נושא: חשבנו שנהיה פה משעמם...
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של FrAgOn

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 05.11.2006

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 26.07.2014, 23:14

ברירת מחדל חשבנו שנהיה פה משעמם...

חופש גדול בעיצומו,EVENTIM של הקהילה בעצומם
וחשבנו שלא קורה כלום בקהילה, אנשים מבקשים ממני להכין סירטונים מצחיקים עליהם ועל מה שקורה בקהילה אז נביא לכם סיפור חם מהתנור שלא אמור להיות מצחיק אבל הוא מצחיק במידה מסויימת.

יום שבת 26.7 התקיים איוונט נחמד של PICKUP שנרשמו 20 איש ומתוכם היו 4 קפטנים שעשו כוחות וכולם התחלקו ל4 קבוצות ואז כל שתי קבוצות שיחקו אחת נגד השניה והמנצחות בשתי המשחקים "שיחקו" ביניהם. הכל כמובן עם פרס של קאמו לכל שחקן בקבוצה המנצחת (אם זה משנה למישהו).

על הנייר נשמע קאפ פנאן כזה לעביר תזמן,לשחק בכיף, לתת לשחקנים הפחות טובים בקהילה הזדמנות גם לנצח בקאפ מסוג כלשהו... בגדול מטרות טובות לקאפ, זה גם הסיבות למה נרשמתי.

מיקס שלי הגיע לגמר עם המיקס של לינץ' עם פדידה בקבוצה, עד לפה הכל התנהל סבבה מלבד העיקוב שהיינו תקועים על 19 שחקנים וביגשוק דפק בלי קשר שהוא מנהל הוא גם נרשם ודפק אבל זה סיפור אחר.
פתאום DOOMSDAY (היה הבחירה אחרונה במיקס של אביב) מקבל TIMEOUT בטיאס ומר. פדידה עובר לחדר שלנו ושואל בנימוס כמה זמן נחכה לו עד שיחזור מהנפילה, אמרנו לו כמה דק ושאין לנו בעיה לחכות לו... פה עוד לא חשדנו... קיצור הוא לא חזר,הם הביאו את blbb (שדרוג לא רע מdoomsday) קובי ראה שצח פה והוא היה רשום לקאפ אבל אל הגיע בזמן והכניס אותו למיקס שלהם. לא הייתה לנו בעיה שצח יבוא וגם לא BLBB, העיקר היה לשחק. אבל פה מגיע הטוויסט אלון מתחבר ללובי ואומר שהוא לא יכול לשחק ושהוא לא יכול לגלות לנו למה..חחחחחח.... תמימות של ילד קטן... פה התחלנו לחשוד..מבירור קצר כמובן שהמיקס של אביב הכחיש אבל אז המצפון של אלון החמוד אכל אותו והוא שלח הודעה לקובי וסיפר לו שפדידה ביקש ממנו לעשות FAKE DC ושיביאו שחקן במקומו והוא יקבל את הקאמו.

WOOW

אני לא מאמין איזה שפל... ועוד מנהל??? אם זה לא בשביל קאמו אז בשביל מה לעשות את זה?
כל העניין שבכל קבוצה יהיו שחקנים טובים יותר וטובים פחות נהרס ועוד בכוונה? רצינו להמשיך לשחק אבל אני וקובי היינו די עצבניים, מבואסים ומאוכזבים בעיקר... כאלו מה? בשביל מה אתם באים אם לא לשחק לכיף? פשוט יצאנו מהמשחק, כי לא היה לי כוח להתעצבן יותר.
מנהל הקהילה הדגול הורס קאפ במו ידיו...
נראה לי מאז ששמו פה את הפרסים האלה של קאמו אנשים נדפקו על הראש....במשחק מת שאין משמעות מי מנצח אנשים ועוד מנהלים עושים דברים מפגרים כאלה....

שיהיה שבוע רגוע כמה שאפשר לכולכם

נערך לאחרונה על ידי FrAgOn, 27.07.2014 בשעה 02:17.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 12.05.2014

#2   פורסם: 26.07.2014, 23:19

חחחחחח לא אמרתי לא יכל להגיד למה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#3   פורסם: 26.07.2014, 23:21

אני איש רעעעעעעעע

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#4   פורסם: 26.07.2014, 23:21

אני איש רעעעעעעעע

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

הצטרף בתאריך: 11.05.2014

#5   פורסם: 26.07.2014, 23:25

בנינו זה היה הקאפ בין המעניינים שהיו כאן אבררררררררררר

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 21.03.2009

#6   פורסם: 26.07.2014, 23:29

אנדרי אתה מפספס משהו ועושה מעצמך בדיחה.

לאלון (DOOMSDAY) היה 30FPS בלחץ, הוא אמר את זה עוד בהתחלה וביקשנו ממנו שיצא ונביא לו סאב כלשהו כי זה לא דרך לשחק הוא סירב בגלל שרצה לקבל את הפרס המיוחד של הקאפ.

לאחר שנסחבנו איתו משחק אחד שבקושי נצחנו כל המשחק הוא לקח SHOTGUN בגלל שהיה לו דרופים ורק עם זה הצליח להרוג אחד בקושי.

אמרנו לו בגמר שאם הוא יצא ונביא לו סאב וננצח אז הוא יקבל את הפרס שלי Fadida או את של הסאב שנביא לו(לא כלכך עקרוני הפרס הוא שולי ולא כלכך אכפת ממנו כי אני בקושי משחק BO2)
אם אני משחק אז זה COD4

אלון הסכים ומכיוון שלא רצינו לפתוח במריבה על כשירותו לשחק בקשנו ממנו פשוט לצאת מהטימספיק ולהתנק ב TIMEOUT כך נוכל להביא לו סאב (אני חוזר על דברי, לאלון היה 30 FPS בלחץ ולכן גם כשהוא שיחק זה היה פריבילגיה בגלל שזה לא אנושי לשחק כך)

נכון, הייתי צריך לבוא איתו ולהסביר שהוא לא כשיר מהסיבה של הדרופים המטורפים שיש לו שניתן לראות אותם ב Spactate ולא לבקש ממנו לעשות DC.

בזה טעיתי אבל אתם יצאתם אפסים בכך שהחלטתם פשוט לברוח לנו מהגמר אחרי שקובי זרק עלינו סאב כלשהו ברמה בינונית ועשינו לכם 5-0 ב standoff פשוט בדיחה, שחקני בדיחה.

אם כבר אני צריך להאשים אותך בשקרים וחצאי אמת ועוד פרסום של זה בטימספיק שלנו בשימוש בגישות שלך בלי בושה.

אתה בעל גישות ויוצא נגד חבר הנהלה איתך בפומבי וזה נוגד את כל העקרונות שלנו, יש דרך לעשות דברים בחדר מסויים, אם הייתה עושה את זה כמו שצריך הייתה מבין שאתה טועה ומטעה אנשים בזה שאני רודף בצע וקאמואים מסריחים למשחק

אני עורך את התגובה כדי להבהיר שלא, אני לא רוצה ולא צריך את הקאמו הזה, אני בקושי משחק BO2 וכל שחקני הקהילה שמכירים אותי יכולים להעיד שאני לא משתמש בקאמואים ואני אוהב שהנשק שלי נראה טבעי והקאמו מציק לי בעין

נערך לאחרונה על ידי king1234, 26.07.2014 בשעה 23:37.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של namewithnumber9

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 28.01.2014

#7   פורסם: 26.07.2014, 23:36

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה

לאלון (DOOMSDAY) היה 30FPS בלחץ, הוא אמר את זה עוד בהתחלה וביקשנו ממנו שיצא ונביא לו סאב כלשהו כי זה לא דרך לשחק הוא סירב בגלל שרצה לקבל את הפרס המיוחד של הקאפ.

לאחר שנסחבנו איתו משחק אחד שבקושי נצחנו כל המשחק הוא לקח SHOTGUN בגלל שהיה לו דרופים ורק עם זה הצליח להרוג אחד בקושי.

אמרנו לו בגמר שאם הוא יצא ונביא לו סאב וננצח אז הוא יקבל את הפרס שלי Fadida או את של הסאב שנביא לו(לא כלכך עקרוני הפרס הוא שולי ולא כלכך אכפת ממנו כי אני בקושי משחק BO2)
אם אני משחק אז זה COD4

אלון הסכים ומכיוון שלא רצינו לפתוח במריבה על כשירותו לשחק בקשנו ממנו פשוט לצאת מהטימספיק ולהתנק ב TIMEOUT כך נוכל להביא לו סאב (אני חוזר על דברי, לאלון היה 30 FPS בלחץ ולכן גם כשהוא שיחק זה היה פריבילגיה בגלל שזה לא אנושי לשחק כך)

נכון, הייתי צריך לבוא איתו ולהסביר שהוא לא כשיר מהסיבה של הדרופים המטורפים שיש לו שניתן לראות אותם ב Spactate ולא לבקש ממנו לעשות DC.

בזה טעיתי אבל אתם יצאתם אפסים בכך שהחלטתם פשוט לברוח לנו מהגמר אחרי שקובי זרק עלינו סאב כלשהו ברמה בינונית ועשינו לכם 5-0 ב standoff פשוט בדיחה, שחקני בדיחה.

שיהיה לך בכיף עם השקרים וחצאי האמת שאתה נותן, בהצלחה בהמשך הדרך.

אני עורך את התגובה כדי להבהיר שלא, אני לא רוצה ולא צריך את הקאמו הזה, אני בקושי משחק BO2 וכל שחקני הקהילה שמכירים אותי יכולים להעיד שאני לא משתמש בקאמואים ואני אוהב שהנשק שלי נראה טבעי והקאמו מציק לי בעין
ata shamen rakuv

potato

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#8   פורסם: 26.07.2014, 23:38

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה

אם אני משחק אז זה COD4

אם כבר אני צריך להאשים אותך בשקרים וחצאי אמת ועוד פרסום של זה בטימספיק שלנו בשימוש בגישות שלך בלי בושה.

אתה בעל גישות ויוצא נגד חבר הנהלה איתך בפומבי וזה נוגד את כל העקרונות שלנו, יש דרך לעשות דברים בחדר מסויים, אם הייתה עושה את זה כמו שצריך הייתה מבין שאתה טועה ומטעה אנשים בזה שאני רודף בצע וקאמואים מסריחים למשחק

damn איזו תגובה שנונה ועסיסית, לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב!
אנדריי, אתה והקבוצה שלך פשוט אנשים שפלים ואתם בדיחה אחת גדולה שתיזכר פה להרבה זמן.
לעשות rq בגלל שהובלנו עליכם 5-0? ולתרץ את זה בכך ש"אלדור עשה פה טריק".
ואני מחזק את תגובתו של אלדור על כל חלקיה!!

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#9   פורסם: 26.07.2014, 23:38

ציטוט:
namewithnumber9
צפה בהודעה
ata shamen rakuv
ani lo yodea mi ata, esmah em tizdahe vetegale at atzmeha befaneino
ani gam batoh shelo karaata et hatgova sheli.
laila tov gever

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FrAgOn

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 26.07.2014, 23:41

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה
laila tov gever
מי אתה? לפני שאני אענה לך

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#11   פורסם: 26.07.2014, 23:48

ציטוט:
FrAgOn
צפה בהודעה
מי אתה? לפני שאני אענה לך
פדידה, אם רק הייתה קונה את התגובה קודם..

אני בתהליכים לשינוי הכינוי ביקשתי מאדמין בפורום timelight לפני חודש ואני עדיין מחכה.
משתמש ישן שלי..

