משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 05.11.2006

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
08.07.2014, 16:15
|
|
עד כאן עם antisnap
טוב בגלל שעבר כבר חודש-חודשיים מאז שכל התלונות הגיע על אנטיסנאפ, לא נעשה איתו כלום, אני החלטתי לפעול.
קודם כל מי שלא מכיר, antisnap, סיים כיתה ה' או ד' חבר של DNME (שנתפס על ציטים) ובקלאן עם REVENGE (שנתפס על ציטים). כמו כל ילד קטן בקהילה מגיע לשחק בגאטרים ואחרי שבדרך כלל היה בונד או LOWEST SCORE היה לוקח שאטגן כדי להביא איזה הריגה ולהנצל מהבונדים התמידיים.
יום בהיר אחד נמאס לאנטיסנאפ להיות הילד הקטן הממוצע והוא החליט ללכת לדארק סייד ופתאום אנטיסנאפ הקטן התחיל לעשות 18-3, 14-2 , 19-5, גאטר אחרי גאטר, טופ סקור שאגב לא משנה מי בגאטר גם עם שחקנים גרועים וגם עם יותר טובים. חשדתי בו מהראונד הראשון שראיתי אותו עם החוש האל טבעי שלי,אבל שתקתי ולא היה לי אכפת ואז התחלתי לקבל תלונות שאנטיסנאפ ציטר ושצריך לעשות משהו ואני בכלל לא אדמין ואני משוכנע שהמנהלים פה קיבלו הודעה או שניים.
החלטתי לראות רקורד "חשוד" שאחד הילדים הביא לי, היה מאוד מפתיע לקח לי 5 ראונדים להיות משוכנע ב200 האחוזים שלילדים יש ציטים בלי להתחשב בעובדה שזה ילד בן 10 שעד לפני כמה ימים היה בבונד תמידי. ראו את הדמו כל המפקחים ועוד מלא מלא אנשים פה - מסקנה חד משמעית,ציטר!
לא צריך להיות גאון מחשב או סוס שמשחק מקוד 2 כדי להבין שזה ציט. והשיא כמובן שבאותו יום שהוא הפציץ בכל הגאטרים בארץ בטופ סקור (בחלק מהגאטרים גם אני השתתפתי) הוא עושה 0-12 בVERSUS עם ESL WIRE,גם אם אני אשחק עם יד אחת אני לא אעשה 0-12 בESL WIRE במיוחד כמו במקרה של אנטיסנאפ שעושה טופ סקור בכל גאטר. אני וקובי לקחנו את אנטיסנאפ לחדר בנפרד ואיימנו עליו,בדיעבד זה עשה את העבודה, הוא נבהל והתחיל לשחק סקופ ועוד נשקים מוזרים אחרים ושוב ירד לתחתית.
אחרי כל זה אנטיסנאפ לא מקבל באן,האדמינים לא מתעסקים בזה ויותר מזה הם לא רוצים להביא באן לילדים כדי שיהיה להם במקום 54 מחבורים בטיאס יהיה 55 ושיהיה עוד ילד מחובר בגאטרים.
והיום אנטיסנאפ עשה קאמבק אגב בתור גאטר שגם אחד המנהלים שיחק.
אני לא הולך להכין באסטמובי על הילד הקטנציק הזה,כי צריך 5 דק בתוך הדמו לראות שהוא ציטר.
רציתי לארגן איזה מחאה וכאלה אבל אמרתי אני לא אלך רחוק ואנשים מרגישים כמוני זה כבר יקרה לבד.
אז אם המנהלים לא רוצים להוריד ילד מהקהילה רק בשביל המונה בטיאס הם איבדו אותו בכל מקרה,
אני לא משתתף בשום גאטר ובשום קאפ ומוריד משמעותית את הפעילות בפורום עד שאנטיסנאפ מקבל באן.

|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 04.11.2010

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
08.07.2014, 16:21
|
|
|
ציטוט:
FrAgOn
|
 |
|
|
טוב בגלל שעבר כבר חודש-חודשיים מאז שכל התלונות הגיע על אנטיסנאפ, לא נעשה איתו כלום, אני החלטתי לפעול.
קודם כל מי שלא מכיר, antisnap, סיים כיתה ה' או ד' חבר של DNME (שנתפס על ציטים) ובקלאן עם REVENGE (שנתפס על ציטים). כמו כל ילד קטן בקהילה מגיע לשחק בגאטרים ואחרי שבדרך כלל היה בונד או LOWEST SCORE היה לוקח שאטגן כדי להביא איזה הריגה ולהנצל מהבונדים התמידיים.
יום בהיר אחד נמאס לאנטיסנאפ להיות הילד הקטן הממוצע והוא החליט ללכת לדארק סייד ופתאום אנטיסנאפ הקטן התחיל לעשות 18-3, 14-2 , 19-5, גאטר אחרי גאטר, טופ סקור שאגב לא משנה מי בגאטר גם עם שחקנים גרועים וגם עם יותר טובים. חשדתי בו מהראונד הראשון שראיתי אותו עם החוש האל טבעי שלי,אבל שתקתי ולא היה לי אכפת ואז התחלתי לקבל תלונות שאנטיסנאפ ציטר ושצריך לעשות משהו ואני בכלל לא אדמין ואני משוכנע שהמנהלים פה קיבלו הודעה או שניים.
החלטתי לראות רקורד "חשוד" שאחד הילדים הביא לי, היה מאוד מפתיע לקח לי 5 ראונדים להיות משוכנע ב200 האחוזים שלילדים יש ציטים בלי להתחשב בעובדה שזה ילד בן 10 שעד לפני כמה ימים היה בבונד תמידי. ראו את הדמו כל המפקחים ועוד מלא מלא אנשים פה - מסקנה חד משמעית,ציטר!
לא צריך להיות גאון מחשב או סוס שמשחק מקוד 2 כדי להבין שזה ציט. והשיא כמובן שבאותו יום שהוא הפציץ בכל הגאטרים בארץ בטופ סקור (בחלק מהגאטרים גם אני השתתפתי) הוא עושה 0-12 בVERSUS עם ESL WIRE,גם אם אני אשחק עם יד אחת אני לא אעשה 0-12 בESL WIRE במיוחד כמו במקרה של אנטיסנאפ שעושה טופ סקור בכל גאטר. אני וקובי לקחנו את אנטיסנאפ לחדר בנפרד ואיימנו עליו,בדיעבד זה עשה את העבודה, הוא נבהל והתחיל לשחק סקופ ועוד נשקים מוזרים אחרים ושוב ירד לתחתית.
אחרי כל זה אנטיסנאפ לא מקבל באן,האדמינים לא מתעסקים בזה ויותר מזה הם לא רוצים להביא באן לילדים כדי שיהיה להם במקום 54 מחבורים בטיאס יהיה 55 ושיהיה עוד ילד מחובר בגאטרים.
והיום אנטיסנאפ עשה קאמבק אגב בתור גאטר שגם אחד המנהלים שיחק.
אני לא הולך להכין באסטמובי על הילד הקטנציק הזה,כי צריך 5 דק בתוך הדמו לראות שהוא ציטר.
רציתי לארגן איזה מחאה וכאלה אבל אמרתי אני לא אלך רחוק ואנשים מרגישים כמוני זה כבר יקרה לבד.
אז אם המנהלים לא רוצים להוריד ילד מהקהילה רק בשביל המונה בטיאס הם איבדו אותו בכל מקרה,
אני לא משתתף בשום גאטר ובשום קאפ ומוריד משמעותית את הפעילות בפורום עד שאנטיסנאפ מקבל באן.
 |
|
|
|
|
+1 לצ'יטרים אין מקום פה. אני גם לא משחק יותר תחת הקהילה כל עוד הוא לא בבאן.
|
מחפש מעריצים,לפניות : Steam - golani38
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 29.02.2012

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
08.07.2014, 16:21
|
|
|
צודק במאה אחוז
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 21.04.2014

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
08.07.2014, 16:24
|
|
|
מסכים עם כל מילה
הוא עושה כל הזמן טופ סקור בגטרים אבל שיש ESL WIRE הוא פשוט נוב
האיום אולי הפחיד אותו קצת אבל הוא עדיין משתמש בזה
זה כבר מאוד מעצבן שלא עושים כלום עם זה
האדמינים צריכים להביא לו באן ולא איומים
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Garry's Mod
הצטרף בתאריך: 30.11.2010

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
08.07.2014, 16:24
|
|
|
לפי מה שידוע לי, על היגיון אי אפשר לשפוט את המצב, הוכחה של הקלטה של הבן אדם משחק יכלה לעזור להנהלה לקבל החלטה או נקודת מבט על המצב.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 28.01.2014

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
08.07.2014, 16:27
|
|
|
thunderbulbul mohamad dnme
תנו להם בראש
לא אכפת לי אבל סתם רוצה לראות באנים
|
potato
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
08.07.2014, 16:29
|
|
|
ציטוט:
Or.A
|
 |
|
|
לפי מה שידוע לי, על היגיון אי אפשר לשפוט את המצב, הוכחה של הקלטה של הבן אדם משחק יכלה לעזור להנהלה לקבל החלטה או נקודת מבט על המצב. |
|
|
|
|
להקליט זה לוקח המון זמן,כל מה שצריך זה להכנס לרקורד בשביל לראות, ברוך השם יש מספיק.
וגם לא צריך יותר מדי זמן בתוך הרקורד.
באסט מובי האחרון שהכנתי 99 אחוז מהאנשים שראו את הסירטון לא קראו את הכתבויות שרשמתי עם הסברים, אז למה שאני אתאמץ?
|
|
|
|
|
|
צוות COD
הצטרף בתאריך: 12.09.2010

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
08.07.2014, 16:31
|
|
|
כל הכבוד
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Garry's Mod
הצטרף בתאריך: 30.11.2010

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
08.07.2014, 16:36
|
|
|
ציטוט:
FrAgOn
|
 |
|
|
להקליט זה לוקח המון זמן,כל מה שצריך זה להכנס לרקורד בשביל לראות, ברוך השם יש מספיק.
וגם לא צריך יותר מדי זמן בתוך הרקורד.
באסט מובי האחרון שהכנתי 99 אחוז מהאנשים שראו את הסירטון לא קראו את הכתבויות שרשמתי עם הסברים, אז למה שאני אתאמץ? |
|
|
|
|
מזל ש-ה 1% שכן קרא היו ההנהלה, הם צריכים לקבל את ההחלטה בסוף.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
08.07.2014, 16:50
|
|
|
ציטוט:
Or.A
|
 |
|
|
מזל ש-ה 1% שכן קרא היו ההנהלה, הם צריכים לקבל את ההחלטה בסוף. |
|
|
|
|
תתפלא, גם המנהלים לא קראו
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
08.07.2014, 17:07
|
|
|
אני שמח להודיע שantisnap קיבל באן
עוד ציטר הלך
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 11.05.2014

|

|
|
|
|
|
אחראי פורום COD
הצטרף בתאריך: 04.05.2014

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
08.07.2014, 17:12
|
|
|
יש תפסו אותו סוף סוף
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
08.07.2014, 17:25
|
|
|
זה לא שפתאום תפסו אותו זה פשוט החליטו סוף סוף לטפל בזה
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 17.04.2014

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
08.07.2014, 18:17
|
|
|
צודק וחבל שאף אחד לא מטפל בזה ורק אחרי חודשיים מטפלים בציטר
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש
הצטרף בתאריך: 26.02.2013

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
08.07.2014, 18:19
|
|
מה אני קשור
אחי קיבלתי באן בקוד4 ואחרי 1חודש גיא(buxbuny)דבר שני אתה מאד על כל אחד שהורג אותך.אז אתה פשוט מאד ורוצה שמישהו יקבל באן ביגלל שהורגים אותך אז פשוט אתה מאד...
Fragon 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 22.02.2013

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
08.07.2014, 18:27
|
|
|
את האמת שעד היום אני לא מבין מה אתה רוצה מהילד... אני ספציפית אומר את דעתי האישית ושיחקתי איתו מספיק גאטרים ורק פעם אחת בגלל שאמרת שהוא מוזר חשדתי לשניה בגלל שהוא היה עם סניפר והרג קצת ולזה לא הייתי רגיל ממנו, אבל הוא בדרך כלל SMG ובחיים לא שמתי לב למשהו יוצא דופן.
תזמן שהשקעת בהודעה ובתמונה שהכנת יכלת להשקיע בסירטון זה היה + - אותו דבר ומה שבטוח לא הייתי תורח להסביר דברים את עצמך כי הסירטון היה עושה את זה בעצמו.
ספציפית עליו מהפעמים ששיחקתי איתו בחיים לא ראיתי משהו יוצא דופן לגבי שאר האנשים שרשמת זה כבר משהו אחר...
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
08.07.2014, 18:30
|
|
|
ציטוט:
dnme052
|
 |
|
|
אחי קיבלתי באן בקוד4 ואחרי 1חודש גיא(buxbuny)דבר שני אתה מאד על כל אחד שהורג אותך.אז אתה פשוט מאד ורוצה שמישהו יקבל באן ביגלל שהורגים אותך אז פשוט אתה מאד...
Fragon  |
|
|
|
|
קודם כל למה אתה מזכיר את גיא ? זה לא שאם אתה מוסיף אותו לרשימת באנים הערך של הבאן שלך יורד... דבר שני יש שחקנים שמשחקים הרבה יותר טוב מANTISNAP שהורגים את אנדריי והוא לא מתעצבן מזה ומחפש להגיד שהם צייטרים, במקרה הזה אני לא שמתי לב למשהו מיוחד כמו שרשמתי מקודם מANTISNAP אבל אני בטוח שאנדריי לא מחפש כל אחד ועובדה שאין רשימה גדולה של אנשים שהוא חושד בהם אז אל תוציא תתסכול והעצבים שלך מהבאן שלך וזה שמזכירים אותך כצייטר בהודעות בלי פואנטה והיגיון. תודה מראש אביב 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
08.07.2014, 18:36
|
|
|
ציטוט:
Lynchush
|
 |
|
|
קודם כל למה אתה מזכיר את גיא ? זה לא שאם אתה מוסיף אותו לרשימת באנים הערך של הבאן שלך יורד... דבר שני יש שחקנים שמשחקים הרבה יותר טוב מANTISNAP שהורגים את אנדריי והוא לא מתעצבן מזה ומחפש להגיד שהם צייטרים, במקרה הזה אני לא שמתי לב למשהו מיוחד כמו שרשמתי מקודם מANTISNAP אבל אני בטוח שאנדריי לא מחפש כל אחד ועובדה שאין רשימה גדולה של אנשים שהוא חושד בהם אז אל תוציא תתסכול והעצבים שלך מהבאן שלך וזה שמזכירים אותך כצייטר בהודעות בלי פואנטה והיגיון. תודה מראש אביב  |
|
|
|
|
אחי הבאן שלי לא קשור וגם הבאן של אנטי סתם
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
08.07.2014, 18:37
|
|
|
ציטוט:
dnme052
|
 |
|
|
אחי הבאן שלי לא קשור וגם הבאן של אנטי סתם |
|
|
|
|
הבאן שלך הוא דוגמה לבאן על צייטים שלקח למנהלים זמן להגיב יעני ונוסף דוגמה לכך שיש לו חברים עם ציטים.
לגבי ANTISNAP אני לא יודע אם הוא באמת... אמרתי את הדעה שלי לפי מה ששיחקתי איתו וזהו.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
08.07.2014, 18:41
|
|
|
ציטוט:
Lynchush
|
 |
|
|
הבאן שלך הוא דוגמה לבאן על צייטים שלקח למנהלים זמן להגיב יעני ונוסף דוגמה לכך שיש לו חברים עם ציטים.
לגבי ANTISNAP אני לא יודע אם הוא באמת... אמרתי את הדעה שלי לפי מה ששיחקתי איתו וזהו. |
|
|
|
|
כן מי למשל?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
08.07.2014, 18:51
|
|
|
ציטוט:
dnme052
|
 |
|
|
כן מי למשל? |
|
|
|
|
revenge elioz thunderbullet ata
|
potato
|
|
|
|
|
משתמש חדש
הצטרף בתאריך: 07.06.2014

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
08.07.2014, 18:58
|
|
|
ציטוט:
namewithnumber9
|
 |
|
|
revenge elioz thunderbullet ata |
|
|
|
|
meshamem leha ba hayim ?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
08.07.2014, 18:58
|
|
|
ציטוט:
namewithnumber9
|
 |
|
|
revenge elioz thunderbullet ata |
|
|
|
|
מי שמדבר מביא בוסטים אם צ'יטים לילדים בcs:Go
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 05.10.2012

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
08.07.2014, 19:01
|
|
|
אני סתם קיבלתי באן בלי הוכחות ובלי כלום
אני לא יודע מה אתם רוצים ממני
אני רוצה להוכיח לכם שאין לי כלום
אבל אין לי דרך לא השתמשתי בציטים וגם בחיים לא השתמש
זה שאתם קצת עצבניים עלי כי אני הורג אותכם בגאטרים
זה לא סיבה להביא לי באן
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
08.07.2014, 19:13
|
|
|
ציטוט:
dnme052
|
 |
|
|
מי שמדבר מביא בוסטים אם צ'יטים לילדים בcs:Go |
|
|
|
|
צודק אתה אחד מהם ,עדיין לא שילמת ונהנתי אש חיים
עכשיו להחליף את נושא בחזרה
כדאי שתוריד מאקרו ותגיד לחברים שלך להוריד ANTIRECOIL
|
potato
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
08.07.2014, 19:31
|
|
|
ציטוט:
ykcignh2
|
 |
|
|
אני סתם קיבלתי באן בלי הוכחות ובלי כלום
אני לא יודע מה אתם רוצים ממני
אני רוצה להוכיח לכם שאין לי כלום
אבל אין לי דרך לא השתמשתי בציטים וגם בחיים לא השתמש
זה שאתם קצת עצבניים עלי כי אני הורג אותכם בגאטרים
זה לא סיבה להביא לי באן |
|
|
|
|
אין מה להוכיח? אתה בעצמך מוכיח שאתה ציטר... לא עברת פעם אחת את ה10 הריגות עם WIRE... שלא נדבר על 0-12...
לא מאמין שילדים בני 10 כבר נפלו לציטים.. אני לא אתפלא אם אין לכם את אותו הציט.. שאליעוז הביא לכם.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
08.07.2014, 19:52
|
|
|
ציטוט:
Thunderbullet
|
 |
|
|
meshamem leha ba hayim ? |
|
|
|
|
לך לאליעוז תמצוץ לו שיביא לך ציטים יותר טובים
אתה והחברים הערבים שלך
|
potato
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 05.10.2012

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
08.07.2014, 20:03
|
|
|
ציטוט:
FrAgOn
|
 |
|
|
אין מה להוכיח? אתה בעצמך מוכיח שאתה ציטר... לא עברת פעם אחת את ה10 הריגות עם WIRE... שלא נדבר על 0-12...
לא מאמין שילדים בני 10 כבר נפלו לציטים.. אני לא אתפלא אם אין לכם את אותו הציט.. שאליעוז הביא לכם. |
|
|
|
|
אין לי ציטים תסתום תפה כבר יבוט
כולם בקהילה הזאת מוצצים לך
לך תמחק את המשחק
מתי תצא מהמחשב ותמצא עבודה ישמן עצלן
כל אחד שהורג אותך אתה חושב שהוא ציטר
תביאו לי דרך להוכיח שאני לא ציטר
כי בנתיים אין לכם שום הוכחות
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
08.07.2014, 20:26
|
|
|
ציטוט:
ykcignh2
|
 |
|
|
אין לי ציטים תסתום תפה כבר יבוט
כולם בקהילה הזאת מוצצים לך
לך תמחק את המשחק
מתי תצא מהמחשב ותמצא עבודה ישמן עצלן
כל אחד שהורג אותך אתה חושב שהוא ציטר
תביאו לי דרך להוכיח שאני לא ציטר
כי בנתיים אין לכם שום הוכחות |
|
|
|
|
צא כבר מהסרט שאתה חושב שאתה טוב ואנדריי בוט
הוא לא רואה אותך ממטר ואתה ילד בן עשר ציטר כמו כל החברים שלך והקלן שלך שהם חבורת ציטרים
revenge no recoil cod 4
elioz cheater cod 4,mw3,ghost
dnme cheater cod 4 ומקרו
אז תעשה טובה וכולם ותפסיק להגן על עצמך כי בינתיים אף אחד לא יחשוב אחרת
זה כמו המקרה עם אליעוז לא משנה מה תגיד אתה ציטר
כל התירוצים שאמרת לא יעזרו לך כמו cs עוזר, התאמנתי על קירות ועוד כמה דברים מפגרים שאמרת
נערך לאחרונה על ידי tal212, 08.07.2014 בשעה 20:29.
|
|
|
|
|
|
|
|