נושא: שיר לכבוד rayenn blacklist :)
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 27.07.2014

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 27.07.2014, 11:26

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה
ישנתי 3 שעות לפני הלאן

http://forum.vgames.co.il/attachment...1&d=1395082908

מבואס?
מה זה 15-11 לעומת זה שבבית אתה עושה הכל בקבוצה אני יגיד את זה עוד פעם אף אחד לא מצפה ממך לאן ראשון לסגור 30 אבל צריך פרופורציה שחקן שכמעט כל משחק נותן חרטות מסריחות וסוגר סקורים 20 ו30 לא יכול לבוא ולהגיד 15-11 זה טוב
http://www.up2me.co.il/images/34216482.bmp
http://www.up2me.co.il/images/8047608.bmp
http://www.up2me.co.il/images/24078737.bmp
http://www.up2me.co.il/images/67849244.bmp
מבואס?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

הצטרף בתאריך: 13.12.2011

#32   פורסם: 27.07.2014, 11:28

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
מה זה 15-11 לעומת זה שבבית אתה עושה הכל בקבוצה אני יגיד את זה עוד פעם אף אחד לא מצפה ממך לאן ראשון לסגור 30 אבל צריך פרופורציה שחקן שכמעט כל משחק נותן חרטות מסריחות וסוגר סקורים 20 ו30 לא יכול לבוא ולהגיד 15-11 זה טוב
http://www.up2me.co.il/images/34216482.bmp
http://www.up2me.co.il/images/8047608.bmp
http://www.up2me.co.il/images/24078737.bmp
http://www.up2me.co.il/images/67849244.bmp
מבואס?
רק תזכיר לי , הייתה לידר? אה לא שכחתי אתה לא יודע להיות לידר

תאמין לי כשאתה בקבוצה שאתה לא משחק ולא יכול להעביר טקטיקות חודש לפני הלאן בטח שתנצחו אותנו , במיוחד כשבבית אתה לא מגיב לי.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#33   פורסם: 27.07.2014, 11:29

ציטוט:
sygen-
צפה בהודעה
סתם שחק אוהב אותך והכל אבל שחרר

אם יהיה בסוף לאן של הליגה הזאת אתה תראה שגיא יפגע היה לאן ראשון שלו נילחץ הכל טוב
כנראה הקבוצות שעולות זה:
Sip
r4pe
enourmous
leagndery
בוא נחכה ללאן הבא זה הכל
זה לא מעניין אותי וילי פשוט שחקן שיודע שהוא הראשון שצריך להיות בבלאקליסט אם ככה זה עובד פותח אשכול על שחקן אחר זה מדליק כי הוא בעצמו אין לו זכות דיבור ולפי מה שאני רואה שההנהלה מכניסה פה אנשים בלי קשר לתפקוד שלהם בלאן בתור שחקן שאין לו תפקוד בלאן וחרטות בבית הייתי מוריד פרופיל לפני שהוא ייכנס בעצמו
בסוף אתה תלך איתם ללאן תשחק יפה ותאכל תחרא כי שניהם לא יודעים לשחק בלאנים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sygen-

משתמש ותיק

הצטרף בתאריך: 29.03.2011

#34   פורסם: 27.07.2014, 11:31

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
זה לא מעניין אותי וילי פשוט שחקן שיודע שהוא הראשון שצריך להיות בבלאקליסט אם ככה זה עובד פותח אשכול על שחקן אחר זה מדליק כי הוא בעצמו אין לו זכות דיבור ולפי מה שאני רואה שההנהלה מכניסה פה אנשים בלי קשר לתפקוד שלהם בלאן בתור שחקן שאין לו תפקוד בלאן וחרטות בבית הייתי מוריד פרופיל לפני שהוא ייכנס בעצמו
נקווה לטוב

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#35   פורסם: 27.07.2014, 11:32