נ.ב אני הולך לישון יש לי מחר צבא, נפגש עוד שבוע אנסה לקרוא מה כתבת לי מהטלפון

נערך לאחרונה על ידי king1234, 26.07.2014 בשעה 23:50. סיבה: נ.ב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FrAgOn

מודל לחיקוי

#12   פורסם: 26.07.2014, 23:57

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה

אם אני משחק אז זה COD4

נצא מנקודת הנחה שזה פדידה.
לכל קבוצה היה שחקן שהיא סבלה ממנו, אז ל DOOMSDAY היה 30 FPS ביג דיל,הקבוצה ששיחקנו נגדם ה"קפטן" שלהם בכלל לא יכל לשחק, בקבוצה שלנו היה את ALMIGHTY שחופר במוח ועושה כאב ראש וכולם שמים אותו על מיוט כל 2 ראונדים ועושה מה בזין שלו במשחק. אז כל קבוצה סבלה, אם הייתם באים ומסבירים את הבעיה אני בטוח שאף אחד לא היה מתנגד שתביאו מישהו. אבל אתם גם עשיתם את זה בדרך מגעילה ושעוד נכנסתי לחדר שלכם אתם הכחשתם ומר "EXTAZA שאין לי מושג מי אתה אבל אם יש לך בלוק ממני בטיאס אז יש לזה סיבה בטח" התחיל לצחוק. ואחרי שאמרתי לכם שאלון אמר לקובי הכל בסטים שתקתם כמו דגים.

אם למנהלים מותר לעשות מה בזין שלהם ולהרוס טורנירים ואני לא מדבר על משיהו בעל גישה אני מדבר על מנהל ראשי פה בקהילה הזאת אז זה שאני מפרסם לכל הקהילה מה האדמין שלה עושה זה לא פשע, ההפך.

אני באתי לשחק לכיף ברגע שהכיף נהפך לעצבים וביאוס ועוד לפני שנכנסנו למשחק יצאתי מהמשחק
אין לי כוח להתעצבן מזה שאני עושה טובה שאני מגיע לאיוונטים האלה שתהיה עוד פעילות ויהיו עוד אנשים.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 21.04.2014

#13   פורסם: 27.07.2014, 00:03

ציטוט:
FrAgOn
צפה בהודעה
חופש גדול בעיצומו,EVENTIM של הקהילה בעצומם
וחשבנו שלא קורה כלום בקהילה, אנשים מבקשים ממני להכין סירטונים מצחיקים עליהם ועל מה שקורה בקהילה אז נביא לכם סיפור חם מהתנור שלא אמור להיות מצחיק אבל הוא מצחיק במידה מסויימת.

יום שבת 26.7 התקיים איוונט נחמד של PICKUP שנרשמו 20 איש ומתוכם היו 4 קפטנים שעשו כוחות וכולם התחלקו ל4 קבוצות ואז כל שתי קבוצות שיחקו אחת נגד השניה והמנצחות בשתי המשחקים "שיחקו" ביניהם. הכל כמובן עם פרס של קאמו לכל שחקן בקבוצה המנצחת (אם זה משנה למישהו).

על הנייר נשמע קאפ פנאן כזה לעביר תזמן,לשחק בכיף, לתת לשחקנים הפחות טובים בקהילה הזדמנות גם לנצח בקאפ מסוג כלשהו... בגדול מטרות טובות לקאפ, זה גם הסיבות למה נרשמתי.

מיקס שלי הגיע לגמר עם המיקס של לינץ' עם פדידה בקבוצה, עד לפה הכל התנהל סבבה מלבד העיקוב שהיינו תקועים על 19 שחקנים וביגשוק דפק בלי קשר שהוא מנהל הוא גם נרשם ודפק אבל זה סיפור אחר.
פתאום DOOMSDAY (היה הבחירה אחרונה במיקס של אביב) מקבל TIMEOUT בטיאס ומר. פדידה עובר לחדר שלנו ושואל בנימוס כמה זמן נחכה לו עד שיחזור מהנפילה, אמרנו לו כמה דק ושאין לנו בעיה לחכות לו... פה עוד לא חשדנו... קיצור הוא לא חזר,הם הביאו את blbb (שדרוג לא ראה מdoomsday) קובי ראה שצח פה והוא היה רשום לקאפ אבל אל הגיע בזמן והכניס אותו למיקס שלהם. לא הייתה לנו בעיה שצח יבוא וגם לא BLBB, העיקר היה לשחק. אבל פה מגיע הטוויסט אלון מתחבר ללובי ואומר שהוא לא יכול לשחק ושהוא לא יכול לגלות לנו למה..חחחחחח.... תמימות של ילד קטן... פה התחלנו לחשוד..מבירור קצר כמובן שהמיקס של אביב הכחיש אבל אז המצפון של אלון החמוד אכל אותו והוא שלח הודעה לקובי וסיפר לו שפדידה ביקש ממנו לעשות FAKE DC ושיביאו שחקן במקומו והוא יקבל את הקאמו.

WOOW

אני לא מאמין איזה שפל... ועוד מנהל??? אם זה לא בשביל קאמו אז בשביל מה לעשות את זה?
כל העניין שבכל קבוצה יהיו שחקנים טובים יותר וטובים פחות נהרס ועוד בכוונה? רצינו להמשיך לשחק אבל אני וקובי היינו די עצבניים, מבואסים ומאוכזבים בעיקר... כאלו מה? בשביל מה אתם באים אם לא לשחק לכיף? פשוט יצאנו מהמשחק, כי לא היה לי כוח להתעצבן יותר.
מנהל הקהילה הדגול הורס קאפ במו ידיו...
נראה לי מאז ששמו פה את הפרסים האלה של קאמו אנשים נדפקו על הראש....במשחק מת שאין משמעות מי מנצח אנשים ועוד מנהלים עושים דברים מפגרים כאלה....

שיהיה שבוע רגוע כמה שאפשר לכולכם
במשחק הראשון פדידה רצה שאלון יעוף מהקבוצה ולא רצה לשחק איתו
כל הרעיון של הקאפ זה לשחק עם מיקסים של שחקנים טובים ולא טובים
ובכללי גם לנו היה מישהו ברמה של אלון ולא התלוננו זה היה הכל באווירה טובה וכמעט כל שאר הקבוצות היה להם מישהו גרוע/חופר כמו שלנו היה את אלון השני בן 10 לאנדריי היה את ALMIGHTI שהוא לא סותם את הפה וגםלכם היה מישהו ואתם היחידים שהתלוננתם וזה סתם הרס את הרעיון של הקאפ
אז זה סתם עלוב שמנהל לא רוצה לשחק עם מישהו רק בגלל שהוא לא טוב

נערך לאחרונה על ידי tal212, 27.07.2014 בשעה 00:08.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

הצטרף בתאריך: 08.05.2014

#14   פורסם: 27.07.2014, 00:06

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה
laila tov gever
בנג'ה......

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

הצטרף בתאריך: 04.05.2014

#15   פורסם: 27.07.2014, 00:07

ציטוט:
FrAgOn
צפה בהודעה
לכל קבוצה היה שחקן שהיא סבלה ממנו, אז ל DOOMSDAY היה 30 FPS ביג דיל,הקבוצה ששיחקנו נגדם ה"קפטן" שלהם בכלל לא יכל לשחק, בקבוצה שלנו היה את ALMIGHTY שחופר במוח ועושה כאב ראש וכולם שמים אותו על מיוט כל 2 ראונדים ועושה מה בזין שלו במשחק. אז כל קבוצה סבלה, אם הייתם באים ומסבירים את הבעיה אני בטוח שאף אחד לא היה מתנגד שתביאו מישהו. אבל אתם גם עשיתם את זה בדרך מגעילה ושעוד נכנסתי לחדר שלכם אתם הכחשתם ומר "EXTAZA שאין לי מושג מי אתה אבל אם יש לך בלוק ממני בטיאס אז יש לזה סיבה בטח" התחיל לצחוק. ואחרי שאמרתי לכם שאלון אמר לקובי הכל בסטים שתקתם כמו דגים.

אם למנהלים מותר לעשות מה בזין שלהם ולהרוס טורנירים ואני לא מדבר על משיהו בעל גישה אני מדבר על מנהל ראשי פה בקהילה הזאת אז זה שאני מפרסם לכל הקהילה מה האדמין שלה עושה זה לא פשע, ההפך.

אני באתי לשחק לכיף ברגע שהכיף נהפך לעצבים וביאוס ועוד לפני שנכנסנו למשחק יצאתי מהמשחק
אין לי כוח להתעצבן מזה שאני עושה טובה שאני מגיע לאיוונטים האלה שתהיה עוד פעילות ויהיו עוד אנשים.
כן זה פדידה... אתה לא שם לב איזה פילוסוף הוא

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#16   פורסם: 27.07.2014, 00:08

ציטוט:
king1234
צפה בהודעה
פדידה, אם רק הייתה קונה את התגובה קודם..

אני בתהליכים לשינוי הכינוי ביקשתי מאדמין בפורום timelight לפני חודש ואני עדיין מחכה.
משתמש ישן שלי..

נ.ב אני הולך לישון יש לי מחר צבא, נפגש עוד שבוע אנסה לקרוא מה כתבת לי מהטלפון
"צבא" חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של namewithnumber9

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 28.01.2014

#17   פורסם: 27.07.2014, 00:29

ציטוט:
liorto1
צפה בהודעה
כן זה פדידה... אתה לא שם לב איזה פילוסוף הוא
hhhhhhh hahmolog ba forum ve hole nefesh ba ts

potato

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 22.02.2013

#18   פורסם: 27.07.2014, 00:30

ציטוט:
ElDiablo
צפה בהודעה
"צבא" חחח
הוא מפכ"ל שוקו

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#19   פורסם: 27.07.2014, 00:30

ציטוט:
namewithnumber9
צפה בהודעה
ata shamen rakuv
ואתה חרדי חצי קלאץ

ממתי יש חרדים שאוהבים פונים ומשתמשים במשפטי 9GAG מפגרים וכותבים באנגלית כל הזמן במקום בשפה הקדושה שלנו...

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#20   פורסם: 27.07.2014, 00:32

ציטוט:
FrAgOn
צפה בהודעה

לא הכחשנו אמרנו לכם למה אנחנו רוצים סאב ואמרתם לא נורא וזהו... (כמובן שאני אומר אתם אני פשוט מעדיף לא להיכנס לשמות ולא הכוונה היא לא אליך כי הדיון לא נעשה איתך בכלל).

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#21   פורסם: 27.07.2014, 00:34

ציטוט:
namewithnumber9
צפה בהודעה
hhhhhhh hahmolog ba forum ve hole nefesh ba ts
ואתה טלית שכולה תכלת מר.חרדי צדיק.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 29.02.2012

#22   פורסם: 27.07.2014, 00:34

נכון שזה טריק קצת מגעיל שלא מצפים ממנהל אבל בכללי אני חושב שאתה עושה מזה עניין גדול יותר ממה שזה באמת ויכלת לדבר איתו בפרטי במקום לפרסם בפורום...

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#23   פורסם: 27.07.2014, 00:36

ציטוט:
orik888
צפה בהודעה
נכון שזה טריק קצת מגעיל שלא מצפים ממנהל אבל בכללי אני חושב שאתה עושה מזה עניין גדול יותר ממה שזה באמת ויכלת לדבר איתו בפרטי במקום לפרסם בפורום...
בדיוק

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#24   פורסם: 27.07.2014, 00:53

ציטוט:
orik888
צפה בהודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FrAgOn

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 27.07.2014, 01:54

ציטוט:
orik888
צפה בהודעה
אם אפשר לקבל על הסיפור עוד כמה תגובות בפורום אז למה לא?

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#26   פורסם: 27.07.2014, 02:19

ציטוט:
Lynchush
צפה בהודעה
ואתה חרדי חצי קלאץ

ממתי יש חרדים שאוהבים פונים ומשתמשים במשפטי 9GAG מפגרים וכותבים באנגלית כל הזמן במקום בשפה הקדושה שלנו...
אתה מעתיק אותי , ברוני דתי גיימר. נגמר הסיפור

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#27   פורסם: 27.07.2014, 02:41

ציטוט:
FrAgOn
צפה בהודעה
אם אפשר לקבל על הסיפור עוד כמה תגובות בפורום אז למה לא?
חחחחח תכלס עד שיש סיבה למה לא לפתוח אשכול שיביא שש עמודים ומאתיים תגובות לפורום וככה לספאמרים לא תיהיה סיבה להקפיץ אשכולות ישנים

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#28   פורסם: 27.07.2014, 02:44

ציטוט:
tal212
צפה בהודעה
במשחק הראשון פדידה רצה שאלון יעוף מהקבוצה ולא רצה לשחק איתו
כל הרעיון של הקאפ זה לשחק עם מיקסים של שחקנים טובים ולא טובים
ובכללי גם לנו היה מישהו ברמה של אלון ולא התלוננו זה היה הכל באווירה טובה וכמעט כל שאר הקבוצות היה להם מישהו גרוע/חופר כמו שלנו היה את אלון השני בן 10 לאנדריי היה את ALMIGHTI שהוא לא סותם את הפה וגםלכם היה מישהו ואתם היחידים שהתלוננתם וזה סתם הרס את הרעיון של הקאפ
אז זה סתם עלוב שמנהל לא רוצה לשחק עם מישהו רק בגלל שהוא לא טוב
רק לנו לא היה מישהו חופר ולא התלוננו אבל הפסדנו כי גם יאיר אנרג'ייזר לא יכל לשחק והוא גם היה הקפטן שלנו שהיה אמור "לסחוב" אותנו וגם הבאנו את ROXXZAZ אביתר שכל שניה היה לו טיימאווט אבל למרות שהפסדנו היה כיף

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DivineSlaughter

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 12.02.2010

#29   פורסם: 27.07.2014, 03:14

דעה שלי
למי אכפת חחחחחחחחחחחחח
שיעשה DC בכוונה כמה שהוא רוצה לאף אחד לא אכפת מהקמו הזה כמו שלאף אחד לא אכפת מלנצח באתם לשחק כי היה לכם משעמם זה כמו לבוא לגאטר זה שהוא עשה DC בכוונה שיהיה לו בכיף למי אכפת.
הסיבה היחידה שזה אמור לעניין מישהו זה אם הקבוצה של פדיחה לקחה את המשחק ברצינות ובשביל לנצח את הקמו שהם באמת רצו הם אמרו ל DOOMSDAY לעשות DC ורק אז זה מעניין וזה מעניין רק בגלל שזה עלוב מהבחינה שמה אכפת לך מקמו מסריח יא נוב מסריח.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#30   פורסם: 28.07.2014, 00:07

ציטוט:
DivineSlaughter
צפה בהודעה
דעה שלי
למי אכפת חחחחחחחחחחחחח
שיעשה DC בכוונה כמה שהוא רוצה לאף אחד לא אכפת מהקמו הזה כמו שלאף אחד לא אכפת מלנצח באתם לשחק כי היה לכם משעמם זה כמו לבוא לגאטר זה שהוא עשה DC בכוונה שיהיה לו בכיף למי אכפת.
הסיבה היחידה שזה אמור לעניין מישהו זה אם הקבוצה של פדיחה לקחה את המשחק ברצינות ובשביל לנצח את הקמו שהם באמת רצו הם אמרו ל DOOMSDAY לעשות DC ורק אז זה מעניין וזה מעניין רק בגלל שזה עלוב מהבחינה שמה אכפת לך מקמו מסריח יא נוב מסריח.
לאף אחד לא אכפת מהדעה שלך באמת,
יא שמן מסריח!!!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד
1  2

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא