פוטבול אמריקאי? - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: פוטבול אמריקאי?
1
מחבר הודעה

הסמל האישי שלShreK

חבר חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 30.10, 22:35

מתעניינים קתצ בפוטבול אמריקאי? וואו, איזה משחקים היו אתמול.

עוד מישהו כמוני? מישהו שהיה אולי רוצה ללמוד קצת את המשחק?

בכל מקרה אם מישהו צפה אתמול במשחקים אז הוא הרוויח. איזה דרמות.

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלMad Pitbull

מפקח פורום

#2   פורסם: 04.11, 11:24

את האמת אני לא ממש מתעניין בפוטבול אמריקאי, אני לא מאלה שחושבים שזה זבל אבל זה באמת לא בדיוק הספורט בשבילי...
אני רואה פה ושם משחקים כשאין משהו נחמד יותר לראות, אני בערך מבין את רוב החוקים ואיך שהמשחק מתנהל אבל לא מבין כלום לגבי הקבוצות עצמן.

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלShreK

חבר חדש

#3   פורסם: 04.11, 22:28

למה אתה חושב שהספורט הזה לא בשבילך?

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלGrandMastah

חבר חדש

#4   פורסם: 05.11, 10:33

היתה תקופה בצעירותי שהתעניינתי לא מעט בפוטבול.. תמיד אהדתי את ה-49ers מאיזושהי סיבה. כיום כמו כולם, אני נוהג להתלהב שאני מבין וצופה רק בסופרבול. מדי פעם אני עוקב בעיתון אחרי המאזן של SF.

חזרה לראש העמוד

חבר חדש

#5   פורסם: 05.11, 11:22

אני עוקב ואני יודע שזה לא לעניין לומר את זה, אבל אני אוהד ברס. ולא מאלה שקפצו על העגלה רק השנה כשהם לא מפסיקים לדרוס את הליגה, אלא עוד משנים קודמות כשכל מה שהיה להם זו הגנה יציבה. לצערי לא הם ולא הקולטס הולכים ללכת עד הסוף השנה. לפי דעתי, ביל בלצ'ק או מייקל ויק הולכים לנסוע השנה לדיסנילנד. אטלנטה וניו-אינגלנד נראות פחות טוב מקבוצות אחרות, אבל ראיתי משחקים שלהן ונראה כאילו יש בהן את המשהו הזה שיחזיק עשרה משחקים נוספים. הקולטס חזרו יותר מדי פעמים. כשזה באמת יהיה חשוב, הם יפגשו קבוצה שתלחם עד הסוף ולא תיתן להם לבצע קמבקים משוגעים שכאלה.

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלShreK

חבר חדש

#6   פורסם: 05.11, 19:23

וואו, אני מבין שיש פה אז התעניינות כלשהי בפוטבול וזה כבר מרגש.

אני אוהד את האיגלס ואני די מאוכזב, למרות שאני מאמין שמקנאב יחזיר את פילי לתמונה.

בנוגע לברס, אני פשוט שמח שיש קצת עניין חדש בליגה. הדובים משחקים ממש טוב ואני חושב שמגיע להם להגיע לסופרבול.

לגבי ניו-אינגלנד, אני דווקא חושב שהם משחקים בסדר גמור ויש להם הזדמנות פז להגיע לסופרבול. במיוחד אם יהיה הלילה ניצחון על הקולטס אז אני מוכן לחתום על לפחות אליפות AFC.

אחחחח, מה יהיה עם האיגלס?

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלGlarmorgan

מפקח פורום

#7   פורסם: 06.11, 15:56

אני אוהד של הברונקוס. למה? כי הם הגיעו לסופרבול מול ה-49 בנחיתות ונתנו פייט גדול שנגמר במשהו כמו 50-3 למונטנה וחבריו. מכיוון שאני חובב לוזרים מושבע - לקחתי אותם.

עקבתי די באדיקות עד לפני כמה שנים (כשעוד היה מגזין "סיכום השבוע" בערוץ הספורט), אבל לאחרונה אני קצת מתקשה בגלל השעות הלא נוחות של השידורים. אתם יודעים, אשה, עבודה, שינה...
ובכל זאת, אני עוקב אחרי התוצאות ונהנה לראות את האימפריה מסן פרנסיסקו הופכת לזבל, כעונש על מה שהם עשו לכתומים שלי אי אז.

וכמה נקודות חשובות לסיום:
1. מישהו יודע מה קורה עם בומר אסייאסון בימים אלו ממש?
2. מישהו יודע מה קורה עם הקרדינלס בשלושים השנים האחרונות?

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלShreK

חבר חדש

#8   פורסם: 07.11, 12:42

Glarmorgan
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אוהד של הברונקוס. למה? כי הם הגיעו לסופרבול מול ה-49 בנחיתות ונתנו פייט גדול שנגמר במשהו כמו 50-3 למונטנה וחבריו. מכיוון שאני חובב לוזרים מושבע - לקחתי אותם.

עקבתי די באדיקות עד לפני כמה שנים (כשעוד היה מגזין "סיכום השבוע" בערוץ הספורט), אבל לאחרונה אני קצת מתקשה בגלל השעות הלא נוחות של השידורים. אתם יודעים, אשה, עבודה, שינה...
ובכל זאת, אני עוקב אחרי התוצאות ונהנה לראות את האימפריה מסן פרנסיסקו הופכת לזבל, כעונש על מה שהם עשו לכתומים שלי אי אז.

וכמה נקודות חשובות לסיום:
1. מישהו יודע מה קורה עם בומר אסייאסון בימים אלו ממש?
2. מישהו יודע מה קורה עם הקרדינלס בשלושים השנים האחרונות?
לגבי 2, מה אתה רוצה לדעת? הם עם מאזן של 1-7 ו"מאוד מפתיע" שהקבוצה היחידה שהם ניצחו העונה הם ה-49ers. הקרדינלס חיים, קשה, אבל חיים.

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלGlarmorgan

מפקח פורום

#9   פורסם: 07.11, 17:14

הם קבוצה מגעילה... אפילו בספורט האמריקאי, עם שיטת הדראפט שמאפשר לחלשות להתחזק, הם לא מסוגלים. אפילו הריידרס עם שני נצחונות וזו קבוצה שאפילו אנחנו יכולים לנצח.
למרות שאני אוהד דנבר אני עוקב אחרי התוצאות של הקרדינלס. אני מתקשה לדמיין איך זה להיות אוהד שלהם...

חזרה לראש העמוד

הסמל האישי שלShreK

חבר חדש

#10   פורסם: 08.11, 00:00

זה קשה. קשה מאוד אפילו.

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

קפיצה לפורום

עזרה             אודות האתר             צור קשר