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה

תאמין לי כשאתה בקבוצה שאתה לא משחק ולא יכול להעביר טקטיקות חודש לפני הלאן בטח שתנצחו אותנו , במיוחד כשבבית אתה לא מגיב לי.
בבית אני יגיב לך 100 פעם לפני שתגיב לי אפילו אם תחרוש 1.6 ואני יחזור עכשיו כל עוד אתה לא הורג אותי בסמוק.
לא יודע להיות לידר? מבחינת להישאר רגוע לא אני לא יודע אבל ומבחינת להגיד מה לעשות תאמין לי שאני יודע יותר טוב ממך.
ואנחנו שיחקנו? גבר אנחנו עשינו משחק אחד אנחנו קבענו שחקנים יום לפני הלאן ולפחות הייתם עומדים איתנו זה נגמר 16-2 מילא 16-12 תוצאות כאלה אתה משחק נגד מיקס שבקושי ארגן שחקנים ללאן אתה לא מתבייש בכלל להשתמש בתירוצים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

#36   פורסם: 27.07.2014, 11:34

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
רגע רגע , שכחתי , תפסו אותי על צ'יטים? SC CD וגם לא EAC אף פעם לא תפסו אותי , יש לי סיבה להכנס לבלאקליסט? , נמשיך מזה שמישה פגע בלאנים שהוא היה אז אל תזיין לי תמוח זה שאתה פוגע נגד בוטים זה בסדר , גם אני יכול לעשות כזה דבר , אבל כשאתה גם לידר כשאין לך טקטיקות באמצע הלאן ואתה צריך לדבר זה גם אומר משהו לא? אולי אני לא יודע לשחק בלאן , אבל לפחות אני לא פוזאיסט שכל הזמן חופר "אני פוגע בלאנים אני מטורף אני שחקן שמזיין את כולם" וגם עם אני יפגע בלאן אני לא יגיד שפגעתי בלאן.

אולי אני פוגע דרך סמוקים או פלאשים מה שאתה חושב , אבל זה לא מעניין אותי .. וגם עם אני לא יפגע בלאן הקרוב , זה יזיז לי משהו יענו?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

#37   פורסם: 27.07.2014, 11:35

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
בבית אני יגיב לך 100 פעם לפני שתגיב לי אפילו אם תחרוש 1.6 ואני יחזור עכשיו כל עוד אתה לא הורג אותי בסמוק.
לא יודע להיות לידר? מבחינת להישאר רגוע לא אני לא יודע אבל ומבחינת להגיד מה לעשות תאמין לי שאני יודע יותר טוב ממך.
ואנחנו שיחקנו? גבר אנחנו עשינו משחק אחד אנחנו קבענו שחקנים יום לפני הלאן ולפחות הייתם עומדים איתנו זה נגמר 16-2 מילא 16-12 תוצאות כאלה אתה משחק נגד מיקס שבקושי ארגן שחקנים ללאן אתה לא מתבייש בכלל להשתמש בתירוצים?
איזה תירוצים? אנחנו קבוצה , בתור קבוצה אמור להיות לנו טקטיקות נכון? אז זהו שלא שיחקנו ולא עשינו שום דבר חודש לפני הלאן , ואתה יודע להיות לידר יותר טוב ממני? הצחקת אותי ידידי היקר.

רק מתי עשיתה משהו בלידים ? רק אל תגיד לי שלקחת את DIVISION

ואתה לא מגיב לי זה הקטע כל פעם הרגתי אותך ובכיתה "הוא יורה לפני הוא צ'יטר"

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#38   פורסם: 27.07.2014, 11:39

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה
רגע רגע , שכחתי , תפסו אותי על צ'יטים? SC CD וגם לא EAC אף פעם לא תפסו אותי , יש לי סיבה להכנס לבלאקליסט? , נמשיך מזה שמישה פגע בלאנים שהוא היה אז אל תזיין לי תמוח זה שאתה פוגע נגד בוטים זה בסדר , גם אני יכול לעשות כזה דבר , אבל כשאתה גם לידר כשאין לך טקטיקות באמצע הלאן ואתה צריך לדבר זה גם אומר משהו לא? אולי אני לא יודע לשחק בלאן , אבל לפחות אני לא פוזאיסט שכל הזמן חופר "אני פוגע בלאנים אני מטורף אני שחקן שמזיין את כולם" וגם עם אני יפגע בלאן אני לא יגיד שפגעתי בלאן.

