
This!^^ |
|
|
|
|
ובוא לא נשכח שלא ממש היו שרתי '0' שניות ריספאון לרכבים, או שרתים שאונסים את הגיימפליי בצורה כזו או אחרת. (נכון יותר, היו. אבל זה לא היה לגיטימי ומקובל.)
אה כן, וצבאות שהם לא Copy-Paste. (ראו ערך- טנק מרחף).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 13.01.2007

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
10.07.2014, 20:56
|
|
|
לא.
BF2.
|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.07.2014, 14:04
|
|
|
לאחר שחזרתי לשחק BC2 אחרי יותר משנתיים, אני חייב לומר שבנוסף לדברים של דביר, גם עבודת הצוות הייתה טובה בהרבה.
במשחקים המעטים שהספקתי לשחק הייתה עבודת צוות (הכרחית) שב BF3 ראיתי רק במשחק עם קבוצה ב TS.
אותו כפתור Q שלא אהבו בגלל שהוא לא מאפשר לבחור את הפקודה עשה עבודה הרבה יותר טובה ממה שקיים ב BF3. ברגע שאתה צריך משהו השחקן שלך צועק את זה. אם אתה מסמן מסוק, הוא יגיד שהגיע מסוק.
המטרה של דייס הייתה מן הסתם לפשט, ולפחות בהשוואה ל BF3, הפישוט עדיף על הפירוט (את BF4 אני לא מכיר).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
20.07.2014, 15:21
|
|
|
ציטוט:
PlugIn
|
 |
|
|
לאחר שחזרתי לשחק BC2 אחרי יותר משנתיים, אני חייב לומר שבנוסף לדברים של דביר, גם עבודת הצוות הייתה טובה בהרבה.
במשחקים המעטים שהספקתי לשחק הייתה עבודת צוות (הכרחית) שב BF3 ראיתי רק במשחק עם קבוצה ב TS.
אותו כפתור Q שלא אהבו בגלל שהוא לא מאפשר לבחור את הפקודה עשה עבודה הרבה יותר טובה ממה שקיים ב BF3. ברגע שאתה צריך משהו השחקן שלך צועק את זה. אם אתה מסמן מסוק, הוא יגיד שהגיע מסוק.
המטרה של דייס הייתה מן הסתם לפשט, ולפחות בהשוואה ל BF3, הפישוט עדיף על הפירוט (את BF4 אני לא מכיר). |
|
|
|
|
בBF3 הCommorose מאוד מסורבל ולוקח יותר מדי זמן לבצע איתו פעולות בגלל שהוא נפתח בדיליי מסויים (ומאוד מציק). בנוסף, בניגוד לBF2, הרבה יותר קשה לדעת מי ביקש מה. בBF2 היה כתוב במפורש בצאט השם של השחקן "והפקודה" ובנוסף, השחקן הבהב במפה (או שהסמל שלו השתנה ל- "+" או "|||" באופן שהיה מאוד קל לזיהוי ולא הפריע לקרוא את המפה).
כך שהבעיה היא לא הפירוט שיש בBF3, אלא הביצוע [הקלוקל] של הפירוט הזה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.07.2014, 15:27
|
|
|
וזאת הסיבה שדיברתי ספציפית על BF3.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 16.03.2007

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
23.07.2014, 03:36
|
|
|
ציטוט:
Spell Touch
|
 |
|
|
מה שהוא אמר  |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 13.01.2007

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
24.07.2014, 22:35
|
|
|
ציטוט:
Digz3
|
 |
|
|
סקיילרקס מגעיל סליחה עוז. אבל אתה יודע שזה קקי טהור. |
|
|
|
|
לא יודע מי זה סקיילרקס, אבל זה נכון שככל שהזמן עובר המוזיקה נהיית יותר צעקנית וחסרת מוח. אחת הדוגמאות לזה היא Skrillex שעושה מוזיקקי לילדים שעוד לא התבגרו מספיק.
אני דווקא מעדיף מוזיקה שמוגדרת כ-underground מהז'אנרים האלקטרונים, לא צעקנית אבל מרימה ת'מצב רוח ועוזרת לאדרנלין לזרום, או לחילופין מוזיקה כיפית ומרגיעה(שנקראת לעיתים קרובות "נוזלית").
באשר לאיזה משחק BF היה הכי טוב - לדעתי כמובן BF2. התחלתי ב2004 כשה דמו(לא בטא - המילה "בטא" היא אחד השקרים הכי גדולים שיכולים להיות) של BF2 יצא ואהבתי אותו. ב2008 הצטרפתי לקהילה ושיחקתי עם האנשים פה והיה כיף גדול למרות שלא היה לי סקיל בשיט, ולמיטב זכרוני זו הייתה התקופה הכי טובה של הקהילה הזאת.
הייתה זאת התקופה שבה משחקים היו באמת לכיף ולא סתם בשביל הפרסים.
תקופה שבה הנשקים הבסיסיים שכולם מתחילים איתם היו נחשבים יותר מהנשקים שהיה צריך לפתוח עם עליית דרגה.
תקופה שבה לדמו קראו דמו כי זה מה שהוא.
תקופה שבה היה אפשר לשחק גם בLAN ולא היית חייב להיות מחובר לשרת של חרטא-ג'ין או אחר כדי לשחק.
תקופה שבה היו הרבה אנשים בקהילה הזאת שגם עשו ותרמו(אני זוכר שהיו שניים-שלושה שרתים ואחד מהם היה של אחד בשם כפיר ולא בבעלות ויגיימס).
תקופה שבה baserape היה דבר לא שכיח והיו סקריפטים שרצו על שרתים כדי להעיף אוטומאטית את אלו שעשו את זה ומצד שני אני אהבתי לנצל את זה לרעה
אני זוכר שטקטיקות איגוף היו איום ממשי וכל(או רוב) הקבוצה היו צריכים להפעיל את הראש, לשחק באופן אסטרטגי ולסמוך(במידה מסוימת) על הקומנדר וסבלו בשקט את ההספמה המעצבנת שלו. אני זוכר שהמפות היו מכוסות בערפל ומעוצבות היטב. ואני זוכר גם את גשם הרימונים בקארקאנד שהיה אחד הדברים המפגרים ביותר שיכולים להיות במשחק מחשב ועם זאת די פופולארי, מה שהביא לכך שהיו קרבות מאוד שכיחים על גבולות העיר(לפחות עד שסוף-סוף מישהו איגף ולקח את ה-suburbs או warehouse).
נראה לכם שהיום טרקטורוני C4 הם בעייתיים? מכוניות C4 הומצאו בBF2(אם לא יותר מוקדם).
וגם סרטוני קהילה שבאמת היו מצחיקים ועשו היסטוריה. אחד מהם (ואולי הכי מפורסם) היה:
לפני שנתיים-שלוש עשיתי סדרת דיונים על סרטונים ישנים מBF2. אולי אני צריך לעשות סיבוב שני של הסרטונים האלה כדי להזכיר לכולם מה זאת איכות.
נערך לאחרונה על ידי pwnd, 24.07.2014 בשעה 23:05.
|
לא קוראים לי, כי אני לא אבוא
|
ציטוט:
RazY
|
 |
|
|
שקט ווקי!  |
|
|