יכול מאוד להיות שקוראים יגלו התעניינות רק מהסיבה שהם לא מכירים את המשחק.
חוץ מזה, אם אני אנסח את זה אחרת, אז בטוח יש עוד הרבה משחקים שמתפרסמות עליהם ביקורות ואנשים לא מתעניינים כי המשחק "לא מוכר" (כמו רב משחקי ההרפתקאות לפי דעתי).
לפי דעתי עם הסבר קצרצר על החוקים בפוטבול אפשר להעביר ביקורת מאוד מעניינת על המשחק.
זה דיי חסר טעם. ביקשתי לעשות ביקורת עוד על גרסת 2001 של Madden. הייתה תקופה שזה היה משחק הספורט הראשי שבו שיחקתי. שיחקתי בכל הגרסאות עד 2005. מאז דיי הזנחתי. מה שכן, אחד מהחבר'ה שלי מדבר על לקנות את הגרסה האחרונה, אז אולי בכל זאת נעלה ביקורת כלשהי לאתר. אולי בפורמט מעט שונה, כי זה באמת ידבר אל מעט מאוד אנשים.
זה דיי חסר טעם. ביקשתי לעשות ביקורת עוד על גרסת 2001 של Madden. הייתה תקופה שזה היה משחק הספורט הראשי שבו שיחקתי. שיחקתי בכל הגרסאות עד 2005. מאז דיי הזנחתי. מה שכן, אחד מהחבר'ה שלי מדבר על לקנות את הגרסה האחרונה, אז אולי בכל זאת נעלה ביקורת כלשהי לאתר. אולי בפורמט מעט שונה, כי זה באמת ידבר אל מעט מאוד אנשים.
א. מהגרסה של 2006 הם החלו להשתפר בצורה אדירה (מצב הסופרסטאר למשל).
ב. הגרסה של 2007 מצויינת ומתקנת את כל הבעיות של המשחק משנה שעברה.
ג. משמח לשמוע שבכל זאת יש מצב שתעלו ביקורת לאתר. אני באופן אישי חושב שאתם צריכים לשמור על אותו פורמט של כתבה, כי אתם עושים את זה בצורה נהדרת.
אוקיי, בדקתי - המשחק כנראה אינו מיובא לארץ באופן רשמי ומסודר. לצערי, זה פחות או יותר סוגר את הגולל על ביקורת.
מקורות בהד ארצי טוענים שהמשחק בקושי נמכר בארץ בשנים עברו, ולכן הם לא מביאים אותו יותר.