אולי אני פוגע דרך סמוקים או פלאשים מה שאתה חושב , אבל זה לא מעניין אותי .. וגם עם אני לא יפגע בלאן הקרוב , זה יזיז לי משהו יענו?
בכל השיחות שלי איתך בנושא הזה לא אמרתי פעם אחת אני סוס אני ככה ואני מטורף אז אל תזיין תמוח כי בנתיים השחקן שמרים תאף זה אתה אפילו ללא קבלות אתה מדבר על זה שאתה ברמה של שחקנים כמו GERNITE REMIND SAHARZ איך אתה בכלל יכול לקבוע דבר כזה אם אתה לא מנצח שחקנים פחות חזקים מהם בלאן
אם המנהלים פה היו מספיק חכמים הם היו מסתכלים על הרקורדים שלו מהלאן ואת שלך הם היו מגיעים למסקנה שאו שלא מכניסים את שניכם לבלאקליסט או שמכניסים אותך קודם ואז אותו כי הוא שיחק טוב יותר לפחות אצלו היה פרופורציה בין התוצאות שהוא סוגר בבית לבין הלאן.
אני בנתיים ישתוק יתן לך קרדיט עד הלאן אני מצפה מהמנהלים שאם פתאום לא תגיע ללאן או שעוד פעם לא תוכיח את עצמך יכניסו אותך על טיל לבלאקליסט בלי לחשוב פעמיים
ובנתיים עצה שלי תתחיל להוריד ציפיות כי שאתה אומר דברים כמו אני עומד עם כולם אני יותר טוב מזה ואני יותר טוב מזה אתה עושה שני דברים אחד אתה מדליק אנשים שהם לא בגיל שלך ואתה תראה אותם בלאן ודבר שני אתה מעלה תציפיות של אנשים ממך ואז אחרי זה זה יפגע רק בך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

#39   פורסם: 27.07.2014, 11:43

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
בכל השיחות שלי איתך בנושא הזה לא אמרתי פעם אחת אני סוס אני ככה ואני מטורף אז אל תזיין תמוח כי בנתיים השחקן שמרים תאף זה אתה אפילו ללא קבלות אתה מדבר על זה שאתה ברמה של שחקנים כמו GERNITE REMIND SAHARZ איך אתה בכלל יכול לקבוע דבר כזה אם אתה לא מנצח שחקנים פחות חזקים מהם בלאן
אם המנהלים פה היו מספיק חכמים הם היו מסתכלים על הרקורדים שלו מהלאן ואת שלך הם היו מגיעים למסקנה שאו שלא מכניסים את שניכם לבלאקליסט או שמכניסים אותך קודם ואז אותו כי הוא שיחק טוב יותר לפחות אצלו היה פרופורציה בין התוצאות שהוא סוגר בבית לבין הלאן.
אני בנתיים ישתוק יתן לך קרדיט עד הלאן אני מצפה מהמנהלים שאם פתאום לא תגיע ללאן או שעוד פעם לא תוכיח את עצמך יכניסו אותך על טיל לבלאקליסט בלי לחשוב פעמיים
ובנתיים עצה שלי תתחיל להוריד ציפיות כי שאתה אומר דברים כמו אני עומד עם כולם אני יותר טוב מזה ואני יותר טוב מזה אתה עושה שני דברים אחד אתה מדליק אנשים שהם לא בגיל שלך ואתה תראה אותם בלאן ודבר שני אתה מעלה תציפיות של אנשים ממך ואז אחרי זה זה יפגע רק בך
גם אם אני לא יפגע בלאן הזה אני לא יכנס לבלאקליסט , כי אין הוכחות שאני צ'יטר.
עם היה להם הוכחות היו מכניסים אותי ממזמן כבר , ואמרתי שאני ברמה של SAHARZ REMIND וGERNITE היום , לא אמרתי בפעם אז תפסיק להתערב על זה בכלל.

שחקן כמו RAYENN אמור להיות ממזמן בבלאקליסט ותאמין לי כל הקהילה יודעת את זה , אותו תפסו על צ'יטים , אותי לא.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#40   פורסם: 27.07.2014, 11:45

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה
גם אם אני לא יפגע בלאן הזה אני לא יכנס לבלאקליסט , כי אין הוכחות שאני צ'יטר.
עם היה להם הוכחות היו מכניסים אותי ממזמן כבר , ואמרתי שאני ברמה של SAHARZ REMIND וGERNITE היום , לא אמרתי בפעם אז תפסיק להתערב על זה בכלל.

שחקן כמו RAYENN אמור להיות ממזמן בבלאקליסט ותאמין לי כל הקהילה יודעת את זה , אותו תפסו על צ'יטים , אותי לא.
אז אתה אומר לי שאם עכשיו יבוא שחקן ישחק וישחק בבית ממש טוב ויצא לו פה ושם חרטות דרך סמוק וואנים ומצחיקים ואז הוא יבוא ללאן ישחק גרוע אתה לא תגיד שמגיע לו להיכנס לבלאקליסט?
סבבה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dor3518

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 12.07.2010

#41   פורסם: 27.07.2014, 11:47

Anarky mom is a bitch

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

#42   פורסם: 27.07.2014, 11:48

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
אז אתה אומר לי שאם עכשיו יבוא שחקן ישחק וישחק בבית ממש טוב ויצא לו פה ושם חרטות דרך סמוק וואנים ומצחיקים ואז הוא יבוא ללאן ישחק גרוע אתה לא תגיד שמגיע לו להיכנס לבלאקליסט?
סבבה
ואללה לא , תפסו אותו? לא , אז אין לו סיבה להכנס על בלאקליסט

מה אתה רוצה שאני יגיד לך? "הוא לא פגע בלאן יאללה לבלאקליסט"
ומה זה יעזור לך? אתה מכניס שחקנים שלא פגעו בלאן ראשון שלהם לבלאקליסט גם כשלא תפסו אותם?

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת CS

הצטרף בתאריך: 10.01.2013

#43   פורסם: 27.07.2014, 12:33

חחח איזה שיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wallksee5

מצליחן

הצטרף בתאריך: 01.04.2013

#44   פורסם: 27.07.2014, 12:42

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
להגיד לך תסקורים של כולם?
tr1p 21-7
sidious 19-7
wallksee 12-7
aighty 12-7
ani 11-6
לא היינו צריכים לעשות הרבה שכל ראונד שיק יוצא למידל ושם לכם פצצות עם AWP
ואתה יודע מה הכי מצחיק? המשחק היחיד שעשינו לפני הלאן היה מולכם וניצחתם אבל כשזה לאן ואתה ומישה לא יכולים להפעיל פתאום אין חרטות דרך סמוק אין פריצות עם HS כל אחד ממכם היה מפוזר במפה עד כדי כך ששחקן כמו שיק (tr1p) שלא שיחק איזה חודשיים טובים וישן אולי שעתיים בלילה מגיע ושובר לכם תפרצוף.
מעניין איך זה ייגמר עכשיו כשתשחק נגד שחקנים אפילו יותר טובים נראה אם יהיה לך פנים להגיד אחרי זה שאתה יכול לעמוד עם מישהו.
עצם זה שאתה צריך להביא לפה תקבוצה שלך בשביל שידברו בשבילך מראה לי כמה אתה חסר ביטחון בתפקוד שלך בלאן.
איזה כיף זה להיות מעל שקד כזה גבר

my youtube profile -http://www.youtube.com/channel/UCACr2Ny19EagzrOYwP6lY9A/videos

BEnyz: lo bali cs
BEnyz: ma lo mevin

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natanzi

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 01.08.2012

#45   פורסם: 27.07.2014, 12:43

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
שתהיה בעניין שלך מגיע להיות בBLACKLIST הרבה יותר ממה שמגיע לו אם ככה הבלאקליסט עובד.
אתה בבית יצא לך לתת וואנים בפיקים מפחידים וצחקת אחרי זה יצא לך לתת TRIPLE AWP
יצא לך להרוג דרך מלא סמוקים ופלאשים ושאתה באת ללאן היה משחק אחד שהיית בו 1-15.
הוא נותן פעם אחת TRIPLE בפלאש הוא היה בלאן מולי ושיחק בסדר גמור בטח לא היה 1-15
והוא כן בבלאקליסט. שתהיו בעניין ששניכם מעניינים לי תביצים ואין לי אינטרס לבחור צד של אף אחד פה אבל עובדתית אם ככה הבלאקליסט פועל גם אתה צריך להיות שם ובטח שלפני RAYENN
אמת.

גיא עשה ועושה עדיין דברים מפחדים
בסמוקים בפלאשים תוך כדי שינה גם בחלומות

נערך לאחרונה על ידי natanzi, 27.07.2014 בשעה 12:46.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#46   פורסם: 27.07.2014, 12:59

ציטוט:
wallksee5
צפה בהודעה
איזה כיף זה להיות מעל שקד כזה גבר
kula chico ma kula chico

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של differNz

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 18.08.2013

#47   פורסם: 27.07.2014, 13:30

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה
ישנתי 3 שעות לפני הלאן

http://postimg.org/image/w70sini9l/

מבואס?

וגם שכחתי שאנחנו שחקנו כל יום ופציצנו קבוצות על ימין ועל שמאל.
לך מפה יטמבל 2 משחקים בחודש לפני הלאן בוקשי עשינו מה אתה מחרפן לי תשכל פה על הבוקר
הלו למה מראים שאני בונסר אחרי זה הייתי 19-2 הלוווווווו

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

הצטרף בתאריך: 09.11.2013

#48   פורסם: 27.07.2014, 14:47

שמע איזה קהילה של מסכנים רק מחפשים על מי ליפול ביקשתם שלא ישחק יותר ? קיבלתם יאללה תקדמו במילא הCS מת אז תתעסקו בלשחק במקום לריב בפורום

אבא שלי אמר לי שאם אני יפגע כמו f0rest הוא יקנה לי אופניים חשמליות שאיתם אני יוכל לינסוע ללאנים במהירות האורzzz

FOULDMATE CREDIT

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Gehalim

משתמש ותיק

הצטרף בתאריך: 04.10.2009

#49   פורסם: 27.07.2014, 15:02

ציטוט:
anarky
צפה בהודעה

כל פעם שאומרים לך משהו אתה מבלבל תביצים שאתה לידר ואי אפשר לשחק טוב.

אז תקשיב טוב, ekoojooez הבן זונה הזה היה לידר אצלנו, אני סגרתי סקורים של 20-30 כמעט בכל המשחקים (ועזוב את הסקור שלי, כי יש איתי גם קבוצה ואין מצב שאני משחק לבד), אבל ekoojooez מריץ לך לידים על ימין ועל שמאל ומסדר אותך על המפה ואתה רואה שהוא פתאום סקור 28 ופתאום הוא סקור 15 כשכולם 5.
ואם רק תגיד "הוא לא יודע להריץ לידים הוא לא לידר רציני" וכל השיט הזה אז הקוקסינל הזה משרטט לנו את הדרך שבה נשחק במשחק הבא על מגש פיצה, מגש פיצהההההה!!!!!

אלעד אוהב אותך.

תפסיק להאכיל את עצמך בשקרים שמי שלידר לא יכול לשחק טוב, כי לא רק הוא היה אחראי עלינו, הוא היה אחראי על עצמו ועל עוד 10 איש שנושפים לך על העורף מאחור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של venxbenny

מצליחן

הצטרף בתאריך: 07.04.2011

#50   פורסם: 27.07.2014, 15:33

ציטוט:
lastoneee
צפה בהודעה
שתהיה בעניין שלך מגיע להיות בBLACKLIST הרבה יותר ממה שמגיע לו אם ככה הבלאקליסט עובד.
אתה בבית יצא לך לתת וואנים בפיקים מפחידים וצחקת אחרי זה יצא לך לתת TRIPLE AWP
יצא לך להרוג דרך מלא סמוקים ופלאשים ושאתה באת ללאן היה משחק אחד שהיית בו 1-15.
הוא נותן פעם אחת TRIPLE בפלאש הוא היה בלאן מולי ושיחק בסדר גמור בטח לא היה 1-15
והוא כן בבלאקליסט. שתהיו בעניין ששניכם מעניינים לי תביצים ואין לי אינטרס לבחור צד של אף אחד פה אבל עובדתית אם ככה הבלאקליסט פועל גם אתה צריך להיות שם ובטח שלפני RAYENN
חחח נודר בול מה שאני חושב +1

umirin bro?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של sygen-

משתמש ותיק

#51   פורסם: 27.07.2014, 15:38

ציטוט:
Gehalim
צפה בהודעה
כל פעם שאומרים לך משהו אתה מבלבל תביצים שאתה לידר ואי אפשר לשחק טוב.

אז תקשיב טוב, ekoojooez הבן זונה הזה היה לידר אצלנו, אני סגרתי סקורים של 20-30 כמעט בכל המשחקים (ועזוב את הסקור שלי, כי יש איתי גם קבוצה ואין מצב שאני משחק לבד), אבל ekoojooez מריץ לך לידים על ימין ועל שמאל ומסדר אותך על המפה ואתה רואה שהוא פתאום סקור 28 ופתאום הוא סקור 15 כשכולם 5.
ואם רק תגיד "הוא לא יודע להריץ לידים הוא לא לידר רציני" וכל השיט הזה אז הקוקסינל הזה משרטט לנו את הדרך שבה נשחק במשחק הבא על מגש פיצה, מגש פיצהההההה!!!!!

אלעד אוהב אותך.

תפסיק להאכיל את עצמך בשקרים שמי שלידר לא יכול לשחק טוב, כי לא רק הוא היה אחראי עלינו, הוא היה אחראי על עצמו ועל עוד 10 איש שנושפים לך על העורף מאחור.
אבל אקוגזקסזסז הזה היה ביותר לאנים ממנו וצבר ניסיון נראה לאן הבא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anhel

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 26.10.2012

#52   פורסם: 27.07.2014, 15:56

ציטוט:
sygen-
צפה בהודעה
אבל אקוגזקסזסז הזה היה ביותר לאנים ממנו וצבר ניסיון נראה לאן הבא
איזה שטות זאת " לצבור ניסיון " רזיאל ובן בלאן הראשון שלהם שיחקו כמו מטורפים.. ונשבע שבלאן יותר נוח ממבית אז די לזיין תמוח

[IMG][/IMG]

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 15.05.2009

#53   פורסם: 27.07.2014, 17:31

ציטוט:
anhel
צפה בהודעה
איזה שטות זאת " לצבור ניסיון " רזיאל ובן בלאן הראשון שלהם שיחקו כמו מטורפים.. ונשבע שבלאן יותר נוח ממבית אז די לזיין תמוח
true story bro

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של kaliveR

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 01.08.2012

#54   פורסם: 27.07.2014, 17:37

ציטוט:
fuN-SAHAR
צפה בהודעה
true story bro
בטח נו ברור שזה מה שתגיד כשאתה מקבל שולחנות ויאייפי עם מרווח מפה ועד להודעה חדשה

daniel ~ kaliveR

CS:kaliveR Fragmovie

https://www.youtube.com/watch?v=79H6g62ohSY

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dor3518

נינג'ה בלגי

הצטרף בתאריך: 12.07.2010

#55   פורסם: 27.07.2014, 17:38

אמא של אנרקי זונה

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 15.05.2009

#56   פורסם: 27.07.2014, 17:48

ציטוט:
kaliveR
צפה בהודעה
בטח נו ברור שזה מה שתגיד כשאתה מקבל שולחנות ויאייפי עם מרווח מפה ועד להודעה חדשה
hhh yaah

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של anarky

צוות טורנירים CS

#57   פורסם: 27.07.2014, 20:26

ציטוט:
venxbenny
צפה בהודעה
חחח נודר בול מה שאני חושב +1
אז מה מה שאתה חושב?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של jENIMATEavi

משתמש רגוע

הצטרף בתאריך: 25.07.2014

#58   פורסם: 28.07.2014, 05:59

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sygen-

משתמש ותיק

#59   פורסם: 28.07.2014, 07:16

ציטוט:
anhel
צפה בהודעה
נכון אתה צודק גם אני לא מבין אתזה בלאן הראשון שלי פגעתי נגד שחקנים יותר טובים כמו[ stealic spooky da_king nightshade aqua nightmare ] ועוד כאלה אבל לך תידע כל האחד בדרך שלו בואו נקווה שיהיה לאן בקרוב והכל טוב

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 23.11.2013

#60   פורסם: 28.07.2014, 11:42

ציטוט:
sygen-
צפה בהודעה
נכון אתה צודק גם אני לא מבין אתזה בלאן הראשון שלי פגעתי נגד שחקנים יותר טובים כמו[ stealic spooky da_king nightshade aqua nightmare ] ועוד כאלה אבל לך תידע כל האחד בדרך שלו בואו נקווה שיהיה לאן בקרוב והכל טוב
sygen איזה יפה אתה בעזרת השם

חזרה לראש העמוד
1  2  3

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא