איזה side quests סיימתה? לדוגמא: המשטרה בית חולים וכו'.
אני סיימתי את הpimp זנ מצחיק מה שאתה מקבל מזה XD
אני לא סיימתי אף אחת מהם....-_-.
אם אתה רוצה לדעת מה אתה מקבל מכל אחד פשוט תשאל כי מקבלים אחלה דברים.
ורמז: אם אתה אוהב כחול על גלגלים עם תוספת ניטרו, תעשה את הסייד קווסט של המוניות.
ואם אתה צריך איזה טיפ למשימה שאתה תקוע בה, אתה יכול לשאול כי גיליתי טיפים מעולים לסיים משימות בניסיון אחד. (כמו טיפים למשימות "ורטיקל בירד" או "בלק פרוז'קט" שבהם אתה מקבל הידרה וג'אט פאק).
טוב מכיוון שבלילות האינטרנט שלי מתנתק(בעיה לא מובנת) אז אני טיפה משחק בSA הרגיל , היום היה מגניב , גיליתי שאם אתה מסתובב ליד אנשים ונתקע בהם או משהו והם אומרים לכם משהו ואם לוחצים Y אז CJ מתחיל לדבר איתם חחח או שניגשים לקבוצה של אנשי מאפיה ולוחצים Y אז cj מתחיל להגיד להם שאין על גרוב סטריט ועוד כמה דברים , ואז הם מתחילים לירות בו חחח .
טוב עשיתי השתלטות על הפיצה בלאס ונטורס , ולקחתי 8 אנשי ערובה ו4 שוטרים חחחחח
אבל אני , תמיד נשאר אני , תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני
טוב מכיוון שבלילות האינטרנט שלי מתנתק(בעיה לא מובנת) אז אני טיפה משחק בSA הרגיל , היום היה מגניב , גיליתי שאם אתה מסתובב ליד אנשים ונתקע בהם או משהו והם אומרים לכם משהו ואם לוחצים Y אז CJ מתחיל לדבר איתם חחח או שניגשים לקבוצה של אנשי מאפיה ולוחצים Y אז cj מתחיל להגיד להם שאין על גרוב סטריט ועוד כמה דברים , ואז הם מתחילים לירות בו חחח .
טוב עשיתי השתלטות על הפיצה בלאס ונטורס , ולקחתי 8 אנשי ערובה ו4 שוטרים חחחחח
נחמד חידשת לי כמה דברים.
אני בדיוק מצאתי את השטח האחרון של הגאנג: לוס סנטוס וגוס, איפה הם התחבאו לי? מחוץ ללוס סנטוס.
השטח שלהם היה איםה שהבית ספר לשיט, אז עכשיו מי שלא מוצא אותם בלוס סנטוס שיחפש איפה שאמרתי.