נושא: g/r Goodrifle לא משנה איך תקרא לעצמך !
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Roman_R

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 16.10.2006

חבר בקהילת: -

#91   פורסם: 28.07.2014, 19:09

מאוד קשה לקבוע באופן של צפיה בדמו האם יש לשחקן WH או לא בטח ובטח שאי אפשר לקבוע את זה על בסיס פראג 1.

בכל אופן יש התנהגות חשודה מאוד בסרטון ואני מבין את הנקודה שלך... הוא פותח את הזווית לגמרי עם הראש בקיר מבלי לנקות קודם שטחים מימין גם היציאה עצמה לא טבעית כל כך כי הוא חוזר אחורה אחרי שהוא בקושי יצא ועוד עם אקדח בעוד שאת כל הדרך עד הפראג הוא עושה ללא זהירות בכלל.

אבל בשורה התחתונה דברים כאלה לפעמים קורים אתה לא יכול לפי פראג 1 וללא הוכחות יותר חזקות להגיד שמדובר ברמאי.. תן לא לשחק ולהוכיח את עצמו עם אנטיצ'יט...

Planet51 Gaming From Another Planet

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

הצטרף בתאריך: 02.10.2012

#92   פורסם: 28.07.2014, 19:54

ציטוט:
Roman_R
צפה בהודעה
מאוד קשה לקבוע באופן של צפיה בדמו האם יש לשחקן WH או לא בטח ובטח שאי אפשר לקבוע את זה על בסיס פראג 1.

בכל אופן יש התנהגות חשודה מאוד בסרטון ואני מבין את הנקודה שלך... הוא פותח את הזווית לגמרי עם הראש בקיר מבלי לנקות קודם שטחים מימין גם היציאה עצמה לא טבעית כל כך כי הוא חוזר אחורה אחרי שהוא בקושי יצא ועוד עם אקדח בעוד שאת כל הדרך עד הפראג הוא עושה ללא זהירות בכלל.

אבל בשורה התחתונה דברים כאלה לפעמים קורים אתה לא יכול לפי פראג 1 וללא הוכחות יותר חזקות להגיד שמדובר ברמאי.. תן לא לשחק ולהוכיח את עצמו עם אנטיצ'יט...
אותו משחק היה עם אנטיציט ואם תשים לב הוא יצא לפני זה לכל מקום אפשרי ביריה ואיפה שהוא לא יצא הוא קפץ [בקופסה לבדוק את הסוף בניין]
tulpan טעה פה כמו בשאר החלטות שהוא עושה לגבי הקהילה אגב שנהרסת בגללו
חבל ששחקן שבחיים לא היה בלאן קובע מי יהיה בבלקליסט ומי לא

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 01.10.2011

#93   פורסם: 28.07.2014, 21:58

ציטוט:
Stardust
צפה בהודעה
אין פה כלום.. אם תשים לב הוא יוצא גם לשתי פיקים עוד לפני שהרג אותך ופשוט אין שם אף אחד כדי לאכול וואן .. לא צ'יטים קיצר
סהר מה קשור הוא רואה אותו בWH אז כדי שזה לא יהיה שקוף הוא מטשטש את זה ויוצא כל שניה לפיק כדי שלא תחשוב שיש לו ציטים בכלל ...

הצליח לעבוד עלייך

* NiR-M

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

הצטרף בתאריך: 02.10.2012

#94   פורסם: 28.07.2014, 23:45

ציטוט:
Shuli
צפה בהודעה
סהר מה קשור הוא רואה אותו בWH אז כדי שזה לא יהיה שקוף הוא מטשטש את זה ויוצא כל שניה לפיק כדי שלא תחשוב שיש לו ציטים בכלל ...

הצליח לעבוד עלייך
Shuli איך אתה מדבר ככה לפני שנתיים הייתי איתך בלאן
הייתה עם AoD לך היה את כל הגישות שלקקתה בשביל להשיג אותם דרך אגב
אני באתי לאן ראשון שלי עם ESS לקחנו מקום ראשון
ופגעתי קטלני אתה יודע מה אתה משחק אותה

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא