נושא: כתבה | 4 Battlefield: עוד DLC בדרך?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Kadury

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 01.01.2014

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 30.07.2014, 01:18

ברירת מחדל כתבה | 4 Battlefield: עוד DLC בדרך?

Battlefield: עוד DLC בדרך?
Battlefield 4: לא חושבים שזה יותר מדי?

רק מלפני מספר ימים, Dragon's Teeth (הDLC האחרון ששוחרר) היה זמין לרכישה. בעודנו מחכים ל־DLC הבא Final Stand, שצפוי להגיע בקיץ הזה, שחקן פיקח במיוחד עלה על האפשרות ל־DLC חדש. "לאלו שמבינים במחשבים" הוא אמר "תוכלו לראות שבמסמכי הקוד של המשחק, חסרים פרטים. חוסר הפרטים המסוימים האלה יכול לסמל על DLC חדש". אנחנו עדיין לא יודעים אם EA חיכו לשחקן הפיקח שימצא את החסר, או שזו הייתה טעות שלהם. מה שבטוח, המשחק Battlefield 4 מיצה את עצמו מבחינת הרחבות.

Battlefield: עוד DLC בדרך?
Dragon's Teeth - ה־DLC האחרון ששוחרר למשחק

"כמעט בטוח ש־Battlefield Hardline נדחה ל2015 בגלל ה־DLC הזה" אומרים מקורות נוספים. ניתן להבין כי EA חשבו היטב הפעם. אם השמועה נכונה, סביר להניח שהם לא רצו ליצור מצב שיצא DLC למשחק, שהמשחק הבא באותה הסדרה כבר יצא לאור. "אנחנו לא בטוחים עד כמה רחוק נצטרך לחכות עם Battlefield Hardline, כנראה ש־EA רוצים למצות את Battlefield 4 עד תום" אמרו מעריצים של הסדרה. כנראה שנצטרך להמתין להודעה רשמית מEA שתסדר לנו את כל הבלבול.

יום נעים

צוות BF גאה

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של WarFox89

שואף לשלמות

הצטרף בתאריך: 12.05.2010

#2   פורסם: 30.07.2014, 08:29

אתה מדבר על DLC נוסף מעבר ל-Final stand? אם כן אשמח לקבל מקור.
בקשר לשאלה שלך -

Battlefield 4: לא חושבים שזה יותר מדי?
התשובה שלי - לא אני לא חושב שזה יותר מידי. למען האמת אני מעדיף להמשיך לקנות DLC חדשים ל-BF4 מאשר לקנות את הארדליין שהוא בכלל לא BF מבחינתי לפי איך שזה נראה עד עכשיו.

חוץ מזה העבודה ב-CTE נמשכת והם מתקנים ומשפרים שם המון דברים. למעשה הרבה אנשים ששיחקו בגירסאות הכי חדשות של ה-CTE מדווחים שזה מרגיש כמו משחק אחר לגמרי ממה שיש עכשיו ב-VANILLA. אז כן, אם הם ימשיכו לתמוך ב-4 ולהוציאו לו שיפורים ועדכונים אני בשמחה אקנה DLC חדשים.

עריכה:

טוב מצאתי מקור בכוחות עצמי:

http://www.product-reviews.net/2014/...-and-7-rumors/

PS- לא יודע עד כמה זה אמין בכל מקרה.

נערך לאחרונה על ידי WarFox89, 30.07.2014 בשעה 08:41.

- Who Dares Wins - המעז מנצח -

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kadury

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 01.01.2014

#3   פורסם: 30.07.2014, 18:33

ציטוט:
WarFox89
צפה בהודעה
אתה מדבר על DLC נוסף מעבר ל-Final stand? אם כן אשמח לקבל מקור.
בקשר לשאלה שלך -

התשובה שלי - לא אני לא חושב שזה יותר מידי. למען האמת אני מעדיף להמשיך לקנות DLC חדשים ל-BF4 מאשר לקנות את הארדליין שהוא בכלל לא BF מבחינתי לפי איך שזה נראה עד עכשיו.

חוץ מזה העבודה ב-CTE נמשכת והם מתקנים ומשפרים שם המון דברים. למעשה הרבה אנשים ששיחקו בגירסאות הכי חדשות של ה-CTE מדווחים שזה מרגיש כמו משחק אחר לגמרי ממה שיש עכשיו ב-VANILLA. אז כן, אם הם ימשיכו לתמוך ב-4 ולהוציאו לו שיפורים ועדכונים אני בשמחה אקנה DLC חדשים.

עריכה:

טוב מצאתי מקור בכוחות עצמי:

http://www.product-reviews.net/2014/...-and-7-rumors/

PS- לא יודע עד כמה זה אמין בכל מקרה.
חח סליחה שלא הבאתי לך ישנתי .
בכל מקרה אני מאוד חושב שזה אמין ולא תיהיה סיבה שזה יהיה סתם

צוות BF גאה

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא